Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heeeyy banu alkanimmmmm ben senin yerinee zipladimm sevinctennnn. Tebrik ediyorum seniiii ve kilo verenleri kocaman opdum sizleriiii muahmuahmuahmuaahhhhhh

Bravooo cecommmm harika vermişsin meleğimmmm
aynen devammm 2 hafta sonra 2 li rakamlardasın

rica ederim cecom çok şifalıymış bitanem ben hala bekliyorum yağsa da toplasam

Sağ olasın canım inşallah bundan sonra bir yandanda kalori hesaplaması yapacağım bir yandan karatayımsı beslenmemle birlikte
Suyumuda limonlu içmeye devam ediyorum kaç gündür

harikasın cecommm ay sonu gelmeden 90 ları göreceksin inşallah. tebrik ederim canımm

İNşallah canım çok çok istiyorum bende ve kesinlikle yapableceğime de inanıyorum

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hep eksi rakamlar görürsün tartıda artık birlikte hedeflerimize ulaşırız sağlıcakla

Üzülme canım eminim haftaya çok daha güzel rakamlar göreceksin tartıda
Bu arada ensendeyim ona göre dikkat et bu hafta ve sporuna ağırlık ver

( Adaşım Çıtırımız çok pis gaza gelir inşallah )

Cecom artık beslenme düzenini oturttun ve her hafta vermen çok güzel bundan sonra tıkır tıkır gidecek eminim Prensesim gaza Gelsin artık cecommm sayılı gün çabuk geçer

baldandane teşekkürler kuzum liste düzenlemesi için görev tamam ben paylaştım tatlım

Sadece liste paylasma işini anlayamadım ama zamanla kavrar bende yaparım umarım. Bu ara

Insallah canim buyuk konustum 1 haziran da 85 olmam gerek. Umarim hep birlikte hedeflerimize ulaşırız.

*** 3. Takım 412. Etap **

Olvidos : (57,1/57,5/-0,4/%-0,70)
Ayulduzz: (66,8/67,9/-1,1/%-0,82) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
Mavi kedi: (59,3/59,2/0,1/%0,08) geçen hafta bildirimden bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
Selale86: (74,4/75,1/-0,7/%-0,94)
Eriğim: (79.6/79,9/-0,3/%-0,38)
Elanaz07 : (80,1/79/1,1/%1,37)
Kelebekolcam: (75.7/75,1/0,6/%0,79)
Afife lale: (68,2/67,6/0,6/%0,88)
Zerosima : (58,5/58/0,5/%0,85) yeni üye, geliş tarihi 24 nisan, başlangıç kilosu 59,8, hedef kilosu: 50

3.Takım ortalaması: % 0,12

Listemizi kontrol edermisiniz
Durum vahim ama yanlışlık olmasın

Hayirli Cumalar. Ben Melodi 28 yasindayim ve 85,9 kiloyum. Oncelikli ilk hedefim 65 kilo olmak. Bu surecte artik aranizda sizlerleyim kabul ederseniz.

Hoşgeldin melodi nikine bayıldım Hayırlı cumalar canım öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiini belirtmen gerekli tatlım deneme süresini başarıyla atlatırsan 29 mayısta takım listeisne girceeksin inşallah hep birlikte sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kiloları uğurlayacağız

*** 3. Takım 412. Etap **
Listemizi kontrol edermisiniz
Durum vahim ama yanlışlık olmasın

Evet kuzum ne oldu takıma gülşahım haydı toparlanın bu haftaOrtalamanızı 0,125 ten 0,13 buldum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…