- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
dünkü menüm:
sabah:
süt
3 hurma
akşam:
kıymalı pide
salata
spor 3 gündür yürüyüş koşu yapıyorum eklemediğimi farkettim
dünde yürüyüş ve akşam 10:30 a kadar ısınma egzersizleri yaptık
sıvı : 1,4 lt
Merhaba hanımlar
Ben de uzun zamandır kilo verme cabasindayim ama aylardir verdigimi ala ala aynı kiloda saymaktan yoruldum. Biraz disiplin ve motivasyona ihtiyacım var. Bu yuzden aranıza katilmaya karar verdim.
SağolsunSweetdimple de davet etti
Yas 29
Boy 1.69
Kilo 92.4
Cok tesekkur ederim insallah ben de inanıyorum..hoş geldin canım o zaman aramıza, birlikte çook güzel kilolar vereceğiz eminim. yolumuz açık olsun
Günaydın meleklerimm hayırlı cumalar hepimize
Evet tatlım hesaplamaları kontrol edip son halini paylaşım alanına kopyalayacaksın gayet de güzel yapmışsın
Afiyetolsun umudummm spor ne alemde
Meyvenin yanında süt veya yoğurt yersen insülinin hızlı yükselmez kuzum
bu çok hoştu az ise sarı kart alıyorsunuz umudum
Afiyetolsun meleğim tartı öncesi menüsü olmasa da miktar fazla değil neyseki
Şayet acıkıyorsan bir önceki menünde hata var demektir umudum ki bakıyorum salata genelde az menülerinde lütfen salatasız öğün yapmamaya çalış
Afiyetolsun jojom tartı öncesi menüsü değil ama yapacak birşey yok miktar az en azındanne güzel motivasyon olmuş kuzum karatayla zaten ideal kilon neyse orada kalıyorsun bitanem sne kendini iyi bilirsin hangi kiloda rahatsan o kiloda bırak tatlım
Paşamız çok şanslı senin gibi bilinçli bir annesi var sağlıklı bir şekilde büyüyecek inşallah
Tebrikler aseacım daim olsun takıma girince 35 mesaj altı olursa sarı kart alıyorsun tatlım
Siz de öyle meleğimm aynen bende aynısını diyorum daha önce aklım nerdeymişki
400 gramı beğenmiyormusun bakimmmaz gitsin öz gitsin umudummm Gece o kadar uğraşmana rağmen 2 tane eksikmi kaldııı
Bravooo cecommmmharika vermişsin meleğimmmm
aynen devammm 2 hafta sonra 2 li rakamlardasın
rica ederim cecom çok şifalıymış bitanem ben hala bekliyorum yağsa da toplasam
2 senedir hiçbir eksikliğini duymadım jojom inan ekmeksiz hayat çok rahat
kıyamam sana olsun 100 gr da olsa vermen güzeltakım hakikaten çok önemli motşivasyonu yüksek tutuyor tatlım
Tebrikler hope cum açıkçası bu kadar vereceğini ummuyordumama harika vermissin tebrik ederim
Günaydın meleğimmm tebrik ederim vermişsinnn
yeni girsede geçen haftaki kilosu belli olduğu için işlem aynı tatlım en son kontrol ederiz
Kurallardan bana biraz bahseder misiniz?
canım ayrandan ziyade salata sindirimi kolaylaştırıyorEvet salata degıl ayranı daha fazla tuketıyorum. Salatayıda arttırayımm bariii
o zaman ilk sayfadaki kurallarımızı tekrar okusan iyi olur umudummAaa bılmıyodum o sarı kart olayınıııı cok cokk yazıcam artıkkk ...aksam uyuyakalmısım mesaj sayımı tamamlamaya calısırkenn
Bu hafta kilom sabit kalmis 98.1 hatta 97.9 gordum bi ara ama olsun ben o 98.1 sayiyorum. Kendime cok kiziyorum uzgunumm dokunsan aglayacagim modundaHepsi benim sucum. Haftaya cuma 95 olmazsam banada yasemin demesinler. 95 olmazsam attin beni gruptan hem turkeye zayif gitmek istiyorum hemde yeterince cabalamiom iyimiiiisssss :))) yokartik oyle. Bugunden itibaren 3 lt su, pazartesiden itibaren hergun 40 dk kosubandi zamanla bunu 1 saat yapicam. Neyse kilo yuzdemi yazayim
Gecen hafta: 98,1
Bu hafta: 98,1
Giden : koca bir 0 0% yani. Banu abla iyi yapmismiyim bildirimi
Oglen coban salata yıcem o zamann menumu belırledımmmcanım ayrandan ziyade salata sindirimi kolaylaştırıyor
Bu hafta kilom sabit kalmis 98.1 hatta 97.9 gordum bi ara ama olsun ben o 98.1 sayiyorum. Kendime cok kiziyorum uzgunumm dokunsan aglayacagim modundaHepsi benim sucum. Haftaya cuma 95 olmazsam banada yasemin demesinler. 95 olmazsam attin beni gruptan hem turkeye zayif gitmek istiyorum hemde yeterince cabalamiom iyimiiiisssss :))) yokartik oyle. Bugunden itibaren 3 lt su, pazartesiden itibaren hergun 40 dk kosubandi zamanla bunu 1 saat yapicam. Neyse kilo yuzdemi yazayim
Gecen hafta: 98,1
Bu hafta: 98,1
Giden : koca bir 0 0% yani. Banu abla iyi yapmismiyim bildirimi
o zaman ilk sayfadaki kurallarımızı tekrar okusan iyi olur umudummama akşamki halin çok şekerdi çabandan dolayı 2 mesaj için sarı kart vermeyeceğim
Yaaaaaa ben o yarisi kazanmak istiyordummm, banu abla haftaya yine ayni takimla yarissak olmazmi benim icinn sorarmisinnnn rica etsemmm cok istiyorum cunku. Bu sefer hirsliyim.
Koca bir hevesle kalkmadim zaten, aa tarti gunu bugun diyip firladim yatagimdan gozumu acar acmaz saate baktim :)) tabi buranin saatine gore 10:30 ohh daha varmis rahatim dedim ama turkey saati 30 dkka vardi daha. Kilo vermedigim halde belimde incelme hissediyorum buda beni mutluu ediyoor :)) sonucda bi yerimdende olsa kilo verdigimi anliorum
Hemde cok farkindayim hatalarimin ablacim, artik cabalama lazim :)))
Prensesim hatalarının farkında olmanda güzel ne yapalım sağlık olsun ama lütfen deidkleirmizi dikkate al ve uygula kuzum önümüze bakacağız artık haftaya inşallah
Rovans nedemek ablacim anlamadimm
Neslim kabul ederse rövanş yaparız kuzum fakat biz zaten her hafta yarıştayız unutmasporla sıkılaşmışsındır bitanem
Yaaaaaa ben o yarisi kazanmak istiyordummm, banu abla haftaya yine ayni takimla yarissak olmazmi benim icinn sorarmisinnnn rica etsemmm cok istiyorum cunku. Bu sefer hirsliyim.
Koca bir hevesle kalkmadim zaten, aa tarti gunu bugun diyip firladim yatagimdan gozumu acar acmaz saate baktim :)) tabi buranin saatine gore 10:30 ohh daha varmis rahatim dedim ama turkey saati 30 dkka vardi daha. Kilo vermedigim halde belimde incelme hissediyorum buda beni mutluu ediyoor :)) sonucda bi yerimdende olsa kilo verdigimi anliorum
In sha Allah aynen abla ona sevinelim bizdeOlsun haftaya verırız ınsallah moral bozmayalımmm almamısız hıc yoktannn
Bosunaaaa uyanmisssizzzzz yaAynen bende 8de uyandımm uyku akıyodu gozumden ama tartıya zıpladımm
Rovans nedemek ablacim anlamadimmBen spor yapmiorum ama ablacim vucudum tuhaff gercekten :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?