Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyetolsun cadıcımmm sabah kahvaltıyı es geçmişsin sanki

Hoşgeldin aramıza bitanemm sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için doğru yerdesin kuzum Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli tatlım.Bir de hedef kilonu kayıtlar için yazmalısın

Evet salata degıl ayranı daha fazla tuketıyorum. Salatayıda arttırayımm bariii

Bu hafta kilom sabit kalmis 98.1 hatta 97.9 gordum bi ara ama olsun ben o 98.1 sayiyorum. Kendime cok kiziyorum uzgunumm dokunsan aglayacagim modunda Hepsi benim sucum. Haftaya cuma 95 olmazsam banada yasemin demesinler. 95 olmazsam attin beni gruptan hem turkeye zayif gitmek istiyorum hemde yeterince cabalamiom iyimiiiisssss :))) yokartik oyle. Bugunden itibaren 3 lt su, pazartesiden itibaren hergun 40 dk kosubandi zamanla bunu 1 saat yapicam. Neyse kilo yuzdemi yazayim

Gecen hafta: 98,1
Bu hafta: 98,1
Giden : koca bir 0 0% yani. Banu abla iyi yapmismiyim bildirimi

Aaa bılmıyodum o sarı kart olayınıııı cok cokk yazıcam artıkkk ...aksam uyuyakalmısım mesaj sayımı tamamlamaya calısırkenn
o zaman ilk sayfadaki kurallarımızı tekrar okusan iyi olur umudummama akşamki halin çok şekerdi çabandan dolayı 2 mesaj için sarı kart vermeyeceğim

Olsun haftaya verırız ınsallah moral bozmayalımmm almamısız hıc yoktannn

Prensesim hatalarının farkında olmanda güzel ne yapalım sağlık olsun ama lütfen deidkleirmizi dikkate al ve uygula kuzum önümüze bakacağız artık haftaya inşallah

o zaman ilk sayfadaki kurallarımızı tekrar okusan iyi olur umudummama akşamki halin çok şekerdi çabandan dolayı 2 mesaj için sarı kart vermeyeceğim

Acıkcası ılk katılırken cok dıkkatlı okumadım. Tekrar okuyımm şimdiii ...kartt vermedıgınızz ıcınn cok cokk tesekkurrr ederımmm opuyorummm sızııı

Yaaaaaa ben o yarisi kazanmak istiyordummm, banu abla haftaya yine ayni takimla yarissak olmazmi benim icinn sorarmisinnnn rica etsemmm cok istiyorum cunku. Bu sefer hirsliyim.

Koca bir hevesle kalkmadim zaten, aa tarti gunu bugun diyip firladim yatagimdan gozumu acar acmaz saate baktim :)) tabi buranin saatine gore 10:30 ohh daha varmis rahatim dedim ama turkey saati 30 dkka vardi daha. Kilo vermedigim halde belimde incelme hissediyorum buda beni mutluu ediyoor :)) sonucda bi yerimdende olsa kilo verdigimi anliorum

Neslim kabul ederse rövanş yaparız kuzum fakat biz zaten her hafta yarıştayız unutma sporla sıkılaşmışsındır bitanem

Aynen bende 8de uyandımm uyku akıyodu gozumden ama tartıya zıpladımm

***6.Takım 412.Etap***

45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07)
baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53 )
battaniye1 (74,5/74,7 /-0,2 /% -0,27)
Bulbul-e Bismil( 85,6/85,5 / 0,1/% 0,12)
efser(72,2/ 72,2/0 /% 0,0 )Kilosu Sabit-İzinli
jojowa(53/52,9/0,1 /%0,19 )
makres76 (61,8/61,8 / 0/%0,0 )Kilosu Sabit
umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69 ) Yeni Üye Başlangıç: 14 Nisan-Başlangıç Kilo:59- Hedef:52
Yasmiin17(98,1/ 98,1/ 0/% 0,0 )Kilosu Sabit

6.Takım Ortalaması:0,37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…