Gunaydınlar bu hafta vasatım..
+ cıkmamak icin esofmansız tartıldim..basardım.52.9
gecen hafta.53
bugun.52.9
bu hafta azimli olcam burdan ayrilmak iui gelmiyo bana.
***6.Takım 412.Etap***
45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07)
baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53 )
battaniye1 (74,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 85,6/ / /% )
efser(72,2/ / /% )
jojowa(53/52,9/0,1 /%0,19 )
makres76 (61,8/ / /% )
umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69 ) Yeni Üye Başlangıç: 14 Nisan-Başlangıç Kilo:59- Hedef:52
Yasmiin17(98,1/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
tebrik ederim tam da tahmin ettiğim gibi harika kilo vermişsin tebrikleeeeer
kaptanım hesbını geçemeyenleri hesaplayanları son durumu filan mı paylaşıcam nedir bu inş. elime yüzüme bulaştırmam
Herkese ıyıı gecelerrr..
7 mayıs cuma
Sabah 1 kase mercımek corbası ıctım bagırsaklarım ıcın arada bunu yapmam gerekıyor
Oglen 2adet etlı dolma 1 kasık bulgur pılavı 1bardak ayran
Aksam dısarda kofte yedım
20 tane bademm2 litre su
Aynen yarin basliyacam limonlu suya, ewet abla okadar zaman meyve yemiordum 3 haftadir belki bazen bi muz. Ama bu bana iyi geldi artik uzun zamandan sonra yine bugunki gibi yerim, abla sasirdim neden meyvenin yaninda yogurt yiyim veya suticiyim? Aynen fazla yemedim makarnayi coksukur
Az ıse ne olacak yaaaa 15 dk kaldı tamamlayım barııı
Slm kızlar bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bi top dondurma
Aksam bir servis kasığı mantı,salata,ayran
1 Türk kahvesi,1 yeşil cay
1haftadır hıc yemedım ekmek..aslında mıdem gayet rahat hafıf ama cok sık acıkıyorumm;(
Iyi aksamlar
Bugun sabah:
2yumurta ..peynirli omlet..6_7 tane ceri domates
bi ara:2 bardak ayran
aksam: 5 kasik manti.1 dilim kek(misafirlikte)
bu aksam misafirlikteydim kacti yine biraz.. ama yinede 3 aydir gormedigim arkadaslarimdi.. cok zayifladigimi soylediler...cok mutlu oldum.. daha verme diyolar ama olmaz vermem lazim:))biraz morall oldu ama kacamak yinede oldu..
Bende öleydım cnm sık acıkmanda bence alıskanlıktan,giderek bunada alısacan..bende öle oldu ki ben gerçekten pasta Börek çörek sevmem ama 1 ekmekle 2 kasık yemegı yıyen biriydim yemegın yanında ekmek degil ekmeğin yanında yemekti benim icin...Şükürki kurtuldum,şimdi 1 yasındakı oğlumun çorbasına falan ekmek kat diyorlar yada eline ver Alışsın yesin diyorlar ama asla,suana kadar toplasan yarım dilim ekmek vermemişimdir ha benim düşüncem ilerde yiyecekse engel olamam ama en azından şimdi kontrol benim elimde:)
Günaydın kızlar kilo73,6
bu hafta 15 mesaj paylasmisim
Cansınnnn cannnn iyiki bulmuşum burayı.
Gunaydınnn ben cok verememısım 57.8 mesaj sayım 33
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Bu sabah yine erkenden hortladım şükür
Tartı gününün heycanından olsa gerek
Şu anda İstanbulda felaket yağmur yağıyor hatta bizim çivarda sularda kesikama cama çıktığımda inanılmaz güzel havanın kokusu
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
Sabahtan beri resmen çocuk gibi sevinçliyim veeee 2li rakamlara koca bir adım daha yaklaştım
Allahın izniyle 2 hafta sonra inşallah görürüm o rakamlarıda
İnşallah herkes çok güzel bildirimler yapar
Güzel sözlerin için çooook teşekkür ederim Adaşım
Allah razı olsun sayenizde kopmadım ve azimle devam ediyorum beslenmeme
Dediğim gibi metabolizma devamlı çalışsın diye ufak ufak sporlarımı yapacağım artıkbeslenmemde inşallah sağlıklı bir şekilde devam edecek ve inşallah Ramazan başlamadan 2li rakamları göreceğime artık eminim ( tabi RAbbimin izniyle )
Yarın gün var ama artık hiç korkmuyorum aman kaçırırım diye sonuçta tartıda gördüğüm rakamlar buna zaten otomatikman engell oluyor
Bu arada Allah senden razı olsun canım demin felaket yağmur yağıyordu ( şimdi biraz hafifledi ) o an aklıma geldi acaba hala yağmur suyu toplanıyormuydu diye hızır gibi yetişmiş aklımı okumuş gibi yazmışsın geceden
Plastik bardağımı hazır ettim az hızlandığı an tutarım bardağıcam dibine koysam rüzgardan uçar
benimde umudum yok:)gidio
bende sizin gibiyim.. 6.takıma katıldıgimdan beri kaptanımın tavsiyesiyle bıraktım ekmeği..biraz zorlandım ama şimdi hic aramıyorum..onsuz oluyomuş
Gunaydınlar bu hafta vasatım..
+ cıkmamak icin esofmansız tartıldim..basardım.52.9
gecen hafta.53
bugun.52.9
bu hafta azimli olcam burdan ayrilmak iui gelmiyo bana.
kızlar günaydın :) 64.1 geçen hafta bu hafta 63.2 :) çok mutluyum su ve ekmegı kesmek işe yaradı galibaa :) 1.404 yüzdem de :) :)herkesin iyi gelir inşllh canlarımmm
gunaydın guzellerim, peteklerimmmhayırlı cumalar
yeni girsede geçen haftaki kilosu belli olduğu için işlem aynı tatlım en son kontrol ederizSweetdimple kilo bildiriminde bulunanları tabloya hesapladım kontrol ederseniz sevinirim bide umutsuzvaka yeni girdi takıma yüzdesi kaç olacak
Ebru şallı pilates yapıyorr ben ızlıyorumm sınırım bozuldu kanal degıstımmm
***6.Takım 412.Etap***
45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07)
baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53 )
battaniye1 (74,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 85,6/ / /% )
efser(72,2/ / /% )
jojowa(53/52,9/0,1 /%0,19 )
makres76 (61,8/ / /% )
umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69 ) Yeni Üye Başlangıç: 14 Nisan-Başlangıç Kilo:59- Hedef:52
Yasmiin17(98,1/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
Nedense ben de onun konuşmasına dayanamıyorum umudumm
Tam takıma girdim komşular geldi kahve içmeye yazamadım deryammmm coştun kim tutar seniii maşallah harikasın bitanemmmTebrikler
Nedense ben de onun konuşmasına dayanamıyorum umudumm
Tam takıma girdim komşular geldi kahve içmeye yazamadım deryammmm coştun kim tutar seniii maşallah harikasın bitanemmmTebrikler
***Free Takım***
miss_wong (72,3/ //% )
oynakbasi34(106,1/ / /% )
morcadıyesilyarasa(48,7/0 / 0/%0 ) kilosu sabit
Rengarenknesli(76,2/ 75,9/0,3 /%0,39 )
asea (75,7/ / /% ) 15 mayıs listede
tubikotubiko(59/ / /% )15 mayıs listede
hope93(64,1/ / /% )15 mayıs listede
hedefim58(87/ / /% ) 15 mayıs listede
Free Takım Ortalaması: %
SAĞOL KUZUMMMM COŞAYIM ARTIK YETER BU KADAR DURDUĞUM HER HAFTA BU KADAR DEĞİLSEDE EN AZ 1 KİLO VERSEM HAZİRAN SONU TEMMUZ BAŞI SÜPER OLACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?