Hoşgeldin melodi nikine bayıldımHayırlı cumalar canım öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiini belirtmen gerekli tatlım deneme süresini başarıyla atlatırsan 29 mayısta takım listeisne girceeksin inşallah hep birlikte sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kiloları uğurlayacağız
Hayirli Cumalar. Ben Melodi 28 yasindayim ve 85,9 kiloyum. Oncelikli ilk hedefim 65 kilo olmak. Bu surecte artik aranizda sizlerleyim kabul ederseniz.
Ay hala cok saskinim bu yoğunluğa alisik degilim.
Birinci sayfayi okudum. Bu arada hedefim 68 sonrasinda hedefimi yukseltebilirim duruma göre..
Duzenli paylaşım yaparsak birinci haftada listeye alinabiliriz ama değil mi:)) benim hedefim bu yonde çünkü :)
aramıza hoşgeldin inana bana çok iyi motive oluyoruz en doğru yerdesinMerhaba hanımlar
Ben de uzun zamandır kilo verme cabasindayim ama aylardir verdigimi ala ala aynı kiloda saymaktan yoruldum. Biraz disiplin ve motivasyona ihtiyacım var. Bu yuzden aranıza katilmaya karar verdim.
SağolsunSweetdimple de davet etti
Yas 29
Boy 1.69
Kilo 92.4
***6.Takım 412.Etap***
45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07)
baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53 )
battaniye1 (74,5/74,7 /-0,2 /% -0,27)
Bulbul-e Bismil( 85,6/85,5 / 0,1/% 0,12)
efser(72,2/ 72,2/0 /% 0,0 )Kilosu Sabit-İzinli
jojowa(53/52,9/0,1 /%0,19 )
makres76 (61,8/61,8 / 0/%0,0 )Kilosu Sabit
umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69 ) Yeni Üye Başlangıç: 14 Nisan-Başlangıç Kilo:59- Hedef:52
Yasmiin17(98,1/ 98,1/ 0/% 0,0 )Kilosu Sabit
6.Takım Ortalaması:0,37
Tesekkur ederim Sweetdimple. Fransizca herseyi seviyorum.
Bende kurallari ve son sayfalari okuyordum. Kabul ediyorum:)
liste paylasimi konusunu tam anlayamadim. Her hafta gruptan biri mi yapacak? Calisiyorum. Telden msji zor yazarken benim icin bu pek mumkun bir durum degil. Bu durum icin alternatif ne yapabiliriz?
liste paylasimi konusunu tam anlayamadim. Her hafta gruptan biri mi yapacak? Calisiyorum. Telden msji zor yazarken benim icin bu pek mumkun bir durum degil. Bu durum icin alternatif ne yapabiliriz?
Zamanla alışırsın bitanem ayrıca bugün cuma liste telaşı olduğu için çok yoğun.
Tamam o zaman takımımıza hoşgeldin
Hedefini düşürebilirisn fakat yükseltmek olmuyor kuzum ona göre hedef belirle istersen
Malesef bitanem deneme süresi 2 hafta kurallar böyle
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-17#post-40787906
Bu linkten genel kurallara bakabilirsin canım.Takım listesine girene dek free takımda olacaksın
tüh ya üzüldüm şimdik
Hosgeldin canim bende yeniyim birlikte saglikla zayiflariz umarim..
aramıza hoşgeldin inana bana çok iyi motive oluyoruz en doğru yerdesin
kaptanım son paylaşımı kaçırdım özür dilerim derse girdim kusura bakmayın
Çok teşekkür ederim canim.
Ilk sayfada takim kaptani mesajlari yeterli gorurse ilk haftada alabilir diye okudum.ama sorun degil canim 1 hafta dedigin nedir ki dimi:)
Hedefim 68 canim sonra daha fazla vermek isteyebilirim onu demek istedim
Haftaya 14, takımla tekrar yarıştayız meleklerim kaybeden takımın cezası ise tüm takım üyelerinin profillerine kazanan takımın ismini yazması olacak haydi bakalımm rövanşı alalımm
Milad sende hosgeldin. 1haziran ozel bir gun mu? Benim dogum gunum ayni gun o yuzden ilgimi cekti.
Sweetdimple o zaman mayis sonu hedefimi yaziyorum. 80 kilo :)
Telim biraz eski alinti yapamiyorum, kusura bakmayin.
Hosgeldınız bende yenı sayılırım burda olmak benı motıve edıyor burdan uzaklasınca dırekt kılo alıyorumm...
Estagfurullah balım sen üzerine düşen görevi gayet güzel yaptınkaptanım son paylaşımı kaçırdım özür dilerim derse girdim kusura bakmayın
aramıza hoşgeldin inana bana çok iyi motive oluyoruz en doğru yerdesin
Yeni gelen meleklerim mayıs sonu için kendinize bir hedef belirlermisiniz .Aylık hedef listemiz var kaydedeyim şekerler makul bir hedef belirlerseniz sevinirim.Hedefini tutturamayanlara cezamız var
Milad sende hosgeldin. 1haziran ozel bir gun mu? Benim dogum gunum ayni gun o yuzden ilgimi cekti.
Sweetdimple o zaman mayis sonu hedefimi yaziyorum. 80 kilo :)
Telim biraz eski alinti yapamiyorum, kusura bakmayin.
Evet eskiden öyleydi tatlım fakat kaptanlar birkaç hafta önce yeni bir karar aldı takıma geldiklerinden sonra 2 cuma geçmesi gerekiyor 3, cuma listede olunuyor bu durumda 29 mayısta listedesin bitanem liste olayına takılma önemli olan senin motive olup zayıflaman listede veya değil bu takıma adım attığın an her kural senin için de geçerli .
68 ten daha çok ineceğine eminim
cok mutlu oldum Teşekkürler :)
Madem makul olacak ceza almayayim bari mayis sonu icin hedefim:89
Yok canim ozel bir gun degil yeni bir aya daha hafif girmek istedim. Doğum gunune daha zayif gireceksin insallah:)
Canimsin insallah okeydir sorun yok her türlü siZinleyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?