Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Duzenli paylaşım yaparsak birinci haftada listeye alinabiliriz ama değil mi:)) benim hedefim bu yonde çünkü :)

Ay hala cok saskinim bu yoğunluğa alisik degilim.
Birinci sayfayi okudum. Bu arada hedefim 68 sonrasinda hedefimi yukseltebilirim duruma göre..

Zamanla alışırsın bitanem ayrıca bugün cuma liste telaşı olduğu için çok yoğun.
Tamam o zaman takımımıza hoşgeldin
Hedefini düşürebilirisn fakat yükseltmek olmuyor kuzum ona göre hedef belirle istersen

Duzenli paylaşım yaparsak birinci haftada listeye alinabiliriz ama değil mi:)) benim hedefim bu yonde çünkü :)

Malesef bitanem deneme süresi 2 hafta kurallar böyle

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-17#post-40787906

Bu linkten genel kurallara bakabilirsin canım.Takım listesine girene dek free takımda olacaksın

aramıza hoşgeldin inana bana çok iyi motive oluyoruz en doğru yerdesin

Tesekkur ederim Sweetdimple. Fransizca herseyi seviyorum.
Bende kurallari ve son sayfalari okuyordum. Kabul ediyorum:)
liste paylasimi konusunu tam anlayamadim. Her hafta gruptan biri mi yapacak? Calisiyorum. Telden msji zor yazarken benim icin bu pek mumkun bir durum degil. Bu durum icin alternatif ne yapabiliriz?

tüh ya üzüldüm şimdik

aramıza hoşgeldin canım

Liste paylaşımını aylık hedefini tutturamayanlar yapıyor melodim sırayla katılımın önemli kuzum günde 5 mesaj yazmalısın liste konusuna takılma genelde yardımlaşarak yapıyoruz

Çok teşekkür ederim canim.
Ilk sayfada takim kaptani mesajlari yeterli gorurse ilk haftada alabilir diye okudum.ama sorun degil canim 1 hafta dedigin nedir ki dimi:)
Hedefim 68 canim sonra daha fazla vermek isteyebilirim onu demek istedim

Milad sende hosgeldin. 1haziran ozel bir gun mu? Benim dogum gunum ayni gun o yuzden ilgimi cekti.

Sweetdimple o zaman mayis sonu hedefimi yaziyorum. 80 kilo :)

Telim biraz eski alinti yapamiyorum, kusura bakmayin.

Hosgeldin canim bende yeniyim birlikte saglikla zayiflariz umarim..

Hosgeldınız bende yenı sayılırım burda olmak benı motıve edıyor burdan uzaklasınca dırekt kılo alıyorumm...

Çok teşekkür ederim canim.
Ilk sayfada takim kaptani mesajlari yeterli gorurse ilk haftada alabilir diye okudum.ama sorun degil canim 1 hafta dedigin nedir ki dimi:)
Hedefim 68 canim sonra daha fazla vermek isteyebilirim onu demek istedim

Evet eskiden öyleydi tatlım fakat kaptanlar birkaç hafta önce yeni bir karar aldı takıma geldiklerinden sonra 2 cuma geçmesi gerekiyor 3, cuma listede olunuyor bu durumda 29 mayısta listedesin bitanem liste olayına takılma önemli olan senin motive olup zayıflaman listede veya değil bu takıma adım attığın an her kural senin için de geçerli .

68 ten daha çok ineceğine eminim

Haftaya 14, takımla tekrar yarıştayız meleklerim kaybeden takımın cezası ise tüm takım üyelerinin profillerine kazanan takımın ismini yazması olacak haydi bakalımm rövanşı alalımm

hadi bakalım kaldıralım popişleri gün bu gündür hafta sonu da kaçamak yok bol bol gayret

Milad sende hosgeldin. 1haziran ozel bir gun mu? Benim dogum gunum ayni gun o yuzden ilgimi cekti.

Tamam canım kaydettim hadi başarılar .İkizer burcusun demek
Sorun değil canım alıntı yapmak zorunda değilsin senin için nasıl rahat olacaksa

Hosgeldınız bende yenı sayılırım burda olmak benı motıve edıyor burdan uzaklasınca dırekt kılo alıyorumm...

Demekki neymiş takımdan ayrılanı kilolar kapıyormuş

kaptanım son paylaşımı kaçırdım özür dilerim derse girdim kusura bakmayın
Estagfurullah balım sen üzerine düşen görevi gayet güzel yaptın ne kusuruymuş

cok mutlu oldum Teşekkürler :)

Yeni gelen meleklerim mayıs sonu için kendinize bir hedef belirlermisiniz .Aylık hedef listemiz var kaydedeyim şekerler makul bir hedef belirlerseniz sevinirim.Hedefini tutturamayanlara cezamız var

Madem makul olacak ceza almayayim bari mayis sonu icin hedefim:89

Yok canim ozel bir gun degil yeni bir aya daha hafif girmek istedim. Doğum gunune daha zayif gireceksin insallah:)

Canimsin insallah okeydir sorun yok her türlü siZinleyim:)

Gayet makul bir hedef aylık %2 kilo verme kuralımız var en az fazlası olursa tadından yenmez.Peki tatlım tekrar aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…