Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugun cok uzgunum tartidan dolayi kndimi sabahtan beri tutuyorum aglamamak icin morelim cok bozuk. Yapamiyacakmisim gibi gelior.. Bu morelin ustune 1 saat once sinirle uzuntuyle kahvalti yerine 4 buyuk poca yedim 3 u uzumluydu 1 sade, ve 3tane 5 cm boy kekten kare seklinde. (( cok uzgunumm cookkk. Bugun pek bisi yemicem daha. Suan kosu bandindayim 1 saat yapicam mutlaka. 1 saatten fazlada dayanabilirsem yaparim. ( uzuntudenn yedim wallahi .... Suan cok pismanim

ahhh be kuzummmm kendine yapıyosunnn

Bu hafta benım gıbı herkese bır haller olmus yoksa degıl ıkıncı olmak sonlarda olurdumm

Neden kaybettınız ınancınızı yaa ..bu hafta basarıcaz hep bırlıkte ılk once ınanalımm

elbette başarıcaz kuzum yok öyle... prensesin biraz motivasyonu düşük o kadar oda toplıycak hemen durumu..

Gecen haftada ben oyledım aynı ama spor yapmayı sevmedıgım ıcın cok yemedımm ..bazen bakıyorum etrafımdakıler zayıf ıncecık ama dıkkat edıyorlar ben lop lop yıyorumm ... Off offf

Zaten kılonuz ıyı yavas yavas verırsınız bol bol su tuketınce metabolızmam Bıraz hızlandı benımm

ayyyyy nihayettttt

artık bu listeden çıkmaya hiç niyetim yokkkk.
kızlarrr hadi bakalım yaza az kaldııı

Gecen haftada ben oyledım aynı ama spor yapmayı sevmedıgım ıcın cok yemedımm ..bazen bakıyorum etrafımdakıler zayıf ıncecık ama dıkkat edıyorlar ben lop lop yıyorumm ... Off offf
aynen canımmm millet kilo almamak için uğraşırken ben aksine homini gırtlak yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…