- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
In sha Allah ablaÜzülme canım eminim haftaya çok daha güzel rakamlar göreceksin tartıda
Bu arada ensendeyim ona göredikkat et bu hafta ve sporuna ağırlık ver
( Adaşım Çıtırımız çok pis gaza gelir inşallah)
Yehoooeeeeeeeeee
Haftaya 14, takımla tekrar yarıştayız meleklerim kaybeden takımın cezası ise tüm takım üyelerinin profillerine kazanan takımın ismini yazması olacak haydi bakalımm rövanşı alalımm
Bugun cok uzgunum tartidan dolayi kndimi sabahtan beri tutuyorum aglamamak icinmorelim cok bozuk. Yapamiyacakmisim gibi gelior.. Bu morelin ustune 1 saat once sinirle uzuntuyle kahvalti yerine 4 buyuk poca yedim 3 u uzumluydu 1 sade, ve 3tane 5 cm boy kekten kare seklinde. (( cok uzgunumm cookkk. Bugun pek bisi yemicem daha. Suan kosu bandindayim 1 saat yapicam mutlaka. 1 saatten fazlada dayanabilirsem yaparim. ( uzuntudenn yedim wallahi .... Suan cok pismanim
ok canım akşama bi uğraşayımben youtubede spor diye liste yaptım ona ekledim otomatik açıyor teldende
Hayirli Cumalar. Ben Melodi 28 yasindayim ve 85,9 kiloyum. Oncelikli ilk hedefim 65 kilo olmak. Bu surecte artik aranizda sizlerleyim kabul ederseniz.
Takım İçi İlk 3
-45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07
-umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69
-baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53
Tebrikler meleklerimm 45derya45 Nisan Ayı %2 kilo verme tablosundan aldığın sarı kartın silindi tatlım
Haftaya 14, takımla tekrar yarıştayız meleklerim kaybeden takımın cezası ise tüm takım üyelerinin profillerine kazanan takımın ismini yazması olacak haydi bakalımm rövanşı alalımm
Veeee kaptan kaçarrrrr biraz iş biraz kk yapayım meleklerimmm görüşürüz
Bugun cok uzgunum tartidan dolayi kndimi sabahtan beri tutuyorum aglamamak icinmorelim cok bozuk. Yapamiyacakmisim gibi gelior.. Bu morelin ustune 1 saat once sinirle uzuntuyle kahvalti yerine 4 buyuk poca yedim 3 u uzumluydu 1 sade, ve 3tane 5 cm boy kekten kare seklinde. (( cok uzgunumm cookkk. Bugun pek bisi yemicem daha. Suan kosu bandindayim 1 saat yapicam mutlaka. 1 saatten fazlada dayanabilirsem yaparim. ( uzuntudenn yedim wallahi .... Suan cok pismanim
Ay hala cok saskinim bu yoğunluğa alisik degilim.
Birinci sayfayi okudum. Bu arada hedefim 68 sonrasinda hedefimi yukseltebilirim duruma göre..
Neden kaybettınız ınancınızı yaa ..bu hafta basarıcaz hep bırlıkte ılk once ınanalımm
elbette başarıcaz kuzum yok öyle... prensesin biraz motivasyonu düşük o kadar oda toplıycak hemen durumu..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 27 yaşındayım 1 60 boyundayım 55 kiloyum hedefim bu aylikk 54 çok çok çok yavaş bir metabolizmam var inşallah burada birlikte sizinle istediğim kiloya ulaşırim
Takım İçi İlk 3
-45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07
-umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69
-baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53
Tebrikler meleklerimm 45derya45 Nisan Ayı %2 kilo verme tablosundan aldığın sarı kartın silindi tatlım
aynen canımmm millet kilo almamak için uğraşırken ben aksine homini gırtlak yiyorumGecen haftada ben oyledım aynı ama spor yapmayı sevmedıgım ıcın cok yemedımm ..bazen bakıyorum etrafımdakıler zayıf ıncecık ama dıkkat edıyorlar ben lop lop yıyorumm ... Off offf
İciyorum aslinda ama yokk yok spprumu diyetimide yapiyorum ama olmuyo belki burda motive olupda verebilirimZaten kılonuz ıyı yavas yavas verırsınız bol bol su tuketınce metabolızmam Bıraz hızlandı benımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?