Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler çok güzel vermişsin bu hafta inşallah hep böyle devam ederiz canım

tebrikler peteklerim, fıstıklarım azminiz daim başarınız sabit olsun

Ayyy cok güldüm tek olmadıgımı bılmekte guzelll
Calıssam belkı boyle olmazda evde bos bos oturunca hep yıyesım gelıyorrr
işte bende buna güldümmm çünkü bende evde olsam böyle olmaz diyorummm.
işyerinde çok zor oluyo canım yaa.. hele bide yemeyi seven arkadaşların varsa yandın ben buraya girdiğimde 72 73 tüm 5 yılda 93 oldum gerisini sen düşün birileri senin yannında yerken iradeyi kontrol etmek çok zor oluyo.

bende evde olsam inceceik hatun olurdum ya aynen. işte zor dikiş tutturmak menu zor oluyor

Neden kaybettınız ınancınızı yaa ..bu hafta basarıcaz hep bırlıkte ılk once ınanalımm
Bende hep boyle abla uzuntude streste hemen yerim, ama cezami odedim 1 saat kosubandi hala yuruorum yavasladim suan azkaldi dakikam doluyor suan sip sip terler akior butun tshirtjm ter icinde :)))

diyetisyen sana yaradı ustelik karataycı olması buyuk şans yakasını bırakma deryam başaracaksın bak

deryan yesin seniiii
ahhh o adam devamlı gelmicek ki kuzum
eczaneye bi firmanın anlaşması sonucu gelmiş izmirden normalde diyet ve beslenme uzamnıymış keşke burda olsa da sürekli takipte olsam

Bende hep boyle abla uzuntude streste hemen yerim, ama cezami odedim 1 saat kosubandi hala yuruorum yavasladim suan azkaldi dakikam doluyor suan sip sip terler akior butun tshirtjm ter icinde :)))

hep böyle deme kuzumm topla kendini beynini resetle... önceyi unut yeni bir hafta yeni bi ay yeni bir türkiye tatili bekliyo seni ve sen eskisi gibi olmak zorunda değilsin... hadi bakalım tam olduğun yerden yeniden başla bizi dinle dediklerimize kulak ver inan herşey güzel olacak sadece kendine tam anlamıyla bir dzen oturt yeter... mesela yarın sabaha erken kalkarak başla....

Cezami odedim kizlar sabahki yediklerime 1 saat spor cezasi verdim. 4,5 km oldu, sip sip akiyor terler suan, ayaklarimda yara olduuu bi turlu bu spor ayakabima alisamadimmmm napcam ben oneride bulanan varmii :)) banu cecooo ablaaaaaaaaa sana sesleniyorum asil ewet suan tshirtimin tamami su icinde ben dusa kosaarrrr :))

hadi ama çıtırcık kendine bu kadar kötülük yapma sadece birer ısırık alsan yeter yaza tr efil efil elbiseler giycen hadi yasmin bak bu hafta hiç kaçamak yapma bakalım kaç kilo verceksin

Benim göbek bölgemde aynı mekik mi çekmek lazım acaba

Hoşgeldin canım

bende evde olsam inceceik hatun olurdum ya aynen. işte zor dikiş tutturmak menu zor oluyor

Bılmıyorum ya ben daha once calısıyodum ankaraya gelelı bı yıl oldu esımın ısı ıcın gekdık bende ısten ayrıldım burdada ıs bulamadım 54kıloydum mart sonunda bır baktım 62 oldum sonra sızlerı buldum ıste ınsallah kısa zamanda ıs bulmak bır dahaa da almamak uzere bu kıloları vermek ıstıyorummmmm
Sızın yanınızdakı arkadaslarınız sızden etkılensın ben bıle mesajlarınızdan motıve oluyorum bırde aynı ortamda calısssak neler olurrr

Helal olsunn bravoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…