aynen canımmm millet kilo almamak için uğraşırken ben aksine homini gırtlak yiyorum
Tebrikler çok güzel vermişsin bu hafta inşallah hep böyle devam ederiz canımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Bu sabah yine erkenden hortladım şükür
Tartı gününün heycanından olsa gerek
Şu anda İstanbulda felaket yağmur yağıyor hatta bizim çivarda sularda kesikama cama çıktığımda inanılmaz güzel havanın kokusu
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
Sabahtan beri resmen çocuk gibi sevinçliyim veeee 2li rakamlara koca bir adım daha yaklaştım
Allahın izniyle 2 hafta sonra inşallah görürüm o rakamlarıda
İnşallah herkes çok güzel bildirimler
tebrikler peteklerim, fıstıklarım azminiz daim başarınız sabit olsunTakım İçi İlk 3
-45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07
-umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69
-baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53
Tebrikler meleklerimm 45derya45 Nisan Ayı %2 kilo verme tablosundan aldığın sarı kartın silindi tatlım
işte bende buna güldümmm çünkü bende evde olsam böyle olmaz diyorummm.Ayyy cok güldüm tek olmadıgımı bılmekte guzelll
Calıssam belkı boyle olmazda evde bos bos oturunca hep yıyesım gelıyorrr
diyetisyen sana yaradı ustelik karataycı olması buyuk şans yakasını bırakma deryam başaracaksın bakaynen canımmm millet kilo almamak için uğraşırken ben aksine homini gırtlak yiyorum
bende evde olsam inceceik hatun olurdum ya aynen. işte zor dikiş tutturmak menu zor oluyorişte bende buna güldümmm çünkü bende evde olsam böyle olmaz diyorummm.
işyerinde çok zor oluyo canım yaa.. hele bide yemeyi seven arkadaşların varsa yandın ben buraya girdiğimde 72 73 tüm 5 yılda 93 oldum gerisini sen düşün birileri senin yannında yerken iradeyi kontrol etmek çok zor oluyo.
Tebrik ederim şu gerçekten ise yarıyorkızlar günaydın :) 64.1 geçen hafta bu hafta 63.2 :) çok mutluyum su ve ekmegı kesmek işe yaradı galibaa :) 1.404 yüzdem de :) :)herkesin iyi gelir inşllh canlarımmm
Bende hep boyle abla uzuntude streste hemen yerim, ama cezami odedim 1 saat kosubandi hala yuruorum yavasladim suan azkaldi dakikam doluyor suan sip sip terler akior butun tshirtjm ter icinde :)))Neden kaybettınız ınancınızı yaa ..bu hafta basarıcaz hep bırlıkte ılk once ınanalımm
diyetisyen sana yaradı ustelik karataycı olması buyuk şans yakasını bırakma deryam başaracaksın bak
Bende hep boyle abla uzuntude streste hemen yerim, ama cezami odedim 1 saat kosubandi hala yuruorum yavasladim suan azkaldi dakikam doluyor suan sip sip terler akior butun tshirtjm ter icinde :)))
hadi ama çıtırcık kendine bu kadar kötülük yapma sadece birer ısırık alsan yeter yaza tr efil efil elbiseler giycen hadi yasmin bak bu hafta hiç kaçamak yapma bakalım kaç kilo verceksinBugun cok uzgunum tartidan dolayi kndimi sabahtan beri tutuyorum aglamamak icinmorelim cok bozuk. Yapamiyacakmisim gibi gelior.. Bu morelin ustune 1 saat once sinirle uzuntuyle kahvalti yerine 4 buyuk poca yedim 3 u uzumluydu 1 sade, ve 3tane 5 cm boy kekten kare seklinde. (( cok uzgunumm cookkk. Bugun pek bisi yemicem daha. Suan kosu bandindayim 1 saat yapicam mutlaka. 1 saatten fazlada dayanabilirsem yaparim. ( uzuntudenn yedim wallahi .... Suan cok pismanim
Tebrikler aseacım daim olsun takıma girince 35 mesaj altı olursa sarı kart alıyorsun tatlım
teşekkür ederim kaptanim telefondan takip ediyorum sizi henüz alisamadim akıllı telefona çok uğraştiyör tamam kaptanim bundan sonra dikkat edicem
Benim göbek bölgemde aynı mekik mi çekmek lazım acabaahhh bu hafta sporuda eklersem tamamdır canım.. bir şey sorucam şimdi biraz göbek çalışmam lazım pelte gibiiiyumuşakkk birazda basen ve bacak üstüm yok benim bi program hazırlıyayım diyorum bana yardımcı olursan fikir verirsen memnun olurum çok hiiçç spor tecrübem yok benim
Hoşgeldin canımMerhaba hanımlar
Ben de uzun zamandır kilo verme cabasindayim ama aylardir verdigimi ala ala aynı kiloda saymaktan yoruldum. Biraz disiplin ve motivasyona ihtiyacım var. Bu yuzden aranıza katilmaya karar verdim.
Sağolsun @Sweetdimple de davet etti
Yas 29
Boy 1.69
Kilo 92.4
Merhaba hoşgeldin canimHayirli Cumalar. Ben Melodi 28 yasindayim ve 85,9 kiloyum. Oncelikli ilk hedefim 65 kilo olmak. Bu surecte artik aranizda sizlerleyim kabul ederseniz.
aynennn çenem düşmüşmsj sayım 35++ hemde ne ++ coşmuşum bu hafta
işte bende buna güldümmm çünkü bende evde olsam böyle olmaz diyorummm.
işyerinde çok zor oluyo canım yaa.. hele bide yemeyi seven arkadaşların varsa yandın ben buraya girdiğimde 72 73 tüm 5 yılda 93 oldum gerisini sen düşün birileri senin yannında yerken iradeyi kontrol etmek çok zor oluyo.
bende evde olsam inceceik hatun olurdum ya aynen. işte zor dikiş tutturmak menu zor oluyor
Bende hep boyle abla uzuntude streste hemen yerim, ama cezami odedim 1 saat kosubandi hala yuruorum yavasladim suan azkaldi dakikam doluyor suan sip sip terler akior butun tshirtjm ter icinde :)))
Popis kalkmiyor çoook yorgunum çooook anneler gününe hazırlık yaptım okulda hiç oturmadan günü bitirdimhadi bakalım kaldıralım popişleri gün bu gündür hafta sonu da kaçamak yokbol bol gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?