Benim göbek bölgemde aynı mekik mi çekmek lazım acaba
Tebrikler arkadaşlar hep böyle devam eder inşallahTakım İçi İlk 3
-45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07
-umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69
-baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53
Tebrikler meleklerimm 45derya45 Nisan Ayı %2 kilo verme tablosundan aldığın sarı kartın silindi tatlım
Hoşgeldin canım en kisa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallahmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 27 yaşındayım 1 60 boyundayım 55.5 kiloyum hedefim bu aylikk 54 çok çok çok yavaş bir metabolizmam var inşallah burada birlikte sizinle istediğim kiloya ulaşırim
Bende evde zorlanıyorum bu yüzden spora yazılması düşünüyorum canımBende mekıge basladım da boynum agırdı bıraktım herseye tamam da su spor ısını bı oturtamadım yaa
Ewet abla ya cok haklisinhadi ama çıtırcık kendine bu kadar kötülük yapma sadece birer ısırık alsan yeter yaza tr efil efil elbiseler giycen hadi yasmin bak bu hafta hiç kaçamak yapma bakalım kaç kilo verceksin
teşekkür ederim hoşbuldum aylardır tek başıma deniyorum olmuyor inşallah burada olur doğum kilolarımı da yine böyle bir grupta vermiştim çok yardımcı olmustu ama simdi durdu bakalimmHoşgeldin canım en kisa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
Sabah peynır zeytın salatalık domates kıraz sapı cayı
Oglen 1yemek tabagı senızotu yemegı 1kase yogurt
Araogun yarım elma 10 tane erikk
Aksam kurufasulye coban salata
2lıtre su ınsallah artarr
muhabbetli ve bereketli bi hafta olmuşaynennn çenem düşmüş
muhabbetli ve bereketli bi hafta olmuş
Bugun cok uzgunum tartidan dolayi kndimi sabahtan beri tutuyorum aglamamak icinmorelim cok bozuk. Yapamiyacakmisim gibi gelior.. Bu morelin ustune 1 saat once sinirle uzuntuyle kahvalti yerine 4 buyuk poca yedim 3 u uzumluydu 1 sade, ve 3tane 5 cm boy kekten kare seklinde. (( cok uzgunumm cookkk. Bugun pek bisi yemicem daha. Suan kosu bandindayim 1 saat yapicam mutlaka. 1 saatten fazlada dayanabilirsem yaparim. ( uzuntudenn yedim wallahi .... Suan cok pismanim
Bu hafta benım gıbı herkese bır haller olmus yoksa degıl ıkıncı olmak sonlarda olurdumm
Kolay gelsınn kaptanımm
Neden kaybettınız ınancınızı yaa ..bu hafta basarıcaz hep bırlıkte ılk once ınanalımm
keşke hep böyle yoğun olsak tatlım motivasyonumuz düşmez.. ama bugün cuma onun etkisi var.
Dizim basladı unutma benı öğğğğkkk
Napayımm bu saattlerde baska bırsey olmuyorrr
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 27 yaşındayım 1 60 boyundayım 55.5 kiloyum hedefim bu aylikk 54 çok çok çok yavaş bir metabolizmam var inşallah burada birlikte sizinle istediğim kiloya ulaşırim
Gecen haftada ben oyledım aynı ama spor yapmayı sevmedıgım ıcın cok yemedımm ..bazen bakıyorum etrafımdakıler zayıf ıncecık ama dıkkat edıyorlar ben lop lop yıyorumm ... Off offf
ayyyyy nihayettttt
artık bu listeden çıkmaya hiç niyetim yokkkk.
kızlarrr hadi bakalım yaza az kaldııı
aynen canımmm millet kilo almamak için uğraşırken ben aksine homini gırtlak yiyorum
Ayyy cok güldüm tek olmadıgımı bılmekte guzelll
Calıssam belkı boyle olmazda evde bos bos oturunca hep yıyesım gelıyorrr
bende evde olsam inceceik hatun olurdum ya aynen. işte zor dikiş tutturmak menu zor oluyor
Bende hep boyle abla uzuntude streste hemen yerim, ama cezami odedim 1 saat kosubandi hala yuruorum yavasladim suan azkaldi dakikam doluyor suan sip sip terler akior butun tshirtjm ter icinde :)))
Cezami odedim kizlar sabahki yediklerime 1 saat spor cezasi verdim. 4,5 km oldu, sip sip akiyor terler suan, ayaklarimda yara olduuu bi turlu bu spor ayakabima alisamadimmmmnapcam ben oneride bulanan varmii :)) banu cecooo ablaaaaaaaaa sana sesleniyorum asil ewet suan tshirtimin tamami su icinde ben dusa kosaarrrr :))
aynennn çenem düşmüş
Tam mekik yapamıyorsan yarım mekik yapabilirsin umudum ama öncesinde kardiyo şartBende mekıge basladım da boynum agırdı bıraktım herseye tamam da su spor ısını bı oturtamadım yaa
Tebrikler arkadaşlar hep böyle devam eder inşallah
Bu ay dogum gunu dolu aksama yıne dogum gunune gıdıcez benı sınıyorlarrr
Bende evde zorlanıyorum bu yüzden spora yazılması düşünüyorum canım
Ewet abla ya cok haklisincok pismanim 1 saat yurudum ve kostum gercekten bu hafta hic bir kacamak yok bugunde aksam yemegimi hafif yapicam suyumuda icicem 1 litre bitti simdiden. Yarindan itibaren hergun 1 saat spor. Yok ben oyle 30 dkkayla baslayamam. 1 saat benim icin cok iyi olur dimiii :)) ama dusunuyorum 45 dakkayla baslayim diorumm ve simdilik haftada 4 kezmi spor yapsam :)) ayysesli dusunuyorum suan abla soz bu hafta hic bir kacamak yok, bu hafta 95 olmasam kovunn beni burdan bittii 3 kg gidicek bu hafta in sha Allah.
teşekkür ederim hoşbuldum aylardır tek başıma deniyorum olmuyor inşallah burada olur doğum kilolarımı da yine böyle bir grupta vermiştim çok yardımcı olmustu ama simdi durdu bakalimm
ayy bilmiyorum canım bende sanırım mekik plank hepsi bir arada olsa daha iyi sonuç alırız gibi düşünüyorum ama benim bel problemim var bakalım nasıl olacak.
90 kg olursam 1 haziranda , saclarimi yine kizila boyatacamm simartacam kendimi :)) suan kizillar ama ben daha acik olmasini istiyorum sarap kirmizisiii :))birde saclarim cok cabuk uzadigindan yine dip
Boyasi lazimm :)) hediyem olsun kendimeee:)) disimi 2 ay skip kendimi kurtaracam cogu kilolardan. Aaaaaaayyyyyyyyyyyyy mutluyummmmmmm suaann
Eveettt bende ilk bildirimimi yapiyim
Sabah
peynir salatalık 1 dilim kepekli ekmek domates 1 tatlı kaşığı reçel yeşil çay
Ara öğun
İkisi bir arada neskafe ve iki tane yulafli biskuvi
Ögle
zeytinyağlı taze fasulye 3 4 kaşık
3 kaşık bulgur pilavı küçük bir kase yoğurt
Yarim avuc beyaz leblebi
Ogle ogunumu baya gec yedim dort bucuk gibi o yuzden aksam yemicem galiba yersem yazarim
40 dk kosu bandinda tempolu yurudum
Buarada ben kalori hesabu yapiyorum gunluk 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum
Ama tabi malesef bi ise yaramiyo off bekliyorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?