Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler arkadaşlar hep böyle devam eder inşallah

Hoşgeldin canım en kisa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallah

hadi ama çıtırcık kendine bu kadar kötülük yapma sadece birer ısırık alsan yeter yaza tr efil efil elbiseler giycen hadi yasmin bak bu hafta hiç kaçamak yapma bakalım kaç kilo verceksin
Ewet abla ya cok haklisin cok pismanim 1 saat yurudum ve kostum gercekten bu hafta hic bir kacamak yok bugunde aksam yemegimi hafif yapicam suyumuda icicem 1 litre bitti simdiden. Yarindan itibaren hergun 1 saat spor. Yok ben oyle 30 dkkayla baslayamam. 1 saat benim icin cok iyi olur dimiii :)) ama dusunuyorum 45 dakkayla baslayim diorumm ve simdilik haftada 4 kezmi spor yapsam :)) ayysesli dusunuyorum suan abla soz bu hafta hic bir kacamak yok, bu hafta 95 olmasam kovunn beni burdan bittii 3 kg gidicek bu hafta in sha Allah.

1 saat spor bana masaj gbi geldii yemin ederimmm cokkkkk guzell ya... Kendimi cok rahat hissediyorum suan. Eskiden ne cok spor yapardim kilo aldigimdan beri 1 ayda 2 x felan yapiorum. Waryaa 83 kilomu oyle cokkk ozledimki oyle cokkk ozledimmkiii. 83e gelsem yani 15 kilo versem kendimi oyle rahat hissedecemki tr gitmeden. Bide trde 5 kgde veririm ordada 78 olarak gezinirim zaten 65 kg gibi gosteririm ozaman... Ayy bekliyemiorum zayiflayana kadar.. Hayal ediyorum resmen suan. Aksam yemegimi simdi sizlere soyliyim simdiden. 1 tabak yogurt yaninda 1,5 yagsiz karniyarik, yatana kadar su icicem ve yesilcayimi birazdan icicem. Sabahki yediklerimden dolayi pismanoldum ve motivem yine tavan yaptiii... Benn bu sefer basaricam 1 haziranda 90 kg olucam in sha Allah. Bu haftada dedigimgibi 95 olmazsam kovun beni burdan :))

90 kg olursam 1 haziranda , saclarimi yine kizila boyatacamm simartacam kendimi :)) suan kizillar ama ben daha acik olmasini istiyorum sarap kirmizisiii :))birde saclarim cok cabuk uzadigindan yine dip
Boyasi lazimm :)) hediyem olsun kendimeee:)) disimi 2 ay skip kendimi kurtaracam cogu kilolardan. Aaaaaaayyyyyyyyyyyyy mutluyummmmmmm suaann

ben menüleri unutmuşum

dün güya lapa yapacaktım 2 öğün olarak ama maalesef 1 öğünde kaldım

sabah : kkk
öğle : pirinç lapası ve salata
akşam : mercimek çorbası ve fırında 4 köfte domates salatalık aslında hazırdı lapam ama eşim yememiş beklemiş bide üstüne sofrayıda hazırlamış hiç ses etmedim artık sessiz sessiz oturdum yedim

bugün

sabah : cısssssss domates salatalık peynir zeytin ve çeyrek simit ödül verdim kendime toparlamak şartıyla
öğle : pek bişey yiyemedim şehriye çorbası vardı birde kabak yemeği ama pirinçli 2 kaşık çorba aldım, birde yemeğin kabaklarını çatalla yedim bir kasede yoğurt
akşamı bilmiyorum ama evde dünden çorba var birde bezelye az az onlardan yerim sanırım değişiklik olursa yazarım.
su henüz 1 litre
spor akşama temizlik var evde yalnızım şöyle bi dip köşe süpürüp sileyim hafta sonuna iş kalmasın.
sonrada kendime bir spor programı hazırlıycam inşallaahhhhhhh

kızlar bu hafta geçen haftada öyleydi ama bu hafta daha bi inceldiğimi hissediyorum midem yok oldu geçen sene iş için aldığımız kıyafetler aynısıydı 48 bedendi gömlek 3 xl göbekten düğmeler açılıyordu üstüne ceket giyiyorum diye çaktırmıyordum.. 3 hafta falan önce pantolon denemeye gittik 46 anca olmuştu ama dün net olarak kıyafetler geldi pantolonum 44 gömleğim xxl ve üstelik göbeğim yok... tövbe tövbee nazar deyircem kendime ama durup durup açıp açıp aynaya bakıyorum sağıma soluma gören deli dicek
inanılmaz mutluyum ama bunda karatayın etkisi var verdiğinden çok daha fazla gitmiş gibi gözüküyor.

Eveettt bende ilk bildirimimi yapiyim

Sabah
peynir salatalık 1 dilim kepekli ekmek domates 1 tatlı kaşığı reçel yeşil çay

Ara öğun
İkisi bir arada neskafe ve iki tane yulafli biskuvi

Ögle
zeytinyağlı taze fasulye 3 4 kaşık
3 kaşık bulgur pilavı küçük bir kase yoğurt

Yarim avuc beyaz leblebi

Ogle ogunumu baya gec yedim dort bucuk gibi o yuzden aksam yemicem galiba yersem yazarim
40 dk kosu bandinda tempolu yurudum

Buarada ben kalori hesabu yapiyorum gunluk 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum

Ama tabi malesef bi ise yaramiyo off bekliyorum bekliyorum

Bugünü de geçen haftayı da unut prensesim önümüze bakacağız ben 40 yaşımda 93 ten 65 e indim ki şeker hastası olmama rağmen eylül ablan 32 kilo makres ablan desen öyle azimle devam edersen elbette vereceksin sen genceciksin metabolizman hızlı çalışıyor dediklerimizi uygula sporunu her gün düzenli yap
suyunu ihmal etme .Başarabileceğini biliyorum kuzum her üzüntüde böyle yaparsan bu sana daha çok mutsuzluk getirir snei çok seviyoruz yaşın küçük bizim yaşadıklarımızı yaşamanı asla istemem ne olur dikkat et tatlım en güzel yıllarını mutlu geçir

Bu hafta benım gıbı herkese bır haller olmus yoksa degıl ıkıncı olmak sonlarda olurdumm

Şanslıyım mı diyorsun umudum.

Kolay gelsınn kaptanımm

Hiç kolay gelmedi tatlım beş dk mola verdim bir bakayım dedim

Neden kaybettınız ınancınızı yaa ..bu hafta basarıcaz hep bırlıkte ılk once ınanalımm

Tabikiii ne güzel demişsin ayrıca bu hafta ortalamamız kötü değilki ben sizden her hafta 2 kilo verin demiyorumki az verin kalıcı verin ama her hafta verin 100 gr da olsa kabulüm her hafta zaten yüksek miktarda gitmez

keşke hep böyle yoğun olsak tatlım motivasyonumuz düşmez.. ama bugün cuma onun etkisi var.

Ah deryacım çok haklısın ne kadar çok sohbet o kadar çok motivasyon demek ama biliyorsun her zaman evde olamıyorum bir de evin her işi bende olunca dışişleri içişleri derken zaman yetmiyor inan
Dizim basladı unutma benı öğğğğkkk
Napayımm bu saattlerde baska bırsey olmuyorrr

Bak bak dizi de mi izliyorsun sporunu yaptın demek dizi izlerken bile boş durmak yok

Hoşgeldin mayacım azim senden destek bizden canım haftada en az 300 gr hedef koy kendine az az da olsa hedefine ulaşacaksın canım
Gecen haftada ben oyledım aynı ama spor yapmayı sevmedıgım ıcın cok yemedımm ..bazen bakıyorum etrafımdakıler zayıf ıncecık ama dıkkat edıyorlar ben lop lop yıyorumm ... Off offf

emeksiz olmuyor bitanem iin ucu kaçtımı yakalamak zor hele ki kilo almaya müsait bir yapı varsa

ayyyyy nihayettttt

artık bu listeden çıkmaya hiç niyetim yokkkk.
kızlarrr hadi bakalım yaza az kaldııı

Hadi bakalım deryacımmm sevdiysen kal listede

aynen canımmm millet kilo almamak için uğraşırken ben aksine homini gırtlak yiyorum

Lütfen kendine haksızlık etme onu yapan eski deryaydıYeni derya bambaşka biri

Ayyy cok güldüm tek olmadıgımı bılmekte guzelll
Calıssam belkı boyle olmazda evde bos bos oturunca hep yıyesım gelıyorrr

Ben de keşke çalışsam diyenlerdenim ellerimle ikram hazırla çeşit çeşit yap ama yiyeme üstüne bir bardak su iç

bende evde olsam inceceik hatun olurdum ya aynen. işte zor dikiş tutturmak menu zor oluyor

Gel değişelim neslimm

Bende hep boyle abla uzuntude streste hemen yerim, ama cezami odedim 1 saat kosubandi hala yuruorum yavasladim suan azkaldi dakikam doluyor suan sip sip terler akior butun tshirtjm ter icinde :)))

işte benim prensesim bu

Spor ayakkabısız hiçbir spor yapma prensesim özellikle koşu bandı dizlerini mahvedersin

Benim göbek bölgemde aynı mekik mi çekmek lazım acaba

Tek başına mekik hiçbirzaman göbüşleri eritmiyor meleğim öncesinde mutlaka kardiyo yapmalısın sonra bölgesel plank mekik kelebek twist yapabilirsin karın videolarını paylaşmıştık birkaç sayfa önde onlar da müthiştir

aynennn çenem düşmüş

Şikayet eden yok kuzummmm

Bende mekıge basladım da boynum agırdı bıraktım herseye tamam da su spor ısını bı oturtamadım yaa
Tam mekik yapamıyorsan yarım mekik yapabilirsin umudum ama öncesinde kardiyo şart

Tebrikler arkadaşlar hep böyle devam eder inşallah

İnşallah tatlım

Bu ay dogum gunu dolu aksama yıne dogum gunune gıdıcez benı sınıyorlarrr

Sen bu sınavları başarıyla atlatacaksın kendine güven sen kararlı olduktan sonra herşey vız gelir

Bende evde zorlanıyorum bu yüzden spora yazılması düşünüyorum canım

Bence spor salonuna gitmek gereksiz özellikle evde pc varken leslie yapabilirisn ip atlayabilirsin videoları uygulayabilirisn seçenek çok

Bence 1 saat yapmalısın tatlım interval olacak şekilde gör bak haftaya listede birinci olacaksın

teşekkür ederim hoşbuldum aylardır tek başıma deniyorum olmuyor inşallah burada olur doğum kilolarımı da yine böyle bir grupta vermiştim çok yardımcı olmustu ama simdi durdu bakalimm

Tek başına diyet zor destek şart tatlım inş o desteği burada bulacaksın menülerini paylaşırsan önerilerde bulunuruz

ayy bilmiyorum canım bende sanırım mekik plank hepsi bir arada olsa daha iyi sonuç alırız gibi düşünüyorum ama benim bel problemim var bakalım nasıl olacak.

Tiffany Rothe un videosu ve twist süper bir de kelebek twist yatarak geçen paylaşmıştım deryam

İşte böyle bitanem snei hep mutlu görelim .Ayrıca spor mutluluk hormonu salgılıyor biliyorsun

AFİYET OLSUN CANIM. kalori hesabı evet aslında güzel hatta biraz sporla güzelde veriliyor ama hep aynı düzende gitmek pek mümkün olmuyor. ayrıca giden kilo yağdan olamayabiliyor örneğin içtiğin nescafede extradan hem boşa kalori alıyosun hemde yağ bu sadece basit bir örnek. hem yediklerin sağlıklı hemde kalorisi uygun olursa evet.. ben çok deneyimli olmasamda sana karatay sağlıklı beslenmesini tavsiye ederim öncelikle oku araştır dene derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…