Bugünü de geçen haftayı da unut prensesim önümüze bakacağız ben 40 yaşımda 93 ten 65 e indim ki şeker hastası olmama rağmen eylül ablan 32 kilo makres ablan desen öyle azimle devam edersen elbette vereceksin sen genceciksin metabolizman hızlı çalışıyor dediklerimizi uygula sporunu her gün düzenli yap
suyunu ihmal etme .Başarabileceğini biliyorum kuzum her üzüntüde böyle yaparsan bu sana daha çok mutsuzluk getirir snei çok seviyoruz yaşın küçük bizim yaşadıklarımızı yaşamanı asla istemem ne olur dikkat et tatlım en güzel yıllarını mutlu geçir
Şanslıyım mı diyorsun umudum.
Hiç kolay gelmedi tatlım beş dk mola verdim bir bakayım dedim
Tabikiii ne güzel demişsin ayrıca bu hafta ortalamamız kötü değilki ben sizden her hafta 2 kilo verin demiyorumki az verin kalıcı verin ama her hafta verin 100 gr da olsa kabulüm her hafta zaten yüksek miktarda gitmez
Ah deryacım çok haklısın ne kadar çok sohbet o kadar çok motivasyon demek ama biliyorsun her zaman evde olamıyorum bir de evin her işi bende olunca dışişleri içişleri derken zaman yetmiyor inan
Bak bak dizi de mi izliyorsun sporunu yaptın demekdizi izlerken bile boş durmak yok
Hoşgeldin mayacım azim senden destek bizden canım haftada en az 300 gr hedef koy kendine az az da olsa hedefine ulaşacaksın canım
emeksiz olmuyor bitanem iin ucu kaçtımı yakalamak zor hele ki kilo almaya müsait bir yapı varsa
Hadi bakalım deryacımmm sevdiysen kal listede
Lütfen kendine haksızlık etme onu yapan eski deryaydıYeni derya bambaşka biri
Ben de keşke çalışsam diyenlerdenim ellerimle ikram hazırla çeşit çeşit yap ama yiyeme üstüne bir bardak su iç
Gel değişelim neslimm
işte benim prensesim bu
Spor ayakkabısız hiçbir spor yapma prensesim özellikle koşu bandı dizlerini mahvedersin
Tek başına mekik hiçbirzaman göbüşleri eritmiyor meleğim öncesinde mutlaka kardiyo yapmalısın sonra bölgesel plank mekik kelebek twist yapabilirsin karın videolarını paylaşmıştık birkaç sayfa önde onlar da müthiştir
Şikayet eden yok kuzummmm
Tam mekik yapamıyorsan yarım mekik yapabilirsin umudum ama öncesinde kardiyo şart
İnşallah tatlım
Sen bu sınavları başarıyla atlatacaksın kendine güven sen kararlı olduktan sonra herşey vız gelir
Bence spor salonuna gitmek gereksiz özellikle evde pc varken leslie yapabilirisn ip atlayabilirsin videoları uygulayabilirisn seçenek çok
Bence 1 saat yapmalısın tatlım interval olacak şekilde gör bak haftaya listede birinci olacaksın
Tek başına diyet zor destek şart tatlım inş o desteği burada bulacaksın menülerini paylaşırsan önerilerde bulunuruz
Tiffany Rothe un videosu ve twist süper bir de kelebek twist yatarak geçen paylaşmıştım deryam
İşte böyle bitanem snei hep mutlu görelim .Ayrıca spor mutluluk hormonu salgılıyor biliyorsun
ben menüleri unutmuşum
dün güya lapa yapacaktım 2 öğün olarak ama maalesef 1 öğünde kaldım
sabah : kkk
öğle : pirinç lapası ve salata
akşam : mercimek çorbası ve fırında 4 köfte domates salatalık aslında hazırdı lapam ama eşim yememiş beklemiş bide üstüne sofrayıda hazırlamış hiç ses etmedim artık sessiz sessiz oturdum yedim
bugün
sabah : cısssssss domates salatalık peynir zeytin ve çeyrek simitödül verdim kendime toparlamak şartıyla
öğle : pek bişey yiyemedim şehriye çorbası vardı birde kabak yemeği ama pirinçli 2 kaşık çorba aldım, birde yemeğin kabaklarını çatalla yedim bir kasede yoğurt
akşamı bilmiyorum ama evde dünden çorba var birde bezelye az az onlardan yerim sanırım değişiklik olursa yazarım.
su henüz 1 litre
spor akşama temizlik var evde yalnızım şöyle bi dip köşe süpürüp sileyim hafta sonuna iş kalmasın.
sonrada kendime bir spor programı hazırlıycam inşallaahhhhhhh
kızlar bu hafta geçe n haftada öyleydi ama bu hafta daha bi inceldiğimi hissediyorum midem yok oldu geçen sene iş için aldığımız kıyafetler aynısıydı 48 bedendi gömlek 3 xl göbekten düğmeler açılıyordu üstüne ceket giyiyorum diye çaktırmıyordum.. 3 hafta falan önce pantolon denemeye gittik 46 anca olmuştu ama dün net olarak kıyafetler geldi pantolonum 44 gömleğim xxl ve üstelik göbeğim yok... tövbe tövbee nazar deyircem kendime ama durup durup açıp açıp aynaya bakıyorum sağıma soluma gören deli dicek
inanılmaz mutluyum ama bunda karatayın etkisi var verdiğinden çok daha fazla gitmiş gibi gözüküyor.
Eveettt bende ilk bildirimimi yapiyim
Sabah
peynir salatalık 1 dilim kepekli ekmek domates 1 tatlı kaşığı reçel yeşil çay
Ara öğun
İkisi bir arada neskafe ve iki tane yulafli biskuvi
Ögle
zeytinyağlı taze fasulye 3 4 kaşık
3 kaşık bulgur pilavı küçük bir kase yoğurt
Yarim avuc beyaz leblebi
Ogle ogunumu baya gec yedim dort bucuk gibi o yuzden aksam yemicem galiba yersem yazarim
40 dk kosu bandinda tempolu yurudum
Buarada ben kalori hesabu yapiyorum gunluk 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum
Ama tabi malesef bi ise yaramiyo off bekliyorum bekliyorum
yok kaptanım senin yoğunluğunu biliyorum zaten bütün arkadaşlar öyle keşke derken zaman müsait olsada gelebilsek manasında diyorum.. oda her zaman olmuyor ki..
işte bende sporda sıralamayı nasıl yapayım diye sormuştum zaten kaptanım önce ne yapayım sonra ne yapayım gibi.
hiç niyetim yok liste dışı kalmaya artık diğer arkadaşlardanda destek bekliyorum ilk üç için çabalarsakta motive oluruz tatlı bi rekabet ama rekabet içinde sağlıksız şok diyetler demiyorum sadece dikkat ederek
kaptanım kaçgündür nasıl bir telaş nasıl bir karmaşanın içindeydim bi görseydin
Afiyetolsun cadıcımmm sabah kahvaltıyı es geçmişsin sanki
Hoşgeldin aramıza bitanemm sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için doğru yerdesin kuzumÖncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli tatlım.Bir de hedef kilonu kayıtlar için yazmalısın
bugün güzel kahvaltı ettim eskisi gibi
ama ameliyat olunca düzen yine bozuldu
hatta ve hatta istemeden de kilo vericem
sadece sıvı tüketimi olacak malum
bu yağdan ve sağlıklı kilo verdiğinin alameti ben de şu 8 li rakamları görürüm inş.kızlar bu hafta geçen haftada öyleydi ama bu hafta daha bi inceldiğimi hissediyorum midem yok oldu geçen sene iş için aldığımız kıyafetler aynısıydı 48 bedendi gömlek 3 xl göbekten düğmeler açılıyordu üstüne ceket giyiyorum diye çaktırmıyordum.. 3 hafta falan önce pantolon denemeye gittik 46 anca olmuştu ama dün net olarak kıyafetler geldi pantolonum 44 gömleğim xxl ve üstelik göbeğim yok... tövbe tövbee nazar deyircem kendime ama durup durup açıp açıp aynaya bakıyorum sağıma soluma gören deli dicek
inanılmaz mutluyum ama bunda karatayın etkisi var verdiğinden çok daha fazla gitmiş gibi gözüküyor.
Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim insallah pazartesi gunu diyetime basliyorum bi problem cikmassa . Yasim 20 ve 2 aylik bi bebegim var gunuum onunla geciyo hic bos vaktim yokdogumdan once 68 kilo idim hamileligim boyun a 5 kilo aldim ve dogumda 4 kilosu gitti ama simdi stress'ten bebege bakmanin telasindan kilo aldim 75 kilodayim ve bir an once 55 kiloya inmek istiyorum sizin yardiminizla insallah .. bu kadar iste sizlerinde destegiyle bir an once formuma kavusmak istiyorum
Saol canim ilk sayfayi okudum ama benim icin zor olan kisim hani sira sira bir üye verilen kilo listesini yapacak ya ben onu yapamicam galiba cunku bebegimle ugrasmaktan vakit kalmiyo .. üzgünüm galiba guruptan cikacam
Hoşgeldin aramıza tatlım allah bağışlasın bebişini ne güzel hamilelikte fazla almaman avantaj olmuş.Ama sonrasınd asüt olsun diye hep onu ye bunu ye diye öneriler oldu değil miÖncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli kuzum
Saol canim ilk sayfayi okudum ama benim icin zor olan kisim hani sira sira bir üye verilen kilo listesini yapacak ya ben onu yapamicam galiba cunku bebegimle ugrasmaktan vakit kalmiyo .. üzgünüm galiba guruptan cikacam
bu yağdan ve sağlıklı kilo verdiğinin alameti ben de şu 8 li rakamları görürüm inş.
Öncelikle ısınma hareketlerini yap deryam hani lisede yapardık ya beden dersinde hafif hareketler sonrasında en az 30 dk kardiyo yap ip atlama olabilir leslie ablamız jillian ablamız olabilir ter atacak şekilde paylaştığımız videolar olabilir sonrasında bölgesel hareketler yap istersen plank ve squat atkvimlerini de aynı adına yaparsan süper olur en sonunda esneme hareketlerini yapmayı unutma ki kas ağrıların minimuma düşsün
bugün güzel kahvaltı ettim eskisi gibi
ama ameliyat olunca düzen yine bozuldu
hatta ve hatta istemeden de kilo vericem
sadece sıvı tüketimi olacak malum
AFİYET OLSUN CANIM. kalori hesabı evet aslında güzel hatta biraz sporla güzelde veriliyor ama hep aynı düzende gitmek pek mümkün olmuyor. ayrıca giden kilo yağdan olamayabiliyor örneğin içtiğin nescafede extradan hem boşa kalori alıyosun hemde yağ bu sadece basit bir örnek. hem yediklerin sağlıklı hemde kalorisi uygun olursa evet.. ben çok deneyimli olmasamda sana karatay sağlıklı beslenmesini tavsiye ederim öncelikle oku araştır dene derim.
ok kaptanım bu akşam işleri bitirince bi çalışma yapim. bi sanada danışır yola çıkarım inşallah.
Kalori hesabi biraz kolayima geliyo aslinda ondan, neskafeyide icmesem yorgunluktan uyukluyorum surekli benim oglanla bas etmesi biraz zor neskafe kendime getiriyo bazen ogün yerinede geciyo ondan iciyorum
Karatayi cok duydum biraz arastirdimda ama internette pek bise bulamadim kitabini almak gerek galiba
Menülerin gayet güzel deryacım simiti de koklamışsınşehriye çorbası müthiş kilo yapıyor aman diyim uzak durman iyi olmuş tatlım akşama kolay gelsin sana
Aman maşallahhhpopişini kaşı ama demiştim sana karatayda 1 kilo versen 3kilo vermiş gibi gözüküyorsun
Bitanem kepekli yulaflı vs ne olursa olsun ekmekten vazgeçmelisin sabah yumurtanı peynirini zeytinini yeşillik veya salatanı bir çay bardağı çiğ kuruyemişini güzelce ye krallar gibi bir kahvaltı yap inan bana en az 5 saat acıkmazsın öğle taze fasulye ve yoğurt doyana dek yiyebilirdin akşam yememezlik yapma sakın ister salata ister yoğurt ister çorba ama mutlaka birşey yemelisin ki vucudun kıtlık moduna girmesin
http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
http://woto.com/gida-takviyeleri
bu linklere bir göz atarsanız sevinirim
nescafe yerine yaşası şekersiz türk kahvesi diyorum tatlım hem tok tutar hem meyabolizmayı hızlandırır.Verdiim linklerde en doğru bilgiler var canım kitapları alana dek bu linklerden faydalanabilirsin ve gittim
Kalori hesabi biraz kolayima geliyo aslinda ondan, neskafeyide icmesem yorgunluktan uyukluyorum surekli benim oglanla bas etmesi biraz zor neskafe kendime getiriyo bazen ogün yerinede geciyo ondan iciyorum
Karatayi cok duydum biraz arastirdimda ama internette pek bise bulamadim kitabini almak gerek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?