Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

keşke hep böyle yoğun olsak tatlım motivasyonumuz düşmez.. ama bugün cuma onun etkisi var.

Ben mesajlari kacirmiyim diye kan ter içinde okuyorum nerdeyse bide aklim burda kalıyor :) onun dışında sürekli aktif bir sayfa benimde işime gelir tatlim bencede iyi.

Hosgeldin canim bende yeniyim..
msj sayım 35++ hemde ne ++ coşmuşum bu hafta

bu yağdan ve sağlıklı kilo verdiğinin alameti ben de şu 8 li rakamları görürüm inş.

Bende 90 lardan çıkmaya çalışıyorum Canim yarisalim mi? kilolar cok yakın.

BEK BEN SANA LİNKLERİ BULUP PAYLAŞAYIM Bİ OKU KİTABINI ALMAK EN İYİSİ ELİNİN ALTINDA KAYNAK OLUYOR. YADA karatay pdf indir yaz ben cebede onu indirdim kolaylık oluyo

Ayyy ne kadar iyii olurrrr bana yararmi ki benim bunyem normal diil iste metobolizma hicc yok bende calismiyo resmen

ahhh canım ya inan çok kolay ekmek insanı çok acıktırıyor bunu sonra anlıycaksın. kuruyemiş olarak ceviz ekmek yerine hem tok tutuyor hem sağlıklı yağlar içeriyor sonra kavrulmamış fındık fıstık badem kaju 1 çay bardağı tüketme hakkın var ben son zamanda biraz ihmal ettim 2-3 ceviz anca yiyorum. nescafeye kaptanım ve karatay teyzem karşı ama ne yalan diyim bende çok severim ben sade nescafeyi hazırladım buz kalıplarında dondurdum bazı sabahlar sütün içine atıyorum 2 3 kalıp sütü soğuk severim. itiraf ediyorum kaptanım 2 3 günde bir içiyordum 2 gündür içimiyorum.

Ayyy ne kadar iyii olurrrr bana yararmi ki benim bunyem normal diil iste metobolizma hicc yok bende calismiyo resmen
benimde aynıydı canım hatta metabolizma yaşım 42 çıktı düşünnnnn ama şükür düzeni bozmayınca süper oluyor denersin hem emziriyorsundur sanırım sütünede faydası olur .. deneyerek göreceksin yarayıp yaramayacağını ama hemen pes etme en az 1 ay dene ben hep pes ettim ve zararı bana oldu bundan sonra asla düşünmüyorum pes etmeyi... bak bugün başka bi yerde kısa bi özet geçtim onuda alıntı yapayım bi oku eminim daha iyi anlarsın demek istediklerimi

heheheh hatlar karıştı yavvv emziren sen değildim dimiiii...
hepiniz birden geldinizzzzz bugünde
yandı balatalar

buda RengarenkNesli arkadaşımın sende karatayda çok git gel yaşadın dimi dorusuna cevabımdı başka bi takımda

hemde kaç git gel.. veremiyorum diye defalarca hata yaptım haftada 200 300 gr az gördüm... pes ettim bile bile sağlıksız yolları bile denedim... verdimmi evet verdim ama en ufak bi hatada geri aldım... en başından beri düzenli yapsaydım bu direnç çok daha önce kırılacaktı ve ben şimdiye çoktan hedefime ulaşacaktım... zararın neresinden dönersen kardır derler bence herkes önce sağlığı için denemeli en azından sadece yürüyüş desteğiyle 1 ay olsun deneyin derim inanın karatayla giden geri gelmiyor ben 6 7 aydır uğraşıyorum hep denilmesine rağmen sonunda doğrunun bu olduğunu anladaım hiç mi hata yapmıycaz elbette insanız nefse hakim olmak zor ama size etkilerini gördükçe anlıyacaksınız.. neslim sizleri kırmamak için sadece uyarı yapıyor ama inanın ben çok katlı bir işyerinde çalışıyorum asansör yok önceden merdivenleri çıkarken dizlerim kopardı ağrıdan.. şimdi müşteriden önce çıkıyorum yorulmuyorum evim 4. kat önceden 2 katta 3. katta dinlenirdim şimdi öyle bişey yok bu en basit örnekkkk.. SAĞLIK İÇİN KARATAY DİYORUM BEN.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Öğlende kendimizi sokağa attık ve çocuklarla kızkardeşime gittim
Birlikte hoş sohbet ettik nescafe eşliğinde sonrada cıkıp bir yarım saattik yürüdükten sonra evime döndüm

Akşamlık yemeğimizide yedik kızlarla

Bu arada benim kız çok pis gaza geldi
Mezuniyet yapmayacaklardı hesapta ama şimdi sanırım son hafta yapılacakmış ve hatun tuttuştu tabi
Önceden benim verdiklerimin haricinde çaktırmadan yiyormuş bende diyorum bu niye zayıflamadı bugün itiraf etti ve kesinlikle dediklerimin ve yediklerimin dışına çıkmayacakmış

Apartmanda iki tane daha dombili arkadaşı var
Onlarıda ayarlıyacak ve her gün benim eşliğimde bizim evde Leslie dersleri vermeye başlıyacağım Hem benim kıvırma şansım olmayacak hemde kızlar birlikte yapacakları için daha eğlenerek zayıflayacaklar Dedim baştan söylim öyle kıvırmak yok devamsızlık yapanın ağzına tuvalet terliği ile vururum
Bakalım arkadaşlarına söyledi ve eminim ikiside kabul ederler çünkü zaten İGden sıkı takipcilerim onlarda
Önlerinde 5 hafta var ve en azından 1 beden bile ufalsalar hem daha rahat elbise bulurlar hemde daha güzel ve sağlıklı görünürler
Anam sanki fıstık gibi oldumda onlara hocalık yapacağım

Benim kız kısa elbise ve yüksek topuklu giymek istiyormuş o yüzden bacaklarım biraz daha incelmesi lazım diyor Çok iyi oldu bu mezuniyet işi masraflı olacak bana ( kuaförü, elbisesi, ayakkabısı ve çantası ) ama razıyım yeterki oda artık sağlıklı beslensin

Bende sizleri cok seviyorumm yaaaa ablalarimmmm Malesef kiloluyken ben mutlu degilim abla , o yuzden bir an once kurtulmam lazim bu kilolardan. Ben bugunu saymiyorum daha bugun yarimyamalak yaptim, bugun tam bir kacamak gunu ilan ediyimVe birdaha olmamak uzere, artik bukadar kacamaklarda olmicak. yarindan itibaren asil super yapicam, tartiyada bakmicam bi kac gun inadina odamda tartiyi koyacam ama tartilmicam. Inadim inat. Abla sporumu hep ayakabbili yaparim ama bi turlu bu ayakkabilara alisamadimm ayagimdaki kucuk parmaklari yara edior o yuzden sporuda yapamiorum aslinda. Napicammben ? Corab giymeyide sevmem zaten spor yaparken, hergun 1 saat spor yapicam bugunden itibaren basladim, salli gunu tartilcam bakicam 95 yaklasmismiyim BUGUNU SAYMIYORUM ARTIKKK : YARIN YENI BIR BASLANGIC VE BOYLE HATALARA DUSMEYECEM BIRDAHA DERS CIKARDIM BIRDAHADA DERS CIKARMAK ISTEMIYORUM BITTI, ARTIK MENULERIMI COK GUZEL GORECEKSINIZZZ

Alaikoem salaamm :))) aayy supersin hocada oldunnnn:))

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Sabah; 07:00

ara; 11:00
Şekersiz Türk kahvesi

ara; 12:30
Büyük bir bardak ayran

ara; 15:00
Şekersiz nescafe ( kızkardeşimde )

Akşam;

ara; Madensuyu

Toplam aşağı yukarı tükettiğim kalori Fatsecrete göre; 567 kcal
Şu ana kadarda 2400 ml de su içtim

tamam kaç kilosun ben yavaş kilo veriyorum belki motivem olursun varım

cuma menü ve program
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:akşam zeytinyağlı paylıcan yapmıştım çok canım istemesine rağmen salata yedim sadece o yüzden sabah 1 tabak bundan yedim yeşillik peynir ve çay ile kahvaltı yaptım
öğle:1 tabak yayla çorba
ara:1 bardak tarçınlı süt 3 adet kayısı 2 bisküvi
akşam patlıcan oturtma 3 y.k,2 y.k pilav yarım lavaş
3 lt su

sen varya nickname inle acayip özdeşleşiyosun resmen oyankabaşı ya hiç durmak yok hayatında masaallah sana

iyi akşamlar güzeller ben geldiiim bugün kuzucuğumun okulunda anneler günü etkinliği vardı bende tabi anne yarısı olarak katıldım çok cici şeyler hazırlamış öğretmenimiz piyesler, oyunlar bidicik bidicik yavrular öyle güzeldi ki gözlerimde yaş makyajım bozulmasın diye zor tutarak izledim etkinlik sonunda da anasınıfı diplomamızı aldık aaah benim el bebek gül bebeğim büyüdü de ilk diplomasını aldıgösteriden sonra da yemek vardı her veli pasta börek bişeyler yapıp getirmişti o saate kadar çoook acıkmış olmama rağmen tuttum boğazımı uzak durdum cıslardan ama tabi orda bu koca popimle küçücük sandalyelerde oturmaktan belim ağrımış reglinde etkisiyle iyice halsizleştim eve geldiğimde pestil gibiydim 2 gibiydi sanırım uzandım bir uyumuşum gözümü bi açtım saat beş buçuk tabi onca saat su da içmediğim için şişmiş her yerim tansiyonum oynamış leyla gibiyim hala dolayısıyla bugünlük sporum kaldı artık yarından itibaren sıkı tutucam inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…