keşke hep böyle yoğun olsak tatlım motivasyonumuz düşmez.. ama bugün cuma onun etkisi var.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 27 yaşındayım 1 60 boyundayım 55.5 kiloyum hedefim bu aylikk 54 çok çok çok yavaş bir metabolizmam var inşallah burada birlikte sizinle istediğim kiloya ulaşırim
msj sayım 35++ hemde ne ++ coşmuşum bu hafta
bu yağdan ve sağlıklı kilo verdiğinin alameti ben de şu 8 li rakamları görürüm inş.
BEK BEN SANA LİNKLERİ BULUP PAYLAŞAYIM Bİ OKU KİTABINI ALMAK EN İYİSİ ELİNİN ALTINDA KAYNAK OLUYOR. YADA karatay pdf indir yaz ben cebede onu indirdim kolaylık oluyo
Tesekkur ederim onerilerinize ekmegi birakmak cokk zor olcak benim icin sadece sabahlari bi dilim yiyorum aslinda oda receli cok swvdigim icin aazicik bide kuru yemis olarak ne yemeliyim, aksam yemege korkuyorum ama kac zamandir ne kadar hafif tutsamda aksam yediklerimi resmen ustume yapisiyo gitmiyo
benimde aynıydı canım hatta metabolizma yaşım 42 çıktı düşünnnnn ama şükür düzeni bozmayınca süper oluyor denersin hem emziriyorsundur sanırım sütünede faydası olur .. deneyerek göreceksin yarayıp yaramayacağını ama hemen pes etme en az 1 ay dene ben hep pes ettim ve zararı bana oldu bundan sonra asla düşünmüyorum pes etmeyi... bak bugün başka bi yerde kısa bi özet geçtim onuda alıntı yapayım bi oku eminim daha iyi anlarsın demek istediklerimiAyyy ne kadar iyii olurrrr bana yararmi ki benim bunyem normal diil iste metobolizma hicc yok bende calismiyo resmen
benimde aynıydı canım hatta metabolizma yaşım 42 çıktı düşünnnnn ama şükür düzeni bozmayınca süper oluyor denersin hem emziriyorsundur sanırım sütünede faydası olur .. deneyerek göreceksin yarayıp yaramayacağını ama hemen pes etme en az 1 ay dene ben hep pes ettim ve zararı bana oldu bundan sonra asla düşünmüyorum pes etmeyi... bak bugün başka bi yerde kısa bi özet geçtim onuda alıntı yapayım bi oku eminim daha iyi anlarsın demek istediklerimi
Hoşgeldin canım
Bende sizleri cok seviyorumm yaaaa ablalarimmmm
Bugünü de geçen haftayı da unut prensesim önümüze bakacağız ben 40 yaşımda 93 ten 65 e indim ki şeker hastası olmama rağmen eylül ablan 32 kilo makres ablan desen öyle azimle devam edersen elbette vereceksin sen genceciksin metabolizman hızlı çalışıyor dediklerimizi uygula sporunu her gün düzenli yap
suyunu ihmal etme .Başarabileceğini biliyorum kuzum her üzüntüde böyle yaparsan bu sana daha çok mutsuzluk getirir snei çok seviyoruz yaşın küçük bizim yaşadıklarımızı yaşamanı asla istemem ne olur dikkat et tatlım en güzel yıllarını mutlu geçir
işte benim prensesim bu
Spor ayakkabısız hiçbir spor yapma prensesim özellikle koşu bandı dizlerini mahvedersin
Bence 1 saat yapmalısın tatlım interval olacak şekilde gör bak haftaya listede birinci olacaksın
İşte böyle bitanem snei hep mutlu görelim .Ayrıca spor mutluluk hormonu salgılıyor biliyorsun
Alaikoem salaamm :))) aayy supersin hocada oldunnnn:))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Öğlende kendimizi sokağa attık ve çocuklarla kızkardeşime gittim
Birlikte hoş sohbet ettik nescafe eşliğinde sonrada cıkıp bir yarım saattik yürüdükten sonra evime döndüm
Akşamlık yemeğimizide yedik kızlarla
Bu arada benim kız çok pis gaza geldi
Mezuniyet yapmayacaklardı hesapta ama şimdi sanırım son hafta yapılacakmış ve hatun tuttuştu tabi
Önceden benim verdiklerimin haricinde çaktırmadan yiyormuş bende diyorum bu niye zayıflamadıbugün itiraf etti ve kesinlikle dediklerimin ve yediklerimin dışına çıkmayacakmış
Apartmanda iki tane daha dombili arkadaşı var
Onlarıda ayarlıyacak ve her gün benim eşliğimde bizim evde Leslie dersleri vermeye başlıyacağımHem benim kıvırma şansım olmayacak hemde kızlar birlikte yapacakları için daha eğlenerek zayıflayacaklar Dedim baştan söylim öyle kıvırmak yok devamsızlık yapanın ağzına tuvalet terliği ile vururum
Bakalım arkadaşlarına söyledi ve eminim ikiside kabul ederler çünkü zaten İGden sıkı takipcilerim onlarda
Önlerinde 5 hafta var ve en azından 1 beden bile ufalsalar hem daha rahat elbise bulurlar hemde daha güzel ve sağlıklı görünürler
Anam sanki fıstık gibi oldumda onlara hocalık yapacağım
Benim kız kısa elbise ve yüksek topuklu giymek istiyormuş o yüzden bacaklarım biraz daha incelmesi lazım diyorÇok iyi oldu bu mezuniyet işi masraflı olacak bana ( kuaförü, elbisesi, ayakkabısı ve çantası ) ama razıyım yeterki oda artık sağlıklı beslensin
Ben mesajlari kacirmiyim diye kan ter içinde okuyorum nerdeyse bide aklim burda kalıyor :) onun dışında sürekli aktif bir sayfa benimde işime gelir tatlim bencede iyi.
Hosbuldukk Sende hosgeldin insallah birlikte yilmadan veririz kilolarimizi
Hosgeldin canim bende yeniyim..
Bende 90 lardan çıkmaya çalışıyorum Canim yarisalim mi? kilolar cok yakın.
Ben mesajlari kacirmiyim diye kan ter içinde okuyorum nerdeyse bide aklim burda kalıyor :) onun dışında sürekli aktif bir sayfa benimde işime gelir tatlim bencede iyi.
Hosgeldin canim bende yeniyim..
Bende 90 lardan çıkmaya çalışıyorum Canim yarisalim mi? kilolar cok yakın.
hadi bakalım yarın yeni hayatına muhteşem bi adım atBugunum kotu gecti yarin cok guzel bir menuyle gelsem olur mu?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Öğlende kendimizi sokağa attık ve çocuklarla kızkardeşime gittim
Birlikte hoş sohbet ettik nescafe eşliğinde sonrada cıkıp bir yarım saattik yürüdükten sonra evime döndüm
Akşamlık yemeğimizide yedik kızlarla
Bu arada benim kız çok pis gaza geldi
Mezuniyet yapmayacaklardı hesapta ama şimdi sanırım son hafta yapılacakmış ve hatun tuttuştu tabi
Önceden benim verdiklerimin haricinde çaktırmadan yiyormuş bende diyorum bu niye zayıflamadıbugün itiraf etti ve kesinlikle dediklerimin ve yediklerimin dışına çıkmayacakmış
Apartmanda iki tane daha dombili arkadaşı var
Onlarıda ayarlıyacak ve her gün benim eşliğimde bizim evde Leslie dersleri vermeye başlıyacağımHem benim kıvırma şansım olmayacak hemde kızlar birlikte yapacakları için daha eğlenerek zayıflayacaklar Dedim baştan söylim öyle kıvırmak yok devamsızlık yapanın ağzına tuvalet terliği ile vururum
Bakalım arkadaşlarına söyledi ve eminim ikiside kabul ederler çünkü zaten İGden sıkı takipcilerim onlarda
Önlerinde 5 hafta var ve en azından 1 beden bile ufalsalar hem daha rahat elbise bulurlar hemde daha güzel ve sağlıklı görünürler
Anam sanki fıstık gibi oldumda onlara hocalık yapacağım
Benim kız kısa elbise ve yüksek topuklu giymek istiyormuş o yüzden bacaklarım biraz daha incelmesi lazım diyorÇok iyi oldu bu mezuniyet işi masraflı olacak bana ( kuaförü, elbisesi, ayakkabısı ve çantası ) ama razıyım yeterki oda artık sağlıklı beslensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?