- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
tamam kaç kilosun ben yavaş kilo veriyorum belki motivem olursun varım
En son 92.4 canim ben aylardir ayni sularda yüzüyorum malesef
iyi akşamlar güzeller ben geldiiimbugün kuzucuğumun okulunda anneler günü etkinliği vardı bende tabi anne yarısı olarak katıldım çok cici şeyler hazırlamış öğretmenimiz piyesler, oyunlar bidicik bidicik yavrular öyle güzeldi ki gözlerimde yaş makyajım bozulmasın diye zor tutarak izledim etkinlik sonunda da anasınıfı diplomamızı aldık aaah benim el bebek gül bebeğim büyüdü de ilk diplomasını aldı gösteriden sonra da yemek vardı her veli pasta börek bişeyler yapıp getirmişti o saate kadar çoook acıkmış olmama rağmen tuttum boğazımı uzak durdum cıslardan ama tabi orda bu koca popimle küçücük sandalyelerde oturmaktan belim ağrımış reglinde etkisiyle iyice halsizleştim eve geldiğimde pestil gibiydim 2 gibiydi sanırım uzandım bir uyumuşum gözümü bi açtım saat beş buçuk tabi onca saat su da içmediğim için şişmiş her yerim tansiyonum oynamış leyla gibiyim hala dolayısıyla bugünlük sporum kaldı artık yarından itibaren sıkı tutucam inşşşş
Alaikoem salaamm :))) aayy supersin hocada oldunnnn:))
sen varya nickname inle acayip özdeşleşiyosun resmen oyankabaşı ya hiç durmak yok hayatında masaallah sana
Hi anladim ablacim yeniden pazara gidersem bende aliyim ozaman semizotunu. Nasil bir etkisi var bi otun gercekten zayiflattigini bilmiyordum
aa bende ekmek yediğim vakitler çok sık acıkırdım acaba kahvaltıyı sıkı etmiyormusun1haftadır hıc yemedım ekmek..aslında mıdem gayet rahat hafıf ama cok sık acıkıyorumm;(
neslişiiiimmmmm benim tatlı ablam tebrik ederim canımmm***Free Takım***
miss_wong (72,3/ //% )
oynakbasi34(106,1/ / /% )
morcadıyesilyarasa(48,7/0 / 0/%0 ) kilosu sabit
Rengarenknesli(76,2/ 75,9/0,3 /%0,39 )
asea (75,7/ / /% ) 15 mayıs listede
tubikotubiko(59/ / /% )15 mayıs listede
hope93(64,1/ / /% )15 mayıs listede
hedefim58(87/ / /% ) 15 mayıs listede
Free Takım Ortalaması: %
sonunda emeklerinin karşılığını aldın canım***6.Takım 412.Etap***
45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07)
baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53 )
battaniye1 (74,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 85,6/ / /% )
efser(72,2/ / /% )
jojowa(53/52,9/0,1 /%0,19 )
makres76 (61,8/ / /% )
umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69 ) Yeni Üye Başlangıç: 14 Nisan-Başlangıç Kilo:59- Hedef:52
Yasmiin17(98,1/ / /% )
6.Takım Ortalama
ablam youtubedan bişey indirmek için pc de linkin başına www. kısmından sonra ss yazıp enterlarsan indirme sayfasına yönlendiriyor ordan istediğin formattan indirebilirsin ben tel için mp4 formatında indirip pcden tele atıyorumthanksss bebeğimmm bunları kaydedeyim ben tel inermi ki bunlar
kuzuuummm olmaz öyle erken yatılcak bol bol leptinden faydalanılıcakBosunaaaa uyanmisssizzzzz yauykumda vardi he gece 3,5 da uyudum
amiiiinnnnHaftaya yataktan zıplamamıza degerr kılomuz olsunn ınsallahhhhhhhhh
Merhaba hanımlar
Ben de uzun zamandır kilo verme cabasindayim ama aylardir verdigimi ala ala aynı kiloda saymaktan yoruldum. Biraz disiplin ve motivasyona ihtiyacım var. Bu yuzden aranıza katilmaya karar verdim.
Sağolsun @Sweetdimple de davet etti
Yas 29
Boy 1.69
Kilo 92.4
Hayirli Cumalar. Ben Melodi 28 yasindayim ve 85,9 kiloyum. Oncelikli ilk hedefim 65 kilo olmak. Bu surecte artik aranizda sizlerleyim kabul ederseniz.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 27 yaşındayım 1 60 boyundayım 55.5 kiloyum hedefim bu aylikk 54 çok çok çok yavaş bir metabolizmam var inşallah burada birlikte sizinle istediğim kiloya ulaşırim
Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim insallah pazartesi gunu diyetime basliyorum bi problem cikmassa . Yasim 20 ve 2 aylik bi bebegim var gunuum onunla geciyo hic bos vaktim yokdogumdan once 68 kilo idim hamileligim boyun a 5 kilo aldim ve dogumda 4 kilosu gitti ama simdi stress'ten bebege bakmanin telasindan kilo aldim 75 kilodayim ve bir an once 55 kiloya inmek istiyorum sizin yardiminizla insallah .. bu kadar iste sizlerinde destegiyle bir an once formuma kavusmak istiyorum
tebrikler güzellerTakım İçi İlk 3
-45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07
-umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69
-baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53
Tebrikler meleklerimm @45derya45 Nisan Ayı %2 kilo verme tablosundan aldığın sarı kartın silindi tatlım
aman dikkat et tatlımBu ay dogum gunu dolu aksama yıne dogum gunune gıdıcez benı sınıyorlarrr
oooh ne güzel maşallah maşallahkızlar bu hafta geçen haftada öyleydi ama bu hafta daha bi inceldiğimi hissediyorum midem yok oldu geçen sene iş için aldığımız kıyafetler aynısıydı 48 bedendi gömlek 3 xl göbekten düğmeler açılıyordu üstüne ceket giyiyorum diye çaktırmıyordum.. 3 hafta falan önce pantolon denemeye gittik 46 anca olmuştu ama dün net olarak kıyafetler geldi pantolonum 44 gömleğim xxl ve üstelik göbeğim yok... tövbe tövbee nazar deyircem kendime ama durup durup açıp açıp aynaya bakıyorum sağıma soluma gören deli dicek
inanılmaz mutluyum ama bunda karatayın etkisi var verdiğinden çok daha fazla gitmiş gibi gözüküyor.
çok geçmiş olsunkaptanım kaçgündür nasıl bir telaş nasıl bir karmaşanın içindeydim bi görseydin
bugün güzel kahvaltı ettim eskisi gibi
ama ameliyat olunca düzen yine bozuldu
hatta ve hatta istemeden de kilo vericem
sadece sıvı tüketimi olacak malum
tatlım emin ol yarar ben polikistiğim, romatizma hastasıyım kortizon kullanıyorum ve insülin direncim var diyetisyene gittim bana dedi ki neden geldin sen bunca hastalıkla bunca ilacı kullanırken ben seni nasıl zayıflatıyım dedi ama ben zayıfladım ve zayıflayacağımdaAyyy ne kadar iyii olurrrr bana yararmi ki benim bunyem normal diil iste metobolizma hicc yok bende calismiyo resmen
hadi artık prenses göster bize yasminiBende sizleri cok seviyorumm yaaaa ablalarimmmmMalesef kiloluyken ben mutlu degilim abla , o yuzden bir an once kurtulmam lazim bu kilolardan. Ben bugunu saymiyorum daha bugun yarimyamalak yaptim, bugun tam bir kacamak gunu ilan ediyim Ve birdaha olmamak uzere, artik bukadar kacamaklarda olmicak. yarindan itibaren asil super yapicam , tartiyada bakmicam bi kac gun inadina odamda tartiyi koyacam ama tartilmicam . Inadim inat. Abla sporumu hep ayakabbili yaparim ama bi turlu bu ayakkabilara alisamadimm ayagimdaki kucuk parmaklari yara edior o yuzden sporuda yapamiorum aslinda. Napicammben ? Corab giymeyide sevmem zaten spor yaparken , hergun 1 saat spor yapicam bugunden itibaren basladim , salli gunu tartilcam bakicam 95 yaklasmismiyim BUGUNU SAYMIYORUM ARTIKKK : YARIN YENI BIR BASLANGIC VE BOYLE HATALARA DUSMEYECEM BIRDAHA DERS CIKARDIM BIRDAHADA DERS CIKARMAK ISTEMIYORUM BITTI, ARTIK MENULERIMI COK GUZEL GORECEKSINIZZZ
hoşbuldum balımgözümüz aradı hatta bi ara soruyim dedim ama meşgul olabileceğin geldi aklıma hoşgeldin canım
A a abla senin bukadar az yedigini bilmiyordum bende benim yediklerim az diyordum bundan sonra sana uyacammHemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Sabah; 07:00
Eki Görüntüle 1521523
ara; 11:00
Şekersiz Türk kahvesi
ara; 12:30
Büyük bir bardak ayran
ara; 15:00
Şekersiz nescafe ( kızkardeşimde )
Akşam;
Eki Görüntüle 1521524
ara; Madensuyu
Toplam aşağı yukarı tükettiğim kalori Fatsecrete göre; 567 kcal
Şu ana kadarda 2400 ml de su içtim
Tamam iste hoca oldun diom ablaKızlar devamlı kıvırıyorlar spor yapmak için bende nasılsa Leslie yapıyorum, benim kızda tek yapmak istemeyince hemen bir plan yaptım ve her gün aynı saatte bizde toplanıyoruz ve toplu halde Leslie yapıyoruz dedim
Salondaki Televizyona tableti bağlayıp büyük ekrandan hep birlikte yaparız dedik
kuzum semiz otu bağırsakları çalıştırıyor yeşil olduğu için kanı sulandırıyor demiri arttiriyor ve daha bir sürü güzel faydası var ama tabi bizim için en güzel yanı metobolizmayı iyi etkilemesi ve tok tutması izmire gitmeyi iple çekiyorum ben orda anneciğimin bahçesinde var her sabah toplar üç öğün yedirtir ba
kuzuuummm olmaz öyle erken yatılcak bol bol leptinden faydalanılıcakuyku tutmuyor dersen çok iyi anlarım ben ondan muzdarip bi insanım çünkü ama çabalaman lazım mesela akşamları yasemin rezene çayları içebilirsin siyah çay kahve gibi tein, kafein içeren şeylerden akşam saatlerinde uzak durabilirsin uykun kaçmasın diye bide kendine yatma saati belirler hergün aynı saatte yatağa girer uyumaya çabalarsan vücudun bu düzene bi müddet sonra alışır ha yalnız bi müddet deyince 3-5 gün deği en az 21 gün tatlım ayyyy ne çok konuştum
hadi artık prenses göster bize yasmini
tamam ben suanda 94,3 üm verdiğimize göre yarışalım
anaaaam 30 küsür sayfa okudumkaptanım sanırım kuyruklu alıntılarını yaparken neler hissettiğini anladım az çok öncelikle veren arkadaşlarımı çoook tebrik ediyorum
kuzum semiz otu bağırsakları çalıştırıyor yeşil olduğu için kanı sulandırıyor demiri arttiriyor ve daha bir sürü güzel faydası var ama tabi bizim için en güzel yanı metobolizmayı iyi etkilemesi ve tok tutması izmire gitmeyi iple çekiyorum ben orda anneciğimin bahçesinde var her sabah toplar üç öğün yedirtir bana şifa diye
aa bende ekmek yediğim vakitler çok sık acıkırdım acaba kahvaltıyı sıkı etmiyormusun
neslişiiiimmmmm benim tatlı ablam tebrik ederim canımmmsen verince ben vermiş kadar seviniyorum valla
sonunda emeklerinin karşılığını aldın canımama sıkı çalıştın bu hafta kendine düzen kurmak için tebrik ederim darısı başımıza
ablam youtubedan bişey indirmek için pc de linkin başına www. kısmından sonra ss yazıp enterlarsan indirme sayfasına yönlendiriyor ordan istediğin formattan indirebilirsin ben tel için mp4 formatında indirip pcden tele atıyorum
kuzuuummm olmaz öyle erken yatılcak bol bol leptinden faydalanılıcakuyku tutmuyor dersen çok iyi anlarım ben ondan muzdarip bi insanım çünkü ama çabalaman lazım mesela akşamları yasemin rezene çayları içebilirsin siyah çay kahve gibi tein, kafein içeren şeylerden akşam saatlerinde uzak durabilirsin uykun kaçmasın diye bide kendine yatma saati belirler hergün aynı saatte yatağa girer uyumaya çabalarsan vücudun bu düzene bi müddet sonra alışır ha yalnız bi müddet deyince 3-5 gün deği en az 21 gün tatlım ayyyy ne çok konuştum
amiiiinnnn
aramıza hoşgeldiniz hanımlar siz takımımıza takımımız size uğur getirsin ve hep birlikte kurtulalım kilolarımızdan inşşşbu arada kendimi tanıtayım ben yaralı bülbül damla 24 yaşındayım 95 kg ile takıma girdim şuan 85 buçukum
tebrikler güzeller
aman dikkat et tatlım
oooh ne güzel maşallah maşallahçok güzel gidiyosun ablam aynen devam
çok geçmiş olsun
tatlım emin ol yarar ben polikistiğim, romatizma hastasıyım kortizon kullanıyorum ve insülin direncim var diyetisyene gittim bana dedi ki neden geldin sen bunca hastalıkla bunca ilacı kullanırken ben seni nasıl zayıflatıyım dedi ama ben zayıfladım ve zayıflayacağımdakaptancığımın ve 6. takımın meleklerinin yönlendirmeleriyle karatayın kitabını okudum karar verdim ve bu zamana kadar 9,5 kilo gitti karatay candır tatlım oku araştır ve kararını ver derim
hadi artık prenses göster bize yasmini
hoşbuldum balım
Cecooo maşallah yaaa cok güzel vermişin cok sevindim cnm...SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Bu sabah yine erkenden hortladım şükür
Tartı gününün heycanından olsa gerek
Şu anda İstanbulda felaket yağmur yağıyor hatta bizim çivarda sularda kesikama cama çıktığımda inanılmaz güzel havanın kokusu
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
Sabahtan beri resmen çocuk gibi sevinçliyim veeee 2li rakamlara koca bir adım daha yaklaştım
Allahın izniyle 2 hafta sonra inşallah görürüm o rakamlarıda
İnşallah herkes çok güzel bildirimler yapar
Güzel sözlerin için çooook teşekkür ederim Adaşım
Allah razı olsun sayenizde kopmadım ve azimle devam ediyorum beslenmeme
Dediğim gibi metabolizma devamlı çalışsın diye ufak ufak sporlarımı yapacağım artıkbeslenmemde inşallah sağlıklı bir şekilde devam edecek ve inşallah Ramazan başlamadan 2li rakamları göreceğime artık eminim ( tabi RAbbimin izniyle )
Yarın gün var ama artık hiç korkmuyorum aman kaçırırım diye sonuçta tartıda gördüğüm rakamlar buna zaten otomatikman engell oluyor
Bu arada Allah senden razı olsun canım demin felaket yağmur yağıyordu ( şimdi biraz hafifledi ) o an aklıma geldi acaba hala yağmur suyu toplanıyormuydu diye hızır gibi yetişmiş aklımı okumuş gibi yazmışsın geceden
Plastik bardağımı hazır ettim az hızlandığı an tutarım bardağıcam dibine koysam rüzgardan uçar
Hg cnm Aramıza birlikte güzel yollar katedecegiz inşMerhaba hanımlar
Ben de uzun zamandır kilo verme cabasindayim ama aylardir verdigimi ala ala aynı kiloda saymaktan yoruldum. Biraz disiplin ve motivasyona ihtiyacım var. Bu yuzden aranıza katilmaya karar verdim.
Sağolsun @Sweetdimple de davet etti
Yas 29
Boy 1.69
Kilo 92.4
Hg cnm Aramıza birlikte güzel yollar katedecegiz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?