Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gözümüz aradı hatta bi ara soruyim dedim ama meşgul olabileceğin geldi aklıma hoşgeldin canım

Alaikoem salaamm :))) aayy supersin hocada oldunnnn:))

Yok kız yanlış anlamışsın Hoca benim
Kızlar devamlı kıvırıyorlar spor yapmak için bende nasılsa Leslie yapıyorum, benim kızda tek yapmak istemeyince hemen bir plan yaptım ve her gün aynı saatte bizde toplanıyoruz ve toplu halde Leslie yapıyoruz dedim
Salondaki Televizyona tableti bağlayıp büyük ekrandan hep birlikte yaparız dedik

sen varya nickname inle acayip özdeşleşiyosun resmen oyankabaşı ya hiç durmak yok hayatında masaallah sana

Sağ olasın canım valla normalde de hep hareketliydim ama kilolar gittikçe daha rahat olunca dahada rahat oluyor gezmek hem yazda geldi sayılır Bayrama kadar bir 10 kg gitse dünyalar benim olur ( 5 kgyada razıyım ama hedefi yüksek tutayım ki bari gaza geleyim )

anaaaam 30 küsür sayfa okudum kaptanım sanırım kuyruklu alıntılarını yaparken neler hissettiğini anladım az çok öncelikle veren arkadaşlarımı çoook tebrik ediyorum
Hi anladim ablacim yeniden pazara gidersem bende aliyim ozaman semizotunu. Nasil bir etkisi var bi otun gercekten zayiflattigini bilmiyordum

kuzum semiz otu bağırsakları çalıştırıyor yeşil olduğu için kanı sulandırıyor demiri arttiriyor ve daha bir sürü güzel faydası var ama tabi bizim için en güzel yanı metobolizmayı iyi etkilemesi ve tok tutması izmire gitmeyi iple çekiyorum ben orda anneciğimin bahçesinde var her sabah toplar üç öğün yedirtir bana şifa diye

1haftadır hıc yemedım ekmek..aslında mıdem gayet rahat hafıf ama cok sık acıkıyorumm;(
aa bende ekmek yediğim vakitler çok sık acıkırdım acaba kahvaltıyı sıkı etmiyormusun

neslişiiiimmmmm benim tatlı ablam tebrik ederim canımmm sen verince ben vermiş kadar seviniyorum valla
sonunda emeklerinin karşılığını aldın canım ama sıkı çalıştın bu hafta kendine düzen kurmak için tebrik ederim darısı başımıza

thanksss bebeğimmm bunları kaydedeyim ben tel inermi ki bunlar
ablam youtubedan bişey indirmek için pc de linkin başına www. kısmından sonra ss yazıp enterlarsan indirme sayfasına yönlendiriyor ordan istediğin formattan indirebilirsin ben tel için mp4 formatında indirip pcden tele atıyorum
Bosunaaaa uyanmisssizzzzz ya uykumda vardi he gece 3,5 da uyudum
kuzuuummm olmaz öyle erken yatılcak bol bol leptinden faydalanılıcak uyku tutmuyor dersen çok iyi anlarım ben ondan muzdarip bi insanım çünkü ama çabalaman lazım mesela akşamları yasemin rezene çayları içebilirsin siyah çay kahve gibi tein, kafein içeren şeylerden akşam saatlerinde uzak durabilirsin uykun kaçmasın diye bide kendine yatma saati belirler hergün aynı saatte yatağa girer uyumaya çabalarsan vücudun bu düzene bi müddet sonra alışır ha yalnız bi müddet deyince 3-5 gün deği en az 21 gün tatlım ayyyy ne çok konuştum
Haftaya yataktan zıplamamıza degerr kılomuz olsunn ınsallahhhhhhhhh
amiiiinnnn

Hayirli Cumalar. Ben Melodi 28 yasindayim ve 85,9 kiloyum. Oncelikli ilk hedefim 65 kilo olmak. Bu surecte artik aranizda sizlerleyim kabul ederseniz.

aramıza hoşgeldiniz hanımlar siz takımımıza takımımız size uğur getirsin ve hep birlikte kurtulalım kilolarımızdan inşşş bu arada kendimi tanıtayım ben yaralı bülbül damla 24 yaşındayım 95 kg ile takıma girdim şuan 85 buçukum
tebrikler güzeller
Bu ay dogum gunu dolu aksama yıne dogum gunune gıdıcez benı sınıyorlarrr
aman dikkat et tatlım
oooh ne güzel maşallah maşallah çok güzel gidiyosun ablam aynen devam
çok geçmiş olsun

Ayyy ne kadar iyii olurrrr bana yararmi ki benim bunyem normal diil iste metobolizma hicc yok bende calismiyo resmen
tatlım emin ol yarar ben polikistiğim, romatizma hastasıyım kortizon kullanıyorum ve insülin direncim var diyetisyene gittim bana dedi ki neden geldin sen bunca hastalıkla bunca ilacı kullanırken ben seni nasıl zayıflatıyım dedi ama ben zayıfladım ve zayıflayacağımda kaptancığımın ve 6. takımın meleklerinin yönlendirmeleriyle karatayın kitabını okudum karar verdim ve bu zamana kadar 9,5 kilo gitti karatay candır tatlım oku araştır ve kararını ver derim

hadi artık prenses göster bize yasmini

gözümüz aradı hatta bi ara soruyim dedim ama meşgul olabileceğin geldi aklıma hoşgeldin canım
hoşbuldum balım

gelelim eksik menülere
dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir kase yoğurt içine bir tatlı kaşığı keçi boynuzu ve biraz tarçın atıp yedim tatlı isteğimi bastırması için
akşam: börülce piyazı, fırında köfte
su: 2,5 lt

bugünkü menüm, bugün sabah tartılmak için kahvaltı etmedim okula gittiğimde ilaç altı olsun diye iki tane kurabiye yedim
sabah: 8:30 2 kurabiye
11:30 bir kuru patlıcan dolması, 2 sarma, bir ısırıkda börek
öğle: 13:00 börülce piyazı
akşam: karatay kahvaltısı ( e tabi tüm öğleden sonra yatınca yemek yapan olmadı)
su: şuan 2 lt ama 500 ml daha içerim

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 4 mayıs - 10 mayıs )
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TABLE][TR]

[/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]
[TR][/tr]​

A a abla senin bukadar az yedigini bilmiyordum bende benim yediklerim az diyordum bundan sonra sana uyacamm

Tamam iste hoca oldun diom ablakizlarin hocasi

Son düzenleyen: Moderatör:

hadi artık prenses göster bize yasmini

Askimmmmmmmm nerelerdesin sennnnn abla yaaaaaa kac gundur topigin havasi farkliydiii yoklugunnbelli oluyooor Cok tesekkurler cok guzel anlattin semizotunu in sha Allah pazara gidersem alacagim, yaaa abla ben bi turlu uyuyamiorum alistirmam lazim kendimi... Gosterecem yasminiii abla :)) bu hafta 95 gormezseniz kovun beniiii

Daha yeni komsu 3 saat oturmaya geldi :)) turk kahvesi yaptim hepimize ve ictik. Kilodan bahsederken bana dediki gecen ( 3 hafta once ) cok kiloluydun o gun kiyamadim demeye ama cok kotuydun morelin bozulmasin diye demedim. Icim gitti bunlari bana derken utandim.. Tabi caktirmadim. Oylemii dedim gulumsedim.. Bana simdi daha cok iyisin kilo vermissin. 3,5 kg nin farki. Demek bukadar mis. Ablam ve annemde bana bakip gercekten kilo vermissin dediler belime bakarak sirtinndan cok gitmis dediler.... Iddaya girdik komsu benim 2 ay sonra 15 kilo verecegime inanmior. Acimassiz laflardan sonra gosterecegim ...

Kalkmis bide bana spor hocasi kesiliyor yok kosubandi kotu yapma onu, dizlerine zararli o ise yaramior felan. Ise yaramiormus ben 23 kiloyu neyle verdim daha onceden... Bana spor hareketleride gostermeye calisior kendiside kilolu. Ben kilo verene inanirim kilolu olupta tavsiye ve haraket onerenlere inanmam cunku ilk once o kiside bunlarin uyguladigini gormem lazim.

Cok tesekkurler hoşbuldum umarim birbirimize şanslı geliriz dedigin gibi.. peki nezaman katıldın 6. Takıma yane be kadar sürede verdin 10 kiloyu?

Cecooo maşallah yaaa cok güzel vermişin cok sevindim cnm...
Pazarteside bende gün var cok şanslıyım kendim yapsamda sevmıyorum tabi salata kısır Hariç

Hg cnm Aramıza birlikte güzel yollar katedecegiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…