Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler. Tüm msjları okumak istedim ama uyuyakalma tehlikemi hissettim. =)
Sabah kahvaltım diyete uygun değildi kahvaltıdan sonra diyete karar verdim. Yinede yazayım.

Sabah: 1 poğaça ve taze portakal suyu ve nutella
Öğle: 1 kase yoğurt 1 elma
Akşam: 1 küçük biber dolması ,salata , yoğurt

Heralde 2 litre su anca içmişimdir.

İşten çıkınca havuza üye olmak için gittim. Üyelik yenilemek için belge gerekiyor mu öğrendim. Bir kaç güne su kuşu olacağım inşallah. Ordan avm ye geçtim. Baya dolandım. Bi elbise aldım kendime. Ah ne güzel elbiseler var.Kiloma rağmen vücut yapımada uydular. Ama bacaklarım çok kalın diz kapağımın gözükmesi herşeyi mafediyor. Diz kapağı hizasından yükselen her elbiseden uzaklaştım mecburen.
Haziranın 10 unda erkek arkadaımın ailesini göreceğim o güne kadar toparlanmak istiyorum. Bacaklarımı kıvama bi nebze olsun sokabilsem.. Her koşulda elbise giyeceğim. Düğüne gideceğiz ordanda aile ziyareti. Ortalarda tombul kuş gibi dolaşmak istemiyorum.
Çok uykum var şimdilik yatayım yarın görüşmek üzere.
Bu arada takıma geleli bir kaç saatte olsa buraya dahil olmanın sorumluluğuyla diyet mutsuzluğu üzerimden gitti. Teşekkür ederim.

Sadece bunun için çıkılırmı kuzum merak etme sen yeterki düzenli menülerini paylaş ve 35 mesajın altına düşme önemli olan bu canım
merhaba canım....ben yine aranızdayım. bebeklerimi biraz büyüttüm..artık kilolardan kurtulmak için mücadele verebilirim.. doğum nedeniyle bel ağrım var şimdilik yürüyüş ve hafif sporlarla aranızda olacagım..emzirdiğim için çok diyet yapamıyorum ama bakalım ne kadar faydası olacak... umarım takımı hezimete uğratmam...
şu an kilo:84
boy:160
ilk sayfayı okudum kabul ediyorum...tabi sizde beni kabul ederseniz...

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese mutlu, hareketli ve kaçamaksız bir gün diliyorum

Bu sabah yine erkenden uyandım ve kahvaltımı ev ahalisi uyurken tek başına yaptım
Aslında direk duşa girip ufak ufak hazırlanmaya başlıyacaktım ( ancak saçımı falan kuruturum ) ama buraya bakmadan edemdim

Bugün son Akraba günümüz var ve yine kaçamaksız atlatacağıma adım gibi eminim
Giderken kendime Badem alacağım olurda hiç bir şey yiyebileceğim tarzda olmazsa diye
Bu kadar yol kat etmişken asla kaçamak yapmayacağım

Akşam tabiki yine ilk fırsatta damlarım

Boşver canım genelde o tip kilolular çoktur bir yandan böreklerini götürken ay karatayda şunu dedi yok bilmem hangi diyetisyen bunu dedi diye anlatırlar o tipler
Dediğin gibi ona en güzel cevabı kilo vererek vereceksin ve kesinlikle sporu ihmal etme canım o zaman daha bile fazla vermiş görüneceksin ve o zamanda iyice ağzı açık kalacak o hatunun
Hatta bende senin yerinde olsam o bayana o zaman hadi ....Abla o gün bana akıl veriyordun eee ben verdim hadi sende verde görelim madem okadar diyetisyenlık hocalık tasladın derdim gülümseyerek

Çok değil 1 ay sonra pişman olacaktır söylediklerine canım boşver

cadıcım hayırdır ben kaçırmışım ne ameliyatı geçmiş olsun canım.. önemli olan sağlık
saolasın canım diş etimden ameliyat oldum dün
bişi yiyip içmek ölüm gibi
konuşamıyorum konuşmamam da gerekiyor

Az çok biliyorum cadıcımm gelmiş geçmiş olsun kuzum sağlık olsun zorunlu detoks yapmış olacaksın iyi yönünden bakalım hedefine çabuk ulaşırsın kuzum
saolasın kaptanım
aynen ya o getirisini düşününce rahatlıyorum inan :))

Sağolasınnn canımm

saolasın canım diş etimden ameliyat oldum dün
bişi yiyip içmek ölüm gibi
konuşamıyorum konuşmamam da gerekiyor
Cok gecmis olsun ablacim dis agrisi hakktn cok zordur bende 1,5 ay once 1820lik disimi diyorlar onu cektirdim resmen aglamistim disci disimi cekerken cocuk gibi agliyordum koltukta Annemde vardi beni oyle gorurken bayilacakti askimCok fenaolmustu zaten , sonradan dikis yapmislardi etide kesmislerdi ilk disimin ustunden. Birde agridan 5 gun yanagimi yemisim haberim yok oraya dikis. Simdide diger 20lik disim agrior bazen, anneme diom anne acaba onudami cektirsem , 18 yasta ne bu dis cektirmeler dis onemli oyle azcik agriya cekilmez diyor. ama napiyiiimmmm canim cok tatlii

Meraba hanimlar, hafta sonu benim en zor iki gunum esim evde oldugundan dikkat etmem cok zor oluyo sabah kahvaltiyi fazla kacirdim insallah gun icinde telafi edicem simdi bisikley ceviriyorum bi krk dakika cevorcem insallah
Kahvaltim
Melemen
30-40 gram kadar beyaz peynir
8 zeytin
2 adet kepekli ekmek
1 adet burgu peynir
1 tatli kasigi recel
Biraz fazla amaa biseye karar verdim bu sabah cayima kattigim bir kup sekerden vazgectim hicte zorlanmadim uc bardak ictim birdahada seker kullanmayi dusunmuyorum.

afiyet olsun canım. ekmeği 1 dilim yeseydin daha iyiymiş.. yumurta yermisin

Aynennnn yaaa biktim artik su insanlardan madem cok iyi biliyorsun neden kendin uygulaamiyorsun birde bana kalk bi gosterdigim hareketi uygula diyor tMamcaninbenim iyi niyetini anliyorum ama o dediklerinden sonra insan dusunuyor ben insanlari kirmiyorum amaonlar bal gibide kirabiliryor diye. Bana kilolu desin hic kirilmam zaten kiloluyum aynada kendimide goruyorum hrhalde. Ama bi duysaydiniz o kirici laflari ; icimden dedim bu kiza neolmus boyle cok fena haldeydin felanlar ( bu daha hafifi) . Kendi kizini gormuyor herhalde kizi 120 kiloydu bana diyorki senin bu halin ondan daha kilolu, gidiklada guleyim bende orda bi guldumm kahkata attim sende beni naptin dedim kizinin halini gormuyordun heralde benim suanki halimin 2 kati. Birde hayatimda daha hickimse beni kilomdan + demedi en az 10- kilo eksi oldugumu dusunduler. Ilk defa ssen 120 kilo insanla kiyasliorsun . Kendisi 79 kiloykus bende sen 90 gibi gosteriorsun dedim. Gelde kollarimizi kiyaslayalim. AL BAK BENIM KOLUM SENINKINDEN DAHA INCE DEDIM VE GOSTERDIM HAHAHHAAPek bisi diyemedi zaten orda. NEYse ben onada herkese gosterecegim bu hafta 95 olayimda2 ay sonra -15 in sha Allah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…