afiyet olsun canım. ekmeği 1 dilim yeseydin daha iyiymiş.. yumurta yermisin
Aynennnn yaaa biktim artik su insanlardan madem cok iyi biliyorsun neden kendin uygulaamiyorsun birde bana kalk bi gosterdigim hareketi uygula diyor tMamcaninbenim iyi niyetini anliyorum ama o dediklerinden sonra insan dusunuyor ben insanlari kirmiyorum amaonlar bal gibide kirabiliryor diye. Bana kilolu desin hic kirilmam zaten kiloluyum aynada kendimide goruyorum hrhalde. Ama bi duysaydiniz o kirici laflari ; icimden dedim bu kiza neolmus boyle cok fena haldeydin felanlar ( bu daha hafifi) . Kendi kizini gormuyor herhalde kizi 120 kiloydu bana diyorki senin bu halin ondan daha kilolu, gidiklada guleyim bende orda bi guldumm kahkata attim sende beni naptin dedim kizinin halini gormuyordun heralde benim suanki halimin 2 kati. Birde hayatimda daha hickimse beni kilomdan + demedi en az 10- kilo eksi oldugumu dusunduler. Ilk defa ssen 120 kilo insanla kiyasliorsun . Kendisi 79 kiloykus bende sen 90 gibi gosteriorsun dedim. Gelde kollarimizi kiyaslayalim. AL BAK BENIM KOLUM SENINKINDEN DAHA INCE DEDIM VE GOSTERDIM HAHAHHAAPek bisi diyemedi zaten orda. NEYse ben onada herkese gosterecegim bu hafta 95 olayimda2 ay sonra -15 in sha Allah.
Sagoll yumurta yerim severimde hafta ici bende senin gibi hep haslama yerimde iste esim yanimda oyle hevesli yeyince canim cekti bide bunun yarini var asil zor olan pazar gunlerim tam mukellef pazar kahvaltisi ister esim benimde baslar nefsimle imtihanim
oyyy canım benim geldim burdayım bitanem yeğenimle meşguldüm. sen yeterki inan prenses 95 olmaman için hiç bir sebep yokAskimmmmmmmm nerelerdesin sennnnn abla yaaaaaa kac gundur topigin havasi farkliydiii yoklugunnbelli oluyooorCok tesekkurler cok guzel anlattin semizotunu in sha Allah pazara gidersem alacagim, yaaa abla ben bi turlu uyuyamiorum alistirmam lazim kendimi... Gosterecem yasminiii abla :)) bu hafta 95 gormezseniz kovun beniiii
7 şubatta katıldım tatlım 10 şubatta da karataya başladım zaten ondan sonrada kilo vermem başladı çok hızlı olmadı evet geç oldu ama güçte olmadı en güzel yanı bu diyet yaparken zorlanmamakCok tesekkurler hoşbuldum umarim birbirimize şanslı geliriz dedigin gibi.. peki nezaman katıldın 6. Takıma yane be kadar sürede verdin 10 kiloyu?
şekeri bırakmakla en güzelini yapmışsın tatlım boş yere kalori yüklüyordun vücuduna bir müddet sonra şekersiz içtiklerin sana şekerli gibi tatlı gelmeye başlayacak 16 yıldır çaya kahveye şeker atmayan biri olarak söylüyorum bunuMeraba hanimlar, hafta sonu benim en zor iki gunum esim evde oldugundan dikkat etmem cok zor oluyo sabah kahvaltiyi fazla kacirdim insallah gun icinde telafi edicem simdi bisikley ceviriyorum bi krk dakika cevorcem insallah
Kahvaltim
Melemen
30-40 gram kadar beyaz peynir
8 zeytin
2 adet kepekli ekmek
1 adet burgu peynir
1 tatli kasigi recel
Biraz fazla amaa biseye karar verdim bu sabah cayima kattigim bir kup sekerden vazgectim hicte zorlanmadim uc bardak ictim birdahada seker kullanmayi dusunmuyorum.
Merhaba kizlar burda yeniyim. Diyet yapiyorum vermem gereken 30 kilo var. Takima katilmak istiyorum. Sizinle beraber motive olmak istiyorum
Hosbuldum derya. Takim yarismasi devam ediuormu katilabilirmiyimhoş geldin canım
Hosbuldum derya. Takim yarismasi devam ediuormu katilabilirmiyimhoş geldin canım
Hosbuldum derya. Takim yarismasi devam ediuormu katilabilirmiyim
Kurallari okudum canim uyarim kurallara. Zayiflamak istiyorum motivasyonum dustugunde buradan destek almak iyi gelcek diye dusunuylorumtabiki devam ediyor hemde tüm hızıyla... katılmak istiyorsan kapımız açık. kaptanımızSweetdimple gerekenleri zaten söyler sana hafta sonları yoğun oluyor biraz ama akşama mutlaka gelir.. sormak istediğin bir şey varsa ben burdayım. ilk sayfada kurallar var onları bi oku istersen
Kurallari okudum canim uyarim kurallara. Zayiflamak istiyorum motivasyonum dustugunde buradan destek almak iyi gelcek diye dusunuylorum
Cok saol ablacimKendinizi ne guzle mottive ediyosunuz hayran kaldim valla boyle cok bilen insanlar heryerde var banada dogumdan sonra boyle konusan cok olmustu daha lohusaligim cikmamis aaaa kilo almissin dediler bende eee cocuk dogurdum normal diyodum sen boyle sozleri kendin icin moral bozuklugina degil bi motiveye cevirmissin ne guzel insallah amacinada ulascaksin
In sha Allah ablacimmmmmm. Yaaa topikten hickimse gitmesinn hepinizin yoklugu belli oluyoooroyyy canım benim geldim burdayım bitanem yeğenimle meşguldüm. sen yeterki inan prenses 95 olmaman için hiç bir sebep yok
bir programın var mı nasıl yapacaksın benim de yürüyüşten hariç bi şey yapmam lazım beraber yapalım mı diycektimbu arada dün akşam öncesi sonrası için bir foto çekindim inşallah haziran sonu sizinle paylaşacağım. veeee pazartesi itibari ile spora hız vereceğim için ölçülerimi aldım inşallah 1 aylık plank+squat+mekik programım bitince onlarıda sizinle paylaşacağım. kol bacak basen kalça ne ararsanız hepsini ölçtüm
bir programın var mı nasıl yapacaksın benim de yürüyüşten hariç bi şey yapmam lazım beraber yapalım mı diycektim
Telefon yine gitti girm,yor siteye deli olcam valla kızlar yine laptop a mahukum olduk.) bu arada okuyamadım geçmişi zor oldu laptoptan hangi takım .oldu dün? durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?