Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyet olsun canım. ekmeği 1 dilim yeseydin daha iyiymiş.. yumurta yermisin

Sagoll yumurta yerim severimde hafta ici bende senin gibi hep haslama yerimde iste esim yanimda oyle hevesli yeyince canim cekti bide bunun yarini var asil zor olan pazar gunlerim tam mukellef pazar kahvaltisi ister esim benimde baslar nefsimle imtihanim

Kendinizi ne guzle mottive ediyosunuz hayran kaldim valla boyle cok bilen insanlar heryerde var banada dogumdan sonra boyle konusan cok olmustu daha lohusaligim cikmamis aaaa kilo almissin dediler bende eee cocuk dogurdum normal diyodum sen boyle sozleri kendin icin moral bozuklugina degil bi motiveye cevirmissin ne guzel insallah amacinada ulascaksin

aynen bizimde öyle canım o yüzden ben pazar sabahları genel olarak herkese omlet yapıyorum sevdiği malzemelerle extradan uğraşıyorum ama kendime görede hazırlamış oluyorum. haftada bir gün olacak artık napalım telafi edelim yeter

selam güzeller bugün temizliğimide hallettim çok şükür pırıl pırıl oldu ev ama bende hal kalmadı bi yandan da yağmur şakır şakır dışarısı yine kaldı benim yürüyüş. inş akşama toparlarım kendimi de evde bişeyler yaparım
oyyy canım benim geldim burdayım bitanem yeğenimle meşguldüm. sen yeterki inan prenses 95 olmaman için hiç bir sebep yok
Cok tesekkurler hoşbuldum umarim birbirimize şanslı geliriz dedigin gibi.. peki nezaman katıldın 6. Takıma yane be kadar sürede verdin 10 kiloyu?
7 şubatta katıldım tatlım 10 şubatta da karataya başladım zaten ondan sonrada kilo vermem başladı çok hızlı olmadı evet geç oldu ama güçte olmadı en güzel yanı bu diyet yaparken zorlanmamak
şekeri bırakmakla en güzelini yapmışsın tatlım boş yere kalori yüklüyordun vücuduna bir müddet sonra şekersiz içtiklerin sana şekerli gibi tatlı gelmeye başlayacak 16 yıldır çaya kahveye şeker atmayan biri olarak söylüyorum bunu

kızlar bugünlük bu kadar akşam gelemem sanırım
şu ana kadar yediklerimi yazayım akşam menümüde pazartesi sabah yazarım. yarında gelemem çünkü

SABAH : 1 yumurta 4 ceviz 6-7 zeytin peynir yarım domates yarım salatalık
ÖĞLE : 1 kepçe mercimek çorbası, sabahtan kalan yarım domates ve salatalık veee hafta sonunuz ilk kaçamağı 1 çay kaşığı tahin helvası (öğle yem. 1 paketti dayanamadım aldım bi parça)

su heniz 1 litreyi yeni geçtim,

YARIN GELEMEM CANLARIM...

HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN... ALLAH ANNELERİNİZ VE EVLATLARINIZLA NİCE GÜZEL YILLAR YAŞATSIN

Hosbuldum derya. Takim yarismasi devam ediuormu katilabilirmiyim

tabiki devam ediyor hemde tüm hızıyla... katılmak istiyorsan kapımız açık. kaptanımız Sweetdimple gerekenleri zaten söyler sana hafta sonları yoğun oluyor biraz ama akşama mutlaka gelir.. sormak istediğin bir şey varsa ben burdayım. ilk sayfada kurallar var onları bi oku istersen

Kurallari okudum canim uyarim kurallara. Zayiflamak istiyorum motivasyonum dustugunde buradan destek almak iyi gelcek diye dusunuylorum

Kurallari okudum canim uyarim kurallara. Zayiflamak istiyorum motivasyonum dustugunde buradan destek almak iyi gelcek diye dusunuylorum

elbette tam yerindesin canım takım arkadaşlarımız gayet azimli ve inan her an destek oluruz.
ben kendimi tanıtayım 7 ay gibi bir süredir uğraşıyorum ama daha yeni motive oldum diyeyim ileri geri git gellerim oldu. eviliyim 1 kızım var çalışıyorum. 80 kiloya düştüm nihayet kk ya başladığımda 86,6 idim öncesinde yani kk ya gelmeden 1,5 yıl önce 93 lerdeydim. yavaş yavaş devam ediyorum amacım sağlıklı kilo verip geri almamak

Cok saol ablacim ya aynen dedigin gibi boyle insanlar heryerde var ne yazikki birde cok bilmis adamin hali konusmasi bambaska olur bunlar cok bilmislik yapiyorlarda bildikleri birseyde yok Eskiden morel bozukluguna verirdim ama artik kimse icin morelimi bozmayacam artik bu benim icin bi yaris hesabi BU ARADA YENI GELEN ABLALARIM TAMAMEN UNUTMUSUMM HOSGELDINIIIZZZZZ In sha Allah hep birlikte muhtesem kilolar verecegiz, ve guzel arkadasliklar edinecegiz Ben kendimi tanitayim. Yasemin ben nickimdende anlasildigi gibi18 ime yeni girdim gecen ay , 3 ay once huzurevi meslegimi aldim, 9uncu ayda guzellik uzmanina baslayacam, ardindan hosteslige kabin memuru in sha Allah, 101.6 kiloydum kkye gelirken 1 ay once simdi 98.1 kiloyum. Bu hafta inadim inat 95 gormek istiyorum. Daha oncede gecen yil yaz aylarinda katilmistim kkye 8089 takimda ozaman 89 kiloydum . Yazdan sonra ayrildim burda okul yuzunden ve stresten aldim kilolari.. Simdi sukur evdeyim ve 3 ay sonra tr gidecegim onun icin hedefim buyuk 77 olmak istiyorum tr gidecegimde ama 83 olsam yine iyi benim icin cunku etim ski oldugu icin oldugumdan 10 kilo az gosteririm. Dunki komsuda ilk kez beni kizinin eski hali 120 kilo sanmis beni Kiskanclik derim buna ben anca Hayatimda daha hickimse beni 85 den yukari sanmamisti 100 kiloyken hatta 75 sin diyende oldu :)), daha once kendi basima ve haplarla 23 kilo vermistim 77 kiloya ulasmistim ne guzeldi o gunlerrrrr :))cok ozledim zayifligin duygusu muhtesem. Ama skinti yok ben basaricam Allah in izniyle, sonra stres uzuntulerle bu kilolara ulastim yine, neyseki 2 ve 1 yil once ablamin ve abimin dugununde zayiftim zayiflamistim ve kilolu degildimmm :))) ona cok seviniyorum hahah Herkeside sasirtmistimUmm.. 17 yasimda gecen yil dogum gunumde teyze oldumm 1 yasinda dunyalar tatlisi kuzumm teyzemm varAskimbenim. Doguma buyume hollanda vatandasiyimhalada hollandada yasiyorum, konyaliyim, 4 kardessiz 2 abim 1 ablam var. Buyukler evli yani abim ve ablam, kucukler daha bekar yani abim ve ben, ev hanimi dunyalar guzeli tatlisi annem melegim var o benim yasama sebebim yazdan sonra 3 yillimiz dolacak olan sevgilim var Tekrar hosgeldiniz sefalar getirdiniiiizzz

BU ARADA YENI GELEN ABLALARIM TAMAMEN UNUTMUSUMM HOSGELDINIIIZZZZZ In sha Allah hep birlikte muhtesem kilolar verecegiz, ve guzel arkadasliklar edinecegiz Ben kendimi tanitayim. Yasemin ben nickimdende anlasildigi gibi18 ime yeni girdim gecen ay , 3 ay once huzurevi meslegimi aldim, 9uncu ayda guzellik uzmanina baslayacam, ardindan hosteslige kabin memuru in sha Allah, 101.6 kiloydum kkye gelirken 1 ay once simdi 98.1 kiloyum. Bu hafta inadim inat 95 gormek istiyorum. Daha oncede gecen yil yaz aylarinda katilmistim kkye 8089 takimda ozaman 89 kiloydum . Yazdan sonra ayrildim burda okul yuzunden ve stresten aldim kilolari.. Simdi sukur evdeyim ve 3 ay sonra tr gidecegim onun icin hedefim buyuk 77 olmak istiyorum tr gidecegimde ama 83 olsam yine iyi benim icin cunku etim ski oldugu icin oldugumdan 10 kilo az gosteririm. Dunki komsuda ilk kez beni kizinin eski hali 120 kilo sanmis beni Kiskanclik derim buna ben anca Hayatimda daha hickimse beni 85 den yukari sanmamisti 100 kiloyken hatta 75 sin diyende oldu :)), daha once kendi basima ve haplarla 23 kilo vermistim 77 kiloya ulasmistim ne guzeldi o gunlerrrrr :))cok ozledim zayifligin duygusu muhtesem. Ama skinti yok ben basaricam Allah in izniyle, sonra stres uzuntulerle bu kilolara ulastim yine, neyseki 2 ve 1 yil once ablamin ve abimin dugununde zayiftim zayiflamistim ve kilolu degildimmm :))) ona cok seviniyorum hahah Herkeside sasirtmistimUmm.. 17 yasimda gecen yil dogum gunumde teyze oldumm 1 yasinda dunyalar tatlisi kuzumm teyzemm varAskimbenim. Doguma buyume hollanda vatandasiyimhalada hollandada yasiyorum, konyaliyim, 4 kardessiz 2 abim 1 ablam var. Buyukler evli yani abim ve ablam, kucukler daha bekar yani abim ve ben, ev hanimi dunyalar guzeli tatlisi annem melegim var o benim yasama sebebim yazdan sonra 3 yillimiz dolacak olan sevgilim var Tekrar hosgeldiniz sefalar getirdiniiiizzz

bu arada dün akşam öncesi sonrası için bir foto çekindim inşallah haziran sonu sizinle paylaşacağım. veeee pazartesi itibari ile spora hız vereceğim için ölçülerimi aldım inşallah 1 aylık plank+squat+mekik programım bitince onlarıda sizinle paylaşacağım. kol bacak basen kalça ne ararsanız hepsini ölçtüm

bir programın var mı nasıl yapacaksın benim de yürüyüşten hariç bi şey yapmam lazım beraber yapalım mı diycektim

bir programın var mı nasıl yapacaksın benim de yürüyüşten hariç bi şey yapmam lazım beraber yapalım mı diycektim

süper olur biraz araştırdım ama kaptanıma da danışıp ona göre belirliycem programı. benim alt bölgem sorunlu canım. midem bayağı küçüldü göbek ve basen çalışmam lazım.. günde 30 dk lık bi program hazırlıyayım diyorum okullar kapapanana kadar sonra sabah yürüyüş akşama spor eklemeyi düşünüyorum. seninde önerilerin varsa yaz.

Telefon yine gitti girm,yor siteye deli olcam valla kızlar yine laptop a mahukum olduk.) bu arada okuyamadım geçmişi zor oldu laptoptan hangi takım .oldu dün? durumlar nasıl

yenildik kuzum ama haftaya rövanş var daa süper olmamız gerekki rövanşı alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…