Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 62 kilo ile hamile kaldim 80 kilo ile doguma girdim dogum yaptiktan sonra 67 e kadar indim. Sonrasinda hic diyet yapmadim 2 yil kadar tartilsdigimda 83 tu sok oldum diyet yapmaya basladim ama hic bi fayda gorenedm cunku hic sadik kalmadm diyetlere. Bi gun uyandim ve artik sisman kalamk istemiyorum dedim cok sevmedgim hep kactgim baskulu aldim eve 95 kilo olmusum. O gun benim icin bi baslangic oldu 3. Haftamdayim 4 kilo verdim. Sok diyet yapamam geri almamak istiorum

Ayyyy kendimi gördüm bi an bende nasıl olduğunu anlamadan bi baktım 2 yıl içinde 20 kilo almışım şokkkk oldum insan hiçmi tartılmaz dedim kendime... evet aldım biliyodum zaten kıyafetlerden ama bu kadar olduğunu tahmin bile edemezdim... benim ilk gördüğüm rakam akşam yemeğinden sonra tartılmıştım 96 idi sabaha kadar ağlamıştım.... sabah uyandım bi daha tartıldım. 93,4 hepimiz sağlıkla veririz inşallah bir an evvel. zaten bizim takımda şok diyet yapman pek mümkün değil zira sevgili kaptanımmm Sweetdimple elinden geldiğince engel olur...

ben biliyosun sabahları düzenli olarak yürüyüşümü yapıyorum ama göbeğimin daha çabuk gitmesini istiyorum benim de üst bedenim de harekete ihtiyacım var plank yapıyorum arada ama düzenli olarak olursa süper olur ya aslında ramazana kadar 85 kiloya yaklaşmak istiyorum ya plankın bi programı var nette ona uyucam mekik çekmeyi hiç sevmiyorum ama bakıcaz artık

bak bi program var ben bunu yapıcam bulup paylaşayım dur.

Aynen bende kizdim kendime insan hicmi tartilmaz dedim. Aslinda kilo aldugimi cevremden cok soylwyen oluyodu. Kulak ardi ediodum hepsini. Hep kaciodum tartilmaktan kendim korkuyordm sanirim o rakami gormekten. Kendimi telkin ettim cok yazi okudum bu kez beyniminde yaridmiyla zayiflayacagim insallah

hımmm hangi yazılarmış onlar bende okusam

Eklentiler

• 7mjMda.webp
    94,6 KB · Görüntüleme: 4.432
Selamlar bayanlar yarin anneler günü malum bugünden yogunlugu vardı yarinda burada olamayacagim malesef koye gidilecek Kayınpederin agir misafirleri var bütün gün pert olacağım icin aksam ancak menümü yazabilirim sorun olur mu?

Bugünümü ar edeyim

Sabah
Tavada yumurta
Domates
Beyaz peynir
6 zeytin

Ara
1 domates

Ogle
Ciger sote
Yogurt
Salata

Ara
2 incir

Akşam
Kiymali patatesli.mantar yemeği
Eriştesi yogurt çorbası (yağsız)

Bugünümü ar edeyim

Sabah
Tavada yumurta
Domates
Beyaz peynir
6 zeytin

Ara
1 domates

Ogle
Ciger sote
Yogurt
Salata

Ara
2 incir

Akşam
Kiymali patatesli.mantar yemeği
Eriştesi yogurt çorbası (yağsız)

normel bi diyete göre gayet başarılı canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…