Ben 62 kilo ile hamile kaldim 80 kilo ile doguma girdim dogum yaptiktan sonra 67 e kadar indim. Sonrasinda hic diyet yapmadim 2 yil kadar tartilsdigimda 83 tu sok oldum diyet yapmaya basladim ama hic bi fayda gorenedm cunku hic sadik kalmadm diyetlere. Bi gun uyandim ve artik sisman kalamk istemiyorum dedim cok sevmedgim hep kactgim baskulu aldim eve 95 kilo olmusum. O gun benim icin bi baslangic oldu 3. Haftamdayim 4 kilo verdim. Sok diyet yapamam geri almamak istiorumelbette tam yerindesin canım takım arkadaşlarımız gayet azimli ve inan her an destek oluruz.
ben kendimi tanıtayım 7 ay gibi bir süredir uğraşıyorum ama daha yeni motive oldum diyeyim ileri geri git gellerim oldu. eviliyim 1 kızım var çalışıyorum. 80 kiloya düştüm nihayet kk ya başladığımda 86,6 idim öncesinde yani kk ya gelmeden 1,5 yıl önce 93 lerdeydim. yavaş yavaş devam ediyorum amacım sağlıklı kilo verip geri almamak
Ben 62 kilo ile hamile kaldim 80 kilo ile doguma girdim dogum yaptiktan sonra 67 e kadar indim. Sonrasinda hic diyet yapmadim 2 yil kadar tartilsdigimda 83 tu sok oldum diyet yapmaya basladim ama hic bi fayda gorenedm cunku hic sadik kalmadm diyetlere. Bi gun uyandim ve artik sisman kalamk istemiyorum dedim cok sevmedgim hep kactgim baskulu aldim eve 95 kilo olmusum. O gun benim icin bi baslangic oldu 3. Haftamdayim 4 kilo verdim. Sok diyet yapamam geri almamak istiorum
ben biliyosun sabahları düzenli olarak yürüyüşümü yapıyorum ama göbeğimin daha çabuk gitmesini istiyorum benim de üst bedenim de harekete ihtiyacım var plank yapıyorum arada ama düzenli olarak olursa süper olur ya aslında ramazana kadar 85 kiloya yaklaşmak istiyorum ya plankın bi programı var nette ona uyucam mekik çekmeyi hiç sevmiyorum ama bakıcaz artık
süper olur biraz araştırdım ama kaptanıma da danışıp ona göre belirliycem programı. benim alt bölgem sorunlu canım. midem bayağı küçüldü göbek ve basen çalışmam lazım.. günde 30 dk lık bi program hazırlıyayım diyorum okullar kapapanana kadar sonra sabah yürüyüş akşama spor eklemeyi düşünüyorum. seninde önerilerin varsa yaz.
bak bi program var ben bunu yapıcam bulup paylaşayım dur.ben biliyosun sabahları düzenli olarak yürüyüşümü yapıyorum ama göbeğimin daha çabuk gitmesini istiyorum benim de üst bedenim de harekete ihtiyacım var plank yapıyorum arada ama düzenli olarak olursa süper olur ya aslında ramazana kadar 85 kiloya yaklaşmak istiyorum ya plankın bi programı var nette ona uyucam mekik çekmeyi hiç sevmiyorum ama bakıcaz artık
Aynen bende kizdim kendime insan hicmi tartilmaz dedim. Aslinda kilo aldugimi cevremden cok soylwyen oluyodu. Kulak ardi ediodum hepsini. Hep kaciodum tartilmaktan kendim korkuyordm sanirim o rakami gormekten. Kendimi telkin ettim cok yazi okudum bu kez beyniminde yaridmiyla zayiflayacagim insallahAyyyy kendimi gördüm bi an bende nasıl olduğunu anlamadan bi baktım 2 yıl içinde 20 kilo almışım şokkkk oldum insan hiçmi tartılmaz dedim kendime... evet aldım biliyodum zaten kıyafetlerden ama bu kadar olduğunu tahmin bile edemezdim... benim ilk gördüğüm rakam akşam yemeğinden sonra tartılmıştım 96 idi sabaha kadar ağlamıştım.... sabah uyandım bi daha tartıldım. 93,4 hepimiz sağlıkla veririz inşallah bir an evvel. zaten bizim takımda şok diyet yapman pek mümkün değil zira sevgili kaptanımmmSweetdimple elinden geldiğince engel olur...
hımmm hangi yazılarmış onlar bende okusamAynen bende kizdim kendime insan hicmi tartilmaz dedim. Aslinda kilo aldugimi cevremden cok soylwyen oluyodu. Kulak ardi ediodum hepsini. Hep kaciodum tartilmaktan kendim korkuyordm sanirim o rakami gormekten. Kendimi telkin ettim cok yazi okudum bu kez beyniminde yaridmiyla zayiflayacagim insallah
ben biliyosun sabahları düzenli olarak yürüyüşümü yapıyorum ama göbeğimin daha çabuk gitmesini istiyorum benim de üst bedenim de harekete ihtiyacım var plank yapıyorum arada ama düzenli olarak olursa süper olur ya aslında ramazana kadar 85 kiloya yaklaşmak istiyorum ya plankın bi programı var nette ona uyucam mekik çekmeyi hiç sevmiyorum ama bakıcaz artık
Derya tam adresleri hatirlamiyorum ama baya bi arastirma yaptim saglikli zayiflamak icin makale okudum surekli. Buradaki zayiflama hikayelerininde bana cok katkisi olduhımmm hangi yazılarmış onlar bende okusam
tesekkur ederim
Derya tam adresleri hatirlamiyorum ama baya bi arastirma yaptim saglikli zayiflamak icin makale okudum surekli. Buradaki zayiflama hikayelerininde bana cok katkisi oldu
tmm bakalım neler olcakRica ederim nasipse pazartesi başlarız canım
Bugünümü ar edeyim
Sabah
Tavada yumurta
Domates
Beyaz peynir
6 zeytin
Ara
1 domates
Ogle
Ciger sote
Yogurt
Salata
Ara
2 incir
Akşam
Kiymali patatesli.mantar yemeği
Eriştesi yogurt çorbası (yağsız)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?