Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende su şok diyetleri sevmiyorum ve karisiyim onemli olan yavas ve istikrarli vermek haftada iki kilo ideal yani bana göre verirsiniz inşallah sizde

Program nerede benimde ust bedenim problemli acikcasi gobek gitmiyor plank nedir videolari falan hakkinda bilgi verirmisiniz lutfenn

patavatsiz ve gereksiz konusan insanlardan nefret ediyorum oyle olsa bile soylenmez kırıcı seyler si boswerin en kisa zamanda kilolari verip gününü gosterin o na

Bende su şok diyetleri sevmiyorum ve karisiyim onemli olan yavas ve istikrarli vermek haftada iki kilo ideal yani bana göre verirsiniz inşallah sizde
2 haftayi 4 kilo ile tamamladim. Sok diyet cok yaptim verdigimin iki katini geri aldim. Simdi kendime gore bi yulaf diyeti duzenledim. Cevreden herkes farkediyor zayiflamaya basladigimi insallah bu kez basaracagim

Tesekkur edriz canim hosbuldukk sen cok kere kilonu vermeyi basarmissin zaten bu sefer kalici olarak vericeksim insallah hem gencsin hem hirsli azimli motiven hep boyle yuksek tut cnm kimseyide aynen boyle kafaya takma

Program nerede benimde ust bedenim problemli acikcasi gobek gitmiyor plank nedir videolari falan hakkinda bilgi verirmisiniz lutfenn

İsterseniz öncelikle Plank Pozisyonu nedir, onu açıklamakla başlayalım. Plank Pozisyonu ya da Plank Hareketi, oldukça popüler bir izometrik antrenman öğesidir. İster avuç içleri, isterseniz dirsekler ve de ayak uçları üzerinde, vücudunuzun düz bir hat çizerek, sabit tutulması ve varyasyonları şeklinde gerçekleştirilir.

Plank hareketi, vücudumuzun ön tarafında bulunan ve üst vücut ile alt vücudu birbirine bağlayan “midsection” ya da “core” olarak tabir edilen, karnı da içine alan bölgedeki kasların kuvvetlenmesini sağlar. Aşağıdaki ayrıntılı görselde, Plank Hareketinde hangi kasların çalıştığını daha net olarak görebilirsiniz. (İlgilenenler için tam olarak; Rectus Abdominus, Transverse Abdominus, Obliques, Pectoral, Serratus, Quadriceps, Sartorius ve Tensor Fasciae Latae kasları. Evet hepsi de aynı anda!)

P90X Programı, neredeyse tüm egzersizlerinde (1, 3, 4, 7, 8, 9 ve 10 no’lu DVD’ler) çeşitli Plank Pozisyonu varyasyonlarını içermektedir. 90 günlük programınız boyunca 29 ya da 30 kere karşınıza çıkacak Karın Parçalayıcı egzersizi ile de birleşince, P90X mezunlarının neden özellikle dümdüz bir karına ve dolayısıyla çok gösterişli sonuçlara ulaştıkları bu şekilde açıklanabilir.

Son olarak, P90X’te Yoga’yı, adından dolayı sadece “Yoga” sanan ve programdan saparak atlayanlar için, içinde barındırdığı sayısız Plank varyasyonları ile dümdüz bir karın ve de genel sonuçlarınız üzerinde ne kadar etkili olacağını bir kez daha hatırlatalım.

İşte bu yüzden diyoruz ki; belki de daha önce hiç sahip olamadığınız dümdüz bir karın istiyorsanız, cevabı uzaklarda aramayın. Çünkü cevabı Plank’te ve P90X’in içinde gizli.

internetten alıntıladığım bir bilgi bu plank pozisyonu bu çalışan kaslar renkli olan bölge programıda atmaya çalışıcam sana

iyi aksamlar

7 mayis menum:
sabah : kahvalti yapamadim .islerim vardi oglede.kuran'a gittim 3 gibi yarim guvec..ayran.1 dilim helva yedim gun boyle bitti. 7_8 bardak su ictim.(gece anca dondum ewe yazamadim)

8 mayiz
sabah:2 yumurta.zeytin.peynir.domates.biber..
aksam bi parca tavuk.2 bardak ayran.

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

bugun gorumcem geldi bende kaliyo anneler gunu sebebiyle.. fazla giremiyorum.

Herkese iyi aksamlar bugunku menum
Sabah
Melemem
Beyaz peynir 40gr kadar
1,adet orgu peynir
8 zeytin
2 tane kepekli ekmek
1 tatli kasigi recel

Ogle
Yesil cay, kucuk bi dilim kek

Ara
Muz

Aksam
Esimle disardaydim.mecburen yarim bi kiymali bide yedim

Spor olarakta 45 dakika pedal cevirdim
150 tane mekik

Yarim tam bi diyet gunu olcak ne kahvalti ne aksam en ufak kacamak yapmicam

İyi geceler kızlar dün kayinvalidemlere geldik şu an ordayim aile toplantısı var çok takip edemedm yarın eve gidince takip edemediğim sayfaları okuyucam inşallah bugün çok dikkat edemedim menüler çok güzeldi ama herşeyden tadımlık yemeye çalıştım su yaklaşık 2_3litre arasında spor yapamadım bol bol bulaşık yıkama ve ev temizliği

İyi geceler meleklerimmm uyumadan bir bakayım dedimm 100 mesaj olmuş maşallah size

vay vay vayyyyyy itirafını severim seninnn arada sevdiğin lezzetlerden tatman o kadarda kötü değil deryam sadece alışkanlık haline getirme

heheheh hatlar karıştı yavvv emziren sen değildim dimiiii...
hepiniz birden geldinizzzzz bugünde
yandı balatalar

gayet normal

harikasın meleğimm ne güzel paylaşımlar yapıyorsun

Bugunum kotu gecti yarin cok guzel bir menuyle gelsem olur mu?

iyisiyle kötüsüyle aldığın nefesi bile istiyorum

Prensesin mezuniyet töreni olacak demke çok sevindim cecom bir ara veliler istemiyor demiştin sanki.Bence de olmalı hayatlarında unutamayacakları bir gün olacak v senin antrenörlüğünde minik prensesler olacaklar eminim

Prensesimm sakın ayakkabısız yürüme kuzum şayet spor ayakkabısı giyemiyorsan panduf gibi birşey giy ama asla çıplak ayakla koşu bandına çıkma tatlım

Afiyetolsun cecomm köy yumurtası bulamadın sanırım

hem lavaş hem pilav olmamış balım birinden birini tercih etmelisin

Anne yarısısın tabiii meleğim.Maşllah paşamıza üniversite diploması aldığı günleride görürüz inşallah

menüüm
sabah 2tane puaça (okula gittiğim için yapamadım kahvaltı) meyve suyu 1 bardak
ÖĞLEN makarna ekmeksiz tabiiiii
Akşam tavuk kanadı bi 8 9 tNE Ama ekmeksiz 1şiş kuşbası 1.5litre su

hopecum külahları değişeceğiz kuzum tamam kahvaltı yapamamış olabilirisn acelen olabilir hemen bir muz bir bardak süt iç bundan iyidir tatlım

Tatlına bayıldımmm

Sende mi meleğimm

ellerine sağlık bitanemmm

Herkese kulaklarını tıka prensesim kararlı ol millet tavsiye vermeye bayılır sen sğalıklı bir şekild ekilo vereceksin

Tamamdir canim yarış başlasın o halde başarılar sevgili rakibem:)

Haydi bakalım bol şans

Melodim bu nasıl kahvaltıdır böyle sağlıklı kahvaltılar bekliyorum senden . meyveyle yoğurt yemene bayıldım öğlen inşallah bir an önce yüzmeye başlarsın tatlım kayınvalideler seni fıstık gibi görsün

Oooo kimler gelmişşş perimmm hoşgeldin bitanemm İkizleri büyüttün demek bir ara geldin kayboldun kuzum merak ettim seni.3 çocuk yeterince spor yaptırıyordur sana eminim tabiki ederiz ne demek tatlım

saolasın kaptanım
aynen ya o getirisini düşününce rahatlıyorum inan :))

Getirisi ne kadar olacak bakalım cadıcımm

dünkü menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
manda peyniri
köy peyniri
9 zeytin
domates
salatalık
nana
maydanoz
yeşilçay

Akşam:
tarhana çorba (pipetle içiyorum ühü )
2 saat sonra 1 pardak süt

dayan tatlım

Sonunda telefonu halledebildim biraz ama ölüm gibi ydi laptoptan girmk herkes e Günaydin bu arada kızlar:)

Hadi gözünaydın hopecum

geçmiş olsun haftaya benim de implant için yarılacak diş zor ya allah yardımcın olsun

Balım bu implant ı iyice araştırdınmı bitanem

Prensesim o yirmilik diş acıdan başka birşey vermiyor girer ağrır çıkar ağrır çektir kurtul bence

dünkü menümde akşam yemeğim değişti yemeden yazmak doğru değilmiş. bezelye yerine tavuk soteledim çok az yağsız teflon tavada yanınada yoğurt domates

afiyetolsun canımm

tebrik ederim canım şekeri terk eden ekmeği daha kolay terk eder bencemenülerini toplu halde yazarsan daha iyi olur kuzum o reçelleri de bir müddet unutalımmı

Deryam ben de bitiremiyorum sabah 2 yumurta çok geliyor

Ellerine sağlık evden yıldızlar çıkmıştır eminimEvet karatay da kilo verme hızı biraz düşük fakat en kalıcı olan beslenme şekli bitanem

o tahin helvasını görmedimki ben Hepinizin annelerinin sizlerin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun tatlımmmAminnnnn

Merhaba kizlar burda yeniyim. Diyet yapiyorum vermem gereken 30 kilo var. Takima katilmak istiyorum. Sizinle beraber motive olmak istiyorum

Hosbuldum derya. Takim yarismasi devam ediuormu katilabilirmiyim

Tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin aramıza kuralalrı okuyup kabul etmişsin bir de şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan tamamdır

In sha Allah ablacimmmmmm. Yaaa topikten hickimse gitmesinn hepinizin yoklugu belli oluyooorIyice alistim sizlere

Kim gidiyorki prensesimmmm

ölçülerini alman iyi olmuş bitanem inccelmeni takip edebilirsin bu kez çok kararlı gördüm seniii devam devammm

Telefon yine gitti girm,yor siteye deli olcam valla kızlar yine laptop a mahukum olduk.) bu arada okuyamadım geçmişi zor oldu laptoptan hangi takım .oldu dün? durumlar nasıl

Bitanem 6. olduk bu hafta

Şok diyetler malesef kalıcı olmuyor meleğim en doğru kararı vermişsin sağlıklı menüler ve sporla verilen kilolar kalıcı oluyor tatlım

Mekik o kadar da etkili değil balım ama istiyorsan yine de yarım mekik çekebilirsin sen en gzüel kardiyoyu yaparak tüm kaslarını zaten çalıştırıyorsun vucudunda yakacak yağ kalmadığı zaman bölgesel çalışabilirisn şu an plank squat bunlar yeterli

Herşey bilinçaltında gizli zaten sürekli olumlama cümleleriyle diyetinizi desteklerseniz başarı kaçınılmaz
mesela ben zayıfım bunu sürekli tekrarlarsanız beyin inanır ve gerçekleşmesi için her çabayı sarfeder

bügün çok yedim kızlar valla noldu bana bilemediimmm
neler yedin yine bakimmmm
ÇOK GÜZEL OLACAK BEN İNANIYORUM

Ben hepinize inanıyorummm

Neden sorun olsun kuzum menüleri ertesi günde yazabilirsiniz köy yumurtalarını topla gel gelirken iyi yolculuklar

Bugünümü ar edeyim

Sabah
Tavada yumurta
Domates
Beyaz peynir
6 zeytin

Ara
1 domates

Ogle
Ciger sote
Yogurt
Salata

Ara
2 incir

Akşam
Kiymali patatesli.mantar yemeği
Eriştesi yogurt çorbası (yağsız)

Afiyetolsun canım mümkün oludğunca patatesten uzak durmaya çalış tatlım et türlerinin yanında sadece salata yersen sindirim daha hızlı olur kuzum su miktarını yazmamışsın inş yeterli miktarda içmişsindir zayıflama döneminde kuru inciri 1 ad sabahları yiyebilirsin tatlımspor yok sanırım

Iyi akşamlar herkese
9mayis ctesi
sabah 1 borek bir haslanmis yumurta
Peynir zeytinn 6adet
Oglen 3 kofte barbun pilaki
Aksam patates püresi salata
1litre su yatana kadar artar

umudum sabah yeşillik salata neden yemiyorsun kuzucum patates püresi akşam yemen olmamış spor da yok

ideal oran haftada 650 gr umudum fazlası ekstra sporla mümkün ki bu da 1 kiloyu geçmemeli

2 haftayi 4 kilo ile tamamladim. Sok diyet cok yaptim verdigimin iki katini geri aldim. Simdi kendime gore bi yulaf diyeti duzenledim. Cevreden herkes farkediyor zayiflamaya basladigimi insallah bu kez basaracagim

Elbette başaracaksın bitanem ilk haftalar ödem olduğu için fazla gider ama azimle devam edip sporla desteklersen hedefine ulaşırsın canımYulaf diyetini menülerini gördükçe yorumlarız meleğim

Afiyetolsun jojocum .Misafirin var aman dikkat et kuzum

Akşam yarım pidede sorun yok kuzum ama kahvaltındaki ekmekleri 1 e indir en azından muzun yanında süt ürünleri tüketirsen daha iyi olur kahvaltıdan sonra yeseydin daha uzun süre tok kalabilirdin ve leptin hormonunu çalıştırabilirdin yeşilçayın yanındaki ekmeğe gerek kalmazdı kuzum spor harika

Bende baslicam bu programa ptesi gunu. Saat kac gibi yapicaksiniz kizlar. Bi makalede saat 16.00 da spor yapin diodu. En cok kalori o saatte yakiyormus vucut

Sporun belli bir zamanı yok bence kişi ne zaman müsaitse o zaman spor yapmalı ben öyle yapıyorum

Tadımlık yediysen sorun yok tatlımmm

Veeeee kuyruklu alıntıyı okuyanlara kolay gelsinnnn leptin gitti saat 1,5 olmuş

Hepinizin anneler günü kutlu olsun meleklerimmmmİyi pazarlar

patavatsiz ve gereksiz konusan insanlardan nefret ediyorum oyle olsa bile soylenmez kırıcı seyler si boswerin en kisa zamanda kilolari verip gününü gosterin o na
Aynenn abla yaaaBirde kadin 50+ yasinda bukadar da olmaz hani.. Kesinlikle kilolari verip gosterecegim :) sonra ben ona tavsiyeler vericem Aay bekliyemiorum....

Tesekkur edriz canim hosbuldukk sen cok kere kilonu vermeyi basarmissin zaten bu sefer kalici olarak vericeksim insallah hem gencsin hem hirsli azimli motiven hep boyle yuksek tut cnm kimseyide aynen boyle kafaya takma
Ay in sha Allah ablacim umarim bende inaniyorum vericegime heleki dunki olanlardan sonraa , cok tesekkurler yok ablacim takmiyorum ama kirildim dogruya dogru Ama olsun bu sefer ben zayiflayip ona tavsiyeler vericegim ve kosubandin zararli olmadigini gosterecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…