normel bi diyete göre gayet başarılı canımm...
bügün çok yedim kızlar valla noldu bana bilemediimmm
Ben 62 kilo ile hamile kaldim 80 kilo ile doguma girdim dogum yaptiktan sonra 67 e kadar indim. Sonrasinda hic diyet yapmadim 2 yil kadar tartilsdigimda 83 tu sok oldum diyet yapmaya basladim ama hic bi fayda gorenedm cunku hic sadik kalmadm diyetlere. Bi gun uyandim ve artik sisman kalamk istemiyorum dedim cok sevmedgim hep kactgim baskulu aldim eve 95 kilo olmusum. O gun benim icin bi baslangic oldu 3. Haftamdayim 4 kilo verdim. Sok diyet yapamam geri almamak istiorum
ben biliyosun sabahları düzenli olarak yürüyüşümü yapıyorum ama göbeğimin daha çabuk gitmesini istiyorum benim de üst bedenim de harekete ihtiyacım var plank yapıyorum arada ama düzenli olarak olursa süper olur ya aslında ramazana kadar 85 kiloya yaklaşmak istiyorum ya plankın bi programı var nette ona uyucam mekik çekmeyi hiç sevmiyorum ama bakıcaz artık
bak bi program var ben bunu yapıcam bulup paylaşayım dur.
Kurallari okudum canim uyarim kurallara. Zayiflamak istiyorum motivasyonum dustugunde buradan destek almak iyi gelcek diye dusunuylorum
Aynennnn yaaa biktim artik su insanlardan madem cok iyi biliyorsun neden kendin uygulaamiyorsun birde bana kalk bi gosterdigim hareketi uygula diyor tMamcaninbenim iyi niyetini anliyorum ama o dediklerinden sonra insan dusunuyor ben insanlari kirmiyorum amaonlar bal gibide kirabiliryor diye. Bana kilolu desin hic kirilmam zaten kiloluyum aynada kendimide goruyorum hrhalde. Ama bi duysaydiniz o kirici laflari ; icimden dedim bu kiza neolmus boyle cok fena haldeydin felanlar ( bu daha hafifi) . Kendi kizini gormuyor herhalde kizi 120 kiloydu bana diyorki senin bu halin ondan daha kilolu, gidiklada guleyim bende orda bi guldumm kahkata attim sende beni naptin dedim kizinin halini gormuyordun heralde benim suanki halimin 2 kati. Birde hayatimda daha hickimse beni kilomdan + demedi en az 10- kilo eksi oldugumu dusunduler. Ilk defa ssen 120 kilo insanla kiyasliorsun . Kendisi 79 kiloykus bende sen 90 gibi gosteriorsun dedim. Gelde kollarimizi kiyaslayalim. AL BAK BENIM KOLUM SENINKINDEN DAHA INCE DEDIM VE GOSTERDIM HAHAHHAAPek bisi diyemedi zaten orda. NEYse ben onada herkese gosterecegim bu hafta 95 olayimda2 ay sonra -15 in sha Allah.
Evet bende o sorumluluk hissini istiyorum.Kesinlikle burada olmanin faydasi oluyor yani bana oldu sorumluluk hissediyorum kendimde
2 haftayi 4 kilo ile tamamladim. Sok diyet cok yaptim verdigimin iki katini geri aldim. Simdi kendime gore bi yulaf diyeti duzenledim. Cevreden herkes farkediyor zayiflamaya basladigimi insallah bu kez basaracagimBende su şok diyetleri sevmiyorum ve karisiyim onemli olan yavas ve istikrarli vermek haftada iki kilo ideal yani bana göre verirsiniz inşallah sizde
Tesekkur edriz canim hosbuldukk sen cok kere kilonu vermeyi basarmissin zaten bu sefer kalici olarak vericeksim insallah hem gencsin hem hirsli azimli motiven hep boyle yuksek tut cnm kimseyide aynen boyle kafaya takmaBU ARADA YENI GELEN ABLALARIM TAMAMEN UNUTMUSUMM HOSGELDINIIIZZZZZIn sha Allah hep birlikte muhtesem kilolar verecegiz, ve guzel arkadasliklar edinecegiz Ben kendimi tanitayim. Yasemin ben nickimdende anlasildigi gibi 18 ime yeni girdim gecen ay , 3 ay once huzurevi meslegimi aldim, 9uncu ayda guzellik uzmanina baslayacam, ardindan hosteslige kabin memuru in sha Allah , 101.6 kiloydum kkye gelirken 1 ay once simdi 98.1 kiloyum. Bu hafta inadim inat 95 gormek istiyorum. Daha oncede gecen yil yaz aylarinda katilmistim kkye 8089 takimda ozaman 89 kiloydum . Yazdan sonra ayrildim burda okul yuzunden ve stresten aldim kilolari.. Simdi sukur evdeyim ve 3 ay sonra tr gidecegim onun icin hedefim buyuk 77 olmak istiyorum tr gidecegimde ama 83 olsam yine iyi benim icin cunku etim ski oldugu icin oldugumdan 10 kilo az gosteririm. Dunki komsuda ilk kez beni kizinin eski hali 120 kilo sanmis beni Kiskanclik derim buna ben anca Hayatimda daha hickimse beni 85 den yukari sanmamisti 100 kiloyken hatta 75 sin diyende oldu :)), daha once kendi basima ve haplarla 23 kilo vermistim 77 kiloya ulasmistim ne guzeldi o gunlerrrrr :))cok ozledim zayifligin duygusu muhtesem. Ama skinti yok ben basaricam Allah in izniyle , sonra stres uzuntulerle bu kilolara ulastim yine, neyseki 2 ve 1 yil once ablamin ve abimin dugununde zayiftim zayiflamistim ve kilolu degildimmm :))) ona cok seviniyorum hahah Herkeside sasirtmistim Umm.. 17 yasimda gecen yil dogum gunumde teyze oldumm 1 yasinda dunyalar tatlisi kuzumm teyzemm var Askimbenim. Doguma buyume hollanda vatandasiyimhalada hollandada yasiyorum, konyaliyim, 4 kardessiz 2 abim 1 ablam var. Buyukler evli yani abim ve ablam, kucukler daha bekar yani abim ve ben , ev hanimi dunyalar guzeli tatlisi annem melegim var o benim yasama sebebim yazdan sonra 3 yillimiz dolacak olan sevgilim var Tekrar hosgeldiniz sefalar getirdiniiiizzz
Program nerede benimde ust bedenim problemli acikcasi gobek gitmiyor plank nedir videolari falan hakkinda bilgi verirmisiniz lutfenn
Bende baslicam bu programa ptesi gunu. Saat kac gibi yapicaksiniz kizlar. Bi makalede saat 16.00 da spor yapin diodu. En cok kalori o saatte yakiyormus vucut
ahhh canım ya inan çok kolay ekmek insanı çok acıktırıyor bunu sonra anlıycaksın. kuruyemiş olarak ceviz ekmek yerine hem tok tutuyor hem sağlıklı yağlar içeriyor sonra kavrulmamış fındık fıstık badem kaju 1 çay bardağı tüketme hakkın var ben son zamanda biraz ihmal ettim 2-3 ceviz anca yiyorum. nescafeye kaptanım ve karatay teyzem karşı ama ne yalan diyim bende çok severim ben sade nescafeyi hazırladım buz kalıplarında dondurdum bazı sabahlar sütün içine atıyorum 2 3 kalıp sütü soğuk severim. itiraf ediyorum kaptanım2 3 günde bir içiyordum 2 gündür içimiyorum.
heheheh hatlar karıştı yavvv emziren sen değildim dimiiii...
hepiniz birden geldinizzzzz bugünde
yandı balatalar
Bugunum kotu gecti yarin cok guzel bir menuyle gelsem olur mu?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Öğlende kendimizi sokağa attık ve çocuklarla kızkardeşime gittim
Birlikte hoş sohbet ettik nescafe eşliğinde sonrada cıkıp bir yarım saattik yürüdükten sonra evime döndüm
Akşamlık yemeğimizide yedik kızlarla
Bu arada benim kız çok pis gaza geldi
Mezuniyet yapmayacaklardı hesapta ama şimdi sanırım son hafta yapılacakmış ve hatun tuttuştu tabi
Önceden benim verdiklerimin haricinde çaktırmadan yiyormuş bende diyorum bu niye zayıflamadıbugün itiraf etti ve kesinlikle dediklerimin ve yediklerimin dışına çıkmayacakmış
Apartmanda iki tane daha dombili arkadaşı var
Onlarıda ayarlıyacak ve her gün benim eşliğimde bizim evde Leslie dersleri vermeye başlıyacağımHem benim kıvırma şansım olmayacak hemde kızlar birlikte yapacakları için daha eğlenerek zayıflayacaklar Dedim baştan söylim öyle kıvırmak yok devamsızlık yapanın ağzına tuvalet terliği ile vururum
Bakalım arkadaşlarına söyledi ve eminim ikiside kabul ederler çünkü zaten İGden sıkı takipcilerim onlarda
Önlerinde 5 hafta var ve en azından 1 beden bile ufalsalar hem daha rahat elbise bulurlar hemde daha güzel ve sağlıklı görünürler
Anam sanki fıstık gibi oldumda onlara hocalık yapacağım
Benim kız kısa elbise ve yüksek topuklu giymek istiyormuş o yüzden bacaklarım biraz daha incelmesi lazım diyorÇok iyi oldu bu mezuniyet işi masraflı olacak bana ( kuaförü, elbisesi, ayakkabısı ve çantası ) ama razıyım yeterki oda artık sağlıklı beslensin
Bende sizleri cok seviyorumm yaaaa ablalarimmmmMalesef kiloluyken ben mutlu degilim abla , o yuzden bir an once kurtulmam lazim bu kilolardan. Ben bugunu saymiyorum daha bugun yarimyamalak yaptim, bugun tam bir kacamak gunu ilan ediyim Ve birdaha olmamak uzere, artik bukadar kacamaklarda olmicak. yarindan itibaren asil super yapicam , tartiyada bakmicam bi kac gun inadina odamda tartiyi koyacam ama tartilmicam . Inadim inat. Abla sporumu hep ayakabbili yaparim ama bi turlu bu ayakkabilara alisamadimm ayagimdaki kucuk parmaklari yara edior o yuzden sporuda yapamiorum aslinda. Napicammben ? Corab giymeyide sevmem zaten spor yaparken , hergun 1 saat spor yapicam bugunden itibaren basladim , salli gunu tartilcam bakicam 95 yaklasmismiyim BUGUNU SAYMIYORUM ARTIKKK : YARIN YENI BIR BASLANGIC VE BOYLE HATALARA DUSMEYECEM BIRDAHA DERS CIKARDIM BIRDAHADA DERS CIKARMAK ISTEMIYORUM BITTI, ARTIK MENULERIMI COK GUZEL GORECEKSINIZZZ
Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Sabah; 07:00
Eki Görüntüle 1521523
ara; 11:00
Şekersiz Türk kahvesi
ara; 12:30
Büyük bir bardak ayran
ara; 15:00
Şekersiz nescafe ( kızkardeşimde )
Akşam;
Eki Görüntüle 1521524
ara; Madensuyu
Toplam aşağı yukarı tükettiğim kalori Fatsecrete göre; 567 kcal
Şu ana kadarda 2400 ml de su içtim
cuma menü ve program
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:akşam zeytinyağlı paylıcan yapmıştım çok canım istemesine rağmen salata yedim sadece o yüzden sabah 1 tabak bundan yedim yeşillik peynir ve çay ile kahvaltı yaptım
öğle:1 tabak yayla çorba
ara:1 bardak tarçınlı süt 3 adet kayısı 2 bisküvi
akşam patlıcan oturtma 3 y.k,2 y.k pilav yarım lavaş
3 lt su
iyi akşamlar güzeller ben geldiiimbugün kuzucuğumun okulunda anneler günü etkinliği vardı bende tabi anne yarısı olarak katıldım çok cici şeyler hazırlamış öğretmenimiz piyesler, oyunlar bidicik bidicik yavrular öyle güzeldi ki gözlerimde yaş makyajım bozulmasın diye zor tutarak izledim etkinlik sonunda da anasınıfı diplomamızı aldık aaah benim el bebek gül bebeğim büyüdü de ilk diplomasını aldı gösteriden sonra da yemek vardı her veli pasta börek bişeyler yapıp getirmişti o saate kadar çoook acıkmış olmama rağmen tuttum boğazımı uzak durdum cıslardan ama tabi orda bu koca popimle küçücük sandalyelerde oturmaktan belim ağrımış reglinde etkisiyle iyice halsizleştim eve geldiğimde pestil gibiydim 2 gibiydi sanırım uzandım bir uyumuşum gözümü bi açtım saat beş buçuk tabi onca saat su da içmediğim için şişmiş her yerim tansiyonum oynamış leyla gibiyim hala dolayısıyla bugünlük sporum kaldı artık yarından itibaren sıkı tutucam inşşşş
menüüm
sabah 2tane puaça (okula gittiğim için yapamadım kahvaltı) meyve suyu 1 bardak
ÖĞLEN makarna ekmeksiz tabiiiii
Akşam tavuk kanadı bi 8 9 tNE Ama ekmeksiz 1şiş kuşbası 1.5litre su
gelelim eksik menülere
dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir kase yoğurt içine bir tatlı kaşığı keçi boynuzu ve biraz tarçın atıp yedim tatlı isteğimi bastırması için
akşam: börülce piyazı, fırında köfte
su: 2,5 lt
bugünkü menüm, bugün sabah tartılmak için kahvaltı etmedim okula gittiğimde ilaç altı olsun diye iki tane kurabiye yedim
sabah: 8:30 2 kurabiye
11:30 bir kuru patlıcan dolması, 2 sarma, bir ısırıkda börek
öğle: 13:00 börülce piyazı
akşam: karatay kahvaltısı ( e tabi tüm öğleden sonra yatınca yemek yapan olmadı)
su: şuan 2 lt ama 500 ml daha içerim
Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
( 4 mayıs - 10 mayıs )
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Misswong[/TD][/TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][TR]
[/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
Daha yeni komsu 3 saat oturmaya geldi :)) turk kahvesi yaptim hepimize ve ictik. Kilodan bahsederken bana dediki gecen ( 3 hafta once ) cok kiloluydun o gun kiyamadim demeye ama cok kotuydun morelin bozulmasin diye demedim. Icim gitti bunlari bana derkenutandim.. Tabi caktirmadim. Oylemii dedim gulumsedim.. Bana simdi daha cok iyisin kilo vermissin. 3,5 kg nin farki. Demek bukadar mis. Ablam ve annemde bana bakip gercekten kilo vermissin dediler belime bakarak sirtinndan cok gitmis dediler.... Iddaya girdik komsu benim 2 ay sonra 15 kilo verecegime inanmior. Acimassiz laflardan sonra gosterecegim ...
Kalkmis bide bana spor hocasi kesiliyor yok kosubandi kotu yapma onu, dizlerine zararli o ise yaramior felan. Ise yaramiormus ben 23 kiloyu neyle verdim daha onceden... Bana spor hareketleride gostermeye calisior kendiside kilolu. Ben kilo verene inanirim kilolu olupta tavsiye ve haraket onerenlere inanmam cunku ilk once o kiside bunlarin uyguladigini gormem lazim.
Tamamdir canim yarış başlasın o haldebaşarılar sevgili rakibem:)
İyi geceler. Tüm msjları okumak istedim ama uyuyakalma tehlikemi hissettim. =)
Sabah kahvaltım diyete uygun değildi kahvaltıdan sonra diyete karar verdim. Yinede yazayım.
Sabah: 1 poğaça ve taze portakal suyu ve nutella
Öğle: 1 kase yoğurt 1 elma
Akşam: 1 küçük biber dolması ,salata , yoğurt
Heralde 2 litre su anca içmişimdir.
İşten çıkınca havuza üye olmak için gittim. Üyelik yenilemek için belge gerekiyor mu öğrendim. Bir kaç güne su kuşu olacağım inşallah. Ordan avm ye geçtim. Baya dolandım. Bi elbise aldım kendime. Ah ne güzel elbiseler var.Kiloma rağmen vücut yapımada uydular. Ama bacaklarım çok kalın diz kapağımın gözükmesi herşeyi mafediyor.Diz kapağı hizasından yükselen her elbiseden uzaklaştım mecburen.
Haziranın 10 unda erkek arkadaımın ailesini göreceğim o güne kadar toparlanmak istiyorum. Bacaklarımı kıvama bi nebze olsun sokabilsem.. Her koşulda elbise giyeceğim. Düğüne gideceğiz ordanda aile ziyareti. Ortalarda tombul kuş gibi dolaşmak istemiyorum.
Çok uykum var şimdilik yatayım yarın görüşmek üzere.
Bu arada takıma geleli bir kaç saatte olsa buraya dahil olmanın sorumluluğuyla diyet mutsuzluğu üzerimden gitti. Teşekkür ederim.
merhaba canım....ben yine aranızdayım. bebeklerimi biraz büyüttüm..artık kilolardan kurtulmak için mücadele verebilirim.. doğum nedeniyle bel ağrım var şimdilik yürüyüş ve hafif sporlarla aranızda olacagım..emzirdiğim için çok diyet yapamıyorum ama bakalım ne kadar faydası olacak... umarım takımı hezimete uğratmam...
şu an kilo:84
boy:160
ilk sayfayı okudum kabul ediyorum...tabi sizde beni kabul ederseniz...
saolasın kaptanım
aynen ya o getirisini düşününce rahatlıyorum inan :))
dünkü menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
manda peyniri
köy peyniri
9 zeytin
domates
salatalık
nana
maydanoz
yeşilçay
Akşam:
tarhana çorba (pipetle içiyorum ühü )
2 saat sonra 1 pardak süt
Sonunda telefonu halledebildim biraz ama ölüm gibi ydi laptoptan girmk herkes e Günaydin bu arada kızlar:)
geçmiş olsun haftaya benim de implant için yarılacak diş zor ya allah yardımcın olsun
Cok gecmis olsun ablacimdis agrisi hakktn cok zordur bende 1,5 ay once 1820lik disimi diyorlar onu cektirdim resmen aglamistim disci disimi cekerken cocuk gibi agliyordum koltukta Annemde vardi beni oyle gorurken bayilacakti askim Cok fenaolmustu zaten , sonradan dikis yapmislardi etide kesmislerdi ilk disimin ustunden. Birde agridan 5 gun yanagimi yemisim haberim yok oraya dikis. Simdide diger 20lik disim agrior bazen, anneme diom anne acaba onudami cektirsem , 18 yasta ne bu dis cektirmeler dis onemli oyle azcik agriya cekilmez diyor. ama napiyiiimmmm canim cok tatlii
dünkü menümde akşam yemeğim değişti yemeden yazmak doğru değilmiş. bezelye yerine tavuk soteledim çok az yağsız teflon tavada yanınada yoğurt domates
Meraba hanimlar, hafta sonu benim en zor iki gunum esim evde oldugundan dikkat etmem cok zor oluyo sabah kahvaltiyi fazla kacirdim insallah gun icinde telafi edicem simdi bisikley ceviriyorum bi krk dakika cevorcem insallah
Kahvaltim
Melemen
30-40 gram kadar beyaz peynir
8 zeytin
2 adet kepekli ekmek
1 adet burgu peynir
1 tatli kasigi recel
Biraz fazla amaa biseye karar verdim bu sabah cayima kattigim bir kup sekerden vazgectim hicte zorlanmadim uc bardak ictim birdahada seker kullanmayi dusunmuyorum.
sanırım midem küçülmüş beni öyle eskisi gibi büyük porsiyonları bitiremiyorum. bu sabah 1 yumurta yarım domates yarım salatalık 6 7 zeytin az peynirle tıka basa doydum hatta yumurtayı unutmuşum zorla yedim arkadan
selam güzeller bugün temizliğimide hallettim çok şükür pırıl pırıl oldu ev ama bende hal kalmadı bi yandan da yağmur şakır şakır dışarısı yine kaldı benim yürüyüş. inş akşama toparlarım kendimi de evde bişeyler yaparım
oyyy canım benim geldim burdayım bitanem yeğenimle meşguldüm. sen yeterki inan prenses 95 olmaman için hiç bir sebep yok
7 şubatta katıldım tatlım 10 şubatta da karataya başladım zaten ondan sonrada kilo vermem başladı çok hızlı olmadı evet geç oldu ama güçte olmadı en güzel yanı bu diyet yaparken zorlanmamak
şekeri bırakmakla en güzelini yapmışsın tatlım boş yere kalori yüklüyordun vücuduna bir müddet sonra şekersiz içtiklerin sana şekerli gibi tatlı gelmeye başlayacak 16 yıldır çaya kahveye şeker atmayan biri olarak söylüyorum bunu
kızlar bugünlük bu kadar akşam gelemem sanırım
şu ana kadar yediklerimi yazayım akşam menümüde pazartesi sabah yazarım. yarında gelemem çünkü
SABAH : 1 yumurta 4 ceviz 6-7 zeytin peynir yarım domates yarım salatalık
ÖĞLE : 1 kepçe mercimek çorbası, sabahtan kalan yarım domates ve salatalık veee hafta sonunuz ilk kaçamağı 1 çay kaşığı tahin helvası (öğle yem. 1 paketti dayanamadım aldım bi parça)
su heniz 1 litreyi yeni geçtim,
YARIN GELEMEM CANLARIM...
HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN... ALLAH ANNELERİNİZ VE EVLATLARINIZLA NİCE GÜZEL YILLAR YAŞATSIN
Merhaba kizlar burda yeniyim. Diyet yapiyorum vermem gereken 30 kilo var. Takima katilmak istiyorum. Sizinle beraber motive olmak istiyorum
Hosbuldum derya. Takim yarismasi devam ediuormu katilabilirmiyim
In sha Allah ablacimmmmmm. Yaaa topikten hickimse gitmesinn hepinizin yoklugu belli oluyooorIyice alistim sizlere
bu arada dün akşam öncesi sonrası için bir foto çekindim inşallah haziran sonu sizinle paylaşacağım. veeee pazartesi itibari ile spora hız vereceğim için ölçülerimi aldım inşallah 1 aylık plank+squat+mekik programım bitince onlarıda sizinle paylaşacağım. kol bacak basen kalça ne ararsanız hepsini ölçtüm
Telefon yine gitti girm,yor siteye deli olcam valla kızlar yine laptop a mahukum olduk.) bu arada okuyamadım geçmişi zor oldu laptoptan hangi takım .oldu dün? durumlar nasıl
Ben 62 kilo ile hamile kaldim 80 kilo ile doguma girdim dogum yaptiktan sonra 67 e kadar indim. Sonrasinda hic diyet yapmadim 2 yil kadar tartilsdigimda 83 tu sok oldum diyet yapmaya basladim ama hic bi fayda gorenedm cunku hic sadik kalmadm diyetlere. Bi gun uyandim ve artik sisman kalamk istemiyorum dedim cok sevmedgim hep kactgim baskulu aldim eve 95 kilo olmusum. O gun benim icin bi baslangic oldu 3. Haftamdayim 4 kilo verdim. Sok diyet yapamam geri almamak istiorum
ben biliyosun sabahları düzenli olarak yürüyüşümü yapıyorum ama göbeğimin daha çabuk gitmesini istiyorum benim de üst bedenim de harekete ihtiyacım var plank yapıyorum arada ama düzenli olarak olursa süper olur ya aslında ramazana kadar 85 kiloya yaklaşmak istiyorum ya plankın bi programı var nette ona uyucam mekik çekmeyi hiç sevmiyorum ama bakıcaz artık
Aynen bende kizdim kendime insan hicmi tartilmaz dedim. Aslinda kilo aldugimi cevremden cok soylwyen oluyodu. Kulak ardi ediodum hepsini. Hep kaciodum tartilmaktan kendim korkuyordm sanirim o rakami gormekten. Kendimi telkin ettim cok yazi okudum bu kez beyniminde yaridmiyla zayiflayacagim insallah
neler yedin yine bakimmmmbügün çok yedim kızlar valla noldu bana bilemediimmm
ÇOK GÜZEL OLACAK BEN İNANIYORUM
Selamlar bayanlar yarin anneler günü malum bugünden yogunlugu vardı yarinda burada olamayacagim malesef koye gidilecek Kayınpederin agir misafirleri var bütün gün pert olacağım icin aksam ancak menümü yazabilirim sorun olur mu?
Bugünümü ar edeyim
Sabah
Tavada yumurta
Domates
Beyaz peynir
6 zeytin
Ara
1 domates
Ogle
Ciger sote
Yogurt
Salata
Ara
2 incir
Akşam
Kiymali patatesli.mantar yemeği
Eriştesi yogurt çorbası (yağsız)
Iyi akşamlar herkese
9mayis ctesi
sabah 1 borek bir haslanmis yumurta
Peynir zeytinn 6adet
Oglen 3 kofte barbun pilaki
Aksam patates püresi salata
1litre su yatana kadar artar
Bende su şok diyetleri sevmiyorum ve karisiyim onemli olan yavas ve istikrarli vermek haftada iki kilo ideal yani bana göre verirsiniz inşallah sizde
2 haftayi 4 kilo ile tamamladim. Sok diyet cok yaptim verdigimin iki katini geri aldim. Simdi kendime gore bi yulaf diyeti duzenledim. Cevreden herkes farkediyor zayiflamaya basladigimi insallah bu kez basaracagim
iyi aksamlar
7 mayis menum:
sabah : kahvalti yapamadim .islerim vardi oglede.kuran'a gittim 3 gibi yarim guvec..ayran.1 dilim helva yedim gun boyle bitti. 7_8 bardak su ictim.(gece anca dondum ewe yazamadim)
8 mayiz
sabah:2 yumurta.zeytin.peynir.domates.biber..
aksam bi parca tavuk.2 bardak ayran.
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
bugun gorumcem geldi bende kaliyo anneler gunu sebebiyle.. fazla giremiyorum.
Akşam yarım pidede sorun yok kuzum ama kahvaltındaki ekmekleri 1 e indir en azından muzun yanında süt ürünleri tüketirsen daha iyi olur kahvaltıdan sonra yeseydin daha uzun süre tok kalabilirdin ve leptin hormonunu çalıştırabilirdin yeşilçayın yanındaki ekmeğe gerek kalmazdı kuzumHerkese iyi aksamlar bugunku menum
Sabah
Melemem
Beyaz peynir 40gr kadar
1,adet orgu peynir
8 zeytin
2 tane kepekli ekmek
1 tatli kasigi recel
Ogle
Yesil cay, kucuk bi dilim kek
Ara
Muz
Aksam
Esimle disardaydim.mecburen yarim bi kiymali bide yedim
Spor olarakta 45 dakika pedal cevirdim
150 tane mekik
Yarim tam bi diyet gunu olcak ne kahvalti ne aksam en ufak kacamak yapmicam
Bende baslicam bu programa ptesi gunu. Saat kac gibi yapicaksiniz kizlar. Bi makalede saat 16.00 da spor yapin diodu. En cok kalori o saatte yakiyormus vucut
İyi geceler kızlar dün kayinvalidemlere geldik şu an ordayim aile toplantısı var çok takip edemedm yarın eve gidince takip edemediğim sayfaları okuyucam inşallah bugün çok dikkat edemedim menüler çok güzeldi ama herşeyden tadımlık yemeye çalıştım su yaklaşık 2_3litre arasında spor yapamadım bol bol bulaşık yıkama ve ev temizliği
Aynenn abla yaaapatavatsiz ve gereksiz konusan insanlardan nefret ediyorum oyle olsa bile soylenmez kırıcı seyler si boswerin en kisa zamanda kilolari verip gününü gosterin o na
Ay in sha Allah ablacim umarim bende inaniyorum vericegime heleki dunki olanlardan sonraaTesekkur edriz canim hosbuldukk sen cok kere kilonu vermeyi basarmissin zaten bu sefer kalici olarak vericeksim insallah hem gencsin hem hirsli azimli motiven hep boyle yuksek tut cnm kimseyide aynen boyle kafaya takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?