prensesimm sakın ayakkabısız yürüme kuzum şayet spor ayakkabısı giyemiyorsan panduf
Herkese kulaklarını tıka prensesim kararlı ol millet tavsiye vermeye bayılır sen sğalıklı bir şekild ekilo vereceksin
Prensesim o yirmilik diş acıdan başka birşey vermiyor girer ağrır çıkar ağrır çektir kurtul bence
Herkese Günaydın,
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...Rabbim annnelerimizi başımızdan eksik etmesin...Evlatlarımızı da annesiz bırakmasın inşallah...Rabbim isteyen herkese bu eşsiz duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah..
merhabalar....
öncelikle kendimi tanıtayım..29 yaşında Rabbimin lütfuyla bu yaşta 3 çocuk annesiyim..2 yaşında bir oğlum ve 3 aylık ikiz kızlarım var...Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallah...aynı zamanda çalışan bi anneyim..ama su an doğum iznindeyim..daha uzun bi süre evdeyim inşallah...
tekrar normal kiloma dönmek ve bu vesileyle bel agrılarımın azalmasına vesile olmak için kilo vermek istiyorum...78 le hamile kaldım ve 97 yle doğuma gittim...40 gün içinde 81 e kadar düştüm...3 kiloyu sonrasında aldım...bu ara hamur işine ekmeğe fazla sarınca bunlar bana kilo olarak döndü...neyse artık burdayım inşallah takım ruhuyla hepimiz kurtulacagız kilolarımızdan...benden şimdilik bu kadar.Alllaha emanet olun görüşmek üzere...
Prensesin mezuniyet töreni olacak demke çok sevindim cecom bir ara veliler istemiyor demiştin sanki.Bence de olmalı hayatlarında unutamayacakları bir gün olacak v senin antrenörlüğünde minik prensesler olacaklar eminim
Afiyetolsun cecomm köy yumurtası bulamadın sanırım
Yasminn kac kilo ile basladin diyeteYaaaaaaaaa ben cok mutluyumm bugunnn okadar motivem varki zayiflayabilecegimi biliyorum ve sabrsizlaniyorum. Birazdan 1 saat kosubandinda muthis terleyecegimmmmm yeehooeee cok sevincliyimmmmmmm 95i cuma gunu gorecegim in sha Allah
Bende 95 ile basladim. İnsallah hep beraber kurtulcaz kilolardan.101,6 abla
In sha Allah ablacim verecegizzzBende 95 ile basladim. İnsallah hep beraber kurtulcaz kilolardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?