Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

prensesimm sakın ayakkabısız yürüme kuzum şayet spor ayakkabısı giyemiyorsan panduf

Herkese kulaklarını tıka prensesim kararlı ol millet tavsiye vermeye bayılır sen sğalıklı bir şekild ekilo vereceksin

Prensesim o yirmilik diş acıdan başka birşey vermiyor girer ağrır çıkar ağrır çektir kurtul bence

Ewet abla bakicam artik nasil spor yapicaksam, ewet artik bana tavsiye verenlere sonra ben onlara zayif halimle tavsiyeler vericem in sha Allah. Ewet abla ama bazi insanlarda o yirmilik dis sonradan hic rahatsiz etmiyormus. Benim yirmilik disim 5 gun boyunca cok agridi agliyordum resmen karanfil yagini kullaniyordum her 5 dkkada uyusturmak icin geceleri uyuyamiordum zaten o yuzdende uyku duzenim hala bozuk, bide dis agrim tamda cuma gunu baslamisti araya cumartesi pazar girmisti pazartesi hemen randevu almistim ve hemen cektirmistim hatta cektirmeye gitmemistim aslinda. Disci ilk disimin ustundeki eti kesmisti sonradan disime yuklenince birseyle anladim disimi cekecegini hicde anlatmiyor ne yapacagini kadinoraciktaa agladimm korkudanmi acidanmi bilemedim ama kucuk cocuk gibi agladimCok utandim sonradan, annemde vardi canimannem beni o halde gorurken bayilacakti dayanamaz zaten boyle seylere, bide karsisinda aglarkenn cok uzulduuu askimbenimmDisimide aldim eve goturdum bi guzel temizledim yikadim 100 kilo shampoola Hatiram 17 yasimda ilk cektirdigim dis hahah. Ama bu diger yirmilikdisim bazen agriyip sonra gecior bakicam agrisi felaket olursa onceki gibi hic dusunmeden cektiririm. Yoksa bosuna cektirmiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese Günaydın,
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...Rabbim annnelerimizi başımızdan eksik etmesin...Evlatlarımızı da annesiz bırakmasın inşallah...Rabbim isteyen herkese bu eşsiz duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah..
merhabalar....
öncelikle kendimi tanıtayım..29 yaşında Rabbimin lütfuyla bu yaşta 3 çocuk annesiyim..2 yaşında bir oğlum ve 3 aylık ikiz kızlarım var...Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallah...aynı zamanda çalışan bi anneyim..ama su an doğum iznindeyim..daha uzun bi süre evdeyim inşallah...
tekrar normal kiloma dönmek ve bu vesileyle bel agrılarımın azalmasına vesile olmak için kilo vermek istiyorum...78 le hamile kaldım ve 97 yle doğuma gittim...40 gün içinde 81 e kadar düştüm...3 kiloyu sonrasında aldım...bu ara hamur işine ekmeğe fazla sarınca bunlar bana kilo olarak döndü...neyse artık burdayım inşallah takım ruhuyla hepimiz kurtulacagız kilolarımızdan...benden şimdilik bu kadar.Alllaha emanet olun görüşmek üzere...

dün ki menümü paylaşayım
sabah
kıymalı yumurta
10 adet zeytin
peynir
süzme yoğurt
yarım katmer
2 bardak limonlu çay
ara gerçek sütlü kahve
1 adet elma
akşam buharda pişmiş patates biber
az kızartılmış kabak üzerlerine yogurt
yanında kıymalı bezelye azcık

ara armut
ara vanilyalı meyveli puding yarım kase

bolllca su
spor:sabah 20 dk yürüyüş ve 2 bebek emzirmesi:)

AMİN canim ayni duali etmisiz İNŞALLAH kabul olur ALLAH bagislasin kuzularıni kilo vermedede kolay gelsin hdefe ulaşman dileğiyle

Anne yarısısın tabiii meleğim.Maşllah paşamıza üniversite diploması aldığı günleride görürüz inşallahhem lavaş hem pilav olmamış balım birinden birini tercih etmelisinAfiyetolsun cecomm köy yumurtası bulamadın sanırımPrensesimm sakın ayakkabısız yürüme kuzum şayet spor ayakkabısı giyemiyorsan panduf gibi birşey giy ama asla çıplak ayakla koşu bandına çıkma tatlımPrecadıcımmOooo kimler gelmişşş perimmm hoşgeldin bitanemm İkizleri büyüttün demek bir ara geldin kayboldun kuzum merak ettim seni.3 çocuk yeterince spor yaptırıyordur sana eminim tabiki ederiz ne demek tatlımMelodim bu nasıl kahvaltıdır böyle sağlıklı kahvaltılar bekliyorum senden . meyveyle yoğurt yemene bayıldım öğlen inşallah bir an önce yüzmeye başlarsın tatlım kayınvalideler seni fıstık gibi görsünHaydi bakalım bol şansHerkese kulaklarını tıka prensesim kararlı ol millet tavsiye vermeye bayılır sen sğalıklı bir şekild ekilo vereceksin ellerine sağlık bitanemmmTatlına bayıldımmm

dayan tatlım

Hadi gözünaydın hopecum

Balım bu implant ı iyice araştırdınmı bitanem

Prensesim o yirmilik diş acıdan başka birşey vermiyor girer ağrır çıkar ağrır çektir kurtul bence

afiyetolsun canımm

tebrik ederim canım şekeri terk eden ekmeği daha kolay terk eder bencemenülerini toplu halde yazarsan daha iyi olur kuzum o reçelleri de bir müddet unutalımmı

Deryam ben de bitiremiyorum sabah 2 yumurta çok geliyor

Ellerine sağlık evden yıldızlar çıkmıştır eminimEvet karatay da kilo verme hızı biraz düşük fakat en kalıcı olan beslenme şekli bitanem

o tahin helvasını görmedimki ben Hepinizin annelerinin sizlerin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun tatlımmmAminnnnn

Tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin aramıza kuralalrı okuyup kabul etmişsin bir de şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan tamamdır

Kim gidiyorki prensesimmmm

ölçülerini alman iyi olmuş bitanem inccelmeni takip edebilirsin bu kez çok kararlı gördüm seniii devam devammm

Bitanem 6. olduk bu hafta

Şok diyetler malesef kalıcı olmuyor meleğim en doğru kararı vermişsin sağlıklı menüler ve sporla verilen kilolar kalıcı oluyor tatlım

Mekik o kadar da etkili değil balım ama istiyorsan yine de yarım mekik çekebilirsin sen en gzüel kardiyoyu yaparak tüm kaslarını zaten çalıştırıyorsun vucudunda yakacak yağ kalmadığı zaman bölgesel çalışabilirisn şu an plank squat bunlar yeterli

Herşey bilinçaltında gizli zaten sürekli olumlama cümleleriyle diyetinizi desteklerseniz başarı kaçınılmaz
mesela ben zayıfım bunu sürekli tekrarlarsanız beyin inanır ve gerçekleşmesi için her çabayı sarfeder

neler yedin yine bakimmmm

Ben hepinize inanıyorummm

Neden sorun olsun kuzum menüleri ertesi günde yazabilirsiniz köy yumurtalarını topla gel gelirken iyi yolculuklar

Afiyetolsun canım mümkün oludğunca patatesten uzak durmaya çalış tatlım et türlerinin yanında sadece salata yersen sindirim daha hızlı olur kuzum su miktarını yazmamışsın inş yeterli miktarda içmişsindir zayıflama döneminde kuru inciri 1 ad sabahları yiyebilirsin tatlımspor yok sanırım

umudum sabah yeşillik salata neden yemiyorsun kuzucum patates püresi akşam yemen olmamış spor da yok

ideal oran haftada 650 gr umudum fazlası ekstra sporla mümkün ki bu da 1 kiloyu geçmemeli

Elbette başaracaksın bitanem ilk haftalar ödem olduğu için fazla gider ama azimle devam edip sporla desteklersen hedefine ulaşırsın canımYulaf diyetini menülerini gördükçe yorumlarız meleğim

Afiyetolsun jojocum .Misafirin var aman dikkat et kuzum

Akşam yarım pidede sorun yok kuzum ama kahvaltındaki ekmekleri 1 e indir en azından muzun yanında süt ürünleri tüketirsen daha iyi olur kahvaltıdan sonra yeseydin daha uzun süre tok kalabilirdin ve leptin hormonunu çalıştırabilirdin yeşilçayın yanındaki ekmeğe gerek kalmazdı kuzum spor harika

Sporun belli bir zamanı yok bence kişi ne zaman müsaitse o zaman spor yapmalı ben öyle yapıyorum

Tadımlık yediysen sorun yok tatlımmm

Veeeee kuyruklu alıntıyı okuyanlara kolay gelsinnnn leptin gitti saat 1,5 olmuş

Hepinizin anneler günü kutlu olsun meleklerimmmmİyi pazarlar
[/QUOTE]
Cevapla yaptim ama cok uzun oldu sanirim. Ogrenicem yavas yavas. Suan 91 kiloyum diyete 95 ile basladim. Hedefim 60-62 . boyum 1.74

Dunku yulaf menumu yazayim ona gore yorumlarsiniz kizlar
9 mayis
Sabah. Yarim bardak yulaf ezmesi yarim bardak ilik sut 1 yk kuru uzum 1 ck tarcin. Yesil cay
Ara. 2 tane diyet biskuvi turk kahvesi sekersiz
Oglen. Yarim bardak yulaf ezmesi yarim bardak yogurt ve 1 muz
Ara. 1 bardak kadar cig karnibahar ve turk kahvesi
Aksam. Bol yesil salata ve firinda tavuk
Ytmadanda yogurt kuru .
3 litreye yakinda su

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Dün sabah malum güne diye bir çıktım akşama kadar dışardaydım gelincede yorgunluktan sızmışım
Çok güzel geçti günüm hatta havada güzel olunca fırsat bulmuşken güzel güzel resimlerde çekildik
Bu arada gündeki ikramlardanda hasaar görmeden yırttım Üstelik herkes iltifatlara boğdu beni ay çok güzel fark var helal kız sana hadi devam diye hatta giderken 48 beden dar kalıp pantalon giydim birde benim bütün thirtler çok bol diye kızıma bol gelenlerden birini giydim tabi bana dar geldi ama cidden eşimde beğendi
Artık kesinlikle kalori hesabı yaparak besleneceğim tabi karatayımsı

Bugünde hesapta kızkardeşimle Emirganda kahvaltı yaparız diyorduk ama kızı su çiçeği olmuş tabi doktorda 1 hafta evde dinlensin haftaya gidersiniz demiş kuşum ama kahvaltıya gidicektik biz ya diye ağlayınca
Benim kızlar geçirdiler su çiçeği ama dışarda başkasınada bulaştırma riski var diye iptal ettik

Öğleden sonrada Decatlona gidiceğiz ailecek ( kızımada plates lastiği alacağım birde şu bacak içleri için olan çemberi kendime )

Valla hala bazı anneler istemiyormuş ama kızlar tabi inatçı bastırıyorlar
Kişi başına 50 lira maliyeti olacakmış eğer yer tutulup birde yemek eklenirse ( her şeye para bulan hatunlar kırk yılın başı bir kerede kızlarına harcasınlar )
Benimki baya heveslendi hatta yarın başlıyoruz grup halindeki Leslie derslerine Valla inşallah son ana kadar bir aksilik çıkmazda gönüllerine göre olur bizimkide o gazla güzelce sporunu yapıp kilo verir

Sorma canım köy yumurtası alacaktım ama hatun hazır yem veriyormuş tavuklara o zamanda anlamı kalmadı ki ( serbest dolansa ne yazar beslenmeleri düzgün olmayınca )
Bende o yüzden vazgeçtim o an almaktan ama araştırıyorum şu facede takip ettiğim sağlıklı yaşıyoruz sayfasında vardı bir ara bir iki önerdikleri yer hatta biri Canan hocanın yeğeniymiş taze yumurta satan biraz daha pahalı ama en azından emin olurum iyi olduğuna çünkü o grubun kurucusu kesinlikle emin olmadığı şeyi tavsiye etmiyor üstelik Canan hocaylada sık sık bir araya geliyormuş

Bu arada dünki menümüde paylaşayım sizlerle;

SAbah;
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1/2 kırmızı biber
1 Domates
bol maydanoz

ara;
1 şekersiz türk kahvesi

Günde;
1/4 yufkadan minik bir kıymalı börek ( en fazla 2 kk kadardı gerçekten )
1 YK patates salatası
2 YK peynirli Marul salatası
1 YK börülce salatası
BOl bol şekersiz çay

ara;
1 şekersiz türk kahvesi ( günden ayrılmadan hemen önce )

Akşamlık yemedim tabi ama kilo vermek adına değil sadece açlık hissetmediğim için

Gece 1 büyük bardak ayran içtim çok şükür hiçte acıkmadım ( zaten yorgunluktan erkenden sızdım sabahı yaptım )

Yaaaaaaaaa ben cok mutluyumm bugunnn okadar motivem varki zayiflayabilecegimi biliyorum ve sabrsizlaniyorum. Birazdan 1 saat kosubandinda muthis terleyecegimmmmm yeehooeee cok sevincliyimmmmmmm 95i cuma gunu gorecegim in sha Allah
Yasminn kac kilo ile basladin diyete

Ewett bugun 1 saat 6 dk spor yaptim kosubandida 5 km yakin tamamladim, kendimi oyle rahat hissediyorumki spordan sonra. Ama dusunuyorum acaba 1 gun yapip 1 gun dinlenme gunumu yapsam ne dersiniz? Cunku spor yaparken oeff yeterrr bitiriyim hemen icimden gecior skilicamndiye ama spordan sonra muthis bir duygu hissediorum kendimle gurur duyuyorum, birde hedefim buyuk oldugu icin dusunuyorum. Tr gitmeden en az 15 kg vermek istiyorum yani 83 kg. En fazla istedigim 21 kg vermek yani 77 olmak. 2 ayim ve 3 haftam kaldi napmaliyim bana bi akil verin ablalarim :)) lutfen verecegim cok kilo sagliksiz demeyin. Bunu yapmam lazim yoksa mutlu olamam tatilimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…