Canim benim esim profesyonel sporcu. Vucut icin ideal Spor haftada 5 canim. Bende yuruyus yapiorum yarim saat acik havada. Ve 30 saat kardiyo hareketleri yapiyorum esimin ogrettigi.Ewett bugun 1 saat 6 dk spor yaptim kosubandida 5 km yakin tamamladim, kendimi oyle rahat hissediyorumki spordan sonra. Ama dusunuyorum acaba 1 gun yapip 1 gun dinlenme gunumu yapsam ne dersiniz? Cunku spor yaparken oeff yeterrr bitiriyim hemen icimden gecior skilicamndiye ama spordan sonra muthis bir duygu hissediorum kendimle gurur duyuyorum, birde hedefim buyuk oldugu icin dusunuyorum. Tr gitmeden en az 15 kg vermek istiyorum yani 83 kg. En fazla istedigim 21 kg vermek yani 77 olmak. 2 ayim ve 3 haftam kaldi napmaliyim bana bi akil verin ablalarim :)) lutfen verecegim cok kilo sagliksiz demeyin. Bunu yapmam lazim yoksa mutlu olamam tatilimde..
Ne guzel abla ya eniste sana bayabyardimci oluyordur simdi :) abla enisteye sorarmisin hixli kilo vermem icn kac saat haftada 5 gun spor uapmam lazimCanim benim esim profesyonel sporcu. Vucut icin ideal Spor haftada 5 canim. Bende yuruyus yapiorum yarim saat acik havada. Ve 30 saat kardiyo hareketleri yapiyorum esimin ogrettigi.
Canim kilo vermek icin ter atmak sart. once isinma hareketleri yapip kan dolasimi hizlandir. Sonra yuruyuse cik gelincede kardiyo yap. Yuruyusle kardio toplam 1.5 saat olursa baya bi kalori yakmis olursunNe guzel abla ya eniste sana bayabyardimci oluyordur simdi :) abla enisteye sorarmisin hixli kilo vermem icn kac saat haftada 5 gun spor uapmam lazim
Sana yine ablan soylemis yasmin. Bana kizkardesim ustelik ben ona hic bisey dememisken siskosun bi aynaya bak haline bak ve daha bi suru beni uzen laf soyledi. İnan uzerinden 2 ay gecti hala aklimdan cikmiyor. Bizde zayiflayip onlara gosterelim sisko kimmis. İstedigimizde neler yapabiliyormusuzAbla kardes tartisirken ablam bana sisko dedi.. O 75 kg. 83 ken ondan daha zayif gosterdigimi bilirim. Artik ne olursa plsun bu lafi bana kullanmasina ixin vermiyecem ve disimi skip 3 ay ondan daha zayif olacagim. Kimmis sisko gorsun
İsterseniz öncelikle Plank Pozisyonu nedir, onu açıklamakla başlayalım. Plank Pozisyonu ya da Plank Hareketi, oldukça popüler bir izometrik antrenman öğesidir. İster avuç içleri, isterseniz dirsekler ve de ayak uçları üzerinde, vücudunuzun düz bir hat çizerek, sabit tutulması ve varyasyonları şeklinde gerçekleştirilir.
Plank hareketi, vücudumuzun ön tarafında bulunan ve üst vücut ile alt vücudu birbirine bağlayan “midsection” ya da “core” olarak tabir edilen, karnı da içine alan bölgedeki kasların kuvvetlenmesini sağlar. Aşağıdaki ayrıntılı görselde, Plank Hareketinde hangi kasların çalıştığını daha net olarak görebilirsiniz. (İlgilenenler için tam olarak; Rectus Abdominus, Transverse Abdominus, Obliques, Pectoral, Serratus, Quadriceps, Sartorius ve Tensor Fasciae Latae kasları. Evet hepsi de aynı anda!)
P90X Programı, neredeyse tüm egzersizlerinde (1, 3, 4, 7, 8, 9 ve 10 no’lu DVD’ler) çeşitli Plank Pozisyonu varyasyonlarını içermektedir. 90 günlük programınız boyunca 29 ya da 30 kere karşınıza çıkacak Karın Parçalayıcı egzersizi ile de birleşince, P90X mezunlarının neden özellikle dümdüz bir karına ve dolayısıyla çok gösterişli sonuçlara ulaştıkları bu şekilde açıklanabilir.
Son olarak, P90X’te Yoga’yı, adından dolayı sadece “Yoga” sanan ve programdan saparak atlayanlar için, içinde barındırdığı sayısız Plank varyasyonları ile dümdüz bir karın ve de genel sonuçlarınız üzerinde ne kadar etkili olacağını bir kez daha hatırlatalım.
İşte bu yüzden diyoruz ki; belki de daha önce hiç sahip olamadığınız dümdüz bir karın istiyorsanız, cevabı uzaklarda aramayın. Çünkü cevabı Plank’te ve P90X’in içinde gizli.
Eki Görüntüle 1522443
internetten alıntıladığım bir bilgi bu plank pozisyonu bu çalışan kaslar renkli olan bölge programıda atmaya çalışıcam sana
iyi aksamlar
7 mayis menum:
sabah : kahvalti yapamadim .islerim vardi oglede.kuran'a gittim 3 gibi yarim guvec..ayran.1 dilim helva yedim gun boyle bitti. 7_8 bardak su ictim.(gece anca dondum ewe yazamadim)
8 mayiz
sabah:2 yumurta.zeytin.peynir.domates.biber..
aksam bi parca tavuk.2 bardak ayran.
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
bugun gorumcem geldi bende kaliyo anneler gunu sebebiyle.. fazla giremiyorum.
[/QUOQU
Kolay gelsin bizdede girumcem var
2 haftayi 4 kilo ile tamamladim. Sok diyet cok yaptim verdigimin iki katini geri aldim. Simdi kendime gore bi yulaf diyeti duzenledim. Cevreden herkes farkediyor zayiflamaya basladigimi insallah
4 kilo muukeske kalicii olsaymis gudenler gelmeseymiss
Ewett bugun 1 saat 6 dk spor yaptim kosubandida 5 km yakin tamamladim, kendimi oyle rahat hissediyorumki spordan sonra. Ama dusunuyorum acaba 1 gun yapip 1 gun dinlenme gunumu yapsam ne dersiniz? Cunku spor yaparken oeff yeterrr bitiriyim hemen icimden gecior skilicamndiye ama spordan sonra muthis bir duygu hissediorum kendimle gurur duyuyorum, birde hedefim buyuk oldugu icin dusunuyorum. Tr gitmeden en az 15 kg vermek istiyorum yani 83 kg. En fazla istedigim 21 kg vermek yani 77 olmak. 2 ayim ve 3 haftam kaldi napmaliyim bana bi akil verin ablalarim :)) lutfen verecegim cok kilo sagliksiz demeyin. Bunu yapmam lazim yoksa mutlu olamam tatilimde..
Ben k 20 dk kosubandinda isiniyorum sonra kosmaya basliyorum 3 dk sonra birakiyorum nefesimin duzelmesini bekliorum sonra yine 2 3 dk hizli. 1 saati dolduruom. Bakicam belki 1,5 ay sonra heleki son ay tr gitmedem 1,5/2 saat spor yaparim.yeterki 77 olayimmKizlar kalca problemini
Canim kilo vermek icin ter atmak sart. once isinma hareketleri yapip kan dolasimi hizlandir. Sonra yuruyuse cik gelincede kardiyo yap. Yuruyusle kardio toplam 1.5 saat olursa baya bi kalori yakmis olursun
Aynen abla daha neler neler demediki. Neyse iyi oldu ya bizde hirslanip zayiflariz sonrada gosteririz kimin sisko oldugunu.Sana yine ablan soylemis yasmin. Bana kizkardesim ustelik ben ona hic bisey dememisken siskosun bi aynaya bak haline bak ve daha bi suru beni uzen laf soyledi. İnan uzerinden 2 ay gecti hala aklimdan cikmiyor. Bizde zayiflayip onlara gosterelim sisko kimmis. İstedigimizde neler yapabiliyormusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?