Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim benim esim profesyonel sporcu. Vucut icin ideal Spor haftada 5 canim. Bende yuruyus yapiorum yarim saat acik havada. Ve 30 saat kardiyo hareketleri yapiyorum esimin ogrettigi.

Canim benim esim profesyonel sporcu. Vucut icin ideal Spor haftada 5 canim. Bende yuruyus yapiorum yarim saat acik havada. Ve 30 saat kardiyo hareketleri yapiyorum esimin ogrettigi.
Ne guzel abla ya eniste sana bayabyardimci oluyordur simdi :) abla enisteye sorarmisin hixli kilo vermem icn kac saat haftada 5 gun spor uapmam lazim

Kizlar kalca problemini
Ne guzel abla ya eniste sana bayabyardimci oluyordur simdi :) abla enisteye sorarmisin hixli kilo vermem icn kac saat haftada 5 gun spor uapmam lazim
Canim kilo vermek icin ter atmak sart. once isinma hareketleri yapip kan dolasimi hizlandir. Sonra yuruyuse cik gelincede kardiyo yap. Yuruyusle kardio toplam 1.5 saat olursa baya bi kalori yakmis olursun

Abla kardes tartisirken ablam bana sisko dedi .. O 75 kg. 83 ken ondan daha zayif gosterdigimi bilirim. Artik ne olursa plsun bu lafi bana kullanmasina ixin vermiyecem ve disimi skip 3 ay ondan daha zayif olacagim. Kimmis sisko gorsun
Sana yine ablan soylemis yasmin. Bana kizkardesim ustelik ben ona hic bisey dememisken siskosun bi aynaya bak haline bak ve daha bi suru beni uzen laf soyledi. İnan uzerinden 2 ay gecti hala aklimdan cikmiyor. Bizde zayiflayip onlara gosterelim sisko kimmis. İstedigimizde neler yapabiliyormusuz

Kizlar firsat bulmusken bugunku menumu paylasayim.
Uyanir uyanmaz 3 bardak su ictim
Sabah: domates salatalik yulafli sut ve yesil cay
Ara.: turk kahvesi
Ogle: bol yesillikli kisir
Ara: nescafe 3 tane yulafli biskuvi
Ara: yulafli yogurt
Aksam: bulgur pilavi ve firinda tavuk yicez
Bugun biraz kacirdim aslinda annemde oldugumuz icin

çok teşekkür ederim yarin baslicam

pazar günü menü ve program
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş(5.5 km)
kahvaltı:ya nasıl söyliycam bilmiyorum ama samsunun meshur pidesinden yedim ++ yeşillikle kahvaltı için sahile pikniğe gittik orda kaçırdım biraz miktar şu yandaki resimdekilerden 3 adet uzunlukları bir karış enleri 2 parmak
11:30 12:00 arası yürüyüş(tamamen vicdan rahatsızlığından dolayı tekrarlanan yürüyüş burada da 2,5 km)
15:00 bitki çayı 2 adet kayısı 1 adet ceviz
19:00 akşam yemeği domates çorbası,3 y.k bulgur pilavı,1 kase cacık
3,5 lt su
kötü bir menü özür dilerim kaptan

Bugunku menum

Sabah: haslanmis yumurta, 25gr kadar peynir, 1 adet burgu peynir, 10 zeytin domates, salatalik 20 tane findik, yesil cay

Ögle : yarim simit 25 gr kadar suzme peynir

Aksam: 1 fileto izgara levrek, coban salata

Bugun cok halsizdim spor yapadim o yuzden hic bi gram bile veremicem galiba butun hafya dun aldigim 500 grami vermeye calismakla geccek yine sanirim
Offf hep boyle oluyo 5-6 gun spor diyet yaparjm bir gun sevdigim bise yediimmi hoppp hemen bi yarim kilo yapisor ustume bir hafyada gitmez daha bende oldugum yerde sayar dururrum

ben daha önce koşu bandı ile zayıfladım gerçekten yapmak çok büyük dirayet ister motive olmak için öncelikle müziğe ihtiyacın var ben bi parça düzeni oluşturmuştum 1 saatlik o bitmeden bitirmiyordum hatta zamanla dahada fazlasını ekledim şarkılarıma,kendini güzel gördüğün bi fotoğrafını zayıf olduğun halinin ve sevgilinin fotoğrafını karşında bulundur motive olacaksın bak gör hatta ben senin yerinde olsam mutfakta da bulundururum keşke doğada yürüme şansın olsa gerçekten çok güzel bişey hadi şu köşeyi de döneyim hadi bi tur daha atıyım derken yürüyorsun da yürüyorsun

Kizlar kalca problemini

Canim kilo vermek icin ter atmak sart. once isinma hareketleri yapip kan dolasimi hizlandir. Sonra yuruyuse cik gelincede kardiyo yap. Yuruyusle kardio toplam 1.5 saat olursa baya bi kalori yakmis olursun
Ben k 20 dk kosubandinda isiniyorum sonra kosmaya basliyorum 3 dk sonra birakiyorum nefesimin duzelmesini bekliorum sonra yine 2 3 dk hizli. 1 saati dolduruom. Bakicam belki 1,5 ay sonra heleki son ay tr gitmedem 1,5/2 saat spor yaparim.yeterki 77 olayimm Ben bi yerde okumustum abla kosubandi cok super cardio mus

Aynen abla daha neler neler demediki. Neyse iyi oldu ya bizde hirslanip zayiflariz sonrada gosteririz kimin sisko oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…