Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablacim cok zor biliyorum ama bizim vucudumuz kilo almaya yatkin o yuzden lutfen kilo verene kadar cok dikkat edelim yoksa mutsuz mutsuz devam edicez su sonu biturlu gelmeyen diyete. Yeter bizde artik istedigimizi giymek istiyoruz dimiii :) canin bisi cektiginde kalk dislerini fircala ben o dismacunun ustune birsey yiyemem.

Kesinlikle dogru ben zaten muziklerle durabiliorum kosubandinda hatta yururken arada ustunde dans ediyorum , zor dayanaiorum hakketn durmak istedigim anda hadi yasemin devam pes etmek yok sen tr gideceksin ve Sevgilimle aylardir gorusmedigim icin ( kilo aldigimdan beri, o gunden beri bulusmalarimizi erteledim hep kisin cok guzel seyler yapmak istiyordum istiyorduk ikimizde biyerlere gitmek eglenmek ne yazikki kilom engel oldu.. Izin vermeyecegim artik kilomun guzel seyler yapmak icin engel olmasina:) supriz yapacagim diorum Karsisina zapzayif cikinca :))) en son beni 86 kiloyken gormustu :)) ben artik cok kararliyyim bugun menum sporum harikayydi kendimle gurur duyuyorum

İyi fikirmis denicem, senin menun ne kadar azmis oyle nasil doyuyosun masallah iraden

Yaaaaaaaaa ben cok mutluyumm bugunnn okadar motivem varki zayiflayabilecegimi biliyorum ve sabrsizlaniyorum. Birazdan 1 saat kosubandinda muthis terleyecegimmmmm yeehooeee cok sevincliyimmmmmmm 95i cuma gunu gorecegim in sha Allah
süpersin bebek bize bunlarla gel işte

Dun biraz kacamak yaptim diye bugun hemen bi yarim kilo almisim ya sinir oluyorum su bunyeme
tatlım her gün her gün tartılma motivasyonunu kötü etkiler

kuzuuum menün çok güzel görünüyor sıfır kaçamak ama sanki öğünlerin biraz az değilmi vücut kıtlık moduna geçmesin bu arada sporuna bayıldım süpersin tatlım

dünkü menüm
sabah: 9:30karatay kahvaltısı ( her zamankinden az ettim)
öğle: 13:00börülce piyazı (sonunda bitti) , ayran
akşam: akşam için tee önceki geceden üstelikte sobanın üstüne nohut ıslatmıştım bir gece artı yarım gün sobanın üstünde bekleyen nohutcuklar saolsunlar bir türlü pişmek bilmedi üç defa düdüklüye vurdum nerdeyse bütün öğleden sonra ocaktaydı diyebilirim meğerse cinsi öyleymiş pişek değilmiş o da gelmiş beni bulmuş. onun pişmesini beklerken tabi vakit epey geçti çokta acıktım ve iki kaşık pirinç pilavıyla yoğurt yeme hatasına düştüm ve sonuç olarak feci bir mide ağrısı sofradada iki kaşık nohuttan aldım başkada yiyemedim kalktım bir küçük bardak süt içtim
su: 2,5 lt

bugünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: maden suyu
akşam: biber dolması, patlıcan dolması ve bir kaç sarma ( içlerini bulgurla doldurmuştum bu hafta bulguru abarttım farkındayım ama başka yemek yapmamıştım ve akşam eve geldiğimde kendime bişey hazırlıycak gr halim kalmamıştı), yoğurt
su: 2,5 lt
spor: 40 dk yürüyüş

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 4 mayıs - 10 mayıs )
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]le melodie[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Milad[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selvos[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE][TR]

[/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]
[TR][/tr]​

Sweetdimple kaptanım menü paylaşım listesine yeni arkadaşlarımızı da ekledim umarım atladığım yanlış yada eksik yazdığım yokturkaptancıkım bu hafta mesaj sayımını yapamadım yine çok geç oldu saat yarına kaldı artık liste yarın gündüz girmek için fırsatım olur artık kuzucukum okulda olacağı için hallederim bende

İyi fikirmis denicem, senin menun ne kadar azmis oyle nasil doyuyosun masallah iraden
Hahaha saol ablacim ay gercektenmi menumu tekrardan okudum gercektende az yemisim bugun hergun boyle yapmaya calisam ben hergun 2 dilim ekmek yerdim kahvaltida artik biraktim ve tokum acikmiyorum cok sukur. Bugunki menumu hergun uygulamak istiyorum cunku bu hafta 3 kg vermem lazim birde hedefim buyuk 3 ay icin

geçmiş olsun canım çok iyi bilirim o ağrıyı benim de ara ara ağrı yapıyor ama korkudan gidemiyorum
hoşgeldin canım seninde anneler günün kutlu olsun
bana göre menün güzel yulaf ezmesini ben bir defa denedim ama hiç yiyemedim
Gunaydinn hanimlar kendimin ve tüm annelerin anne aday adaylarinin anneler gunu kutlu olsun rabbim bu duyguyu tum kadinlara taddirsin insallah. Güzel ve kalorisiz bi gun diliyorum herkese
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Saol ablacim hergun spor yapmaya calisacam en azindan 5 gun. Ayy korktum simdi kitlik moduna gectiginde ne oluor abla bide sence neler eklemeliyim?

oohh çok güzel canım ben iki gündür evde değildim spor yapamadım kendimi çok suçlu hissediyorum inşallah yarın acısını çıkarıcam
bende harmüzikle ancak yürüyorum
süpersin canım bu azimle en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

Ayy ben simdi bugunler yeni basladim spora acaba bendede sucluluk duygusu olurmu spor yapamassam :)) cokcok tesekkurler ablacim ben sizden motive aliorum hep beraber zayiflayacagiz in sha Allah

iyi geceler kızlar nihayet evime gelebildim çok yorgunum ama sayfaya bakmadan yatamadım.bugün sabah kahvaltısı
beyaz peynir yumurta domates salatalık çeyrek ekmek
öğle :bir kaç kaşık patates salatası 3 tane sarma salata
akşam ızgara et salata
yaklaşık 3 litre su
öğle biraz fazla oldu ama yarından itibaren daha dikkatli olucam ben birşey sormak istiyorum karatay diyetine başlamak istiyorum ama emziriyorum bir sakıncası olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…