Ablacim cok zor biliyorum ama bizim vucudumuz kilo almaya yatkin o yuzden lutfen kilo verene kadar cok dikkat edelimBugunku menum
Sabah: haslanmis yumurta, 25gr kadar peynir, 1 adet burgu peynir, 10 zeytin domates, salatalik 20 tane findik, yesil cay
Ögle : yarim simit 25 gr kadar suzme peynir
Aksam: 1 fileto izgara levrek, coban salata
Bugun cok halsizdim spor yapadim o yuzden hic bi gram bile veremicem galiba butun hafya dun aldigim 500 grami vermeye calismakla geccek yine sanirim
Offf hep boyle oluyo 5-6 gun spor diyet yaparjm bir gun sevdigim bise yediimmi hoppp hemen bi yarim kilo yapisor ustume bir hafyada gitmez daha bende oldugum yerde sayar dururrum
Kesinlikle dogru ben zaten muziklerle durabiliorum kosubandinda hatta yururken arada ustunde dans ediyorumben daha önce koşu bandı ile zayıfladım gerçekten yapmak çok büyük dirayet ister motive olmak için öncelikle müziğe ihtiyacın varben bi parça düzeni oluşturmuştum 1 saatlik o bitmeden bitirmiyordum hatta zamanla dahada fazlasını ekledim şarkılarıma,kendini güzel gördüğün bi fotoğrafını zayıf olduğun halinin ve sevgilinin fotoğrafını karşında bulundur motive olacaksın bak gör hatta ben senin yerinde olsam mutfakta da bulundururum keşke doğada yürüme şansın olsa gerçekten çok güzel bişey hadi şu köşeyi de döneyim hadi bi tur daha atıyım derken yürüyorsun da yürüyorsun
Ablacim cok zor biliyorum ama bizim vucudumuz kilo almaya yatkin o yuzden lutfen kilo verene kadar cok dikkat edelimyoksa mutsuz mutsuz devam edicez su sonu biturlu gelmeyen diyete. Yeter bizde artik istedigimizi giymek istiyoruz dimiii :) canin bisi cektiginde kalk dislerini fircala ben o dismacunun ustune birsey yiyemem.
süpersin bebek bize bunlarla gel işteYaaaaaaaaa ben cok mutluyumm bugunnn okadar motivem varki zayiflayabilecegimi biliyorum ve sabrsizlaniyorum. Birazdan 1 saat kosubandinda muthis terleyecegimmmmm yeehooeee cok sevincliyimmmmmmm 95i cuma gunu gorecegim in sha Allah
tatlım her gün her gün tartılma motivasyonunu kötü etkilerDun biraz kacamak yaptim diye bugun hemen bi yarim kilo almisim ya sinir oluyorum su bunyeme
kuzuuum menün çok güzel görünüyor sıfır kaçamak ama sanki öğünlerin biraz az değilmi vücut kıtlık moduna geçmesinBugunki menum
Sabah: karatay kahvaltisi
1 saat 6 dk spor 5 km yakin tamamladim
Aksam; bol yesillikli beyazpeynirli salata icine 1 kasik aycicek yagi kullandim zeytin yag bitmis. Ve 2 cay kasigi kadar tuz.
1 yesilcay. 2,5 litre su yatana kadar 500 gider daha. Ve yatmadan once 1 limonluformcayi
Hahaha saol ablacim ay gercektenmi menumu tekrardan okudum gercektende az yemisim bugun hergun boyle yapmaya calisam ben hergun 2 dilim ekmek yerdim kahvaltida artik biraktim ve tokum acikmiyorum cok sukur. Bugunki menumu hergun uygulamak istiyorum cunku bu hafta 3 kg vermem lazim birde hedefim buyuk 3 ay icinİyi fikirmis denicem, senin menun ne kadar azmis oyle nasil doyuyosun masallah iraden
geçmiş olsun canım çok iyi bilirim o ağrıyı benim de ara ara ağrı yapıyor ama korkudan gidemiyorumEwet abla bakicam artik nasil spor yapicaksam, ewet artik bana tavsiye verenlere sonra ben onlara zayif halimle tavsiyeler vericem in sha Allah. Ewet abla ama bazi insanlarda o yirmilik dis sonradan hic rahatsiz etmiyormus. Benim yirmilik disim 5 gun boyunca cok agridi agliyordum resmen karanfil yagini kullaniyordum her 5 dkkada uyusturmak icin geceleri uyuyamiordum zateno yuzdende uyku duzenim hala bozuk, bide dis agrim tamda cuma gunu baslamisti araya cumartesi pazar girmisti pazartesi hemen randevu almistim ve hemen cektirmistim hatta cektirmeye gitmemistim aslinda. Disci ilk disimin ustundeki eti kesmisti sonradan disime yuklenince birseyle anladim disimi cekecegini hicde anlatmiyor ne yapacagini kadin oraciktaa agladimm korkudanmi acidanmi bilemedim ama kucuk cocuk gibi agladim Cok utandim sonradan, annemde vardi canimannem beni o halde gorurken bayilacakti dayanamaz zaten boyle seylere, bide karsisinda aglarkenn cok uzulduuu askimbenimm Disimide aldim eve goturdum bi guzel temizledim yikadim 100 kilo shampoola Hatiram 17 yasimda ilk cektirdigim dis hahah . Ama bu diger yirmilikdisim bazen agriyip sonra gecior bakicam agrisi felaket olursa onceki gibi hic dusunmeden cektiririm. Yoksa bosuna cektirmiyim
hoşgeldin canım seninde anneler günün kutlu olsunHerkese Günaydın,
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...Rabbim annnelerimizi başımızdan eksik etmesin...Evlatlarımızı da annesiz bırakmasın inşallah...Rabbim isteyen herkese bu eşsiz duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah..
merhabalar....
öncelikle kendimi tanıtayım..29 yaşında Rabbimin lütfuyla bu yaşta 3 çocuk annesiyim..2 yaşında bir oğlum ve 3 aylık ikiz kızlarım var...Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallah...aynı zamanda çalışan bi anneyim..ama su an doğum iznindeyim..daha uzun bi süre evdeyim inşallah...
tekrar normal kiloma dönmek ve bu vesileyle bel agrılarımın azalmasına vesile olmak için kilo vermek istiyorum...78 le hamile kaldım ve 97 yle doğuma gittim...40 gün içinde 81 e kadar düştüm...3 kiloyu sonrasında aldım...bu ara hamur işine ekmeğe fazla sarınca bunlar bana kilo olarak döndü...neyse artık burdayım inşallah takım ruhuyla hepimiz kurtulacagız kilolarımızdan...benden şimdilik bu kadar.Alllaha emanet olun görüşmek üzere...
bana göre menün güzel yulaf ezmesini ben bir defa denedim ama hiç yiyemedimDunku yulaf menumu yazayim ona gore yorumlarsiniz kizlar
9 mayis
Sabah. Yarim bardak yulaf ezmesi yarim bardak ilik sut 1 yk kuru uzum 1 ck tarcin. Yesil cay
Ara. 2 tane diyet biskuvi turk kahvesi sekersiz
Oglen. Yarim bardak yulaf ezmesi yarim bardak yogurt ve 1 muz
Ara. 1 bardak kadar cig karnibahar ve turk kahvesi
Aksam. Bol yesil salata ve firinda tavuk
Ytmadanda yogurt kuru .
3 litreye yakinda su
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahGunaydinn hanimlar kendimin ve tüm annelerin anne aday adaylarinin anneler gunu kutlu olsun rabbim bu duyguyu tum kadinlara taddirsin insallah. Güzel ve kalorisiz bi gun diliyorum herkese
süpersin bebek bize bunlarla gel işte
tatlım her gün her gün tartılma motivasyonunu kötü etkiler
kuzuuum menün çok güzel görünüyor sıfır kaçamak ama sanki öğünlerin biraz az değilmi vücut kıtlık moduna geçmesinbu arada sporuna bayıldım süpersin tatlım
geçmiş olsun canım çok iyi bilirim o ağrıyı benim de ara ara ağrı yapıyor ama korkudan gidemiyorum
oohh çok güzel canımEwett bugun 1 saat 6 dk spor yaptim kosubandida 5 km yakin tamamladim, kendimi oyle rahat hissediyorumki spordan sonra. Ama dusunuyorum acaba 1 gun yapip 1 gun dinlenme gunumu yapsam ne dersiniz? Cunku spor yaparken oeff yeterrr bitiriyim hemen icimden gecior skilicamndiye ama spordan sonra muthis bir duygu hissediorum kendimle gurur duyuyorum, birde hedefim buyuk oldugu icin dusunuyorum. Tr gitmeden en az 15 kg vermek istiyorum yani 83 kg. En fazla istedigim 21 kg vermek yani 77 olmak. 2 ayim ve 3 haftam kaldi napmaliyim bana bi akil verin ablalarim :)) lutfen verecegim cok kilo sagliksiz demeyin. Bunu yapmam lazim yoksa mutlu olamam tatilimde..
bende harmüzikle ancak yürüyorumben daha önce koşu bandı ile zayıfladım gerçekten yapmak çok büyük dirayet ister motive olmak için öncelikle müziğe ihtiyacın varben bi parça düzeni oluşturmuştum 1 saatlik o bitmeden bitirmiyordum hatta zamanla dahada fazlasını ekledim şarkılarıma,kendini güzel gördüğün bi fotoğrafını zayıf olduğun halinin ve sevgilinin fotoğrafını karşında bulundur motive olacaksın bak gör hatta ben senin yerinde olsam mutfakta da bulundururum keşke doğada yürüme şansın olsa gerçekten çok güzel bişey hadi şu köşeyi de döneyim hadi bi tur daha atıyım derken yürüyorsun da yürüyorsun
süpersin canım bu azimle en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsınKesinlikle dogru ben zaten muziklerle durabiliorum kosubandinda hatta yururken arada ustunde dans ediyorum, zor dayanaiorum hakketn durmak istedigim anda hadi yasemin devam pes etmek yok sen tr gideceksin ve Sevgilimle aylardir gorusmedigim icin ( kilo aldigimdan beri, o gunden beri bulusmalarimizi erteledim hep kisin cok guzel seyler yapmak istiyordum istiyorduk ikimizde biyerlere gitmek eglenmek ne yazikki kilom engel oldu.. Izin vermeyecegim artik kilomun guzel seyler yapmak icin engel olmasina:) supriz yapacagim diorum Karsisina zapzayif cikinca :))) en son beni 86 kiloyken gormustu :)) ben artik cok kararliyyim bugun menum sporum harikayydi kendimle gurur duyuyorum
Ayy ben simdi bugunler yeni basladim spora acaba bendede sucluluk duygusu olurmu spor yapamassam :)) cokcok tesekkurler ablacim ben sizden motive aliorum hep beraber zayiflayacagiz in sha Allahoohh çok güzel canımben iki gündür evde değildim spor yapamadım kendimi çok suçlu hissediyorum inşallah yarın acısını çıkarıcam
bende harmüzikle ancak yürüyorum
süpersin canım bu azimle en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
inşallah canım verelim şu kiloları artık yawAyy ben simdi bugunler yeni basladim spora acaba bendede sucluluk duygusu olurmu spor yapamassam :)) cokcok tesekkurler ablacim ben sizden motive aliorum hep beraber zayiflayacagiz in sha Allah
Gecmiş olsun cnmsaolasın canım diş etimden ameliyat oldum dün
bişi yiyip içmek ölüm gibi
konuşamıyorum konuşmamam da gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?