Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın 6.takım güzelleri.....
Bir haftadır uğrayamadım. Elektrik sorunumuz vardı ki hala var bir türlü yapamadılar. Bir de çay sezonu açılacak işler yoğun, sürekli gelen giden oluyor o yüzden kk ya da giremiyorum. Şimdi bir boşluk buldum yazayım dedim. Keyifler iyidir inşallah. 80 sayfa geçmiş birikmiş birkaç tane okudum zaman bulursam okumaya çalışacağım. Yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hoş gelmişler. İnşallah herkes kısa zamanda hedefine ulaşır. Kaptanım geçen hafta menü paylaşamadım çoğunu da unuttum zaten. Ama dikkat ettim. Regl yüzünden sabittim ama eksideyim. Pazar günü biraz kaçamağım oldu ama telafi ettim. Annem istanbulda kardeşimin yanındaydı. Pazar sabah geldi. Anneler gününe de denk gelince bizde 3 kız toplandık sürpriz yapalım dedik. Çok da güzel oldu. Ben abla olunca kardeşlerim de bana hediye almışlar bu da bana sürpriz oldu
Çocuklarım da sürpriz hazırlamışlar, oğlum bir de şiir yazmış, ağlattılar beni...

Geçti ama ben yine de kutlayayım. Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim nice yıllar annelerimizle çocuklarımızla birlikte bu günü kutlamayı nasip etsin inşallah.

selam kızlar geçmiş yapamıyorum çok yoğunum bugün akşama yetişmesi gereken raporlar var... kaptanım canımmm gidiyolar bile bunu bil yeter gelenin yarısı gitmiş baldandane canımmm ben dün değil ama bu sabah yaptım bakalım neler olacak spor arkadaşım olduğun için sağol böyle böyle birbirimizi tetikleriz umarım... ben ancak böyle yapabilicem sanırım. hemen menülerimi yazayım arada boşluk bulursam gelirim

pazartesi

sabah : 1 yumurtalı karatay kahvaltısı
öğle : 1 kase kuru fasulye, 3 kaşık kısır, az cacık
akşam : 3 kaşık bezelye, 1 kaşık fırında patlıcan kabak biber kızartma gibi bişey, 3 kaşık yoğurt

su : 1,5 litre anca olmuştur
spor 35 dk yürüyüş, 15 squat

bu sabahki sporum inşallah devamı gelecek programa başlayamadım zaman dar diye

ısınma hareketleri ardından 50 ip atlama, 15sn + 15 sn plank, 20 tam 15 yarım mekik, 10 ar kez yana dönerek yarım mekik çektim ama adını bilmiyorum, 25 squat, bide şu simitler için bişeyler bulmalıyım bugün sadece oklavayla yapılan gibi çevirdim offf yaaa yine düzen yok... BENİM BİŞEYLER YAPIP KENDİME ZAMAN BULMAM LAZIMMMMMMMM YETMİYO, YETEMİYORUM HİÇ BİŞEYE

OYYY MAKRESİM SENİNDE ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN. RABBİM ANNELERİMİZ VE EVLATLARIMIZLA NİCE HUZURLU YILLAR NASİP ETSİN

Dünkü menüm
Kalkınca (6:30)
2 bardak su+1 kuru incir,

Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 ceviz, 1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık zeytinyağı ve limon gezdirilmiş

ara (10:30)
1 elma

Öğle (12:00)
6 kaşık nohut, salata, 1 dilim kepek ekmeği

Akşam (18:00)
1 kase çorba, çok az tavuk, salata, 1 dilim k.ekmeği

Ara (20:00)
4 kaşık yoğurt

Su 3 litre, spor 10 dak ısınma, 35 dak plates, plank squat karışımı
http://www.annekaz.com/etiket/spor-programi bu linkteki spor programına başladım , her gün için ayrı program var hoşuma gitti. İçinde plank squat gibi birçok hareket var ve hepsini harmanlamış program yapmışlar. Akşam zorladı beni, spor bu aralar gerektiği gibi yapmamıştım akşam da hiç halim yoktu yarım saat koltuğun üzerinde uyumuşum, kızım çay demlemişti saat 9 gibi uyandırdı beni. Sonra birden bir şey oldu dedim ne yapıyorum yaa. Ben ki spor yapamadığım zamanlarda üzülüyordum stres yapıyordum. Saat 22:45 de kalktım sporumu yaptım ve acayip dinç hissettim kendimi. Eşimde bu saatte spor yapamazsın dedi ama oğluşum da uyumuşken değerlendireyim dedim. Bu akşam kv gelecek ama onlar çay faslındayken ben başka odada yaparım sporumu. Kp gelirse yapamam ama kv gelirse sorun olmaz. Bu programı uygulayayım bakalım nasıl olacak.

Deryam çalışınca yetişemiyorsun ki hiçbir şeye, koca bir gün işte geçiyor, akşam da hangi birini yapayım diyorsun. Sürekli evde olsam 2 saat spor yapardım herhalde. Zaten vücut alıştımı zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun.

makresim aynen öyle. inan akşam yemekten sonra bi çok işimi bırakıyorum spora kaçmak için. bazen akşam yemeğimi ocağa koyup yere yatıp mekik bacak hareketi filan yapıyorum. anca böyle değilse zaman kalmıyor. allah sağlık versin napalım

Günaydın neslim nasılsın canım görüşemedik bu ara. Geçen hafta ben uğrayamamıştım yoğunluktan.
ne olsun makresim hafta sonu ankaraya gittik eylul hanımın 1. yaşgunune suprize, tabi supriz bana yol su elektrik olarak geri döndu anam mazeret çok işte gene artıdayım (((

ne olsun makresim hafta sonu ankaraya gittik eylul hanımın 1. yaşgunune suprize, tabi supriz bana yol su elektrik olarak geri döndu anam mazeret çok işte gene artıdayım (((
Yerinden bir oynadın mı böyle oluyor işte. Pazar da ben aynı yaptım ama bu sabah toparlamış görünüyordum bakalım. Hiç kaçamak yapmadan dursak böyle olmayacak da , her yaptığımız kaçamak bir iler bir geri bitiremiyoruz işte.

Ahh ahh hanimlar calisirken banada vakit hic yetmez ahh ev hanimi olsam ne cok vakt.olur derdim ama hicc bise degismedi bebek olunca butun vaktimi ona harciyorum ev isi gucu spora zar zor vakit ayirirsam benden mutlusu yok aksam olunca kolum kalkmiyo zaten yorgunluktan 6 dan sonra pertim yani

selam güzellerim
subattan bu zamana verdim tatlım
bazı nohutlar öyle olur şansına tatlım iki kaşık neden dokunduki bu kadar tamam cıs ama
benim midem hassas ablam bu ara ağrı kesiciyi fazla içtim o yüzden iyice hassaslaştı ne yesem dokunur oldu

Afiyetolsun meleğim bak istersen saklama kaplarına salata hazırla zeytinyağını dök limon ve tuzunu sonra eklersin böylece her an hazır olur kuzum ben öyle yapıyorum yoksa bazen üşenebiliyorum
aynen öyle yapacağim ablacım bugün pazar var dedim ablama bol bol yeşillik al böyle olmuycak

Ellerine sağlık bitanemm gayet güzel bütün işler sana kaldı asıl sen kusurabakma kuzum
ne demek ablam rica ederim zevkle yaptım

Ellerine sağlık kuzum son tablo çok şirin olmuş
birazcık zorlandım resimleri eklerken ama sonunda keşfettim nasıl olduğunu

sorumsuzluk ettim ablam insan hiç kontrol etmezmi ilaç var mı yok mu bu aralar gevşedim biraz ama toparlancam söz

kolay gelsin sana
saol tatlım

yaz geliyo kaptanım dondurma işini napıcaz ya ben çok severim de
ayyy balım duygularıma tercüman olmuş cidden kaptanım napcaz dondurma olayını acaba sabahtan bir top falan yesek telafi edilirmi
yuvaya hoş geldin tatlım

eşin açısından çok şanslısın ne güzel seni yönlendirebilecek güvenilir biri var

gunaydın peteklerim nasılsınız ne var ne yok bakalım
tünaydın neslişimm

Ne biçim abla o sana destek olacağı teşvik edeceği yerde

Kıtlık moduna geçince vucut enerji harcamayı durduruyor prensesim yani yediklerin yakılamıyor o yüzden aç kalmamalısın açlık sinyalini hissettiğin an yemelisin

Ohhh ne güzel yapmışsın kendini zehirleyecektin yoksa prensesim erken kalkmazsan uykun gelmez kuuzucum benim saat geçti bugün yoksa akşam en geç 23,30 da yatarım

Dinlenmek yok prensesimmm sabah 45 dk akşam k5 dk süren kısıtlı muzu sadece kahvaltıd ayumurta yeirne yiyebilirsin tatlım ve her meyvene tarçın dök yanında süt yoğurt

Kuuzucum ne güzel bir fırsatmış neden kendini eve kapatıyorsunki hayır resmini görmesem abartılı duruyorsun diyeceğim ama hiç öyle dğeilsin fıstık gibisin lütfen kendini eve kapatma tatlım

Geldim kuzum gerçi 12 de geldimde okumak cevaplamak derken anca bende özledim prenseism

Tamam ablacim ben ozaman hedefimi bu hafta 96 kglarda hedefliorum bende dusundum 95 cok gelir diye. Hem ben cuma gunu sinirlenip yemistim vucudum kilo almaya cok yatkin oldugu icin 99.9 cikmistim bugun tartildim 98.0 sukur. Yarin 97leri gorurum in sha Allah. , ya benim ablam melek gibidir bakma oyle dedigine :)) ama bi tartismada bende oda kendimizi tutamayiz ama olsun ben bi kac ay sonra ondan daha zayif olacagim icin sorun yok. Ben bi bakayim obur ay 90 altinda oldugumda zaman baya bi spor yapmak istiyorum. ben simdi o kitlik modunu anlamadim hani biz karatayda 2 ogun yiyorduk. Ben aksamlari kurt gibi acikiom ama 8den sonra yememeliyiz? Ben yanlismi yapiorum simdi. , daha yeni kahvaltimi yaptim ve 1 muz ustune tarcin doktum ve yaninda 1 kase yogurt yedim. . Hahaha cok tesekkurler ablacim ne fistigii yahuu daha fistik olmak icin yolum bayagi uzunn:))) malesef eve kpattim kendimi hic morelim yok disari cikmaya:))

Ablacimmm hic stres yapma eminimki yapmiyorsundur zaten, sen kilolarin eninde sonunda vereceksin ve cuma gunu eksileri goreceksin in sha Allah canimbnimmmm

Hiiihh canimablam yaaa Cok tesekkurler utandirdin beni hakktnnn , annem cok uzuluyor bu durumumdan... Ramazana girmeden 5 6 degilde -10 veya daha cok kg verip girmek istiyorum in sha Allah. Cook tesekkurler ablacim o senin yureginin yuzunun guzelligi canimmbenimmm. Hep birlikte in sha Allah kilolari verecegiz. Ewet bu sabah benim icin yeni bir baslangic olsun :))

Bu hafta 95 olmazsam kovun beni dedimde sanirim cok olur kg bu hafta. Zaten cumartesi tartida 99.9 goedum uzuntuden cuma gunu kacirmistim. Suan bugun 98.0 en fazla 96.8 felan gorbilirim sanirim. O yuzden haftaya 95 hedefime koyuyoeum. Simdi annecigimle ablama gidioruz arabayla yanima su sisemi aldim. Kacirmak yokk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…