Günaydın 6.takım güzelleri.....
Bir haftadır uğrayamadım. Elektrik sorunumuz vardı ki hala var bir türlü yapamadılar. Bir de çay sezonu açılacak işler yoğun, sürekli gelen giden oluyor o yüzden kk ya da giremiyorum. Şimdi bir boşluk buldum yazayım dedim. Keyifler iyidir inşallah. 80 sayfa geçmiş birikmiş birkaç tane okudum zaman bulursam okumaya çalışacağım. Yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hoş gelmişler. İnşallah herkes kısa zamanda hedefine ulaşır. Kaptanım geçen hafta menü paylaşamadım çoğunu da unuttum zaten. Ama dikkat ettim. Regl yüzünden sabittim ama eksideyim. Pazar günü biraz kaçamağım oldu ama telafi ettim. Annem istanbulda kardeşimin yanındaydı. Pazar sabah geldi. Anneler gününe de denk gelince bizde 3 kız toplandık sürpriz yapalım dedik. Çok da güzel oldu. Ben abla olunca kardeşlerim de bana hediye almışlar bu da bana sürpriz oldu
Çocuklarım da sürpriz hazırlamışlar, oğlum bir de şiir yazmış, ağlattılar beni...
Geçti ama ben yine de kutlayayım. Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim nice yıllar annelerimizle çocuklarımızla birlikte bu günü kutlamayı nasip etsin inşallah.
Deryam maşallah canım güzel kilo vermişsin bu hafta tebrik ederim. Devamı hep böyle gelsin inşallah.OYYY MAKRESİM SENİNDE ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN. RABBİM ANNELERİMİZ VE EVLATLARIMIZLA NİCE HUZURLU YILLAR NASİP ETSİN
Deryam çalışınca yetişemiyorsun ki hiçbir şeye, koca bir gün işte geçiyor, akşam da hangi birini yapayım diyorsun. Sürekli evde olsam 2 saat spor yapardım herhalde. Zaten vücut alıştımı zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun.selam kızlar geçmiş yapamıyorum çok yoğunum bugün akşama yetişmesi gereken raporlar var... kaptanım canımmm gidiyolar bile bunu bil yeter gelenin yarısı gitmişbaldandane canımmm ben dün değil ama bu sabah yaptım bakalım neler olacak spor arkadaşım olduğun için sağol böyle böyle birbirimizi tetikleriz umarım... ben ancak böyle yapabilicem sanırım. hemen menülerimi yazayım arada boşluk bulursam gelirim
pazartesi
sabah : 1 yumurtalı karatay kahvaltısı
öğle : 1 kase kuru fasulye, 3 kaşık kısır, az cacık
akşam : 3 kaşık bezelye, 1 kaşık fırında patlıcan kabak biber kızartma gibi bişey, 3 kaşık yoğurt
su : 1,5 litre anca olmuştur
spor 35 dk yürüyüş, 15 squat
bu sabahki sporum inşallah devamı gelecek programa başlayamadım zaman dar diye
ısınma hareketleri ardından 50 ip atlama, 15sn + 15 sn plank, 20 tam 15 yarım mekik, 10 ar kez yana dönerek yarım mekik çektim ama adını bilmiyorum, 25 squat, bide şu simitler için bişeyler bulmalıyım bugün sadece oklavayla yapılan gibi çevirdim offf yaaa yine düzen yok... BENİM BİŞEYLER YAPIP KENDİME ZAMAN BULMAM LAZIMMMMMMMM YETMİYO, YETEMİYORUM HİÇ BİŞEYE
Günaydın neslim nasılsın canım görüşemedik bu ara. Geçen hafta ben uğrayamamıştım yoğunluktan.gunaydın peteklerim nasılsınız ne var ne yok bakalım
makresim aynen öyle. inan akşam yemekten sonra bi çok işimi bırakıyorum spora kaçmak için. bazen akşam yemeğimi ocağa koyup yere yatıp mekik bacak hareketi filan yapıyorum. anca böyle değilse zaman kalmıyor. allah sağlık versin napalımDeryam çalışınca yetişemiyorsun ki hiçbir şeye, koca bir gün işte geçiyor, akşam da hangi birini yapayım diyorsun. Sürekli evde olsam 2 saat spor yapardım herhalde. Zaten vücut alıştımı zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun.
ne olsun makresim hafta sonu ankaraya gittik eylul hanımın 1. yaşgunune suprize, tabi supriz bana yol su elektrik olarak geri döndu anam mazeret çok işte gene artıdayımGünaydın neslim nasılsın canım görüşemedik bu ara. Geçen hafta ben uğrayamamıştım yoğunluktan.
Yerinden bir oynadın mı böyle oluyor işte. Pazar da ben aynı yaptım ama bu sabah toparlamış görünüyordum bakalım. Hiç kaçamak yapmadan dursak böyle olmayacak da , her yaptığımız kaçamak bir iler bir geri bitiremiyoruz işte.ne olsun makresim hafta sonu ankaraya gittik eylul hanımın 1. yaşgunune suprize, tabi supriz bana yol su elektrik olarak geri döndu anam mazeret çok işte gene artıdayım(((
subattan bu zamana verdim tatlımAManinnn uyu sen abla yaaaa 10 kiloda cok iyiii kac ayda verdin daha once sormusmuydum ben bunu yaaaa.. Kalabalik oldugu icin unutuyorum ben. Ayy banu abla geldide mesajlari begenip gitti :)))))) @Sweetdimple nerdesin kacak ablaaabende sevinmistimm guzel sozcuklerini okuyacam diyeee.
benim midem hassas ablam bu ara ağrı kesiciyi fazla içtim o yüzden iyice hassaslaştı ne yesem dokunur oldubazı nohutlar öyle olur şansına tatlım iki kaşık neden dokunduki bu kadar tamam cıs ama
aynen öyle yapacağim ablacım bugün pazar var dedim ablama bol bol yeşillik al böyle olmuycakAfiyetolsun meleğim bak istersen saklama kaplarına salata hazırla zeytinyağını dök limon ve tuzunu sonra eklersin böylece her an hazır olur kuzum ben öyle yapıyorum yoksa bazen üşenebiliyorum
ne demek ablam rica ederim zevkle yaptımEllerine sağlık bitanemm gayet güzel bütün işler sana kaldı asıl sen kusurabakma kuzum
birazcık zorlandım resimleri eklerken ama sonunda keşfettim nasıl olduğunuEllerine sağlık kuzum son tablo çok şirin olmuş
sorumsuzluk ettim ablam insan hiç kontrol etmezmi ilaç var mı yok muinşallah uyuyabilirsn meleğim ilacının bititğini faketmedinmi
Zaten çoğumuzun kilo sebebi duygusal açlık kuzum her sıkıntıda mutfağa koşmamız ama bu eskidendi artık
gayet güzel veriyrosun ve vermeye devam edeceksin kuzum
saol tatlımkolay gelsin sana
ayyy balım duygularıma tercüman olmuş cidden kaptanım napcaz dondurma olayını acaba sabahtan bir top falan yesek telafi edilirmiyaz geliyo kaptanım dondurma işini napıcaz ya ben çok severim de
yuvaya hoş geldin tatlımKızlarrrr, günaydın. Kürkçü dükkanıma dönmek istiyorum :) Ama ayrıldığım kilonun üzerindeyim. Cumaya kadar kendimi toparlayayım, yediklerime dikkat edeyim, sporuma başlayayım. Eski kiloma kavuşup bir an önce listeye gireyim.
Herkes iyidir umarım. Geçmişi hiç okumadım, bundan sonrasını takip ederim :)
eşin açısından çok şanslısın ne güzel seni yönlendirebilecek güvenilir biri varSaol canim oglum hergun baba diye agliodu kavustular rahatladik. Aci cehreyi sagliksiz diye almamis esim. Bol bol mate ve yesil cay slmis burda sadece sallama var. Yulaf diyetim esimin gekmesiyle son bulcak cunku yumurtasiz etsiz tavuksuz olmaz dedi protein sart gucsuz dusmemek icin diyor. Zaten protein agirlikli besleniyoruz esim profesyonel sporcu.
tünaydın neslişimmgunaydın peteklerim nasılsınız ne var ne yok bakalım
Prensesimm vucut çalışan kişiler ağır idman yaptıkları için arada kaslarını dinlendirirler kuzum fakat bizler her gün en azından yürüyüşü ihmal etmemeliyiz .ayrıca haftada 3 kilo çok fazla sen haftada 1,4 kilo vermelisin o zaman hedefine ulaşırsın gitmeden 11 hafta var çünkü bunun içinde sporunu ihmal etme kuzum
Ne biçim abla o sana destek olacağı teşvik edeceği yerde
dışarda yürüme şansı olmayınca koşu bandı yardıma yetişiyor prensesim evet ip atlama ve interval yürüyüş en güzerl kardiyolardantatlım 1,5 -2 saat aralıksız yapmaktansa sabah 45 dk akşam 45 dk yürümen süper olur bence
Kıtlık moduna geçince vucut enerji harcamayı durduruyor prensesim yani yediklerin yakılamıyor o yüzden aç kalmamalısın açlık sinyalini hissettiğin an yemelisin
Ohhh ne güzel yapmışsın kendini zehirleyecektin yoksaprensesim erken kalkmazsan uykun gelmez kuuzucum benim saat geçti bugün yoksa akşam en geç 23,30 da yatarım
Dinlenmek yok prensesimmm sabah 45 dk akşam k5 dk süren kısıtlı muzu sadece kahvaltıd ayumurta yeirne yiyebilirsin tatlım ve her meyvene tarçın dök yanında süt yoğurt
Kuuzucum ne güzel bir fırsatmış neden kendini eve kapatıyorsunki hayır resmini görmesem abartılı duruyorsun diyeceğim ama hiç öyle dğeilsin fıstık gibisin lütfen kendini eve kapatma tatlım
Geldim kuzum gerçi 12 de geldimde okumak cevaplamak derken anca bende özledim prenseism
Ablacimmm hic stres yapma eminimki yapmiyorsundur zaten, sen kilolarin eninde sonunda vereceksin ve cuma gunu eksileri goreceksin in sha Allah canimbnimmmmSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabahta şükür erkenden uyanıp kahvaltımı ettim
Bugün yine kızlarla öğlen sporumuzu yapacağız Allahın izniyle
Yanlız sabah tartıldığımda gram eksi görmedimokadarda dikkatli beslendiğim halde
Valla cidden çok cins bünyem varmış
Bakalım cumaya kadar ne olacakgördüğüm artıyı verip sabit çıksam çok mutlu olacağım
Sanırım benim bünye şoka girmeden kilo veremiyornasip kısmet pes etmek yok şimdilik
Cuma sonucuna göre ne yapacağıma karar vereceğim artık
Kıyamam ben sana yaaa
Kız ben senin resminide gördüm ve cidden kesinlikle kilonu göstermiyorsunKendini hiç bu kadar yıpratıp cezalandırma bence günah be güzelim sanada
Aksine bol bol çıkıp yürüyüş yapsan zaten dahada çabuk gidecek kilocuklar
Bak eminim Anneciğinde bu duruma çok üzülüyordur
Ramazan girmeden rahat 5 - 6 kg verirsin biraz yürüyüş eklesen ( ki daha genceciksin ve metabolizman çok daha hızlı bizlerinkine kıyasla)
Yüzü kadar yüreğide güzel insan kendini sakın ama sakın daha fazla yıpratma hem biliyorsun herşey beyinde bitiyor çoğu zaman ve sen istersen çook çok güzel kilolarda verirsin
Bu sabah senin için yeni bir başlangıç olsun ve daha enerjik bir şekilde hayatına odaklansen mutlu olursan yaydığın enerji çevrenide mutlu eder
Kıyamam ben sana yaaa
Kız ben senin resminide gördüm ve cidden kesinlikle kilonu göstermiyorsunKendini hiç bu kadar yıpratıp cezalandırma bence günah be güzelim sanada
Aksine bol bol çıkıp yürüyüş yapsan zaten dahada çabuk gidecek kilocuklar
Bak eminim Anneciğinde bu duruma çok üzülüyordur
Ramazan girmeden rahat 5 - 6 kg verirsin biraz yürüyüş eklesen ( ki daha genceciksin ve metabolizman çok daha hızlı bizlerinkine kıyasla)
Yüzü kadar yüreğide güzel insan kendini sakın ama sakın daha fazla yıpratma hem biliyorsun herşey beyinde bitiyor çoğu zaman ve sen istersen çook çok güzel kilolarda verirsin
Bu sabah senin için yeni bir başlangıç olsun ve daha enerjik bir şekilde hayatına odaklansen mutlu olursan yaydığın enerji çevrenide mutlu eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?