- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
anam cecom hızına yetişmek ne mumkun imrendim erkenden yaptığın sporlara yarasın tatlımKızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm
Anam kızlar kan ter içinde kaldım bugünki kızlarla spor seansımız da bitti
Valla ana kız onlardan daha dirençli çıktıkbir ara bir tanesi koltuğa yığıldı kaldı dedim kırarım kafanı kaldır popişi nasıl gülüyor az soluklanayım Banu Ablacığım diye
Yaptığımız sporlar;
2 Mil Leslie
15 dakika TAe BOO videosundaki egzersizler
20 tam Mekik
20şer Kol hareketleri 1.5 kgluk dambellerla
30 x body power aletiyle iç baçak hareketleri
25 x body power aletisyle göğüs ve kol hareketi
100 ip atlama
Yarın kızkardeşimle pazara çıkacağım için ben yapmayacağım ama kızlara tembihledim kıvırırsanız kafanızı kırarım diyehatta kızım o zaman sen yoksan bir arkadaşımı daha çağırayım yaparız birlikte dedi maşallah fena gaza geldi oda
Bir saat sonrada inşallah akşamlık yemeğimi yapar yerim kızlarla nasılsa artık eşimi beklemiyoruz erken paydos yapmak için
selam güzeller yağmurlu yine burası oysa sabah ne güzeldi hava çok pişman oldum erkenden popomu kaldırıp yürümediğime şimdi bu yağmurda yürüyemiycemevde de kuzen var onun önünde leslie falanda yapamam kırk yıl dilinden düşürmez sonra dalga geçer benle . bakalım akşama yağmur dinerse yemek üstü en azından yarım saat çıkarım. bu arada kuzen beni yazdan beri görmüyordu abla sen baya zayıflamışsın gözümden kaçmadı dedi aayyy bi sevindim evet rakamsal olarak zayıfladım biliyorum ama sonuçta hala aynaya baktığımda kat katım başkasından duymak iyi geldi kuzenimle ben birlikte büyüdük evlerimiz yan yanaydı bu kuzucuğumun anneciğini kaybettik 5 sene evvel oyüzden ilgiye alakaya çok muhtaç ve tabi ev yemeklerine pasta böreğe de hasret oyüzden sabahtan kahvaltıya hamur kızarttım ona iki tanecik yemiş olabilirim ama küçüklerdi akşam içinde ıspanaklı börek istendi yaptık bakalım ama ağzıma sürmüycem söööz
Supersin maşallah sanaKızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm
Anam kızlar kan ter içinde kaldım bugünki kızlarla spor seansımız da bitti
Valla ana kız onlardan daha dirençli çıktıkbir ara bir tanesi koltuğa yığıldı kaldı dedim kırarım kafanı kaldır popişi nasıl gülüyor az soluklanayım Banu Ablacığım diye
Yaptığımız sporlar;
2 Mil Leslie
15 dakika TAe BOO videosundaki egzersizler
20 tam Mekik
20şer Kol hareketleri 1.5 kgluk dambellerla
30 x body power aletiyle iç baçak hareketleri
25 x body power aletisyle göğüs ve kol hareketi
100 ip atlama
Yarın kızkardeşimle pazara çıkacağım için ben yapmayacağım ama kızlara tembihledim kıvırırsanız kafanızı kırarım diyehatta kızım o zaman sen yoksan bir arkadaşımı daha çağırayım yaparız birlikte dedi maşallah fena gaza geldi oda
Bir saat sonrada inşallah akşamlık yemeğimi yapar yerim kızlarla nasılsa artık eşimi beklemiyoruz erken paydos yapmak için
Slm kizlar evde 30 dk isinma ve kardio yaptim oglumla parka geldik o oynadi bende 40 dk yurudum. 3 gun yuruyemedm resmen ozlemisim yurumeyi. Bugun sporumu tamamladim. Aksamada menumu paylasirim
canım başınız saolsun bir babanın yerini kimse dolduramaz allah mekanını cennet etsinBugun canim Babamin 3uncu olum yili.. Cok ozledim..
Basin sagolsun canim uzulme dua et babacina, Allah sana uzun omur versinBugun canim Babamin 3uncu olum yili.. Cok ozledim..
Supersin maşallah sanaben de bol bol oğlumu dizimde salliyorum bacak kaslarım çok güçlendi herhalde dış çıkartıyor çok Nazlı hoc durmuyor
Bugun canim Babamin 3uncu olum yili.. Cok ozledim..
böyle azimle devam edersen en kisa zamanda ulaşırsın canım istediğin kiloya maşallah sanaBu hafta 95 olmazsam kovun beni dedimde sanirim cok olur kg bu hafta. Zaten cumartesi tartida 99.9 goedum uzuntuden cuma gunu kacirmistim. Suan bugun 98.0 en fazla 96.8 felan gorbilirim sanirim. O yuzden haftaya 95 hedefime koyuyoeum. Simdi annecigimle ablama gidioruz arabayla yanima su sisemi aldim. Kacirmak yokk :)
Allah rahmet eylesin canım benimBugun canim Babamin 3uncu olum yili.. Cok ozledim..
canım başınız saolsun bir babanın yerini kimse dolduramaz allah mekanını cennet etsin
Basin sagolsun canim uzulme dua et babacina, Allah sana uzun omur versin
Canımmmm, kendi gibi yüreğide güzel prensesimiz
Rabbim babacığına rahmet eylesin, onu Cennetinde en güzel köşesine kabul etsin....Yüreğindeki acı zamanla hafifler inşallah ( biter diyemiyorum sonuçta Ana Baba herşeyden ve herkesten önemli )
Rabbim sizlere sabırlar ve uzun sağlıklı ömürler versin...Anacığını başınızdan eksik etmesin.....Aminnnnn
BOl bol dua et babacığına ...İnşallah oda dualarında senin onu ne kadar özlediğini hisseder ve senin gibi mükemmel bir evlada sahip olduğu için oda RAbbimde senden razı olur
Allah rahmet eylesin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?