Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm

Anam kızlar kan ter içinde kaldım bugünki kızlarla spor seansımız da bitti
Valla ana kız onlardan daha dirençli çıktık bir ara bir tanesi koltuğa yığıldı kaldı dedim kırarım kafanı kaldır popişi nasıl gülüyor az soluklanayım Banu Ablacığım diye

Yaptığımız sporlar;
2 Mil Leslie
15 dakika TAe BOO videosundaki egzersizler
20 tam Mekik
20şer Kol hareketleri 1.5 kgluk dambellerla
30 x body power aletiyle iç baçak hareketleri
25 x body power aletisyle göğüs ve kol hareketi
100 ip atlama

Yarın kızkardeşimle pazara çıkacağım için ben yapmayacağım ama kızlara tembihledim kıvırırsanız kafanızı kırarım diye hatta kızım o zaman sen yoksan bir arkadaşımı daha çağırayım yaparız birlikte dedi maşallah fena gaza geldi oda

Bir saat sonrada inşallah akşamlık yemeğimi yapar yerim kızlarla nasılsa artık eşimi beklemiyoruz erken paydos yapmak için

anam cecom hızına yetişmek ne mumkun imrendim erkenden yaptığın sporlara yarasın tatlım
bende akşam o 8dk karın ve 15dk bacak videosuna ankara sektesinden sonra tekrar başlıyom ara vermeden bi 15gun yapabilseydim iyiyydi

selam güzeller yağmurlu yine burası oysa sabah ne güzeldi hava çok pişman oldum erkenden popomu kaldırıp yürümediğime şimdi bu yağmurda yürüyemiycem evde de kuzen var onun önünde leslie falanda yapamam kırk yıl dilinden düşürmez sonra dalga geçer benle. bakalım akşama yağmur dinerse yemek üstü en azından yarım saat çıkarım. bu arada kuzen beni yazdan beri görmüyordu abla sen baya zayıflamışsın gözümden kaçmadı dedi aayyy bi sevindimevet rakamsal olarak zayıfladım biliyorum ama sonuçta hala aynaya baktığımda kat katım başkasından duymak iyi geldi kuzenimle ben birlikte büyüdük evlerimiz yan yanaydı bu kuzucuğumun anneciğini kaybettik 5 sene evvel oyüzden ilgiye alakaya çok muhtaç ve tabi ev yemeklerine pasta böreğe de hasret oyüzden sabahtan kahvaltıya hamur kızarttım ona iki tanecik yemiş olabilirimama küçüklerdi akşam içinde ıspanaklı börek istendi yaptık bakalım ama ağzıma sürmüycem söööz

Cokkguzel o duygu baskasindan zayifladigini duymak :)) in sha Allah bende tr gittigimde bol bol duyacagim
Yaa... Uzuldum simdi.. Allah rahmet eylesin ve sendende Allah razi olsun ablacim cok guzel temiz bi kalbin var ve insansin canimmmbenimm

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Akşam yemeğimide hüplettim çok şükür
Artık benim için mutfak kapandı

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah;
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 büyük bardak ayran

ara; şekersiz türk kahvesi

ara; 1 büyük ayran

Öğlen;
1 top kek ( çok canım çekti ) bayrama kadar kaçamaksızlık yalan oldu ama cidden bir daha olmayacak
1 şekersiz sütsüz kahve

ara; 1 büyük ayran

akşam;
1/2 tavuk göğüs sote
1 büyük bardak ayran

Bugün dünyayı yiyesim vardı ucuz yırtmış halim bu tabi o kekin kalorisini görünce çok pişman oldum ama eminim yaptığım sporla yakmışımdır onu ( fatsecrete göre yakmışım )

Umarım herkes için çok güzel bir gün olmuştur

Kizlar menumu paylasiyorum
Sabah: yesilcay ve mate karisik, 1/2 bardak sut 1/2 yulaf 2 ceviz 1 yk kuru uzum
Ara: 1 avuc leblebi + 2 cay kasigi yaz helvasi
Oglen: 150 gr biftek salata( kivircik,nane,salatalik)
Ara: 1 ceviz 1 dilim kuru elma yesil cay
Aksam: 1/2 bardak yogurt , 1/2 bardak yulaf

30 dk evde kardio+ 40 dk yuruyus
2 litre su

Supersin maşallah sana ben de bol bol oğlumu dizimde salliyorum bacak kaslarım çok güçlendi herhalde dış çıkartıyor çok Nazlı hoc durmuyor

Herkese iyi aksamlar bugunku menumu paylasiyorum
Sabah: 1 yumurta ve 4 dilim sucuktan omlet
25 gr beyaz peynir 1 burgu peynir domates salatalik 8 zeytin 10 tane findik 1 gun kurusu

Ogle: yarim elma 1 gun kurusu 4 findik

Aksam: firinda 2 tavuk but yanina 4 dilim firinda patates salata yogurtt bi bardak kola

3 litre su
40 dakika kosu bandinda tempolu yuruyus

Supersin maşallah sana ben de bol bol oğlumu dizimde salliyorum bacak kaslarım çok güçlendi herhalde dış çıkartıyor çok Nazlı hoc durmuyor

Allah yardımcın olsun canım inşallah kuzuda en kısa zamanda rahatlar....Aminnnnn

Bugun canim Babamin 3uncu olum yili.. Cok ozledim..

Canımmmm, kendi gibi yüreğide güzel prensesimiz
Rabbim babacığına rahmet eylesin, onu Cennetinde en güzel köşesine kabul etsin....Yüreğindeki acı zamanla hafifler inşallah ( biter diyemiyorum sonuçta Ana Baba herşeyden ve herkesten önemli )
Rabbim sizlere sabırlar ve uzun sağlıklı ömürler versin...Anacığını başınızdan eksik etmesin.....Aminnnnn

BOl bol dua et babacığına ...İnşallah oda dualarında senin onu ne kadar özlediğini hisseder ve senin gibi mükemmel bir evlada sahip olduğu için oda RAbbimde senden razı olur

böyle azimle devam edersen en kisa zamanda ulaşırsın canım istediğin kiloya maşallah sana

Merhaba kızlar bugün ku menum
sabah beyaz peynir haşlanmış yumurta domates salatalık biber 6 tane yeşil zeytin ara bir ayran
ara maden suyu sade
öğle bir kase çorba 3tane köfte salata
ara yarım bardak tarçınlı süt
akşam bir tabak bamya yemeği 4kaşık bulgur pilavı bol salata yoğurt
y
2,5 litre su 1 00 ip atlama 20 dakika kadar ancak yürüyüş bebeğim çok huysuz daha fazlası na izin vermedi

canım başınız saolsun bir babanın yerini kimse dolduramaz allah mekanını cennet etsin

Basin sagolsun canim uzulme dua et babacina, Allah sana uzun omur versin

Allah rahmet eylesin canım benim

Cok saolun herkese cok tesekkur ederim.. Aminn amin amin.. 3 yil once bu gunu cok iyi hatirliyorum.. Hersey film gibi gozumun onunden geciyor..

Kendimi cok kotu hisediyorum bugun ve uzuntum sanirim mideme vurdu daha yeni annem ve ablamla yuruyus yaparken yolda kusuverdim.. Halada cok rahatsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…