geçmiş olsun allah şifa versin canımHala kusuyorum midemde fena bir agri hissediyordum ve tuvalete gidip hepsini cikardim. Gerci hala var biraz sanki ama uyumaya calisacam...
geçimiş olsun canım ya aman dikkat et kendineHala kusuyorum midemde fena bir agri hissediyordum ve tuvalete gidip hepsini cikardim. Gerci hala var biraz sanki ama uyumaya calisacam...
maşallah büyümelerini ve yeni bir şey öğrenmelerini görmek çok güzel2 gündür giremedim yaa kusura bakmayın...biraz kosturmaca geçti günlerim..bebişlerim büyüyorlar..çok tatlı oldular...
ben suyu çok içiyorum benim sütümü arttırdı canım günlük yaklaşık 3 litre içmeye çalışlıyorumyaaa banucum ben böle yemesem inan sütüm yetmiyor...o yüzden yiyorum ama artık daha az kalorili şeyler yemeye özen göstereceğim....sütüm olmayınca mama vermek zorunda kalıyorum onu da istemiyorum...meyveyi biraz azaltmam lazım ama armut da çok güzel süt yapıyor ondan yiyorum....neyse ama bundan sonra hayatımdakı hareketi arttıracagım...bu şekilde eksiye düserim inşallah...
çok sağol canım inşallah o dişler bir an önce çıkarda yavrum rahatlarAllah yardımcın olsun canım inşallah kuzuda en kısa zamanda rahatlar....Aminnnnn
günaydın canım sanada. hepimiz inşallahgünaydın canlar bugün güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
allah sağlık versin miniklerine canım2 gündür giremedim yaa kusura bakmayın...biraz kosturmaca geçti günlerim..bebişlerim büyüyorlar..çok tatlı oldular...
salı menüm
tereyağlı yumurta
ceviz
zeytin 10 adet
peynir
12:00ara sütlü kahve
15:00 1 armut
akşam
kıymalı yumurtalı kabak yarım tabak
sebzeli makarna 1 tabak
yogurt 1 kase
ara:elma
yatarkende 1 bardak süt
evde bile olsa mutlaka spor ayakkabı giyinin ayaklarımız çok önemli onları ezmemeliyizGunaydin kizlar . bugun feci bi ayak agrusiyla uyandim aksam hic biseyim yoktu sebebini bende anlamadim. 1 mil leslie yaptim yeni basladim bakalim faydali olcakmi. Faydasini gorenler varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?