Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaaa banucum ben böle yemesem inan sütüm yetmiyor...o yüzden yiyorum ama artık daha az kalorili şeyler yemeye özen göstereceğim....sütüm olmayınca mama vermek zorunda kalıyorum onu da istemiyorum...meyveyi biraz azaltmam lazım ama armut da çok güzel süt yapıyor ondan yiyorum....neyse ama bundan sonra hayatımdakı hareketi arttıracagım...bu şekilde eksiye düserim inşallah...

Hala kusuyorum midemde fena bir agri hissediyordum ve tuvalete gidip hepsini cikardim. Gerci hala var biraz sanki ama uyumaya calisacam...
geçimiş olsun canım ya aman dikkat et kendine
2 gündür giremedim yaa kusura bakmayın...biraz kosturmaca geçti günlerim..bebişlerim büyüyorlar..çok tatlı oldular...
maşallah büyümelerini ve yeni bir şey öğrenmelerini görmek çok güzel
ben suyu çok içiyorum benim sütümü arttırdı canım günlük yaklaşık 3 litre içmeye çalışlıyorum

salı menüm
tereyağlı yumurta
ceviz
zeytin 10 adet
peynir

12:00ara sütlü kahve

15:00 1 armut

akşam
kıymalı yumurtalı kabak yarım tabak
sebzeli makarna 1 tabak
yogurt 1 kase

ara:elma
yatarkende 1 bardak süt

canım menün çok güzel sadece akşamki makrnayı yarım tabak yemeği 1 tabak yapsaydın daha besleyici olurdu.

hemen dünkü menümü yazayım

sabah 1 yumurtalı kk cevizsiz
öğle : etsiz türlü ve yoğurt
akşam : 2 kaşık ıspanak, 2 kaşık fırında patlıcan kabak, yoğurt

su 1,5 litre
niyeyse bu hafta suyu bi türlü artıramadım bu sabahta tartıldım dünle aynıyım ama cumaya kadar tartılmayıp tam azimle yine devam cuma sabahı güzel olsun sonuç inşallah

pazartsei menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle:davetliydim 2 y.k yoğutlu kabak ve havuç salatası,3 y.k yeşil mercimekli mevsim salata ,1/4 kadar poğaça(kızımdan artan bir lokmaydı),2 yemek kaşığı zeytinyağlı kaldirik kaptanım tatlı yemedim mutluyum
15:30 16:00 arası tempolu yürüyerek eve dönüş yaptım.
akşam 1 buyuk kase mevsim salata
2 lt su

Sweetdimple bazen ufak tefek mesela gün içinde gün kurusu yiyorum yada ne biliyim bi bisküvi atıyorum ağzıma unutuyorum bildirimlerimde onları bildirmeyi sonradan aklıma geliyo felan geçen gün daha öncelerden gittiğim diyetisyenimin dediği geldi aklıma 1 fındık bile vücudun tarafından kaale alınır demişti sen unutursun çünkü amaaan ne olacak ki dersin ama vücudun senden daha akıllı bunu unutma demişti keşke vücudumuzda unutsa dimi

Gunaydin kizlar . bugun feci bi ayak agrusiyla uyandim aksam hic biseyim yoktu sebebini bende anlamadim. 1 mil leslie yaptim yeni basladim bakalim faydali olcakmi. Faydasini gorenler varmi
evde bile olsa mutlaka spor ayakkabı giyinin ayaklarımız çok önemli onları ezmemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…