Ayakkabi giydim canim ayak tabanimin dis tarafinda garip bi agri kramp gibi biseyevde bile olsa mutlaka spor ayakkabı giyinin ayaklarımız çok önemli onları ezmemeliyiz
Hala kusuyorum midemde fena bir agri hissediyordum ve tuvalete gidip hepsini cikardim. Gerci hala var biraz sanki ama uyumaya calisacam...
2 gündür giremedim yaa kusura bakmayın...biraz kosturmaca geçti günlerim..bebişlerim büyüyorlar..çok tatlı oldular...
Gunaydin kizlar . bugun feci bi ayak agrusiyla uyandim aksam hic biseyim yoktu sebebini bende anlamadim. 1 mil leslie yaptim yeni basladim bakalim faydali olcakmi. Faydasini gorenler varmi
pazartsei menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle:davetliydim 2 y.k yoğutlu kabak ve havuç salatası,3 y.k yeşil mercimekli mevsim salata ,1/4 kadar poğaça(kızımdan artan bir lokmaydı),2 yemek kaşığı zeytinyağlı kaldirik kaptanım tatlı yemedim mutluyum
15:30 16:00 arası tempolu yürüyerek eve dönüş yaptım.
akşam 1 buyuk kase mevsim salata
2 lt su
a.s. cecom amiinnnnSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah şükür uykumu almış olarak uyandım hatta biraz fazla bile uyumuşum
Küçük kuşum çizgi film izlerken sizlere bir bakayım dedim
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım şu anda çok daha iyisindir
Maşallah kuzulara
Rabbim sağlıklı ve uzun ömürler versin...Aminnnn
Çok geçmiş olsun canım
Umarım çabucak geçer
Bu arada leslie gerçekten çok güzel topluyor vucudu
Ben uzun zamandır yapıyorum ve okadar kiloma rağmen kimse kilomu duyunca inanmıyorçok daha az gösterdiğimi söylüyorlar kesinlikle tavsiye ederim
Gunaydin kizlar . bugun feci bi ayak agrusiyla uyandim aksam hic biseyim yoktu sebebini bende anlamadim. 1 mil leslie yaptim yeni basladim bakalim faydali olcakmi. Faydasini gorenler varmi
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım şu anda çok daha iyisindir
Gunaydin herkeze sabah sporumu yaptim simdi kahvaltimi yapiyorum biraz gec kaldim kahvalti icin
Çalışan bayan olmak çok zor, ömrüm koşturmacayla geçiyor. Bende 4 çocuk var gerisini sen düşünAhh ahh hanimlar calisirken banada vakit hic yetmez ahh ev hanimi olsam ne cok vakt.olur derdim ama hicc bise degismedi bebek olunca butun vaktimi ona harciyorum ev isi gucu spora zar zor vakit ayirirsam benden mutlusu yok aksam olunca kolum kalkmiyo zaten yorgunluktan 6 dan sonra pertim yani
Hiç kafana takma fıstığım, kulaklarını tıka onlar istedikleri kadar konuşsunlar sakın moralini bozma. Senin kiloların gittikçe onlar utanacaklar söylediklerinden. Senden sadece sabretmeni ve istikrarını bozmamanı istiyorum. Ramazana daha 1 aydan fazla var ve istersen 5 kilo zaten verirsin bu senin elinde. Daha fazlası da olabilir yeterki sen azimli ol ve bu sözler için o komşunu utandır. İnanıyorum ki başaracaksın. Senden spor yapmasanda günlük en az 30 dak tempolu yürüyüş yapmanı rica ediyorum. Bak ozaman giden kilon nasıl fark edecek ve sen de daha hevesli yürüyeceksin. Kilo verdikçe daha çok hırslanacak ve spora daha çok ağırlık vereceksin.Yaaaa ama bukadarda olmaz yaaaa. Yan komsu ( gecenki gelen ve kilom hakkinda konusan ) daha yeni kapimiza caldi. Annem acti ve diyorki beyaz tv yi acin yasemin icin anlatiyorlar kilo hakkinda. Ya ne buuuu ya ben cok sinirlendim suan. Kendisi cok zayifmis gibiibende acmadim, gerci kanal yoktu bizde annem ariyordu sonra tvde indirdi ama sarki kanali suan sarkiyi dinliom
Bu lafin ustune gostermezmiyimm ona!.
Başın sağolsun canım, babasızlık nedir çok iyi bilirim, benim de 10 yıl oldu kaybedeli. Hiç alışılmıyor maalesef. Mekanları cennet olsunBugun canim Babamin 3uncu olum yili.. Cok ozledim..
Miden düzeldi mi fıstığım....Hala kusuyorum midemde fena bir agri hissediyordum ve tuvalete gidip hepsini cikardim. Gerci hala var biraz sanki ama uyumaya calisacam...
Simitlerden kurtulmak bende istiyorum napcaz yaakaptanım aslında önce doktorun verdiği bel hareketlerinimi yapsaydım 1 2 hafta uzun zamandır yapmıyorum çünkü bel kasları bi toparlansamıydı... bilemedimmmbu sabah viledayı yaparken bile zorlandım resmen... ama ben bu göbüşün toplanmasını simitlerin gitmesini istiyorum yaaaa
offf bilmiyorum kuzum bende bel fıtığı var 2 3 ay zaten o yüzdende biraz durakladım yattım falan. çok zorlamakta istemiyorum... sanırım önce bel kasları için özel hareketler yapıp sonrasında mekik falan ekliycem galiba..Simitlerden kurtulmak bende istiyorum napcaz yaa
Canım bebişlerine Rabbim sağlık , hayırlı ömür versin. Ben ilk 6 ay diyete karşıyım aslında. Sanırım seninkiler daha küçük. Ek gıdaya geçmeden yemeğini kısma. Sadece abur cubur yemesen daha iyi. Ben diyet için 1 yıl bekledim, zaten tek göğüsle emziriyodum diğerini 3 ay verebildim sonra bir anda kurudu. Sütüm eksilmesin diye neler denemedim ki. Genelde su diyorlar ama ben zaten günlük minimum 3 litre su içen biriyim. Humana çayı çok içtim, dere otu da sütü artırıyor onu da salatalara kattım. Yemeğimi eksiltmedim doğum yaptığım kiloda bir yıl kaldım. Sanırım emzirirken kilo veriliyor dedikleri bu. Yoksa kesin 100 kiloya çıkmıştım. Her bünye faklıdır ama bana yarayan sana yaramaz o yüzden sütünü neyin daha çok artırdığını deneyerek keşfedebilirsin. Armut işe yarıyorsa kesme bence. Erken saatlerde tüketirsen bir de yanında süt içersen ki o da süt artırımını etkiliyor bir şey olmaz. Dediğin gibi biraz daha hareketi artırman yeterli olacaktır.yaaa banucum ben böle yemesem inan sütüm yetmiyor...o yüzden yiyorum ama artık daha az kalorili şeyler yemeye özen göstereceğim....sütüm olmayınca mama vermek zorunda kalıyorum onu da istemiyorum...meyveyi biraz azaltmam lazım ama armut da çok güzel süt yapıyor ondan yiyorum....neyse ama bundan sonra hayatımdakı hareketi arttıracagım...bu şekilde eksiye düserim inşallah...
sen de bel fıtığı varsa bu program san çok zor değil miofff bilmiyorum kuzum bende bel fıtığı var 2 3 ay zaten o yüzdende biraz durakladım yattım falan. çok zorlamakta istemiyorum... sanırım önce bel kasları için özel hareketler yapıp sonrasında mekik falan ekliycem galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?