Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sen de bel fıtığı varsa bu program san çok zor değil mi
plates lastiği var ya onunla belini güçlendirecek hareketler yapmalısın önce bence

oyyy galiba öyle olacak canım şuan oturduğum yerde bile ağrı var hemde sırtıma kadar psikilojik mi diyom ama değil. topu ve lastiği çıkarmanın vakti geldi...

A anneyim_mutluyum canım sen emzirirken iyi cesaret etmişsin ben emzirmeyi yeni bıraktım diyete öyle başladım hiç emzirirken kilo veremedim insan çok acıkıyo bence anının tadını çıkar bizden daha fazla metaolizman çalışıo bunu unutma
illa da vericem diyosan motive olmak adına buradan sakın ayrılma

oyyy galiba öyle olacak canım şuan oturduğum yerde bile ağrı var hemde sırtıma kadar psikilojik mi diyom ama değil. topu ve lastiği çıkarmanın vakti geldi...
Deryam platesin bazı hareketleri bele çok iyi geliyor canım tecrübeyle sabit. Ama doğru nefes tekniğini kullanman gerekiyor. lastik ve topu çok kullanıyorum, ağırlığı bele değil de karına vermeme yardımcı oluyor. Sakın belini zorlayacak hareket yapma

hoşbuldum deryam tünaydın canım
ahhh işte asıl iş nefesteymişte olacak yapacaz başka yolu yok.

bende emzirirken diyet yapamamıştım 1 yaşından sonra gündüz de işte olduğum için ancak cesaret edebildim yoksa benim de midem çok ağırıyor emzirirken. Bir de banum duymasın kimse de örnek almasın ama her gün sütümü artırıyor diye bir paket kremalı bisküvi yedim, kendimi mi kandırdım bilmiyorum ama yaptım maalesef

selam güzeller dünkü menümü yazıp kaçıcam
sabah: karatay kahvaltısı ve 2 tane hamur kızartması
ara: keçiboynuzu tozu ile yapılmış türk kahvesi
öğle: domates salatalık bir parça kaşar peyniri
ara: maden suyu
akşam: yeşil mercimek yemeği, bool salata
su: 3 lt
spor: 35 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…