- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
teşekkürler canım güzel bir gün olsun inşbaldandane hoş geldin canım
sen de bel fıtığı varsa bu program san çok zor değil mi
plates lastiği var ya onunla belini güçlendirecek hareketler yapmalısın önce bence
amiiinnn canımteşekkürler canım güzel bir gün olsun inş
Deryam platesin bazı hareketleri bele çok iyi geliyor canım tecrübeyle sabit. Ama doğru nefes tekniğini kullanman gerekiyor. lastik ve topu çok kullanıyorum, ağırlığı bele değil de karına vermeme yardımcı oluyor. Sakın belini zorlayacak hareket yapmaoyyy galiba öyle olacak canım şuan oturduğum yerde bile ağrı var hemde sırtıma kadar psikilojik mi diyom ama değil. topu ve lastiği çıkarmanın vakti geldi...
hoşbuldum deryam tünaydın canımmakresimde gelmiş hoş geldin canımmm tünaydın
kesinlikle senin yardımcıların onlar olmalıoyyy galiba öyle olacak canım şuan oturduğum yerde bile ağrı var hemde sırtıma kadar psikilojik mi diyom ama değil. topu ve lastiği çıkarmanın vakti geldi...
Deryam platesin bazı hareketleri bele çok iyi geliyor canım tecrübeyle sabit. Ama doğru nefes tekniğini kullanman gerekiyor. lastik ve topu çok kullanıyorum, ağırlığı bele değil de karına vermeme yardımcı oluyor. Sakın belini zorlayacak hareket yapma
ahhh işte asıl iş nefesteymiştehoşbuldum deryam tünaydın canım
kızlar ben kaçar hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
bende emzirirken diyet yapamamıştım 1 yaşından sonra gündüz de işte olduğum için ancak cesaret edebildim yoksa benim de midem çok ağırıyor emzirirken. Bir de banum duymasın kimse de örnek almasın ama her gün sütümü artırıyor diye bir paket kremalı bisküvi yedim, kendimi mi kandırdım bilmiyorum ama yaptım maalesefA anneyim_mutluyum canım sen emzirirken iyi cesaret etmişsin ben emzirmeyi yeni bıraktım diyete öyle başladım hiç emzirirken kilo veremedim insan çok acıkıyo bence anının tadını çıkar bizden daha fazla metaolizman çalışıo bunu unutma
illa da vericem diyosan motive olmak adına buradan sakın ayrılma
güle güle balım sende allaha emanet olkızlar ben kaçar hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
akşama yemekte mantı var ben napcam nasıl tutcam kendimi ne yapsam ki kendime
Oylemii canim ben bebisden dolayi erken kalktigimdan erken kahvaltiya alismisim ondan gec geliyo banaKiz abla ne geci ben 12 1 de kahvalti yaparim normalde
Allah kolaylik versin ben tek cocukla ev hanimi halimle zor yetisiyorumÇalışan bayan olmak çok zor, ömrüm koşturmacayla geçiyor. Bende 4 çocuk var gerisini sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?