Başın saolsun canım..Bugun canim Babamin 3uncu olum yili.. Cok ozledim..
daldım direk geneselam peteklerimm
Aleykum selam..daldım direk geneselam peteklerimm
Saol ablacimm seninde basin sagolsunBaşın sağolsun canım, babasızlık nedir çok iyi bilirim, benim de 10 yıl oldu kaybedeli. Hiç alışılmıyor maalesef. Mekanları cennet olsun
Cok tesekkurler ablacim dedigini yapip 30 dk hergun yuruyecem sonra yukseltirim dkkayi. Yaaa bu arada annem yanlis anlamiss kadinin gunahini aldimHiç kafana takma fıstığım, kulaklarını tıka onlar istedikleri kadar konuşsunlar sakın moralini bozma. Senin kiloların gittikçe onlar utanacaklar söylediklerinden. Senden sadece sabretmeni ve istikrarını bozmamanı istiyorum. Ramazana daha 1 aydan fazla var ve istersen 5 kilo zaten verirsin bu senin elinde. Daha fazlası da olabilir yeterki sen azimli ol ve bu sözler için o komşunu utandır. İnanıyorum ki başaracaksın. Senden spor yapmasanda günlük en az 30 dak tempolu yürüyüş yapmanı rica ediyorum. Bak ozaman giden kilon nasıl fark edecek ve sen de daha hevesli yürüyeceksin. Kilo verdikçe daha çok hırslanacak ve spora daha çok ağırlık vereceksin.
Ewet ablacim alhamdulillah bugun cok iyiyim sanirim dun uzuntuden mideme vurdu. Cunku bazen oluyor bende stres veya uzuntuden istifra ederimMiden düzeldi mi fıstığım....
Hiii ondan dogrudur ablacimOylemii canim ben bebisden dolayi erken kalktigimdan erken kahvaltiya alismisim ondan gec geliyo bana
Saol ablacim eksik olmaBaşın saolsun canım..
başın sağolsun kuzum.Saol ablacimm seninde basin sagolsunKoca 3 yil oldu ama acim hala ilk gunki gibi.. Daha babacigima doyamadan ucup gitti.. 3 yil oldu mezarina gitmeyeli trde. Bu yil gidicem kavusacam babama en cok bunun icin tr gitmek istiyorum. Her gun saatlerce basindan ayrilmiyordum, dedem surekli gelip beni zorla eve gotururdu. Yine basindan ayrilmayacagim koca 3 yili usanmadan anlatacagimm askima
Saol ablacimm seninde basin sagolsunKoca 3 yil oldu ama acim hala ilk gunki gibi.. Daha babacigima doyamadan ucup gitti.. 3 yil oldu mezarina gitmeyeli trde. Bu yil gidicem kavusacam babama en cok bunun icin tr gitmek istiyorum. Her gun saatlerce basindan ayrilmiyordum, dedem surekli gelip beni zorla eve gotururdu. Yine basindan ayrilmayacagim koca 3 yili usanmadan anlatacagimm askima
başın sağolsun kuzum
başın sağolsun gülüm. rabbim geride kalanlara sağlık versin
Bende bugün başladım hakikaten etkiliymis ama öğle saatlerinde eve gelince yemek yedim gorunce dayanamadımYAŞASINNNNN KARATAY KAHVALTISIIIII
BU SAAT OLDU DAHA GRAM AÇLIK YOKKKK
GELSİN LEPTİN GİTSİN YAĞLARRRRR
Bende bugün başladım hakikaten etkiliymis ama öğle saatlerinde eve gelince yemek yedim gorunce dayanamadım
Bende bugün başladım hakikaten etkiliymis ama öğle saatlerinde eve gelince yemek yedim gorunce dayanamadım
Benim ilk kilo aldığım dönemlerdeki gibisin bak saat kaç olmuş uyumadığını icin acıkıyorsunda tabiKizlar dunnben tatlandirici kutumu cope attim icinde 1200 hap vardi :)) bolbol kullanacaktim meyveli yogurt icin ama zararli oldugu icin attim. Bu arada saat 3 olacak hala uyumamisim neolcak benim halim bilmiorum..cokta aciktim
Bunu bir ay önce twister la beraber aldım ama ben kollarımı yapıyorum iç bacak bi iki kere Yaptım cok sert geldi:)Dün kendime bunu aldırdım Decatlhondan
Eki Görüntüle 1523533
Şimdi 20 adet yaptım iç bacak ve cidden baya zorluyorkızlarla leslie yaptırktan sonra tekrar yaparım bir 20 - 30 Kollara hatta karın için bile kullanılıyormuş
Walla ben mahvoldum iki uç tane yuttum o gece ölüyorum sandım kasık,karın ağrısından,karnım sbha kadar gürül gürülKizlar aranizda aci cehre otunu deneyenler varmi? Esime turkiyeden getirmesini soylemistim bugun getrcek. Faydasini gorenler varmi aranizda
Bulgurlu tabi kaptanım,walla regl olsan dert olmasan dert modundayım herzaman:)))))
Maşallah sana perimmm allah bağışlasın bebişlerini gittiğin kiloya 6 kilo kalmış hemen hemen bitanem dikkat edersen emzirmenin de avantajıyla gayet eminim kilolar gider canım
akşamdan sonraki aralar fazla olmamışmı perim
yanlışlıkla quote yi sildin sanırım bitanem sorun değilboyun gayet güzel maşallah kaydettim tatlım
Yulaf kepeği yulaf ezmesi o kadar çok yedim ki eskiden tatlımevet tok tuttuğu bir gerçek fakat yine de ekmeksiz bol sebze ve proteinli diyetten vazgeçme derim . Menün gayet güzel en azından araları yapmazsan leptin hormonunun yağlarını yakmasına da izin vermiş olursun bitanem öğünlerin arasında 4,5-5 saat ara olsunki leptin az d aolsa çalışsın ve diyet light bu tür ürünleir kullanma kuzum
Çocukların ömürlerinde unutamayacakları bir hatıra olacak o kadar pahalı da değilki neyseki kızlar azimle kazanmışlar . Tahmin ettim cecom köy yumurtası bulmak mesele artun beyden bahsediyorsun sanırım geçen kampanya vardı fiyatıda gayet uygundu ama hastahanede karşıma köy yumurtası çıktı doktorlara getiriyormuş bende aldım bir koli keşke dedim fazla alsaymışım böyle bir sarı yok yumurtacı amcam iyileşince sorunum kalmaz gerçi
Minik kaçamaklar olsa da akşam gayet güzel telafi etmişsin cecomm bu arada birinciliğini tebrik edemedim bu hafta harikaydın bitanem tebrikler
Afiyetolsun balımmm köfte ayran güzel de birazcıkta yeşillik olsa
Prensesimm vucut çalışan kişiler ağır idman yaptıkları için arada kaslarını dinlendirirler kuzum fakat bizler her gün en azından yürüyüşü ihmal etmemeliyiz .ayrıca haftada 3 kilo çok fazla sen haftada 1,4 kilo vermelisin o zaman hedefine ulaşırsın gitmeden 11 hafta var çünkü bunun içinde sporunu ihmal etme kuzum
Ne biçim abla o sana destek olacağı teşvik edeceği yerde
Başaracaksınız meleklerimmm bu söleri yutturun söyleyenlere
anneler günü herkesi yakmış gördüğüm kadarıyla ama yine de gayet güzel menün kuzum diyet bisküvi hariçve nescafe
tatlım ilk 2 gün yaptınmı sonra alışırsın üşenme hopecum
Umudum allah rahmet eylesin bitanem mekanı cennet olsun inş üzme kendini kuzumBen de anne değilim ve anne olma ihtimalim biraz zor
sabah tolore edilr gözleme o yüzden kızamıyorum yarım yemişsin akşamki ekmeğe gerek yoktu ama
tatlım elbette yiyebilrisin ama 1 kase yiyeceksen lütfen kahvaltı sonrası olsun
Malesef mayacım bünye kilo almaya müsaitse en ufak kaçamak yansıyor
işte duymak istediğim cümleler
Özüre gerek yok balım her zaman yediğin birşey değil ayrıca özel bir gündü ve sen çok güzel telafi etmişsin hem yürüyüşle hem akşamki menünle kuzum
Menün gayet başarılı tatlımKaramsarlık negatif düşünmek yasak
Ben de yabancı dizi izlerim balım yoksa hakikaten sıkıcı oluyor
dışarda yürüme şansı olmayınca koşu bandı yardıma yetişiyor prensesim evet ip atlama ve interval yürüyüş en güzerl kardiyolardantatlım 1,5 -2 saat aralıksız yapmaktansa sabah 45 dk akşam 45 dk yürümen süper olur bence
Afiyetolsun bitanem
Sen yine gelebiliyrosun allahtan meleğim ben hiç uğrayamadım
bazı nohutlar öyle olur şansına tatlım iki kaşık neden dokunduki bu kadar tamam cıs ama
Afiyetolsun meleğim bak istersen saklama kaplarına salata hazırla zeytinyağını dök limon ve tuzunu sonra eklersin böylece her an hazır olur kuzum ben öyle yapıyorum yoksa bazen üşenebiliyorum
Ellerine sağlık bitanemm gayet güzel bütün işler sana kaldı asıl sen kusurabakma kuzum
Kıtlık moduna geçince vucut enerji harcamayı durduruyor prensesim yani yediklerin yakılamıyor o yüzden aç kalmamalısın açlık sinyalini hissettiğin an yemelisin
Hiçbir sakıncası yok tatlım gönül rahatlığıyla karatay yapabilrisin bilakis sütünün artacağına eminim
öğle yediklerin cıs ama miktarlar az afiyetolsun canım
Tamamen saçmalamış o programbilakis kalçadaki yağları eritip popişi havaya kaldırıyor Ağrılıklı squat yapmadığın sürece sorun yok meleğim
Duymamış olayım tatlım çoğu zaman takımı sen kurtardın hem sonucumuz gayet güzel sorun yok
Reglken metabolizma daha hızlı çalışıyor ve kalori yakımı artıyor değerlendirebilrisen süper olur
tüm takıma regl olmayı mı yasaklasamki
Sarmalar bulgurlu tabiii
Ohhh ne güzel yapmışsın kendini zehirleyecektin yoksaprensesim erken kalkmazsan uykun gelmez kuuzucum benim saat geçti bugün yoksa akşam en geç 23,30 da yatarım
Aman cecom ölmüşsünüz açlıktan o kadar saat beklenirmiİstanbulluların ömrü trafikte geçiyor hakikaten cumaya dek halledersin o artıyı cecom hiç negatif düşünme sakın
Bu tür mucize listeer her bünyede aynı etkiyi göstermiyor bitanem dene bakalım ama menülerini ihmal etme lütfencuma günleri tartılıyoruz yarışlarda tatlım sen cuma da tartılırısn
[
Girmemesi için neden yok perim
Hadi gözün aydın tatlımm
kuymağı enişte yaptı sanırımm miktarı azdır diye ümit ediyorumpirinç pilavı dokunuyorsa en azından 3 kaşığı geömemeye çalış perim ama akşamki pasta olmamışşş
farketmez kuzum ne zaman müsait olursan
Güle güle kullan cecommm maşallahın var
Sabahki helvayı akşam balığın üstüne yesen süper olurdu jojom bu arada katılımını bira zdaha artırırsan sevinirim meleğim mesaj sayısından kart almanı istemem telin geldi nasılsahalley olmamış hakikaten spor yapamadın sanırım
o buçuk ekmeğide kaldır hopecum ha gayretsebze yemekleri ya da bakliyat görelim artık
yürüyüşünü ihmal etmediğin sürece mutlaka etki eder fakat squat şekillendirir canım
Afiyetolsun kızma ama sadece yulaftan vucudun için gerekli besinleri alamazsınki
Toplarsın tabiii meleğimmmm
Bilmesinler daha iyi başlarlar vaaz vermeye
Bitanem sakıncası yok midede şiştiği için tok tutuyor fakat karataya uygunmu dersen malesef hayır çünkü yulafın vucudumuza kazandırdığı birşey yokCanan hocanın bir sözü var ama yazmıyim
tarçınlı süt . günkurusu kayısı en fazla 2 kare bitterbri de incir uyutması var tarifini bulabilrisin ama 1 su bardağı süte sadece 1 incir olacak şekilde yaparsın kuzum dolapta hazır olur
Yeşllik salata candır söylemeye devammm
Dinlenmek yok prensesimmm sabah 45 dk akşam k5 dk süren kısıtlı muzu sadece kahvaltıd ayumurta yeirne yiyebilirsin tatlım ve her meyvene tarçın dök yanında süt yoğurt
Cecom kızarım elbet bağırsaklarının life ihtiyacı var ama sadece bir günlük detoks gibi olmuş tam sıvı diyetikabızlığın geçince yapmak yok
makresin elektrik sorunu vardı geçen hafta meleğim jojomunda teli yoktu hope asea deneme sresindesiniz lütfen biraz daha katılım
Sakın kullanma ttalım bağırsak florasını mahvediyor
Ellerine sağlık kuzum son tablo çok şirin olmuş
Asıl şimdi uzaklaşmamalısın yapma ne olur meleğim lütfen pes etme
bisküviler outgün kurusu in diyorum harika bir enü canım afiyetolsun
Zamnla daha mükemmel olacak
Kuuzucum ne güzel bir fırsatmış neden kendini eve kapatıyorsunki hayır resmini görmesem abartılı duruyorsun diyeceğim ama hiç öyle dğeilsin fıstık gibisin lütfen kendini eve kapatma tatlım
Hayırdır tatlım hasta olma aman diyimMenü süper bir d eyürüyüşe başlarsan harika olur
umudum bagetin yanına hani salatamenüleirnde ekmek görmüyorum ya nasıl mutluyumm kitkat evde bulunmasa mı acaba
inşallah uyuyabilirsn meleğim ilacının bititğini faketmedinmi
Zaten çoğumuzun kilo sebebi duygusal açlık kuzum her sıkıntıda mutfağa koşmamız ama bu eskidendi artık
gayet güzel veriyrosun ve vermeye devam edeceksin kuzum
Afiyetolsun jojom
Geldim kuzum gerçi 12 de geldimde okumak cevaplamak derken anca bende özledim prenseism
Geldim meleğimmm yok sana kızmam sen kırk yılda bir mazeretin var üstelik ama prensesim alışkanlık haline getirmiş inş bu alışkanlık zamanla değişecek
Veeee bitti saat 02,00leptin gitti haydi kaçtım iyi geceler tatlı rüyalar Gerçi siz okurken günaydın demiş olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?