Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başın sağolsun canım, babasızlık nedir çok iyi bilirim, benim de 10 yıl oldu kaybedeli. Hiç alışılmıyor maalesef. Mekanları cennet olsun
Saol ablacimm seninde basin sagolsun Koca 3 yil oldu ama acim hala ilk gunki gibi.. Daha babacigima doyamadan ucup gitti.. 3 yil oldu mezarina gitmeyeli trde. Bu yil gidicem kavusacam babama en cok bunun icin tr gitmek istiyorum. Her gun saatlerce basindan ayrilmiyordum, dedem surekli gelip beni zorla eve gotururdu. Yine basindan ayrilmayacagim koca 3 yili usanmadan anlatacagimm askima

Cok tesekkurler ablacim dedigini yapip 30 dk hergun yuruyecem sonra yukseltirim dkkayi. Yaaa bu arada annem yanlis anlamiss kadinin gunahini aldim Kadin benim temizlik takintim hakkinda bisi gormus onu anneme gostermek istedi beyaz tv ac dedi. Ayy ilahi gordugumde cok guldum anne senin yuzunden kadinin gunahini aldim diye Neyse buda beni hirslandirdi

başın sağolsun kuzum.

başın sağolsun gülüm. rabbim geride kalanlara sağlık versin

Bende bugün başladım hakikaten etkiliymis ama öğle saatlerinde eve gelince yemek yedim gorunce dayanamadım

canım ben uzun saatler çalıştığım için ve erken kahvaltı yaptığım için 3 öğün yapıyorum aslında yapabilsen 2 öğün isterdim. ama 3 öğün yaparkende akşam öğününe dikkat ederek fayda gördüm düşünsene 2,5 öğün sağlıklı olan tüm gıdalardan doyana kadar yiyosun, hem dinçleşiyosun hem sağlıklı oluyosun hem bilinçleniyosun üstüne birde kilo veriyosun. daha ne olsun

Kizlar dunnben tatlandirici kutumu cope attim icinde 1200 hap vardi :)) bolbol kullanacaktim meyveli yogurt icin ama zararli oldugu icin attim. Bu arada saat 3 olacak hala uyumamisim neolcak benim halim bilmiorum..cokta aciktim
Benim ilk kilo aldığım dönemlerdeki gibisin bak saat kaç olmuş uyumadığını icin acıkıyorsunda tabi
Bende böle oturur oturur bu saatlerdede aksamdan kalan yemekleri yerdim birde ekmekle
Tatlandırıcıyı atmakla cok iyi yapmışın,aman tatlım bi gün erken kalk sabret gün icinde uyuma aksam daha erken uyursun böylece düzene girersin yavaş yavaş,nasıl olsa ilerde çoluk cocuk olunca zor uyuyacaksın niye şimdiden uykusuz gece gecırıyosun

Bunu bir ay önce twister la beraber aldım ama ben kollarımı yapıyorum iç bacak bi iki kere Yaptım cok sert geldi:)
Kollarımı yapıyım biraz yumuşasın diye düsünüyodum:)))

Kizlar aranizda aci cehre otunu deneyenler varmi? Esime turkiyeden getirmesini soylemistim bugun getrcek. Faydasini gorenler varmi aranizda
Walla ben mahvoldum iki uç tane yuttum o gece ölüyorum sandım kasık,karın ağrısından,karnım sbha kadar gürül gürül
Illa denicem diyorsan dikkat et tatlım..ben asırı etkilendim ama okudugumuz zaman faydasını görende cok..

Bulgurlu tabi kaptanım,walla regl olsan dert olmasan dert modundayım herzaman:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…