Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlar
Zaten aksamdan aksama girebiliyordum şimdi iyice kaldım yerimde,yaklaşık bir haftadır ev netimizde sorun var kaç kere gidip geldiler anlık düzelip sonra yine gidiyo,eşimde sıkıldı sanırım degiştiricez.
Pazartesi günüm vardı gelecek olanlarda mantı istedi buzluktada olunca cok kolay oldu benim icin,ikişer tabak yediler:)Geriye bi Tatlıları yapmak kaldı sevmesemde:) onuda hallettim şükür
Ayrıca oğlumun aşısıda vardı o gün eşime sen götür ben hazırlanıyım dedim saolsun götürdü ama çocuğun ceketini sağlık Ocağında unutmuş,niye unuttun diyorum ee hemşire soy dedi giydir demediki diyo:)))
Ha bu arada dün yeni bir dişimiz daha patladı günlerimiz böle geciyo iste

Hahaha abla bugun malesef 8:30 kalktim cizgi film gurultusuyle. Yaaaa benim problemim erken kalkmakk. Ben uyumak istiyorum bosubosuna 3 4 saat erkenden kalkacam yapacak birseyim yokki abla evdeyim anca temizlik yapiorum oda uyandiktan sonrada oluyor zaten

Evin bahçeli Anladığım kadarıyla çık bahçede otur,sporunu yap,Yürüyüşe Çık bunların yanında kendine yeni bi hobide bulsan iyi olur cnm boşlukta iyi degil bak:)

işte böyle olunca vücudunda şaşırıyor kuzummm bak ne güzel kalk erkenden düzenli ye metabolizman canlasın al eline kitap oku yada ne bilim bişeyler bul kendine oyalanacak...

Evin bahçeli Anladığım kadarıyla çık bahçede otur,sporunu yap,Yürüyüşe Çık bunların yanında kendine yeni bi hobide bulsan iyi olur cnm boşlukta iyi degil bak:)
Ewet bahceli ama yan tarafta portik oldugu icin cok iyi gorebiliyorlar bahceyi hayatta yapmam spor bahcede gorurler diye:))) amann yuruyusemi bu haldee. Asla abla en az 10 kilo verip oyle disari cikarm bi sureligine eve tiktim hapsettim kendimi. Benim hobim kitap okumak pastalar yapmak takilar yapmak ve oyun hamuruyla herseyi yapmak :)) misal oyun hamurundan lahmucunu bile yapabilirim salatalariyla beraber :)) 3D yani. Dans etmeyi cok severim oyle ama bu aralar canim hicbisi istemior hatta suan yatagima girmisim depresyonda gibiyim. Kendimi hergun halsiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…