- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun inşBugun canim Babamin 3uncu olum yili.. Cok ozledim..
Gecmiş olsun cnmahhh işte asıl iş nefesteymişteolacak yapacaz başka yolu yok.
Gecmiş olsun cnm
Bu cümleyi görünce gülesin geldi,hersey dogru nefes Alıp vermedeve zamanını iyi ayarlamada,doğumdada
bende bende bendeeeeBulgurlu tabi kaptanım,walla regl olsan dert olmasan dert modundayım herzaman:)))))
Hahaha abla bugun malesef 8:30 kalktim cizgi film gurultusuyle. Yaaaa benim problemim erken kalkmakk. Ben uyumak istiyorum bosubosuna 3 4 saat erkenden kalkacam yapacak birseyim yokki abla evdeyim anca temizlik yapiorum oda uyandiktan sonrada oluyor zatenBenim ilk kilo aldığım dönemlerdeki gibisin bak saat kaç olmuş uyumadığını icin acıkıyorsunda tabi
Bende böle oturur oturur bu saatlerdede aksamdan kalan yemekleri yerdim birde ekmekle
Tatlandırıcıyı atmakla cok iyi yapmışın,aman tatlım bi gün erken kalk sabret gün icinde uyuma aksam daha erken uyursun böylece düzene girersin yavaş yavaş,nasıl olsa ilerde çoluk cocuk olunca zor uyuyacaksın niye şimdiden uykusuz gece gecırıyosun
Doğumda nefes Alıp dogru ıkınmak yerine bağırdığım icin sürekli aklıma geldi
alemsin valla
Evin bahçeli Anladığım kadarıyla çık bahçede otur,sporunu yap,Yürüyüşe Çık bunların yanında kendine yeni bi hobide bulsan iyi olur cnm boşlukta iyi degil bak:)Hahaha abla bugun malesef 8:30 kalktim cizgi film gurultusuyle. Yaaaa benim problemim erken kalkmakk. Ben uyumak istiyorum bosubosuna 3 4 saat erkenden kalkacam yapacak birseyim yokki abla evdeyim anca temizlik yapiorum oda uyandiktan sonrada oluyor zaten
Hahaha abla bugun malesef 8:30 kalktim cizgi film gurultusuyle. Yaaaa benim problemim erken kalkmakk. Ben uyumak istiyorum bosubosuna 3 4 saat erkenden kalkacam yapacak birseyim yokki abla evdeyim anca temizlik yapiorum oda uyandiktan sonrada oluyor zaten
Bucukta eşim gelecek ona söz verdiğim mantiyi pişiricem kendimede Hazırladığım köfteleri
Görüşürüz kızlarrr
Ewet bahceli ama yan tarafta portik oldugu icin cok iyi gorebiliyorlar bahceyi hayatta yapmam spor bahcede gorurler diye:))) amann yuruyusemi bu haldee. Asla ablaEvin bahçeli Anladığım kadarıyla çık bahçede otur,sporunu yap,Yürüyüşe Çık bunların yanında kendine yeni bi hobide bulsan iyi olur cnm boşlukta iyi degil bak:)
Ewet abla ama bu aralar depresyonda gibiyimişte böyle olunca vücudunda şaşırıyor kuzummm bak ne güzel kalk erkenden düzenli ye metabolizman canlasın al eline kitap oku yada ne bilim bişeyler bul kendine oyalanacak...
Gecmis olsun ablacim in sha Allah hemencik toparlanirsinKizlar ayak agrisi ile uyandim dedimya ayagimi burkmusum ya. Dunden ters bisi yaptim sanirim. Simdi hic basamiyorum. Agriya degil sporum aksadi ona uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?