Uyku duzeni ve beslenmeyle alakali canim bence senin halsizligin. Cok uyumakta az uyumak gibi halsizlik yapar. Ben kilomun cogunu uyku problemi yuzunden aldim. Sabahlara kadar tv izleyip oyun oynuyorym gunduzde oglene kadar uyuyordum ogleden sonra uyuyordum. Uyku duzensizligi sinir stres yapiuor esimle bile aram acilmisti. Gece kusu gibi salonda otueuyordum. Cabala uykunu duzene koy. Hergun 7 de kalkiyorum aksamda 23,30 en gec uyuyrum. Uykum yoksa bile tvyi teli kapatip ytaga gidiyordum simdi duzene girdim hemen uykum geliyor aksamlariPisik olmusum dunki uzun yuruyusten malesef bugun spor yok. Ya benim bu halsizligim neolcak biri bana akil versin lutfen napcam cozumu varmii
Saol canim insallah hemen gecerde sporumu yaparim gerci mekik yapcam yinedeGecmis olsun ablacim in sha Allah hemencik toparlanirsin
Ewet abla ama bu aralar depresyonda gibiyim
Bugunku menumu paylasiyorum kizlar
Sabah : yesil cay , 1/2 bardak yulaf,1/2 bardak sut, 1 yk kuru uzum , 1 ck tarcin, 2 ceviz
Ara: 5 badem+ 1 dilim kuru elma
Ogle: 1 dilim firinda makarna , salata, 2 kasik yogurt
Ara: sekersiz sutlu kahve
Ara: yesilcayla karisik mate cayi
Aksam: 1/2 bardak yogurt,1/2 bardak yulaf , elma
Ara: yesilcayla kariaik mate
Ayagim burkuk oldugu icin sadece sabah 1 mil leslie o da aciya ragmen+ 2.5 litre su
Cok istikrarli gidiyorum insallah bu kez olcak. Burdan aldigim motivasyonunda katkisi var. İyiki varsiniz
Ben kendimi baya bi hafiflemis hissediyorum bu kilodan cok sizden aldigim enerji sayesinde. Herkes zayif bi ben sismanmis gibi hissediyordum. Daha dogrusu bunu insanlar hissettriyordu.Simdi sizinle motive olmak.Destek almak harika bi duyguymus. Dilerim bigun hepimiz burada zayiflama hikayemizi paylasirizcanımmmmmm sende iyiki varsın ki olumlu enerji veriyoruz birbirimize...
Depresyon en buyuk engel zayiflaman icin. Bir bilsen depresyon ne kadar cok nedenim var bunlar bana 30 kilo kazandirdi. Simdi hepsini rafa kaldirdim .hic birsey benden degerli degil. Beynime bunu soktum.kilolardan kurtulmak istiyorum. Stres depresyon bizi cok yemeye surukluyor yapam bunu kendine. Ustelik henuz cok gencsin. Yillardir stres yaptim elime hic birsey gecmedi.Ewet abla ama bu aralar depresyonda gibiyim
Ben kendimi baya bi hafiflemis hissediyorum bu kilodan cok sizden aldigim enerji sayesinde. Herkes zayif bi ben sismanmis gibi hissediyordum. Daha dogrusu bunu insanlar hissettriyordu.Simdi sizinle motive olmak.Destek almak harika bi duyguymus. Dilerim bigun hepimiz burada zayiflama hikayemizi paylasiriz
Aynen canım aslında o zaman hakim olabilmek gerek ama işte her zaman yapamıyoruz
evet canım çünkü eşekten düşenin halini eşekten düşen bilirmiş... bizde birbirimiz iyi analayabilecek duygulara sahibiz bu yüzden bi takımız zaten..... inşallah canımm
Kizlar ayak agrisi ile uyandim dedimya ayagimi burkmusum ya. Dunden ters bisi yaptim sanirim. Simdi hic basamiyorum. Agriya degil sporum aksadi ona uzuluyorum
Kizlar bunu yaparmisiniz.Allahüme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed 3 kez okuyun salavat zinciri varmis cocugu olmayan birisi için
bugünki 2 lt suyum tamam 1,5 litresi karbonatlı, yeşil çayımı da içtim, 1 şişe maden suyumda bitti kendimi şişelere vurdum bugünnnn
Bucukta eşim gelecek ona söz verdiğim mantiyi pişiricem kendimede Hazırladığım köfteleri
Görüşürüz kızlarrr
Walla ben mahvoldum iki uç tane yuttum o gece ölüyorum sandım kasık,karın ağrısından,karnım sbha kadar gürül gürül
Illa denicem diyorsan dikkat et tatlım..ben asırı etkilendim ama okudugumuz zaman faydasını görende cok..
Uyku duzeni ve beslenmeyle alakali canim bence senin halsizligin. Cok uyumakta az uyumak gibi halsizlik yapar. Ben kilomun cogunu uyku problemi yuzunden aldim. Sabahlara kadar tv izleyip oyun oynuyorym gunduzde oglene kadar uyuyordum ogleden sonra uyuyordum. Uyku duzensizligi sinir stres yapiuor esimle bile aram acilmisti. Gece kusu gibi salonda otueuyordum. Cabala uykunu duzene koy. Hergun 7 de kalkiyorum aksamda 23,30 en gec uyuyrum. Uykum yoksa bile tvyi teli kapatip ytaga gidiyordum simdi duzene girdim hemen uykum geliyor aksamlari
Depresyon en buyuk engel zayiflaman icin. Bir bilsen depresyon ne kadar cok nedenim var bunlar bana 30 kilo kazandirdi. Simdi hepsini rafa kaldirdim .hic birsey benden degerli degil. Beynime bunu soktum.kilolardan kurtulmak istiyorum. Stres depresyon bizi cok yemeye surukluyor yapam bunu kendine. Ustelik henuz cok gencsin. Yillardir stres yaptim elime hic birsey gecmedi.
yok öyle depresyon falan çık bakim hemen ordan çık...
kuzum şaka bi yana ne var depresyona girecek kuzum kiloya takılıyosan daha önce başardığın bişeyi yapmaman için bi engel mi var.. kendini böyle soyutlarsan dahada stresten zorlaşır.. ben başaracağım de inan yeter. hadi bakiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?