Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pisik olmusum dunki uzun yuruyusten malesef bugun spor yok. Ya benim bu halsizligim neolcak biri bana akil versin lutfen napcam cozumu varmii
Uyku duzeni ve beslenmeyle alakali canim bence senin halsizligin. Cok uyumakta az uyumak gibi halsizlik yapar. Ben kilomun cogunu uyku problemi yuzunden aldim. Sabahlara kadar tv izleyip oyun oynuyorym gunduzde oglene kadar uyuyordum ogleden sonra uyuyordum. Uyku duzensizligi sinir stres yapiuor esimle bile aram acilmisti. Gece kusu gibi salonda otueuyordum. Cabala uykunu duzene koy. Hergun 7 de kalkiyorum aksamda 23,30 en gec uyuyrum. Uykum yoksa bile tvyi teli kapatip ytaga gidiyordum simdi duzene girdim hemen uykum geliyor aksamlari

Bugunku menumu paylasiyorum kizlar
Sabah : yesil cay , 1/2 bardak yulaf,1/2 bardak sut, 1 yk kuru uzum , 1 ck tarcin, 2 ceviz
Ara: 5 badem+ 1 dilim kuru elma
Ogle: 1 dilim firinda makarna , salata, 2 kasik yogurt
Ara: sekersiz sutlu kahve
Ara: yesilcayla karisik mate cayi
Aksam: 1/2 bardak yogurt,1/2 bardak yulaf , elma
Ara: yesilcayla kariaik mate

Ayagim burkuk oldugu icin sadece sabah 1 mil leslie o da aciya ragmen+ 2.5 litre su
Cok istikrarli gidiyorum insallah bu kez olcak. Burdan aldigim motivasyonunda katkisi var. İyiki varsiniz

Ewet abla ama bu aralar depresyonda gibiyim

yok öyle depresyon falan çık bakim hemen ordan çık...
kuzum şaka bi yana ne var depresyona girecek kuzum kiloya takılıyosan daha önce başardığın bişeyi yapmaman için bi engel mi var.. kendini böyle soyutlarsan dahada stresten zorlaşır.. ben başaracağım de inan yeter. hadi bakiimmm

canımmmmmm sende iyiki varsın ki olumlu enerji veriyoruz birbirimize...

canımmmmmm sende iyiki varsın ki olumlu enerji veriyoruz birbirimize...
Ben kendimi baya bi hafiflemis hissediyorum bu kilodan cok sizden aldigim enerji sayesinde. Herkes zayif bi ben sismanmis gibi hissediyordum. Daha dogrusu bunu insanlar hissettriyordu.Simdi sizinle motive olmak.Destek almak harika bi duyguymus. Dilerim bigun hepimiz burada zayiflama hikayemizi paylasiriz

Ewet abla ama bu aralar depresyonda gibiyim
Depresyon en buyuk engel zayiflaman icin. Bir bilsen depresyon ne kadar cok nedenim var bunlar bana 30 kilo kazandirdi. Simdi hepsini rafa kaldirdim .hic birsey benden degerli degil. Beynime bunu soktum.kilolardan kurtulmak istiyorum. Stres depresyon bizi cok yemeye surukluyor yapam bunu kendine. Ustelik henuz cok gencsin. Yillardir stres yaptim elime hic birsey gecmedi.

evet canım çünkü eşekten düşenin halini eşekten düşen bilirmiş... bizde birbirimiz iyi analayabilecek duygulara sahibiz bu yüzden bi takımız zaten..... inşallah canımm

Ne icinmis ben bitkileri seviyorum ya kisticin bi ara civanpercemi kullanmistim

Oylemi dersin abla Ozaman bu gunden itibaren uyku duzenimi duzene sokacam en azindan gec uyumiyim Dogru abla bende depresyondan cok kilo aldim hatta 17 kiloyu depresyondan aldim diyebilirim arti stress. Ama ben bu halimden hic memnun degilim 1 yil boyunca 83 kilomu korudum ve iyice alistim o halime. Aynaya baktigimda guzel cekici bir kadin goruyordum. Simdi ise ayi gibiyim koca popoluu bedenimde en ince olan yer belim oda kum saati fizigim oldugundan yoksa oda kalin olurdu. Kalcama baktikca sinirleniyorum aileden birtek benim kocaman kalcam var 6tane teyzem var hicbirinde benim kalcam kadar degil onlar daha cok elma tipli Ben seviyorum fizigimi ve kalcamida ama 98 kgda degil -20 olsam 78 kg olsam ozaman aynaya bakarken ozguvenli olacagim. Benn her hatamda ders cikaran biriyim. Ve yeme duzenimi duzene koyuyorum. Bir gun kacirdigimda diger gun pes etmiyorum bundan sadece ders cikaririm ben.

Hahah dogru soyluyorsun derya abla, ben yaparim ve yapicamda in sha Allah. Kendime guveniyorum bu konuda ama aynaya baktigimda kendimden igreniyorum o yuzden depresyonda gibiyim.

Kizlar ve ozellikle banu abla Sweetdimple ben bi karar aldim bu hafta yaristayim ve son 2 hafta 1 haziran kadar yani yarista olmak istemiyorum degilde, daha cok 2 hafta tartilmamak. Bunu nasil yapicam ? Burdan ayrilmicam yine sohbet ederim menulerimi paylasirim ama 2 hafta sonra tekrar yarisabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…