Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar ayak agrisi ile uyandim dedimya ayagimi burkmusum ya. Dunden ters bisi yaptim sanirim. Simdi hic basamiyorum. Agriya degil sporum aksadi ona uzuluyorum
geçmiş olsun canım
Normal karbonat mi bugün biri daha bu sekilde su tuketiyordu gördüm de icine limon dilimleride atmış
bende suluğumun içine limon dilimi atıyorum limonsuz su midemi bulandırır hiç içemem zaten limonda tok tutuyormuş, vücudun alkali dengesini sağlıyormuş ve yağ yakıyormuş

@Yasmiin17 kuzuuuum alıntıladım sandım alıntılamamışım öncelikle başın sağolsun bitanem kayıp acısı ne demektir çok iyi bilirim hep vardır bir köşede usul usul kanayan bir yara gibi asla dinmez ama her şeye rağmen hayat devam ediyor işte bizim görevimiz onlara layık evlatlar olmak ananem derdi ki gidenin ardından ağlama orda rahatsız etme onu diye sende üzülme kuzum dünyanın düzeni bu birgün hepimiz kavuşucaz gerçeğimize. benimde üzülünce stres yapınca falan direk mideme vurur sende öyle olmuşsun kıyamam tatlım toparlanırsın umarım bi an önce

bugünkü menüm
sabah kalkar kalkmaz bir bardak su
yarım saat sonra ıspanak ve maydanozla hazırladığım su
ardından karatay kahvaltısı
öğle: domates salatalık, kaşar peyniri
ara: sütlü kahve
ara: soda
akşam: bir tane kurabiye, iki yemek kaşığı mantı, bol salata, iki çatal yaş pasta
su: hazır su bitmiş evde çeşmeden de içmek istemedim daha evvel bu yüzden zehirlenmiştim çünkü, oyüzden sadece 1 lt ama su geldi az önce 1 lt daha içmeye çalışcam

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 11 mayıs - 17 mayıs )
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]anneyim_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]le melodia[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Milad[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selvoş[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

[/tr]
[TR][/tr]​

Yasin kucuk metabolizmanda hizli kilo verememen icin engwl yok canim. Kendini strese sokma

Pteside paylasmistim menumu cnm

Ablacim cok saol, dogru ben normalde dikkat ederim aglamamaya ama bazen ve ozel gunlerde dayanamiorum yaslar kendiliginden gidiyor..In sha Allah ablacim zaten dinim benim en buyuk tesellim bir gun kavusacagimizi bildigim icin mutluyum. Aynen abla hala midem eksi ama iyim coksukur

Inşallah canım ya bugün öğle özellikle çok dikkat edemedim ama faydası olacağına bu sayfayı takip etmeye başlayalı beri inanıyorum.

Misafirim var yatili diyet flaan yalan oldu offf yaaa
onceki hafta reglden sonra banada aynı sey oldu.. yalan olmustu baya bide telim olmayinca iyice gitti.. dedim kesin kilo aldım ama almamisim ..vermemisimde bu hafta toparliyorum biraz biraz.. sende toparlicaksin elbet..

Ben paylasmistim aslinda pazt saliyi bugunude simdi paylastim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

GEzenti oynakbaşı geldiiii

Öğlen kendimi bir dışarı attım saat 17:00e kadar
Kızkardeşime gittik küçük kuzuyla ve kahve faslından sonra hepbirlikte kendimizi pazara attık
1.5 saate yakın pazarın içinde dolandık ( bugünki sporum o oldu )
TAbi bugün ben evde olmayacağım için kızları tembihledim spordan kaytarmak yok terlikle kovalarım sizi diye ama komşu kızları 20 dakika yapıp kaçmışlar benim kızım bana söz verdiği gibi 50 dakika spor yapmış ( sonrasındada diğer hareketleri yapmış ve 1 saati geçmiş tabi )

Pazardan bir sürü şeyi tam alıp eve dönecekken kızım civciv gördü nasıl yalvarıyor ne olur Anneciğim seveceğim bir hayvanım yok zaten alalım diye söz ben ilgileneceğim onlarla dedi en tatlı haliyle ve sonunda dayanamayıp eve 3 adet civciv aldım isimleride; Yaramaz ( en hareketlisi ), Şapşik ( nereye gideceğini şaşırıp duruyor ) birde uykucu ( sırnaşacak yer arıyor ve her an uyumaya hazır )
Hepsi birbirinden sevimli ve eve geldiğimizden beri küçük kuzum onların tepesinde ay şunu yaptı ay bunu yaptı diye tabi ablamız korktuğu için baştan salamadık sonra o ayaklarını toplayıp oturunca halıya bir saldık hallerini TV izler gibi izleyip güldük hallerine ( tabi bizim cimcimede peşlerinde ay şu tarafa gelin ay bu tarafa gelin diye )

Eve geldikten sonra birde Buzdolabını yerleştirmeden bir güzel temizledim ohhh mis gibi oldu raflarda

çarşamba menü ve program
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
ara 1 bardak süt 1 parça çiko
14:30 diş randevum vardı. 1 durak önce inildi ve yüründü 2 gidiş 2 geliş 4 km cepte
öğle malesef dürüm döner yedim ve 1 ince dilim meyveli pasta( çok uzun zaman olmuştu sanırım resmen içime canavar kaçmış gibiydi ne verirsen ceza boynum kıldan ince kaptanım sanırım regl olmamın etkisi de var biraz)
akşam:4 adet köfte ,salata ,1 bardak ayran
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…