oohh süper maşallahkızlar az önce iş arkadaşımın 42 beden pantolonunu denedim veeeee bacaklar çok rahat geçti kapanmasada henüz kalçada azıcık zorlanarak geçtiiiiiiii
sanırım 2-3 haftaya diğer yedek iş pantolonumu değiştiririm 42 ile...
güle güle kullansın dişini inşallah benim oğlumunda çıkmak üzere amaMerhaba kızlar
Zaten aksamdan aksama girebiliyordum şimdi iyice kaldım yerimde,yaklaşık bir haftadır ev netimizde sorun var kaç kere gidip geldiler anlık düzelip sonra yine gidiyo,eşimde sıkıldı sanırım degiştiricez.
Pazartesi günüm vardı gelecek olanlarda mantı istedi buzluktada olunca cok kolay oldu benim icin,ikişer tabak yediler:)Geriye bi Tatlıları yapmak kaldı sevmesemde:) onuda hallettim şükür
Ayrıca oğlumun aşısıda vardı o gün eşime sen götür ben hazırlanıyım dedim saolsun götürdü ama çocuğun ceketini sağlık Ocağında unutmuş,niye unuttun diyorum ee hemşire soy dedi giydir demediki diyo:)))
Ha bu arada dün yeni bir dişimiz daha patladı günlerimiz böle geciyo iste
afiyet olsunbugünki 2 lt suyum tamam 1,5 litresi karbonatlı, yeşil çayımı da içtim, 1 şişe maden suyumda bitti kendimi şişelere vurdum bugünnnn
canım ben kötüyüm dedikçe gerçekten kötü oluyorsun ben de bunu çok yaptım çünkü iyi olacam de çık biraz dolaş temiz hava da inan sana çok iyi gelecektir.Ewet bahceli ama yan tarafta portik oldugu icin cok iyi gorebiliyorlar bahceyi hayatta yapmam spor bahcede gorurler diye:))) amann yuruyusemi bu haldee. Asla ablaen az 10 kilo verip oyle disari cikarm bi sureligine eve tiktim hapsettim kendimi. Benim hobim kitap okumak pastalar yapmak takilar yapmak ve oyun hamuruyla herseyi yapmak :)) misal oyun hamurundan lahmucunu bile yapabilirim salatalariyla beraber :)) 3D yani. Dans etmeyi cok severim oyle ama bu aralar canim hicbisi istemior hatta suan yatagima girmisim depresyonda gibiyim. Kendimi hergun halsiz hissediyorum
geçmiş olsun canımKizlar ayak agrisi ile uyandim dedimya ayagimi burkmusum ya. Dunden ters bisi yaptim sanirim. Simdi hic basamiyorum. Agriya degil sporum aksadi ona uzuluyorum
kesinikle sana katılıyorum formu takip edeli beri ben de daha bir enerjik ve hareketli oldumBen kendimi baya bi hafiflemis hissediyorum bu kilodan cok sizden aldigim enerji sayesinde. Herkes zayif bi ben sismanmis gibi hissediyordum. Daha dogrusu bunu insanlar hissettriyordu.Simdi sizinle motive olmak.Destek almak harika bi duyguymus. Dilerim bigun hepimiz burada zayiflama hikayemizi paylasiriz
kolay gelsin canım başarılarSweetdimple msjlarımı kontrol ederken farkettim dünki salı gününün menüsünü paylaşırken pazartesi demişim özür dilerim bu ara yoğunum baya finallerim var ders çalışıyorum kafam çok karışık
oohh ellerine sağlık benim dolaplarda hatta tüm evde istiyor temizlik .benim oğlum da hep evde hayvan beslemek istiyordu ben karşı çıkıyordum dün pes ettim balık aldık başından ayrılmıyor ufaklık da akvaryumun dışından yakalamaya çalışıyor. Çok tatlılarSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
GEzenti oynakbaşı geldiiii
Öğlen kendimi bir dışarı attım saat 17:00e kadar
Kızkardeşime gittik küçük kuzuyla ve kahve faslından sonra hepbirlikte kendimizi pazara attık
1.5 saate yakın pazarın içinde dolandık ( bugünki sporum o oldu)
TAbi bugün ben evde olmayacağım için kızları tembihledim spordan kaytarmak yok terlikle kovalarım sizi diye ama komşu kızları 20 dakika yapıp kaçmışlarbenim kızım bana söz verdiği gibi 50 dakika spor yapmış ( sonrasındada diğer hareketleri yapmış ve 1 saati geçmiş tabi )
Pazardan bir sürü şeyi tam alıp eve dönecekken kızım civciv gördünasıl yalvarıyor ne olur Anneciğim seveceğim bir hayvanım yok zaten alalım diye söz ben ilgileneceğim onlarla dedi en tatlı haliyle ve sonunda dayanamayıp eve 3 adet civciv aldım isimleride; Yaramaz ( en hareketlisi ), Şapşik ( nereye gideceğini şaşırıp duruyor ) birde uykucu ( sırnaşacak yer arıyor ve her an uyumaya hazır )
Hepsi birbirinden sevimli ve eve geldiğimizden beri küçük kuzum onların tepesinde ay şunu yaptı ay bunu yaptı diyetabi ablamız korktuğu için baştan salamadık sonra o ayaklarını toplayıp oturunca halıya bir saldık hallerini TV izler gibi izleyip güldük hallerine ( tabi bizim cimcimede peşlerinde ay şu tarafa gelin ay bu tarafa gelin diye )
Eve geldikten sonra birde Buzdolabını yerleştirmeden bir güzel temizledimohhh mis gibi oldu raflarda
Hahahah aii yerimmm onuuuuben. Neguzel gulegule buyutunnnn ablacim :)) renksizmi yada boyalilardanmiSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Kızkardeşime gittik küçük kuzuyla ve kahve faslından sonra hepbirlikte kendimizi pazara attık
TAbi bugün ben evde olmayacağım için kızları tembihledim spordan kaytarmak yok terlikle kovalarım sizi diye ama komşu kızları 20 dakika yapıp kaçmışlarbenim kızım bana söz verdiği gibi 50 dakika spor yapmış ( sonrasındada diğer hareketleri yapmış ve 1 saati geçmiş tabi )
Pazardan bir sürü şeyi tam alıp eve dönecekken kızım civciv gördünasıl yalvarıyor ne olur Anneciğim seveceğim bir hayvanım yok zaten alalım diye söz ben ilgileneceğim onlarla dedi en tatlı haliyle ve sonunda dayanamayıp eve 3 adet civciv aldım isimleride; Yaramaz ( en hareketlisi ), Şapşik ( nereye gideceğini şaşırıp duruyor ) birde uykucu ( sırnaşacak yer arıyor ve her an uyumaya hazır )
Hepsi birbirinden sevimli ve eve geldiğimizden beri küçük kuzum onların tepesinde ay şunu yaptı ay bunu yaptı diyetabi ablamız korktuğu için baştan salamadık sonra o ayaklarını toplayıp oturunca halıya bir saldık hallerini TV izler gibi izleyip güldük hallerine ( tabi bizim cimcimede peşlerinde ay şu tarafa gelin ay bu tarafa gelin diye )
Eve geldikten sonra birde Buzdolabını yerleştirmeden bir güzel temizledimohhh mis gibi oldu raflarda
Hahahah aii yerimmm onuuuuben. Neguzel gulegule buyutunnnn ablacim :)) renksizmi yada boyalilardanmi
tamam o zaman yarından itibaren bende başlıyorum karatay diyetine önce nelere dikkat etmem gerektiğini araştırayım sabah kahvaltısında yumurtayı ekmeksiz yiyemedim hiç ama deniyecem kaptanımbu defa olacak olması gerekiyor.
Kızlarrrr, günaydın. Kürkçü dükkanıma dönmek istiyorum :) Ama ayrıldığım kilonun üzerindeyim. Cumaya kadar kendimi toparlayayım, yediklerime dikkat edeyim, sporuma başlayayım. Eski kiloma kavuşup bir an önce listeye gireyim.
Herkes iyidir umarım. Geçmişi hiç okumadım, bundan sonrasını takip ederim :)
Saol canim oglum hergun baba diye agliodu kavustular rahatladik. Aci cehreyi sagliksiz diye almamis esim. Bol bol mate ve yesil cay slmis burda sadece sallama var. Yulaf diyetim esimin gekmesiyle son bulcak cunku yumurtasiz etsiz tavuksuz olmaz dedi protein sart gucsuz dusmemek icin diyor. Zaten protein agirlikli besleniyoruz esim profesyonel sporcu.
Süte alerjim var icmeiyorum da, gun kurusuyla idare etcem artik bittere izin cikmasina cokk sevindimm cok severim ama azicik yicez tabi
Günaydın 6.takım güzelleri.....
Bir haftadır uğrayamadım. Elektrik sorunumuz vardı ki hala var bir türlü yapamadılar. Bir de çay sezonu açılacak işler yoğun, sürekli gelen giden oluyor o yüzden kk ya da giremiyorum. Şimdi bir boşluk buldum yazayım dedim. Keyifler iyidir inşallah. 80 sayfa geçmiş birikmiş birkaç tane okudum zaman bulursam okumaya çalışacağım. Yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hoş gelmişler. İnşallah herkes kısa zamanda hedefine ulaşır. Kaptanım geçen hafta menü paylaşamadım çoğunu da unuttum zaten. Ama dikkat ettim. Regl yüzünden sabittim ama eksideyim. Pazar günü biraz kaçamağım oldu ama telafi ettim. Annem istanbulda kardeşimin yanındaydı. Pazar sabah geldi. Anneler gününe de denk gelince bizde 3 kız toplandık sürpriz yapalım dedik. Çok da güzel oldu. Ben abla olunca kardeşlerim de bana hediye almışlar bu da bana sürpriz oldu
Çocuklarım da sürpriz hazırlamışlar, oğlum bir de şiir yazmış, ağlattılar beni...
Geçti ama ben yine de kutlayayım. Bütün nnelerimizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim nice yıllar annelerimizle çocuklarımızla birlikte bu günü kutlamayı nasip etsin inşallah.
selam kızlar geçmiş yapamıyorum çok yoğunum bugün akşama yetişmesi gereken raporlar var... kaptanım canımmm gidiyolar bile bunu bil yeter gelenin yarısı gitmişbaldandane canımmm ben dün değil ama bu sabah yaptım bakalım neler olacak spor arkadaşım olduğun için sağol böyle böyle birbirimizi tetikleriz umarım... ben ancak böyle yapabilicem sanırım. hemen menülerimi yazayım arada boşluk bulursam gelirim
pazartesi
sabah : 1 yumurtalı karatay kahvaltısı
öğle : 1 kase kuru fasulye, 3 kaşık kısır, az cacık
akşam : 3 kaşık bezelye, 1 kaşık fırında patlıcan kabak biber kızartma gibi bişey, 3 kaşık yoğurt
su : 1,5 litre anca olmuştur
spor 35 dk yürüyüş, 15 squat
bu sabahki sporum inşallah devamı gelecek programa başlayamadım zaman dar diye
ısınma hareketleri ardından 50 ip atlama, 15sn + 15 sn plank, 20 tam 15 yarım mekik, 10 ar kez yana dönerek yarım mekik çektim ama adını bilmiyorum, 25 squat, bide şu simitler için bişeyler bulmalıyım bugün sadece oklavayla yapılan gibi çevirdim offf yaaa yine düzen yok... BENİM BİŞEYLER YAPIP KENDİME ZAMAN BULMAM LAZIMMMMMMMM YETMİYO, YETEMİYORUM HİÇ BİŞEYE
Dünkü menüm
Kalkınca (6:30)
2 bardak su+1 kuru incir,
Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 ceviz, 1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık zeytinyağı ve limon gezdirilmiş
ara (10:30)
1 elma
Öğle (12:00)
6 kaşık nohut, salata, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam (18:00)
1 kase çorba, çok az tavuk, salata, 1 dilim k.ekmeği
Ara (20:00)
4 kaşık yoğurt
Su 3 litre, spor 10 dak ısınma, 35 dak plates, plank squat karışımı
http://www.annekaz.com/etiket/spor-programi bu linkteki spor programına başladım , her gün için ayrı program var hoşuma gitti. İçinde plank squat gibi birçok hareket var ve hepsini harmanlamış program yapmışlar. Akşam zorladı beni, spor bu aralar gerektiği gibi yapmamıştım akşam da hiç halim yoktu yarım saat koltuğun üzerinde uyumuşum, kızım çay demlemişti saat 9 gibi uyandırdı beni. Sonra birden bir şey oldu dedim ne yapıyorum yaa. Ben ki spor yapamadığım zamanlarda üzülüyordum stres yapıyordum. Saat 22:45 de kalktım sporumu yaptım ve acayip dinç hissettim kendimi. Eşimde bu saatte spor yapamazsın dedi ama oğluşum da uyumuşken değerlendireyim dedim. Bu akşam kv gelecek ama onlar çay faslındayken ben başka odada yaparım sporumu. Kp gelirse yapamam ama kv gelirse sorun olmaz. Bu programı uygulayayım bakalım nasıl olacak.
baya yeni kanlar gelmiş buraya banum şenlenmiş ortalık. umarım ilk göz ağrım 6. takımın yuzu sizle gulsun azminiz daim olsun, başarıyla mezuniyetleriniz olsun kızlar.
ne olsun makresim hafta sonu ankaraya gittik eylul hanımın 1. yaşgunune suprize, tabi supriz bana yol su elektrik olarak geri döndu anam mazeret çok işte gene artıdayım(((
selam güzellerim
subattan bu zamana verdim tatlım
benim midem hassas ablam bu ara ağrı kesiciyi fazla içtim o yüzden iyice hassaslaştı ne yesem dokunur oldu
aynen öyle yapacağim ablacım bugün pazar var dedim ablama bol bol yeşillik al böyle olmuycak
ne demek ablam rica ederim zevkle yaptım
birazcık zorlandım resimleri eklerken ama sonunda keşfettim nasıl olduğunu
sorumsuzluk ettim ablam insan hiç kontrol etmezmi ilaç var mı yok mubu aralar gevşedim biraz ama toparlancam söz
saol tatlım
ayyy balım duygularıma tercüman olmuş cidden kaptanım napcaz dondurma olayını acaba sabahtan bir top falan yesek telafi edilirmi
yuvaya hoş geldin tatlım
eşin açısından çok şanslısın ne güzel seni yönlendirebilecek güvenilir biri var
tünaydın neslişimm
Tamam ablacim ben ozaman hedefimi bu hafta 96 kglarda hedefliorum bende dusundum 95 cok gelir diye. Hem ben cuma gunu sinirlenip yemistim vucudum kilo almaya cok yatkin oldugu icin 99.9 cikmistim bugun tartildim 98.0 sukur. Yarin 97leri gorurum in sha Allah. , ya benim ablam melek gibidir bakma oyle dedigine :)) ama bi tartismada bende oda kendimizi tutamayiz ama olsun ben bi kac ay sonra ondan daha zayif olacagim icin sorun yok. Ben bi bakayim obur ay 90 altinda oldugumda zaman baya bi spor yapmak istiyorum. ben simdi o kitlik modunu anlamadim hani biz karatayda 2 ogun yiyorduk. Ben aksamlari kurt gibi acikiom ama 8den sonra yememeliyiz? Ben yanlismi yapiorum simdi. , daha yeni kahvaltimi yaptim ve 1 muz ustune tarcin doktum ve yaninda 1 kase yogurt yedim. . Hahaha cok tesekkurler ablacim ne fistigii yahuu daha fistik olmak icin yolum bayagi uzunn:))) malesef eve kpattim kendimi hic morelim yok disari cikmaya:))
Kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm
Anam kızlar kan ter içinde kaldım bugünki kızlarla spor seansımız da bitti
Valla ana kız onlardan daha dirençli çıktıkbir ara bir tanesi koltuğa yığıldı kaldı dedim kırarım kafanı kaldır popişi nasıl gülüyor az soluklanayım Banu Ablacığım diye
Yaptığımız sporlar;
2 Mil Leslie
15 dakika TAe BOO videosundaki egzersizler
20 tam Mekik
20şer Kol hareketleri 1.5 kgluk dambellerla
30 x body power aletiyle iç baçak hareketleri
25 x body power aletisyle göğüs ve kol hareketi
100 ip atlama
Yarın kızkardeşimle pazara çıkacağım için ben yapmayacağım ama kızlara tembihledim kıvırırsanız kafanızı kırarım diyehatta kızım o zaman sen yoksan bir arkadaşımı daha çağırayım yaparız birlikte dedi maşallah fena gaza geldi oda
Bir saat sonrada inşallah akşamlık yemeğimi yapar yerim kızlarla nasılsa artık eşimi beklemiyoruz erken paydos yapmak için
selam güzeller yağmurlu yine burası oysa sabah ne güzeldi hava çok pişman oldum erkenden popomu kaldırıp yürümediğime şimdi bu yağmurda yürüyemiycemevde de kuzen var onun önünde leslie falanda yapamam kırk yıl dilinden düşürmez sonra dalga geçer benle . bakalım akşama yağmur dinerse yemek üstü en azından yarım saat çıkarım. bu arada kuzen beni yazdan beri görmüyordu abla sen baya zayıflamışsın gözümden kaçmadı dedi aayyy bi sevindim evet rakamsal olarak zayıfladım biliyorum ama sonuçta hala aynaya baktığımda kat katım başkasından duymak iyi geldi kuzenimle ben birlikte büyüdük evlerimiz yan yanaydı bu kuzucuğumun anneciğini kaybettik 5 sene evvel oyüzden ilgiye alakaya çok muhtaç ve tabi ev yemeklerine pasta böreğe de hasret oyüzden sabahtan kahvaltıya hamur kızarttım ona iki tanecik yemiş olabilirim ama küçüklerdi akşam içinde ıspanaklı börek istendi yaptık bakalım ama ağzıma sürmüycem söööz
Kizlar menumu paylasiyorum
Sabah: yesilcay ve mate karisik, 1/2 bardak sut 1/2 yulaf 2 ceviz 1 yk kuru uzum
Ara: 1 avuc leblebi + 2 cay kasigi yaz helvasi
Oglen: 150 gr biftek salata( kivircik,nane,salatalik)
Ara: 1 ceviz 1 dilim kuru elma yesil cay
Aksam: 1/2 bardak yogurt , 1/2 bardak yulaf
30 dk evde kardio+ 40 dk yuruyus
2 litre su
iyi aksamlar:
bu sabah: evde degildim.. yarım simitten azcicik buyuk simit birde cay.
aksam:haslama tavuk..ayran
7 bardak su
100 ip (tekrardan basladim)
Bugun canim Babamin 3uncu olum yili.. Cok ozledim..
Herkese iyi aksamlar bugunku menumu paylasiyorum
Sabah: 1 yumurta ve 4 dilim sucuktan omlet
25 gr beyaz peynir 1 burgu peynir domates salatalik 8 zeytin 10 tane findik 1 gun kurusu
Ogle: yarim elma 1 gun kurusu 4 findik
Aksam: firinda 2 tavuk but yanina 4 dilim firinda patates salata yogurtt bi bardak kola
3 litre su
40 dakika kosu bandinda tempolu yuruyus
Merhaba kızlar bugün ku menum
sabah beyaz peynir haşlanmış yumurta domates salatalık biber 6 tane yeşil zeytin ara bir ayran
ara maden suyu sade
öğle bir kase çorba 3tane köfte salata
ara yarım bardak tarçınlı süt
akşam bir tabak bamya yemeği 4kaşık bulgur pilavı bol salata yoğurt
y
2,5 litre su 1 00 ip atlama 20 dakika kadar ancak yürüyüş bebeğim çok huysuz daha fazlası na izin vermedi
Hala kusuyorum midemde fena bir agri hissediyordum ve tuvalete gidip hepsini cikardim. Gerci hala var biraz sanki ama uyumaya calisacam...
Iiyi geceler menu paylasmaya geldim
Sabah kuymak yedim 1dilim ekmek
Oglen baget salata
Aksam tarhana çorbası sebzeli türlü salata
Gun icinde yulafli bisküvi
2litresu
Ben kesin kilo alsim bu donemde yaptitim tum seyler bosa gtti
2 gündür giremedim yaa kusura bakmayın...biraz kosturmaca geçti günlerim..bebişlerim büyüyorlar..çok tatlı oldular...
pzt menümü paylaşayım
sabah:
peynir
10 adet zeytin
domates
küçük bir parça ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
cok az bal
ara sütlü kahve
öğle minik bir dilim börek
akşam
kıymalı kabak
yogurt
ara elma
salı menüm
tereyağlı yumurta
ceviz
zeytin 10 adet
peynir
12:00ara sütlü kahve
15:00 1 armut
akşam
kıymalı yumurtalı kabak yarım tabak
sebzeli makarna 1 tabak
yogurt 1 kase
ara:elma
yatarkende 1 bardak süt
yaaa banucum ben böle yemesem inan sütüm yetmiyor...o yüzden yiyorum ama artık daha az kalorili şeyler yemeye özen göstereceğim....sütüm olmayınca mama vermek zorunda kalıyorum onu da istemiyorum...meyveyi biraz azaltmam lazım ama armut da çok güzel süt yapıyor ondan yiyorum....neyse ama bundan sonra hayatımdakı hareketi arttıracagım...bu şekilde eksiye düserim inşallah...
hemen dünkü menümü yazayım
sabah 1 yumurtalı kk cevizsiz
öğle : etsiz türlü ve yoğurt
akşam : 2 kaşık ıspanak, 2 kaşık fırında patlıcan kabak, yoğurt
su 1,5 litre
niyeyse bu hafta suyu bi türlü artıramadım bu sabahta tartıldım dünle aynıyımama cumaya kadar tartılmayıp tam azimle yine devam cuma sabahı güzel olsun sonuç inşallah
pazartsei menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle:davetliydim 2 y.k yoğutlu kabak ve havuç salatası,3 y.k yeşil mercimekli mevsim salata ,1/4 kadar poğaça(kızımdan artan bir lokmaydı),2 yemek kaşığı zeytinyağlı kaldirik kaptanım tatlı yemedim mutluyum
15:30 16:00 arası tempolu yürüyerek eve dönüş yaptım.
akşam 1 buyuk kase mevsim salata
2 lt su
Gunaydin kizlar . bugun feci bi ayak agrusiyla uyandim aksam hic biseyim yoktu sebebini bende anlamadim. 1 mil leslie yaptim yeni basladim bakalim faydali olcakmi. Faydasini gorenler varmi
Sweetdimple bazen ufak tefek mesela gün içinde gün kurusu yiyorum yada ne biliyim bi bisküvi atıyorum ağzıma unutuyorum bildirimlerimde onları bildirmeyi sonradan aklıma geliyo felan geçen gün daha öncelerden gittiğim diyetisyenimin dediği geldi aklıma 1 fındık bile vücudun tarafından kaale alınır demişti sen unutursun çünkü amaaan ne olacak ki dersin ama vücudun senden daha akıllı bunu unutma demişti keşke vücudumuzda unutsa dimi
bende bu sabah hatta dün akşamdan beri bel ağrısı çekiyorum canım aslında ısınma hareketleride yaptım ama yeni başladım sanırım ondan.
kaptanım aslında önce doktorun verdiği bel hareketlerinimi yapsaydım 1 2 hafta uzun zamandır yapmıyorum çünkü bel kasları bi toparlansamıydı... bilemedimmmbu sabah viledayı yaparken bile zorlandım resmen... ama ben bu göbüşün toplanmasını simitlerin gitmesini istiyorum yaaaa
Saol ablacimmmcok daha iyiyim alhamdulillah, cizgi film sesiyle uyandim bendeee Kapim kapali olmasina ragmen ses odamin icindeydi Kapali gozlerle oturmaodasinin kapisini kapattim ama birkere uyandigimda artik zor uyuyorum 8:30 kalktim
kaptanım gümüş suyu ile ilgili ne düşünüyosun sadece hastalık için mi kullanılmalı sence.. araştırma içindeyim..
Simitlerden kurtulmak bende istiyorum napcaz yaa
bende emzirirken diyet yapamamıştım 1 yaşından sonra gündüz de işte olduğum için ancak cesaret edebildim yoksa benim de midem çok ağırıyor emzirirken. Bir de banum duymasın kimse de örnek almasın ama her gün sütümü artırıyor diye bir paket kremalı bisküvi yedim, kendimi mi kandırdım bilmiyorum ama yaptım maalesef
selam güzeller dünkü menümü yazıp kaçıcam
sabah: karatay kahvaltısı ve 2 tane hamur kızartması
ara: keçiboynuzu tozu ile yapılmış türk kahvesi
öğle: domates salatalık bir parça kaşar peyniri
ara: maden suyu
akşam: yeşil mercimek yemeği, bool salata
su: 3 lt
spor: 35 dk yürüyüş
bulbulum mantının içine fasulye haşlayıp at böylece mantılar seyrelir nefsinde körelir. ben hep bi sebze haslıyorum koyuyorum karnıbaharda oluyor bu bazen
daldım direk geneselam peteklerimm
YAŞASINNNNN KARATAY KAHVALTISIIIII
BU SAAT OLDU DAHA GRAM AÇLIK YOKKKK
GELSİN LEPTİN GİTSİN YAĞLARRRRR
Bende bugün başladım hakikaten etkiliymis ama öğle saatlerinde eve gelince yemek yedim gorunce dayanamadım
Bulgurlu tabi kaptanım,walla regl olsan dert olmasan dert modundayım herzaman:)))))
Pazartesi menum
Sbh yarım kk
Öğleden sonra mantı yoğurtlu salata bir iki kornişon
Aksam bes altı erik
1 maden suyu,2 Türk kahvesi( hurma),1 yesil cay
kızlar az önce iş arkadaşımın 42 beden pantolonunu denedim veeeee bacaklar çok rahat geçti kapanmasada henüz kalçada azıcık zorlanarak geçtiiiiiiii
sanırım 2-3 haftaya diğer yedek iş pantolonumu değiştiririm 42 ile...
Merhaba kızlar
Zaten aksamdan aksama girebiliyordum şimdi iyice kaldım yerimde,yaklaşık bir haftadır ev netimizde sorun var kaç kere gidip geldiler anlık düzelip sonra yine gidiyo,eşimde sıkıldı sanırım degiştiricez.
Pazartesi günüm vardı gelecek olanlarda mantı istedi buzluktada olunca cok kolay oldu benim icin,ikişer tabak yediler:)Geriye bi Tatlıları yapmak kaldı sevmesemde:) onuda hallettim şükür
Ayrıca oğlumun aşısıda vardı o gün eşime sen götür ben hazırlanıyım dedim saolsun götürdü ama çocuğun ceketini sağlık Ocağında unutmuş,niye unuttun diyorum ee hemşire soy dedi giydir demediki diyo:)))
Ha bu arada dün yeni bir dişimiz daha patladı günlerimiz böle geciyo iste
Hahaha abla bugun malesef 8:30 kalktim cizgi film gurultusuyle. Yaaaa benim problemim erken kalkmakk. Ben uyumak istiyorum bosubosuna 3 4 saat erkenden kalkacam yapacak birseyim yokki abla evdeyim anca temizlik yapiorum oda uyandiktan sonrada oluyor zaten
bugünki 2 lt suyum tamam 1,5 litresi karbonatlı, yeşil çayımı da içtim, 1 şişe maden suyumda bitti kendimi şişelere vurdum bugünnnn
Ewet bahceli ama yan tarafta portik oldugu icin cok iyi gorebiliyorlar bahceyi hayatta yapmam spor bahcede gorurler diye:))) amann yuruyusemi bu haldee. Asla ablaen az 10 kilo verip oyle disari cikarm bi sureligine eve tiktim hapsettim kendimi. Benim hobim kitap okumak pastalar yapmak takilar yapmak ve oyun hamuruyla herseyi yapmak :)) misal oyun hamurundan lahmucunu bile yapabilirim salatalariyla beraber :)) 3D yani. Dans etmeyi cok severim oyle ama bu aralar canim hicbisi istemior hatta suan yatagima girmisim depresyonda gibiyim. Kendimi hergun halsiz hissediyorum
Kizlar ayak agrisi ile uyandim dedimya ayagimi burkmusum ya. Dunden ters bisi yaptim sanirim. Simdi hic basamiyorum. Agriya degil sporum aksadi ona uzuluyorum
Bugunku menumu paylasiyorum kizlar
Sabah : yesil cay , 1/2 bardak yulaf,1/2 bardak sut, 1 yk kuru uzum , 1 ck tarcin, 2 ceviz
Ara: 5 badem+ 1 dilim kuru elma
Ogle: 1 dilim firinda makarna , salata, 2 kasik yogurt
Ara: sekersiz sutlu kahve
Ara: yesilcayla karisik mate cayi
Aksam: 1/2 bardak yogurt,1/2 bardak yulaf , elma
Ara: yesilcayla kariaik mate
Ayagim burkuk oldugu icin sadece sabah 1 mil leslie o da aciya ragmen+ 2.5 litre su
Cok istikrarli gidiyorum insallah bu kez olcak. Burdan aldigim motivasyonunda katkisi var. İyiki varsiniz
Ben kendimi baya bi hafiflemis hissediyorum bu kilodan cok sizden aldigim enerji sayesinde. Herkes zayif bi ben sismanmis gibi hissediyordum. Daha dogrusu bunu insanlar hissettriyordu.Simdi sizinle motive olmak.Destek almak harika bi duyguymus. Dilerim bigun hepimiz burada zayiflama hikayemizi paylasiriz
evet canım çünkü eşekten düşenin halini eşekten düşen bilirmiş... bizde birbirimiz iyi analayabilecek duygulara sahibiz bu yüzden bi takımız zaten..... inşallah canımm
Misafirim var yatili diyet flaan yalan oldu offf yaaa
Iyi akşamlar herkese
Bugünün menüsü
Sabah 2adet tost ince dilim kasarli
Öğlen sehriye salatasi
aksam kumpir
2litre su
Adet donemim ve yatili misafir ayni doneme geldi of tum inancim kayboldu yaaa hic bise yapasim yok kesin fazla cikicam cuma günü ne guzel 57 leri görmüştüm
Normal karbonat mi bugün biri daha bu sekilde su tuketiyordu gördüm de icine limon dilimleride atmış
Kizlar ve ozellikle banu ablaSweetdimple ben bi karar aldim bu hafta yaristayim ve son 2 hafta 1 haziran kadar yani yarista olmak istemiyorum degilde, daha cok 2 hafta tartilmamak. Bunu nasil yapicam ? Burdan ayrilmicam yine sohbet ederim menulerimi paylasirim ama 2 hafta sonra tekrar yarisabilirmiyim?
bugünkü menüm
sabah kalkar kalkmaz bir bardak su
yarım saat sonra ıspanak ve maydanozla hazırladığım su
ardından karatay kahvaltısı
öğle: domates salatalık, kaşar peyniri
ara: sütlü kahve
ara: soda
akşam: bir tane kurabiye, iki yemek kaşığı mantı, bol salata, iki çatal yaş pasta
su: hazır su bitmiş evde çeşmeden de içmek istemedim daha evvel bu yüzden zehirlenmiştim çünkü, oyüzden sadece 1 lt ama su geldi az önce 1 lt daha içmeye çalışcam
bugunku menum
sabah: karatay kahvaltısı+1 elma
aksamsadece bulgur pilavi vardı ) 6 kaşık
3_4 bardak su
5 bardak ayran
(suyu icemedim yogurda kattım ictim..ayrani sevdigimden)
İyi aksamlar hanimlar bugunku.menumu paylasiyorum
Sabah : kk kahvaltisi
Ögle: yarim elma yarim avuc kadar beyaz leblebi 1 adet yulafli biskuvi 1 gunkurusu
Aksam: yesil mercimwk corbasi, yogurt
2.5 lt su, 40 dk pedal, 150 mekik
Sweetdimple msjlarımı kontrol ederken farkettim dünki salı gününün menüsünü paylaşırken pazartesi demişim özür dilerim bu ara yoğunum baya finallerim var ders çalışıyorum kafam çok karışık
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
çarşamba menü ve program
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
ara 1 bardak süt 1 parça çiko
14:30 diş randevum vardı. 1 durak önce inildi ve yüründü 2 gidiş 2 geliş 4 km cepte
öğle malesef dürüm döner yedim ve 1 ince dilim meyveli pasta( çok uzun zaman olmuştu sanırım resmen içime canavar kaçmış gibiydi ne verirsen ceza boynum kıldan ince kaptanım sanırım regl olmamın etkisi de var biraz )
akşam:4 adet köfte ,salata ,1 bardak ayran
2 lt su
oohh süper maşallahsana inşallah 38 beden giyecemiz günler de bir an önce gelir
güle güle kullansın dişini inşallah benim oğlumunda çıkmak üzere ama
afiyet olsun
canım ben kötüyüm dedikçe gerçekten kötü oluyorsun ben de bunu çok yaptım çünkü iyi olacam de çık biraz dolaş temiz hava da inan sana çok iyi gelecektir.
geçmiş olsun canım
kesinikle sana katılıyorum formu takip edeli beri ben de daha bir enerjik ve hareketli oldum
arkadaşlar bugün bana dar gelen bi kıyafete rahatça girdiğmi farkettim zayıflıyomuyum neeee
kolay gelsin canım başarılar
oohh ellerine sağlık benim dolaplarda hatta tüm evde istiyor temizlik .benim oğlum da hep evde hayvan beslemek istiyordu ben karşı çıkıyordum dün pes ettim balık aldık başından ayrılmıyor ufaklık da akvaryumun dışından yakalamaya çalışıyor. Çok tatlılar
Hahahaa yaaaa yerimmm sacakliyiii oyy. Cok iyi yapiosun abla bende renklilere cok uzuluyorumYok canım renkli olsaydı asla almazdım zaten çünkü onların nasıl boyandığını bir kere nette gördüm çok üzüldüm günah sonuçta kimyasalla temas ettiriliyorlar
İnan ufaklığa bile elli kere tembihliyorum hayvanları sakın çok eline alıpta canlarını yakma vebal sonuçta
Bebek gibi bakıyoruz işte ama Allahtan uyudular şimdide sustularanam bayada sesleri çıkıyordu bir ara ufaklık bile yaw uyuyacağım sizde uyusanıza diyip durdu
Sepetin üzerine havlu attıkta bir saat daha ötüp uyudular
iyi geceler kızlar bugünkü menüm
sabah karatay kahvaltısı sonrasında bir küçük muz
ara türk kahvesi
öğle:bakıcım içi bulgurlu sarma yapmıştı bir porsiyon yedim cıssstı ama dayanamadım
akşam:fırında tavuk bol bol salata 3 kaşık kabak yemeği
su yaklaşık 2,5 litre
20dakika+30 dakika yürüyüş
Yok canım renkli olsaydı asla almazdım zaten çünkü onların nasıl boyandığını bir kere nette gördüm çok üzüldüm günah sonuçta kimyasalla temas ettiriliyorlar
İnan ufaklığa bile elli kere tembihliyorum hayvanları sakın çok eline alıpta canlarını yakma vebal sonuçta
Bebek gibi bakıyoruz işte ama Allahtan uyudular şimdide sustularanam bayada sesleri çıkıyordu bir ara ufaklık bile yaw uyuyacağım sizde uyusanıza diyip durdu
Sepetin üzerine havlu attıkta bir saat daha ötüp uyudular
Tatlım öğünlerinin arasında en az 4,5-5 saat olmalıki leptin çalışabilsin menülerinde doğru seçimler yaparsan inana bana 6 saatten önce acıkmazsın çık artık şu evden bitanem git çarşıyı dolaş gelip ben çıkarıcam yoksa senii
Uzgun veya stres oldugumda mideme vuruyor bazen benim. Dunde babamin 3 yili oldu. Cok cok uzgundum haliyle, aksam annem ve ablamla yuruyus yaparken yolun ortasinda kusuverdim eve gidene kadar evdede kustum cok.Geçmiş olsun prensesim yediğin birşey mi dokundu acaba
Nihayyette ben oyle sanah sabah kalkamam abla ya 10da kalkmaya calisirim.Ve nihayetttt bak ne güzel olmuş prensesim ne kadar erken kalkarsan vucudun o kadar erken enerji harcamaya başlayacak tatlım
Bitanem böyle olmazki kendine mutlaka bir hobby bulman lazım takı yapmayı seviyormuşsun ama snein evden çıkman lazım bitanem bir kursa filanmı gitsen acaba hem çevren değişir hem yeni arkadaşlar edinirsin sabah spor yapabilirsin ama lütfen yatma tatlım
Aynen ablacim in sha Allah hep beraber verecegiz. Kendime guveniyorum.Yok depresyon filan prensesçok şükür ailen yanında sağlık sorunun yok tek derin kilo olsun geçen sene ne güzel verdin şimdide vereceksin ben sana güveniyorum kuzum ama sen de kendine güven
tamam abla anlasildiKuzucum yeni üyeler malesef 2 ay izne ayrılamıyor şayet takım listesinden ayrılırsan diskalifiye olursun ve cuma zayıflama yarışmalarında 6 ay yarışamazsın
Aman dikkat et cnm önce sağlık bide zordur yani burkulmaKizlar ayak agrisi ile uyandim dedimya ayagimi burkmusum ya. Dunden ters bisi yaptim sanirim. Simdi hic basamiyorum. Agriya degil sporum aksadi ona uzuluyorum
Kilo verdiriyor ve anında tuvalete cıkarıyo diye okumuştum cnm ama bidaha Tövbe elime almam acı cehreyiNe icinmis ben bitkileri seviyorum ya kisticin bi ara civanpercemi kullanmistim
Böyle seylere kendime olmuş gibi seviniyorum yaa devamı gelsin inş cnmmarkadaşlar bugün bana dar gelen bi kıyafete rahatça girdiğmi farkettim zayıflıyomuyum neeee
Saol cnm her diş yeni bi uyku düzensizliliği olsada olsun çıksın biz düzene sokalımoohh süper maşallahsana inşallah 38 beden giyecemiz günler de bir an önce gelir
güle güle kullansın dişini inşallah benim oğlumunda çıkmak üzere ama
afiyet olsun
canım ben kötüyüm dedikçe gerçekten kötü oluyorsun ben de bunu çok yaptım çünkü iyi olacam de çık biraz dolaş temiz hava da inan sana çok iyi gelecektir.
geçmiş olsun canım
kesinikle sana katılıyorum formu takip edeli beri ben de daha bir enerjik ve hareketli oldum
onceki hafta reglden sonra banada aynı sey oldu.. yalan olmustu baya bide telim olmayinca iyice gitti.. dedim kesin kilo aldım ama almamisim ..vermemisimde bu hafta toparliyorum biraz biraz.. sende toparlicaksin elbet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?