Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oohh süper maşallah sana inşallah 38 beden giyecemiz günler de bir an önce gelir
güle güle kullansın dişini inşallah benim oğlumunda çıkmak üzere ama
bugünki 2 lt suyum tamam 1,5 litresi karbonatlı, yeşil çayımı da içtim, 1 şişe maden suyumda bitti kendimi şişelere vurdum bugünnnn
afiyet olsun
canım ben kötüyüm dedikçe gerçekten kötü oluyorsun ben de bunu çok yaptım çünkü iyi olacam de çık biraz dolaş temiz hava da inan sana çok iyi gelecektir.
Kizlar ayak agrisi ile uyandim dedimya ayagimi burkmusum ya. Dunden ters bisi yaptim sanirim. Simdi hic basamiyorum. Agriya degil sporum aksadi ona uzuluyorum
geçmiş olsun canım
kesinikle sana katılıyorum formu takip edeli beri ben de daha bir enerjik ve hareketli oldum

kolay gelsin canım başarılar
oohh ellerine sağlık benim dolaplarda hatta tüm evde istiyor temizlik .benim oğlum da hep evde hayvan beslemek istiyordu ben karşı çıkıyordum dün pes ettim balık aldık başından ayrılmıyor ufaklık da akvaryumun dışından yakalamaya çalışıyor. Çok tatlılar

iyi geceler kızlar bugünkü menüm
sabah karatay kahvaltısı sonrasında bir küçük muz
ara türk kahvesi
öğle:bakıcım içi bulgurlu sarma yapmıştı bir porsiyon yedim cıssstı ama dayanamadım
akşam:fırında tavuk bol bol salata 3 kaşık kabak yemeği
su yaklaşık 2,5 litre
20dakika+30 dakika yürüyüş

Hahahah aii yerimmm onuuuuben. Neguzel gulegule buyutunnnn ablacim :)) renksizmi yada boyalilardanmi

Hahahah aii yerimmm onuuuuben. Neguzel gulegule buyutunnnn ablacim :)) renksizmi yada boyalilardanmi

Yok canım renkli olsaydı asla almazdım zaten çünkü onların nasıl boyandığını bir kere nette gördüm çok üzüldüm günah sonuçta kimyasalla temas ettiriliyorlar
İnan ufaklığa bile elli kere tembihliyorum hayvanları sakın çok eline alıpta canlarını yakma vebal sonuçta
Bebek gibi bakıyoruz işte ama Allahtan uyudular şimdide sustular anam bayada sesleri çıkıyordu bir ara ufaklık bile yaw uyuyacağım sizde uyusanıza diyip durdu
Sepetin üzerine havlu attıkta bir saat daha ötüp uyudular

İyi akşamlar çıtırlarımmm sizlerin affınıza sığınıyorum bu ara yoğunluk had safhada 2 haftaya dek normale döneceğiz inşallah ama neyseki öyle güzel kaynaşıp birbirinize destek oluyorsunuzki çok gurur duyuyorum sizlerle

sana bir tiyo vereyim kuzum yumurtayı marulun arasına koy ister haşlanmış ister omlet inan öyle güzel oluyorki alışmana yardımcı olur olacak tabiki tatlımmm

Hoşgeldin fıstığımm hemen dönmen iyi olmuş tatlım falza ilerlemeden önlemini alırız inşallah çok almamışsındır ayrıldığın kiloya dönmeden listeye giremiyorusn çünkühedefe dek ayrılmak yok artık

Enişte en doğrusunu yapmış almamakla Birlikte sağlıklı beslenmeye de başlarsınız inan çok şanslısın sana özel antrenörün var tatlım Sana harika destek olacağına eminim

Süte alerjim var icmeiyorum da, gun kurusuyla idare etcem artik bittere izin cikmasina cokk sevindimm cok severim ama azicik yicez tabi

günde iki kareyi geçmemek şartıyla ama

Hoşgeldin makresim seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun kuzum gerçi annelik bir güne sığdırılamaz

Deryacım menün harika canım al benden de o kadar guya evdeyim ama saatler koşturuyor.Kuzum simitler için en güzeli twist ve kelebek twist ama belin ağrımaya başlamış bilemedim tatlım bir de hulahop çevirebiliyorsan al bitane harika bel çalıştırıyor prensesle yaparsınız

Afiyetolsun canım sitedeki hareketler hakikaten muntazam her güne dağılımı süper.Eminim çok faydasını göreceksin prensesin büyüdü sırtın yere gelmez artıkSporun saati yok bence içinden geldiği an yapmak lazım en güzelini yapmışsın

baya yeni kanlar gelmiş buraya banum şenlenmiş ortalık. umarım ilk göz ağrım 6. takımın yuzu sizle gulsun azminiz daim olsun, başarıyla mezuniyetleriniz olsun kızlar.

Evet meleğim işenlendi ama kaptan kayıp Aamin kuzum hepimizin gülsün inşallah

ne olsun makresim hafta sonu ankaraya gittik eylul hanımın 1. yaşgunune suprize, tabi supriz bana yol su elektrik olarak geri döndu anam mazeret çok işte gene artıdayım (((

Düzen bozuldumu olmuyor malesef ama sağlık olsun sen halledersin 1 haftada neslim

O ağrıkeiscilerin öyle çok yan etkisi varki meleğim ama çok ağrın olunca alacaksın mecbur.Bence herşeyi kaptın artık ellerine sağlık gelemesemde gözüm arkada kalmıyor sayende çok teşekkürler bitanem

Dondruma konusuna gelince sabahları 1 veya en fazla 2 top sade dondurma olmak şartıyla yiyebilirsiniz ama malesef kilo vermeniz yavaşlar karar sizin

Tatlım öğünlerinin arasında en az 4,5-5 saat olmalıki leptin çalışabilsin menülerinde doğru seçimler yaparsan inana bana 6 saatten önce acıkmazsın çık artık şu evden bitanem git çarşıyı dolaş gelip ben çıkarıcam yoksa senii

Cceommm sana kelimeler yetersiz kalıyor tae boo da yaptın ya maşallah bitanemmmm harikasınn onun bir videosunu yaptım resmen emekleyecektim

Eemklerinin karşılığını aldığını görmek ne güzel değilmi meleğim daha dur sen hedefine yaklaştıkça herkes nasıl zayıfladığını merak edip soracak en sevdiğim kısım allah razı olsun sizden kuzum kuzneinle ilgilenmen ne güzel ev yemekleirni yap tabiii ama sadece tadımlık ye lütfen

Afiyetolsun tatlım

bu sabah: evde degildim.. yarım simitten azcicik buyuk simit birde cay.
aksam:haslama tavuk..ayran
7 bardak su
100 ip (tekrardan basladim)

ipe başlaman süper jojom ama simit alışkanlık halinemi gelmeye başladı

Bugun canim Babamin 3uncu olum yili.. Cok ozledim..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş prensesim rabbim sana kardeşlerine ve anneciğine uzun ömürler versin

öğle ye lütfen yarım bardak süt veya yoğurt ekle tatlım meyve yediğin zaman patatesi de affedebilirim ama kola da nedir lütfen kuzum diyeti geçtim sağlığın için çok zararlı

harikasınnn

Hala kusuyorum midemde fena bir agri hissediyordum ve tuvalete gidip hepsini cikardim. Gerci hala var biraz sanki ama uyumaya calisacam...

Geçmiş olsun prensesim yediğin birşey mi dokundu acaba

Iiyi geceler menu paylasmaya geldim
Sabah kuymak yedim 1dilim ekmek
Oglen baget salata
Aksam tarhana çorbası sebzeli türlü salata
Gun icinde yulafli bisküvi
2litresu

Umudum kuymağı tadımlık yemişsindir umarımmm çok kalorili çünkü öğle ve akşam harika spor yok yine

Ben kesin kilo alsim bu donemde yaptitim tum seyler bosa gtti

karamsarlık yok kaçırdığın öğünün ertesinde hemen telafi etmelisin umudum

2 gündür giremedim yaa kusura bakmayın...biraz kosturmaca geçti günlerim..bebişlerim büyüyorlar..çok tatlı oldular...

Allah bağışlasın tatlım ne kusuru

Afiyetolsun canım ama ne kadar az karbonhidrat alırsan o kadar iyi

salı menüm
tereyağlı yumurta
ceviz
zeytin 10 adet
peynir

12:00ara sütlü kahve

15:00 1 armut

akşam
kıymalı yumurtalı kabak yarım tabak
sebzeli makarna 1 tabak
yogurt 1 kase

ara:elma
yatarkende 1 bardak süt

akşamı tam ters yapmışsın perimmm yumurtalı kabak ve yoğurt doyana dek yiyebilridin ama akşam makarna hata yatarken de süt yerine ayran tercih et kuzum

İkiz bebiş emzirdiğin için haklısın perim ama karbonhidrat sütünü artırmazki bol bol su ve yeşilliğe yüklenmen lazım kuzum.Meyveyi sabahları tercih et Bebişler emeklemeye bir başlasın sen o zaman gör hareketi

Afiyetolsun deryam menü güzel ama suyu azaltmışsın üstelik yaz da geldi tartılmak yasakkk

harikasın balımmmm ne güzel doğru seçimler yapmışsın fazla cıs olmadığı halde akşam salata teşekkürler tatlım

Gunaydin kizlar . bugun feci bi ayak agrusiyla uyandim aksam hic biseyim yoktu sebebini bende anlamadim. 1 mil leslie yaptim yeni basladim bakalim faydali olcakmi. Faydasini gorenler varmi

Geçmiş olsun bitanem spor esnasında ters bir hareket yapıp farketmedinmi acaba

Evet aynen balım ayrıca sakız bile çiğnesen leptini durdurmuş oluyorsun kuzum öğün aralarında oruçmuşsun gibi düşün bitanem

bende bu sabah hatta dün akşamdan beri bel ağrısı çekiyorum canım aslında ısınma hareketleride yaptım ama yeni başladım sanırım ondan.

Aamn deryam kaş yapacağım derken göz çıkartmayalım ne olur dikkat et bel çok önemli

Aynen öyle bak hatanı da biliyrosun kuzum bel kaslarn güçlensin sonra diğerleirni yaparsın zprlsama lütfen kendini

Saol ablacimmm cok daha iyiyim alhamdulillah, cizgi film sesiyle uyandim bendeeeKapim kapali olmasina ragmen ses odamin icindeydi Kapali gozlerle oturmaodasinin kapisini kapattim ama birkere uyandigimda artik zor uyuyorum 8:30 kalktim

Ve nihayetttt bak ne güzel olmuş prensesim ne kadar erken kalkarsan vucudun o kadar erken enerji harcamaya başlayacak tatlım

kaptanım gümüş suyu ile ilgili ne düşünüyosun sadece hastalık için mi kullanılmalı sence.. araştırma içindeyim..

Kemal miller da okudun sanırım deryacım bende uzun süre araştırdım ama bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası ve sadece tek bir sitede kaliteli gümüş suyu satılıyor tamamen ticari pazarlama tekniği gibi geldi

Simitlerden kurtulmak bende istiyorum napcaz yaa

Hulahop twist tiffany rothe kelebek twist

Tmaamen psikolojik aslında makresim ama geç de olsa itirafın güzeldibisküvi ve kremasında süt yapacak birşey bulamadım

Tadımlığa izin vermiştim meleğim ama pek lezzetlimi yaptın akşam hafif geçirmişsin tatlım bu arada kahveni şeresiz içemediğin içinmi keçi boynuzu tozu kullanıyorsun

bulbulum mantının içine fasulye haşlayıp at böylece mantılar seyrelir nefsinde körelir. ben hep bi sebze haslıyorum koyuyorum karnıbaharda oluyor bu bazen

Güzel yöntem neslimmmm
daldım direk gene selam peteklerimm

Aşkolsun neslim burası senin evinnn

YAŞASINNNNN KARATAY KAHVALTISIIIII
BU SAAT OLDU DAHA GRAM AÇLIK YOKKKK
GELSİN LEPTİN GİTSİN YAĞLARRRRR

kesinlikleee

Bende bugün başladım hakikaten etkiliymis ama öğle saatlerinde eve gelince yemek yedim gorunce dayanamadım

Ttalım kahvaltını erken yapıyorsan 2,5-3 öğün yapabilirisn kuzum

Bulgurlu tabi kaptanım,walla regl olsan dert olmasan dert modundayım herzaman:)))))

Yok yok inan gelmemesi daha çok stresli meleğimm keşke düzneli gelse de o ağrıları çeksem modundayım

Pazartesi menum
Sbh yarım kk
Öğleden sonra mantı yoğurtlu salata bir iki kornişon
Aksam bes altı erik
1 maden suyu,2 Türk kahvesi( hurma),1 yesil cay

tamam cıs yedim ama akşam telafi ettim diyorusn

O iş pantolonların daha çokkkkkk değişecek kuuzm daha yeni başladık show time

İLahi enişte illa giydir demesimi lazımmış Bitanem bu hafta benim nette de aynı sıkıntı var sürekli kopuyor ttnet değil gerçi ama genel bir problemmi var acaba ellerine sağlık tatlım

Bitanem böyle olmazki kendine mutlaka bir hobby bulman lazım takı yapmayı seviyormuşsun ama snein evden çıkman lazım bitanem bir kursa filanmı gitsen acaba hem çevren değişir hem yeni arkadaşlar edinirsin sabah spor yapabilirsin ama lütfen yatma tatlım

bugünki 2 lt suyum tamam 1,5 litresi karbonatlı, yeşil çayımı da içtim, 1 şişe maden suyumda bitti kendimi şişelere vurdum bugünnnn

Ayran cezalımıydı harikasın meleğim

Yok depresyon filan prenses çok şükür ailen yanında sağlık sorunun yok tek derin kilo olsun geçen sene ne güzel verdin şimdide vereceksin ben sana güveniyorum kuzum ama sen de kendine güven

Kizlar ayak agrisi ile uyandim dedimya ayagimi burkmusum ya. Dunden ters bisi yaptim sanirim. Simdi hic basamiyorum. Agriya degil sporum aksadi ona uzuluyorum

İyileşene dek zorlama bitanemm önce sağlık kıs asürede iyileşecekken zorlarsan iş uzar

Afiyetolsun tatlım ama lütfen en azındna akşamları sebze yemeği yesen

elbette olacakkk şüphen olmasın

Aynen tatlım aynı yollardan bizlerde geçtik zayıflama uzun bir maraton ve bu dönemi yaşayanlar bilir
ve en önemlisi destek ki burada fazlasıyla mevcut en ufak pes etmende mutlaka ayağa kaldıracak ve cesaretini güçlendirecek tüm takım yaşasın Hikayelerinizi paylaştığınız gün benim için en büyük mutluluk olacak

evet canım çünkü eşekten düşenin halini eşekten düşen bilirmiş... bizde birbirimiz iyi analayabilecek duygulara sahibiz bu yüzden bi takımız zaten..... inşallah canımm

Bu tabiri çoks eviyorum

Misafirim var yatili diyet flaan yalan oldu offf yaaa

Umudum ne olur kızma bana ama misafir inan bana göre bahane değil tamam misafirin var ayıp olmasın diye yemen lazım ama miktarlara dikkat edersen inan sorun olmaz kuzum çinkü bizim ev tekke gibi misafirsiz bir günüm yok lütfen dikkat at tatlım

Sırf karbonhidrat olmuş umudum lütfen toparla kendini yarın mümkün olduğunca hafif geçir bol su ve 2 fincan yeşilçay iç henüz herşey bitmedi meleğim

Normal karbonat mi bugün biri daha bu sekilde su tuketiyordu gördüm de icine limon dilimleride atmış

Bir de saay su içenler var umudum salatalık limon ve taze nane bir gece önceden yapılıp ertesi gün tüketiliyor

Kuzucum yeni üyeler malesef 2 ay izne ayrılamıyor şayet takım listesinden ayrılırsan diskalifiye olursun ve cuma zayıflama yarışmalarında 6 ay yarışamazsın

akşam gauyet başarılı meleğim hep tadımlık yanında slata aile avantaja çevirmişsin

sabah: karatay kahvaltısı+1 elma
aksamsadece bulgur pilavi vardı ) 6 kaşık

3_4 bardak su
5 bardak ayran

(suyu icemedim yogurda kattım ictim..ayrani sevdigimden)

Jojom bşrazda salata yapsaydın bitanemm ooo ayran daha süper ama su da içmelisin

İyi aksamlar hanimlar bugunku.menumu paylasiyorum
Sabah : kk kahvaltisi
Ögle: yarim elma yarim avuc kadar beyaz leblebi 1 adet yulafli biskuvi 1 gunkurusu
Aksam: yesil mercimwk corbasi, yogurt
2.5 lt su, 40 dk pedal, 150 mekik

Afiyetolsun canım leblebiyi sürekli görüyorum menüklerinde 1 çay bardağı leblebinin 1 dilim ekmeğe eşit oldğunu hatırlatmakta fayda var dedim

Allah zihin açıklığı versin balım inşallah başarıyla atlatırsın sınavlarını .Bülbülüm yapıyor menü tablosunu kuzum sağlık olsun

Aferim prensese annesine çekmiş annesi gibi azimli

Cecom evde civciv zor olmazmı tamam çok şekerler ama her yer batar tatlımGeçensene beyazcanın mı vardı bir horozu kulakları çınlasın hatta ismi de vardı

25 dk ip atlama gelsin balım dürüm döner olmasaydı olabilridi ama ikisi briden çok

Çok sevindim memnun olmana tatlım

arkadaşlar bugün bana dar gelen bi kıyafete rahatça girdiğmi farkettim zayıflıyomuyum neeee

Elbette zayıflıyorsun hedefe tam gaz hem de

Evde köpek besledim kuş besledim ama şu an sadece akvaryum var en zahmetsizi

Hahahaa yaaaa yerimmm sacakliyiii oyy. Cok iyi yapiosun abla bende renklilere cok uzuluyorum ne hale getiriyorlar guzelim civcivleri yaaa.

Afiyetolsun tatlım sarma bulgurluysa yarım tabak falza cıs değil kuzum

Hakikaten bu hayvanların biz insanlardan çektiği nedir hayır boyanınca ne oluyor ben de izlemiştim çok üzülmüştüm cecom talep olmazsa boyamazlar o yüzden idkkat etmek lazım prensese eğlence çıktı desene

Ya abla 5 saat diyorsunda ben 3,5 saat sonra gibi acikiyorum? Hicbirseyde yanlis yapmiyorum sana gonderdigim fotolardaki gibi kahvaltim. Hayiiirr cikmammm hahaha

Geçmiş olsun prensesim yediğin birşey mi dokundu acaba
Uzgun veya stres oldugumda mideme vuruyor bazen benim. Dunde babamin 3 yili oldu. Cok cok uzgundum haliyle, aksam annem ve ablamla yuruyus yaparken yolun ortasinda kusuverdim eve gidene kadar evdede kustum cok.
Ve nihayetttt bak ne güzel olmuş prensesim ne kadar erken kalkarsan vucudun o kadar erken enerji harcamaya başlayacak tatlım
Nihayyette ben oyle sanah sabah kalkamam abla ya 10da kalkmaya calisirim.

Ayy aman bide bu kiloyla kurslara felan gidemem wallahi :)) sabah spor 10da olurmu

Yok depresyon filan prenses çok şükür ailen yanında sağlık sorunun yok tek derin kilo olsun geçen sene ne güzel verdin şimdide vereceksin ben sana güveniyorum kuzum ama sen de kendine güven
Aynen ablacim in sha Allah hep beraber verecegiz. Kendime guveniyorum.
Kuzucum yeni üyeler malesef 2 ay izne ayrılamıyor şayet takım listesinden ayrılırsan diskalifiye olursun ve cuma zayıflama yarışmalarında 6 ay yarışamazsın
tamam abla anlasildi tarti beni stresse sokuyor o yuzden bi sure tartilmak istemedim. Neyse artik yapcak bisi yok.

Ne icinmis ben bitkileri seviyorum ya kisticin bi ara civanpercemi kullanmistim
Kilo verdiriyor ve anında tuvalete cıkarıyo diye okumuştum cnm ama bidaha Tövbe elime almam acı cehreyi
Bana Mısır püskülüde iyi gelmemişti aşırı kasık ağrısı yapmıştı gerçi abartmıştım içmeyi onunla etkisi var.
Herşeyden hemen etkilenen cıtkırıldım biri asla Değilim ama bu acı çehre harabetmişti:)

Saol cnm her diş yeni bi uyku düzensizliliği olsada olsun çıksın biz düzene sokalım

onceki hafta reglden sonra banada aynı sey oldu.. yalan olmustu baya bide telim olmayinca iyice gitti.. dedim kesin kilo aldım ama almamisim ..vermemisimde bu hafta toparliyorum biraz biraz.. sende toparlicaksin elbet..

Ben almisimdir kesin yaa tartiya cikmak istemiyorum ilk defa cuma gunu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…