Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrr
Tartıya bir gün kala bugün saf protein günü yapacağım malum yarına inşallah gördüğüm artıyı yok etmiş olmam lazım

Sorma adaşım cidden TAe Boo baya bir yordu o gün beni ama kızın hoşuna gitti o yüzden devam

Anam ufaklıkta çivcivlerle bozdu aklını Normalde gözünü açar açmaz çizgi film açabilirmiyim diye sorardı ama bugün hemen çivcivlerin başına geçti onları saldı
VAlla etrafa sıçıyorlar ama gözümüz her an üzerlerinde ve elimizde ıslak mendil hazırolda bekliyoruz

Aynen canım hayır boyanınca ne oluyor dediğin gibi
VAlla ufaklığa bile temihliyorum aman sakın hayvanları fazla sıkma günah diye oda sağ olsun yere yatıp onların dolanmasını izliyor ve durup durup Anneciğim çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin diye diye bir hal oluyor

a.s. sanada günaydın cecommmm
o cadıyı bi kere benim yerime sıka sıka öpermisin..... onun o teşekkür eden dillerini yerimmmm

günaydınnn kızlarrrrr

hemen dünkü menümü paylaşayım

sabah : 9,30 yineeee nefiss bir kk
öğle : 15,00 yeşil mercimek 2 kepçe, yoğurt (malesef mercimekte erişte vardı normalde aşçı koymuyor diye evden bişey getirmedim mecbur yedim ama )
akşam : kuru fasulye 1 büyük tabak aslında az yiyecektim ama aldığım fasulye çok güzelmiş... dayanamadım bide üstüne 3 kaşık semizotu yemeği yedim...

spor 30 dk yürüyüş 20 squat 10 15 tekrarda bacak hareketi yaptım.

Kizlar ayak agrisi ile uyandim dedimya ayagimi burkmusum ya. Dunden ters bisi yaptim sanirim. Simdi hic basamiyorum. Agriya degil sporum aksadi ona uzuluyorum
Geçmiş olsun canım, ağrı kesici merhem sürseydin. Devam ederse doktora gitmeyi ihmal etme sakın

maalesef canım su neden öyle oldu anlamadım unutuyorum susuyorumda aslında ama biraz yoğunluktan sanırım.
evet hatam belli önce biraz güçlenmek gerekki koruyalım beli...
Gümüşsuyu banada biraz öyle gibi geldi sana bi sorayım dedim.
HEM DE NE SHOWTİMEEEEEEE
canım ayran işyerinde yapı getirsem olur ama zor geliyor. hazır ayranıda pek tüketmek istemiyorum ama çok severim...
olsa aslında hem yağ yakar protein hem leptin riske girmez ama ne bilim olmadı alırım...

Misafirim var yatili diyet flaan yalan oldu offf yaaa

ahhh ahhh napsak bu durumları bilmiyorum... kararlı olabilsek olacakta pes ediyoruz...

kuzum boyun kaç senin aslında kilon azzz bizimkilerin yanında

geçmiş olsun canım

bende suluğumun içine limon dilimi atıyorum limonsuz su midemi bulandırır hiç içemem zaten limonda tok tutuyormuş, vücudun alkali dengesini sağlıyormuş ve yağ yakıyormuş
bende çok severim limonlu suyu ama tansiyon problemimden dolayı içemiyorum.. o yüzden karbonata devam

cok aç değildim ama görünce dayanamadım iste
canım ölçüyü kaçırmadıktan sonra sorun yok...

Inşallah canım ya bugün öğle özellikle çok dikkat edemedim ama faydası olacağına bu sayfayı takip etmeye başlayalı beri inanıyorum.

olur olur. bak sana tüyo yada bana böylesi yaradı.. sabah büyük porsiyon, öğle orta akşam en küçük

bugunku menum
sabah: karatay kahvaltısı+1 elma
aksamsadece bulgur pilavi vardı ) 6 kaşık

3_4 bardak su
5 bardak ayran
(suyu icemedim yogurda kattım ictim..ayrani sevdigimden)
harikasın jojom afiyet olsun

İyi aksamlar hanimlar bugunku.menumu paylasiyorum
Sabah : kk kahvaltisi
Ögle: yarim elma yarim avuc kadar beyaz leblebi 1 adet yulafli biskuvi 1 gunkurusu
Aksam: yesil mercimwk corbasi, yogurt
2.5 lt su, 40 dk pedal, 150 mekik

menün çok güzel canım

kolay gelsin balımmm rabbim zihin açıklığı versin

oohh süper maşallah sana inşallah 38 beden giyecemiz günler de bir an önce gelir

kesinikle sana katılıyorum formu takip edeli beri ben de daha bir enerjik ve hareketli oldum

inşallahhhhhhh

arkadaşlar bugün bana dar gelen bi kıyafete rahatça girdiğmi farkettim zayıflıyomuyum neeee

eriyoruzzzzz kuzummmmmmmmm

çokta abartılı değilmiş kuzum sorun yok bence... karaty dışı bişey yok ki

bugün hayatımda ilk kez şekerimi ölçtürdüm.. niye öyle bişey yaptım işyerindeki kızlar gitmişler eczaneye mağazanın karşısında pek bi şanslıyız sankimmm. neyse onlar gitti ölçtürmeye bende gaza geldimmm iyikide gitmişimmmm bir daha bir daha bir daha yaşasın karatay dedim. hepsinin açlık şekeri 118 123 124 ken benimmmmm 98

Hahah dogru soyluyorsun derya abla, ben yaparim ve yapicamda in sha Allah. Kendime guveniyorum bu konuda ama aynaya baktigimda kendimden igreniyorum o yuzden depresyonda gibiyim.
Fıstığım sen niye bu kadar acele ediyorsun, bir anda hepsi gitmez ki. Biraz sabırlı olmaya çalışsan. Ben de 93 kiloydum ama bak 61 i gördüm. Bir yıl önce bu kadar kilo vereceğimi düşünemiyordum bile. Şimdi eski fotoğraflarıma bakıp gülüyorum kendime. Daha dün bile uzun zamandır görmediğim birine rastladım, iyice burnunun dibine geldim de tanıdı beni. O kadar kiloyu nasıl verdin diye soran sorana. Her gün düzenli yürüyüşünü yapar yediklerine de dikkat edersen o kilolar patır patır gidecek. Depresyona girersen kilo vermen çok zor olur. Önce kendini oradan çıkar. Uğraşabileceğin bir hobi bul kendine. Kitap okumayı sevmezmisin. Yada başka bir uğraş bul, bir şekilde kafanı dağıtman lazım. Ve tabiki uyku düzeni. Sen bunlara dikkat etmezsen kısa zamanda vereceğin kiloları uzun zamana yayarsın. Tecrübe ile konuşuyorum seninle ve burda bütün ablaların aynı şeyi söylüyor biraz bize kulak versen, uyku düzenini oturtsan, yürüyüşünü kilo vermeyi beklemeden her gün düzenli yapsan. Açıkhava da sana iyi gelir, hem gözün açılır hemde sporunu yapmış olursun. Kendine şimdi zaman ayırmazsan evlendikten sonra kendine zamanın kalmıyor zaten. Bu günlerinin tadını çıkar

idolümsün makresimmmmmmm

Salı menüm
Kalkınca (6:30)
2 bardak su+1 kuru incir,

Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık, kıvırcık, maydanoz zeytinyağı ve limon gezdirilmiş

ara (10:30)
1 elma

Öğle (12:00)
tavuk sote, salata, 1 dilim kepek ekmeği

Ara 2 hurma,1 ceviz, 1 bardak ayran

Akşam (18:00)
1 kase çorba, taze fasulye, 1 dilim k.ekmeği

Ara (20:00)
4 kaşık yoğurt

Su 3 litre, spor 10 dak ısınma, 35 dak plates, plank squat karışımı

Çarşamba menüm
Kalkınca (6:30)
2 bardak su+1 kuru incir,

Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık, kıvırcık, maydanoz zeytinyağı ve limon gezdirilmiş

ara (10:30)
1 portakal

Öğle (12:00)
1 kase çorba, salata, 1 dilim kepek ekmeği

Ara (15:30)
2 hurma, 2 ceviz

Akşam (18:30)
taze fasulye, 1 dilim k.ekmeği

Ara (20:00)
4 kaşık yoğurt

Su 3 litre, spor 10 dak ısınma, 40 dak plates, plank squat karışımı

a.s. sanada günaydın cecommmm
o cadıyı bi kere benim yerime sıka sıka öpermisin..... onun o teşekkür eden dillerini yerimmmm

Olur canım öperim
Valla her gün tablet diye yırtınan kız hatta vermiyorum diye bazen ağlayan kız sabah beri hiç istemedi tableti
Devamlı civcivlerle oynuyor hatta onlara resim bile yaptı daha doğrusu bana 3 civciv çizdirip onları boyayıp resme ilaveler yapıp tamamladı izin versem kutuya koyacaktı resmini kendilerini görsünlermiş

selam güzeller pazara gittim geldim oooy çok yoruldum güneşten ötürü ekstradan yoruldum sanırım
rica ederim ablam
ozaman haftada bir gün eğer o hafta güzel kilo verilmişse bir top hediye etsem kendime bide ekstradan yürüyüş yapsam olurmu ki kaptancıkım
çok güzel gerçekten ablam heleki üstüme yapışan rahat vermeyen kotlarımın üstümden düştüğünü görmek çook güzel. annem beni en son gördüğünde buraya yeni katılmıştım yani 95 kg idim o çok zayıf çıtır annedir ve hep şikayet eder kilolarımdan gençliğine yazık kızım zayıfla diye şimdi beni görünce en büyük süpriz ona olacak

adımlığa izin vermiştim meleğim ama pek lezzetlimi yaptın akşam hafif geçirmişsin tatlım bu arada kahveni şeresiz içemediğin içinmi keçi boynuzu tozu kullanıyorsun
evet ablam şekersiz içemiyorum türk kahvesi çok acı geliyor bana ya süt katcam yada şeker bende şeker yerine böyle bir çözüm buldum sakıncası olurmu ki acaba
akşam gauyet başarılı meleğim hep tadımlık yanında slata aile avantaja çevirmişsin
dedim direk sofraya oturursam dayanamaz yerim oyüzden sofraya oturmadan salatamı aldım önüme bi güzel karnımı doyurdum ama pastaya dayanamadım
bende çok severim limonlu suyu ama tansiyon problemimden dolayı içemiyorum.. o yüzden karbonata devam
bende de var tansiyon sıkıntısı olur olmadık düşüyor oyüzden soda içiyorum bende

Ya ablacim biranda hepsi degilde 20 kg en fazla gidicek. Ben cok skildim bu durumdan. Bi yandan kendim disariyi gormek istemiyorum. Halime bak iyy.. Yazdan sonra baslasaydim emin ol bunu 1 yila yayardim ama tr gidip orda rahat rahat gezmek istiyorum. Ramazana kadar diyet yapcam. Ramazanda zaten 1 corbayla yetinmek istiyorum aclik grev yapicam herhalde. Alirsamda yazdan sonra alayim geri kg. Ama dikkat edicem ben yediklerime bu kilolar gidicekkkk ben bu halle tr gitmem. Kitaptan baska cok hobbym varbenim ama bu kilodada canim hicbisi istemiyor.

Merhaba kaptanim yumurtayı ekmek olmadan yemek çok zor ama alisiyorum yarın da marulla deneyicem teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…