Normal karbonat mi bugün biri daha bu sekilde su tuketiyordu gördüm de icine limon dilimleride atmış
Cceommm sana kelimeler yetersiz kalıyor tae boo da yaptın ya maşallah bitanemmmm harikasınn onun bir videosunu yaptım resmen emekleyecektim
Aferim prensese annesine çekmiş annesi gibi azimli
Cecom evde civciv zor olmazmıtamam çok şekerler ama her yer batar tatlım Geçensene beyazcanın mı vardı bir horozu kulakları çınlasın hatta ismi de vardı
Hakikaten bu hayvanların biz insanlardan çektiği nedirhayır boyanınca ne oluyor ben de izlemiştim çok üzülmüştüm cecom talep olmazsa boyamazlar o yüzden idkkat etmek lazım prensese eğlence çıktı desene
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrrr
Tartıya bir gün kala bugün saf protein günü yapacağımmalum yarına inşallah gördüğüm artıyı yok etmiş olmam lazım
Sorma adaşım cidden TAe Boo baya bir yordu o gün beni ama kızın hoşuna gitti o yüzden devam
Anam ufaklıkta çivcivlerle bozdu aklınıNormalde gözünü açar açmaz çizgi film açabilirmiyim diye sorardı ama bugün hemen çivcivlerin başına geçti onları saldı
VAlla etrafa sıçıyorlar ama gözümüz her an üzerlerinde ve elimizde ıslak mendil hazırolda bekliyoruz
Aynen canım hayır boyanınca ne oluyor dediğin gibi
VAlla ufaklığa bile temihliyorum aman sakın hayvanları fazla sıkma günah diye oda sağ olsun yere yatıp onların dolanmasını izliyor ve durup durup Anneciğim çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin diye diye bir hal oluyor
Evet ya cok zor merdivenleri inemedim bile bugun tkildim kaldim evdeAman dikkat et cnm önce sağlık bide zordur yani burkulma
Benimde ilk tarti gunum bakalim verdimmi cok heycanliyimGunaydinnn herkezeee yarin buyuk gun burda ilk tarti gunum heyecanliyimm
Geçmiş olsun canım, ağrı kesici merhem sürseydin. Devam ederse doktora gitmeyi ihmal etme sakınKizlar ayak agrisi ile uyandim dedimya ayagimi burkmusum ya. Dunden ters bisi yaptim sanirim. Simdi hic basamiyorum. Agriya degil sporum aksadi ona uzuluyorum
Deryacım menün harika canım al benden de o kadar guya evdeyim ama saatler koşturuyor.Kuzum simitler için en güzeli twist ve kelebek twist ama belin ağrımaya başlamış bilemedim tatlım bir de hulahop çevirebiliyorsan al bitane harika bel çalıştırıyor prensesle yaparsınız
Evet meleğim işenlendi ama kaptan kayıpAamin kuzum hepimizin gülsün inşallah
Afiyetolsun deryam menü güzel ama suyu azaltmışsın üstelik yaz da gelditartılmak yasakkk
Aamn deryam kaş yapacağım derken göz çıkartmayalım ne olur dikkat et bel çok önemli
Aynen öyle bak hatanı da biliyrosun kuzum bel kaslarn güçlensin sonra diğerleirni yaparsın zprlsama lütfen kendini
Kemal miller da okudun sanırım deryacım bende uzun süre araştırdım ama bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası ve sadece tek bir sitede kaliteli gümüş suyu satılıyor tamamen ticari pazarlama tekniği gibi geldi
O iş pantolonların daha çokkkkkk değişecek kuuzm daha yeni başladık show time
Ayran cezalımıydıharikasın meleğim
Misafirim var yatili diyet flaan yalan oldu offf yaaa
Iyi akşamlar herkese
Bugünün menüsü
Sabah 2adet tost ince dilim kasarli
Öğlen sehriye salatasi
aksam kumpir
2litre su
Adet donemim ve yatili misafir ayni doneme geldi of tum inancim kayboldu yaaa hic bise yapasim yok kesin fazla cikicam cuma günü ne guzel 57 leri görmüştüm
bende çok severim limonlu suyu ama tansiyon problemimden dolayı içemiyorum.. o yüzden karbonata devamgeçmiş olsun canım
bende suluğumun içine limon dilimi atıyorum limonsuz su midemi bulandırır hiç içemem zaten limonda tok tutuyormuş, vücudun alkali dengesini sağlıyormuş ve yağ yakıyormuş
canım ölçüyü kaçırmadıktan sonra sorun yok...cok aç değildim ama görünce dayanamadım iste
Inşallah canım ya bugün öğle özellikle çok dikkat edemedim ama faydası olacağına bu sayfayı takip etmeye başlayalı beri inanıyorum.
harikasın jojom afiyet olsunbugunku menum
sabah: karatay kahvaltısı+1 elma
aksamsadece bulgur pilavi vardı ) 6 kaşık
3_4 bardak su
5 bardak ayran
(suyu icemedim yogurda kattım ictim..ayrani sevdigimden)
İyi aksamlar hanimlar bugunku.menumu paylasiyorum
Sabah : kk kahvaltisi
Ögle: yarim elma yarim avuc kadar beyaz leblebi 1 adet yulafli biskuvi 1 gunkurusu
Aksam: yesil mercimwk corbasi, yogurt
2.5 lt su, 40 dk pedal, 150 mekik
kolay gelsin balımmm rabbim zihin açıklığı versin@Sweetdimple msjlarımı kontrol ederken farkettim dünki salı gününün menüsünü paylaşırken pazartesi demişim özür dilerim bu ara yoğunum baya finallerim var ders çalışıyorum kafam çok karışık
oohh süper maşallahsana inşallah 38 beden giyecemiz günler de bir an önce gelir
kesinikle sana katılıyorum formu takip edeli beri ben de daha bir enerjik ve hareketli oldum
arkadaşlar bugün bana dar gelen bi kıyafete rahatça girdiğmi farkettim zayıflıyomuyum neeee
iyi geceler kızlar bugünkü menüm
sabah karatay kahvaltısı sonrasında bir küçük muz
ara türk kahvesi
öğle:bakıcım içi bulgurlu sarma yapmıştı bir porsiyon yedim cıssstı ama dayanamadım
akşam:fırında tavuk bol bol salata 3 kaşık kabak yemeği
su yaklaşık 2,5 litre
20dakika+30 dakika yürüyüş
Fıstığım sen niye bu kadar acele ediyorsun, bir anda hepsi gitmez ki. Biraz sabırlı olmaya çalışsan. Ben de 93 kiloydum ama bak 61 i gördüm. Bir yıl önce bu kadar kilo vereceğimi düşünemiyordum bile. Şimdi eski fotoğraflarıma bakıp gülüyorum kendime. Daha dün bile uzun zamandır görmediğim birine rastladım, iyice burnunun dibine geldim de tanıdı beni. O kadar kiloyu nasıl verdin diye soran sorana. Her gün düzenli yürüyüşünü yapar yediklerine de dikkat edersen o kilolar patır patır gidecek. Depresyona girersen kilo vermen çok zor olur. Önce kendini oradan çıkar. Uğraşabileceğin bir hobi bul kendine. Kitap okumayı sevmezmisin. Yada başka bir uğraş bul, bir şekilde kafanı dağıtman lazım. Ve tabiki uyku düzeni. Sen bunlara dikkat etmezsen kısa zamanda vereceğin kiloları uzun zamana yayarsın. Tecrübe ile konuşuyorum seninle ve burda bütün ablaların aynı şeyi söylüyor biraz bize kulak versen, uyku düzenini oturtsan, yürüyüşünü kilo vermeyi beklemeden her gün düzenli yapsan. Açıkhava da sana iyi gelir, hem gözün açılır hemde sporunu yapmış olursun. Kendine şimdi zaman ayırmazsan evlendikten sonra kendine zamanın kalmıyor zaten. Bu günlerinin tadını çıkarHahah dogru soyluyorsun derya abla, ben yaparim ve yapicamda in sha Allah. Kendime guveniyorum bu konuda ama aynaya baktigimda kendimden igreniyorum o yuzden depresyonda gibiyim.
Fıstığım sen niye bu kadar acele ediyorsun, bir anda hepsi gitmez ki. Biraz sabırlı olmaya çalışsan. Ben de 93 kiloydum ama bak 61 i gördüm. Bir yıl önce bu kadar kilo vereceğimi düşünemiyordum bile. Şimdi eski fotoğraflarıma bakıp gülüyorum kendime. Daha dün bile uzun zamandır görmediğim birine rastladım, iyice burnunun dibine geldim de tanıdı beni. O kadar kiloyu nasıl verdin diye soran sorana. Her gün düzenli yürüyüşünü yapar yediklerine de dikkat edersen o kilolar patır patır gidecek. Depresyona girersen kilo vermen çok zor olur. Önce kendini oradan çıkar. Uğraşabileceğin bir hobi bul kendine. Kitap okumayı sevmezmisin. Yada başka bir uğraş bul, bir şekilde kafanı dağıtman lazım. Ve tabiki uyku düzeni. Sen bunlara dikkat etmezsen kısa zamanda vereceğin kiloları uzun zamana yayarsın. Tecrübe ile konuşuyorum seninle ve burda bütün ablaların aynı şeyi söylüyor biraz bize kulak versen, uyku düzenini oturtsan, yürüyüşünü kilo vermeyi beklemeden her gün düzenli yapsan. Açıkhava da sana iyi gelir, hem gözün açılır hemde sporunu yapmış olursun. Kendine şimdi zaman ayırmazsan evlendikten sonra kendine zamanın kalmıyor zaten. Bu günlerinin tadını çıkar
İstikrarla devam et deryam sende başaracaksın ki maşallah çok iyi gidiyorsun.
idolümsün makresimmmmmmm
a.s. sanada günaydın cecommmm
o cadıyı bi kere benim yerime sıka sıka öpermisin..... onun o teşekkür eden dillerini yerimmmm
rica ederim ablamO ağrıkeiscilerin öyle çok yan etkisi varki meleğim ama çok ağrın olunca alacaksın mecbur.Bence herşeyi kaptın artık ellerine sağlık gelemesemde gözüm arkada kalmıyor sayende çok teşekkürler bitanem
Dondruma konusuna gelince sabahları 1 veya en fazla 2 top sade dondurma olmak şartıyla yiyebilirsiniz ama malesef kilo vermeniz yavaşlarkarar sizin
çok güzel gerçekten ablam heleki üstüme yapışan rahat vermeyen kotlarımın üstümden düştüğünü görmek çook güzel. annem beni en son gördüğünde buraya yeni katılmıştım yani 95 kg idim o çok zayıf çıtır annedir ve hep şikayet eder kilolarımdan gençliğine yazık kızım zayıfla diye şimdi beni görünce en büyük süpriz ona olacakEemklerinin karşılığını aldığını görmek ne güzel değilmi meleğim daha dur sen hedefine yaklaştıkça herkes nasıl zayıfladığını merak edip soracak en sevdiğim kısımallah razı olsun sizden kuzum kuzneinle ilgilenmen ne güzel ev yemekleirni yap tabiii ama sadece tadımlık ye lütfen
evet ablam şekersiz içemiyorum türk kahvesi çok acı geliyor bana ya süt katcam yada şeker bende şeker yerine böyle bir çözüm buldum sakıncası olurmu ki acabaadımlığa izin vermiştim meleğim ama pek lezzetlimi yaptınakşam hafif geçirmişsin tatlım bu arada kahveni şeresiz içemediğin içinmi keçi boynuzu tozu kullanıyorsun
dedim direk sofraya oturursam dayanamaz yerim oyüzden sofraya oturmadan salatamı aldım önüme bi güzel karnımı doyurdumakşam gauyet başarılı meleğim hep tadımlık yanında slata aile avantaja çevirmişsin
bende de var tansiyon sıkıntısı olur olmadık düşüyor oyüzden soda içiyorum bendebende çok severim limonlu suyu ama tansiyon problemimden dolayı içemiyorum.. o yüzden karbonata devam
Ya ablacim biranda hepsi degilde 20 kg en fazla gidicek. Ben cok skildim bu durumdan. Bi yandan kendim disariyi gormek istemiyorum. Halime bak iyy.. Yazdan sonra baslasaydim emin ol bunu 1 yila yayardim ama tr gidip orda rahat rahat gezmek istiyorum. Ramazana kadar diyet yapcam. Ramazanda zaten 1 corbayla yetinmek istiyorum aclik grev yapicam herhalde. Alirsamda yazdan sonra alayim geri kg. Ama dikkat edicem ben yediklerime bu kilolar gidicekkkk ben bu halle tr gitmem. Kitaptan baska cok hobbym varbenim ama bu kilodada canim hicbisi istemiyor.Fıstığım sen niye bu kadar acele ediyorsun, bir anda hepsi gitmez ki. Biraz sabırlı olmaya çalışsan. Ben de 93 kiloydum ama bak 61 i gördüm. Bir yıl önce bu kadar kilo vereceğimi düşünemiyordum bile. Şimdi eski fotoğraflarıma bakıp gülüyorum kendime. Daha dün bile uzun zamandır görmediğim birine rastladım, iyice burnunun dibine geldim de tanıdı beni. O kadar kiloyu nasıl verdin diye soran sorana. Her gün düzenli yürüyüşünü yapar yediklerine de dikkat edersen o kilolar patır patır gidecek. Depresyona girersen kilo vermen çok zor olur. Önce kendini oradan çıkar. Uğraşabileceğin bir hobi bul kendine. Kitap okumayı sevmezmisin. Yada başka bir uğraş bul, bir şekilde kafanı dağıtman lazım. Ve tabiki uyku düzeni. Sen bunlara dikkat etmezsen kısa zamanda vereceğin kiloları uzun zamana yayarsın. Tecrübe ile konuşuyorum seninle ve burda bütün ablaların aynı şeyi söylüyor biraz bize kulak versen, uyku düzenini oturtsan, yürüyüşünü kilo vermeyi beklemeden her gün düzenli yapsan. Açıkhava da sana iyi gelir, hem gözün açılır hemde sporunu yapmış olursun. Kendine şimdi zaman ayırmazsan evlendikten sonra kendine zamanın kalmıyor zaten. Bu günlerinin tadını çıkar
Merhaba kaptanim yumurtayı ekmek olmadan yemek çok zor ama alisiyorum yarın da marulla deneyicem teşekkür ederimsana bir tiyo vereyim kuzum yumurtayı marulun arasına koy ister haşlanmış ister omlet inan öyle güzel oluyorki alışmana yardımcı olurolacak tabiki tatlımmm
Hoşgeldin fıstığımmhemen dönmen iyi olmuş tatlım falza ilerlemeden önlemini alırız inşallah çok almamışsındır ayrıldığın kiloya dönmeden listeye giremiyorusn çünkü hedefe dek ayrılmak yok artık
Enişte en doğrusunu yapmış almamaklaBirlikte sağlıklı beslenmeye de başlarsınız inan çok şanslısın sana özel antrenörün var tatlım Sana harika destek olacağına eminim
günde iki kareyi geçmemek şartıyla ama
Hoşgeldin makresim seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun kuzum gerçi annelik bir güne sığdırılamaz
Deryacım menün harika canım al benden de o kadar guya evdeyim ama saatler koşturuyor.Kuzum simitler için en güzeli twist ve kelebek twist ama belin ağrımaya başlamış bilemedim tatlım bir de hulahop çevirebiliyorsan al bitane harika bel çalıştırıyor prensesle yaparsınız
Afiyetolsun canım sitedeki hareketler hakikaten muntazam her güne dağılımı süper.Eminim çok faydasını göreceksin prensesin büyüdü sırtın yere gelmez artıkSporun saati yok bence içinden geldiği an yapmak lazım en güzelini yapmışsın
Evet meleğim işenlendi ama kaptan kayıpAamin kuzum hepimizin gülsün inşallah
Düzen bozuldumu olmuyor malesef ama sağlık olsun sen halledersin 1 haftada neslim
O ağrıkeiscilerin öyle çok yan etkisi varki meleğim ama çok ağrın olunca alacaksın mecbur.Bence herşeyi kaptın artık ellerine sağlık gelemesemde gözüm arkada kalmıyor sayende çok teşekkürler bitanem
Dondruma konusuna gelince sabahları 1 veya en fazla 2 top sade dondurma olmak şartıyla yiyebilirsiniz ama malesef kilo vermeniz yavaşlarkarar sizin
Tatlım öğünlerinin arasında en az 4,5-5 saat olmalıki leptin çalışabilsin menülerinde doğru seçimler yaparsan inana bana 6 saatten önce acıkmazsın çık artık şu evden bitanem git çarşıyı dolaş gelip ben çıkarıcam yoksa senii
Cceommm sana kelimeler yetersiz kalıyor tae boo da yaptın ya maşallah bitanemmmm harikasınn onun bir videosunu yaptım resmen emekleyecektim
Eemklerinin karşılığını aldığını görmek ne güzel değilmi meleğim daha dur sen hedefine yaklaştıkça herkes nasıl zayıfladığını merak edip soracak en sevdiğim kısımallah razı olsun sizden kuzum kuzneinle ilgilenmen ne güzel ev yemekleirni yap tabiii ama sadece tadımlık ye lütfen
Afiyetolsun tatlım
ipe başlaman süper jojom ama simit alışkanlık halinemi gelmeye başladı
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş prensesim rabbim sana kardeşlerine ve anneciğine uzun ömürler versin
öğle ye lütfen yarım bardak süt veya yoğurt ekle tatlım meyve yediğin zaman patatesi de affedebilirim ama kola da nedirlütfen kuzum diyeti geçtim sağlığın için çok zararlı
harikasınnn
Geçmiş olsun prensesim yediğin birşey mi dokundu acaba
Umudum kuymağı tadımlık yemişsindir umarımmm çok kalorili çünkü öğle ve akşam harikaspor yok yine
karamsarlık yok kaçırdığın öğünün ertesinde hemen telafi etmelisin umudum
Allah bağışlasın tatlım ne kusuru
Afiyetolsun canım ama ne kadar az karbonhidrat alırsan o kadar iyi
akşamı tam ters yapmışsın perimmm yumurtalı kabak ve yoğurt doyana dek yiyebilridin ama akşam makarna hata yatarken de süt yerine ayran tercih et kuzum
İkiz bebiş emzirdiğin için haklısın perim ama karbonhidrat sütünü artırmazki bol bol su ve yeşilliğe yüklenmen lazım kuzum.Meyveyi sabahları tercih etBebişler emeklemeye bir başlasın sen o zaman gör hareketi
Afiyetolsun deryam menü güzel ama suyu azaltmışsın üstelik yaz da gelditartılmak yasakkk
harikasın balımmmm ne güzel doğru seçimler yapmışsın fazla cıs olmadığı halde akşam salata teşekkürler tatlım
Geçmiş olsun bitanem spor esnasında ters bir hareket yapıp farketmedinmi acaba
Evet aynen balım ayrıca sakız bile çiğnesen leptini durdurmuş oluyorsun kuzum öğün aralarında oruçmuşsun gibi düşün bitanem
Aamn deryam kaş yapacağım derken göz çıkartmayalım ne olur dikkat et bel çok önemli
Aynen öyle bak hatanı da biliyrosun kuzum bel kaslarn güçlensin sonra diğerleirni yaparsın zprlsama lütfen kendini
Ve nihayetttt bak ne güzel olmuş prensesim ne kadar erken kalkarsan vucudun o kadar erken enerji harcamaya başlayacak tatlım
Kemal miller da okudun sanırım deryacım bende uzun süre araştırdım ama bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası ve sadece tek bir sitede kaliteli gümüş suyu satılıyor tamamen ticari pazarlama tekniği gibi geldi
Hulahoptwist tiffany rothe kelebek twist
Tmaamen psikolojik aslında makresim ama geç de olsa itirafın güzeldibisküvi ve kremasında süt yapacak birşey bulamadım
Tadımlığa izin vermiştim meleğim ama pek lezzetlimi yaptınakşam hafif geçirmişsin tatlım bu arada kahveni şeresiz içemediğin içinmi keçi boynuzu tozu kullanıyorsun
Güzel yöntem neslimmmm
Aşkolsun neslim burası senin evinnn
kesinlikleee
Ttalım kahvaltını erken yapıyorsan 2,5-3 öğün yapabilirisn kuzum
Yok yok inan gelmemesi daha çok stresli meleğimm keşke düzneli gelse de o ağrıları çeksem modundayım
tamam cıs yedim ama akşam telafi ettim diyorusn
O iş pantolonların daha çokkkkkk değişecek kuuzm daha yeni başladık show time
İLahi enişte illa giydir demesimi lazımmışBitanem bu hafta benim nette de aynı sıkıntı var sürekli kopuyor ttnet değil gerçi ama genel bir problemmi var acaba ellerine sağlık tatlım
Bitanem böyle olmazki kendine mutlaka bir hobby bulman lazım takı yapmayı seviyormuşsun ama snein evden çıkman lazım bitanem bir kursa filanmı gitsen acaba hem çevren değişir hem yeni arkadaşlar edinirsin sabah spor yapabilirsin ama lütfen yatma tatlım
Ayran cezalımıydıharikasın meleğim
Yok depresyon filan prensesçok şükür ailen yanında sağlık sorunun yok tek derin kilo olsun geçen sene ne güzel verdin şimdide vereceksin ben sana güveniyorum kuzum ama sen de kendine güven
İyileşene dek zorlama bitanemm önce sağlık kıs asürede iyileşecekken zorlarsan iş uzar
Afiyetolsun tatlım ama lütfen en azındna akşamları sebze yemeği yesen
elbette olacakkk şüphen olmasın
Aynen tatlım aynı yollardan bizlerde geçtik zayıflama uzun bir maraton ve bu dönemi yaşayanlar bilir
ve en önemlisi destek ki burada fazlasıyla mevcut en ufak pes etmende mutlaka ayağa kaldıracak ve cesaretini güçlendirecek tüm takım yaşasınHikayelerinizi paylaştığınız gün benim için en büyük mutluluk olacak
Bu tabiri çoks eviyorum
Umudum ne olur kızma bana ama misafir inan bana göre bahane değil tamam misafirin var ayıp olmasın diye yemen lazım ama miktarlara dikkat edersen inan sorun olmaz kuzum çinkü bizim ev tekke gibi misafirsiz bir günüm yok lütfen dikkat at tatlım
Sırf karbonhidrat olmuş umudum lütfen toparla kendini yarın mümkün olduğunca hafif geçir bol su ve 2 fincan yeşilçay iç henüz herşey bitmedi meleğim
Bir de saay su içenler var umudum salatalık limon ve taze nane bir gece önceden yapılıp ertesi gün tüketiliyor
Kuzucum yeni üyeler malesef 2 ay izne ayrılamıyor şayet takım listesinden ayrılırsan diskalifiye olursun ve cuma zayıflama yarışmalarında 6 ay yarışamazsın
akşam gauyet başarılı meleğim hep tadımlık yanında slata aile avantaja çevirmişsin
Jojom bşrazda salata yapsaydın bitanemmooo ayran daha süper ama su da içmelisin
Afiyetolsun canım leblebiyi sürekli görüyorum menüklerinde 1 çay bardağı leblebinin 1 dilim ekmeğe eşit oldğunu hatırlatmakta fayda var dedim
Allah zihin açıklığı versin balım inşallah başarıyla atlatırsın sınavlarını .Bülbülüm yapıyor menü tablosunu kuzumsağlık olsun
Aferim prensese annesine çekmiş annesi gibi azimli
Cecom evde civciv zor olmazmıtamam çok şekerler ama her yer batar tatlım Geçensene beyazcanın mı vardı bir horozu kulakları çınlasın hatta ismi de vardı
25 dk ip atlama gelsin balımdürüm döner olmasaydı olabilridi ama ikisi briden çok
Çok sevindim memnun olmana tatlım
Elbette zayıflıyorsun hedefe tam gaz hem de
Evde köpek besledim kuş besledim ama şu an sadece akvaryum var en zahmetsizi
Merhaba kaptanim yumurtayı ekmek olmadan yemek çok zor ama alisiyorum yarın da marulla deneyicem teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?