Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlaaarrr şükür kavuşturana bugün çok yoğunduk değdi Allahtan satışlarımızda çok güzeldi şükürler olsun...
dünkü menümü yazıp çıkayım hemen pazartesi ancak görüşürüz sanırım...

cuma : sabah 1 yumurtalı kk
öğle : zeytinyağlı kabak yemeği 4,5 kaşık yoğurt ve az peynir
akşam : yoğurtlu buğday çorbası salata
su :2 litre

cumartesi
sabah etli çorba az bi parça pide
öğle : karatay kahvaltısı :)
akşam henüz belli değil ama balık ve salata olacak %99 farklılık olursa yazarım.
su maalesef şuana kadar 1 litre ama 2 ye tamamlarım en azından

öpüyorum hepiniziiiiii
mutlu haftasonları

cumartesi menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı karatay
öğle patates haşlama yedim 2 adet oda gitti ya neyse yazıyım yine de
akşam lavaş tost 2 bardak ayran
2 lt su
spor yok çok rahatsızım çocuklarımda hasta belki bu gece serum taktırırım yoksa geçecek gibi değil
sınavalrımda var ayakta durmaya çalışıyorum ders çalışmam lazım deliricem ya bi ayın 26 sı hayırlısıyla gelsede herşey tamamlanıp yaz gelse

İyi geceler
Menumu paylasiyim
Sabah: malesefff patates kizartmasi ama cok degil ve az yagla yaptim, kiymali yumurta, 30gr peynir, 5zeytin

Ara: soda, 6-7 tane yer fistigi, yarim elma

Aksam: firinda somon, coban salata

2.5 lt su, 40dk kosu bandinda tempolu yuruyus

7 yaşındaki ile 2 yaşındaki hastaydı şimdi 12 yaşındakide hasta emareler bende de başladı kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Coook gecmis olsun ablacim aman diyim sende hastta olma :s anneler hasta oldugunda cok kotu oluyor ya en azindan cocuklara bakiliyor
Suan saat 11 ve hala uykum yok zorla kendimi uyatacam birazdan. Olur ablacim kacamak yapmam 2 gundur alhamdulillah cok guzel gidiyor.. Bulbulebismil ablacim saolsun bana cok destek ve yardimci oluyorrr oyyy Bulbul-e Bismil Sporumada devam

Bugunki menum

Sabah; 2 yumurta omlet, 10 ince dilim sucuk, kibritkutusu kadar beyazpeynir, 1 domates ve maydanoz. Yaninda 1 yesilcay

Ara: 4 5 gunkurusu kayisi, 2 bardak ayran

Aksam: beyazpeynirli ve 2 yumurtali ( tam pismemis) salata icinde bol bol yesillik. Maydanoz marul Yesilsogan. 1 Yemek kasigi aycicek yagi. Ve tuz birazda karabiber. Yaninda 2,5 bardak ayran ictim

Daha yeni limonlu form cayi ictim. Gun boyu
2,5 litre su. 60 dk kosubandi 4,30 km.

Suan acim daha yeni annem tabak meyve soymustu icinde mango vardi en sevdiklerimden. Soyle bi baktim. Dedimki yesem kilom yine ertelnecek en iyisi 1 2 ay tam ski yapsam 15 kg versem kendimi bu depresyonluktan kurtaririm. :)) ben bi baska oldum sanirim, hayir sanirimda degil ben gercekten degistim ve kararliyim olayi kafamda bitirdigime eminim Yoksa alir o mangoyu yerdim hic dusunmeden. Alistim bu yasama. Diyet degil gercekten artik bu duzende gidicek yemekduzenim, karatayyyy

evet patates kızartmayı diyet yaparken unutmak lazımben kızarttığım zaman eşime diyorum ben yürüyüşten gelene kadar çocuklara yedir bir tane bile kalmasın yoksa yiyorum diye sağolsun onlarda süpürüyorlar

Maşallah cnm,ayrıca karşıda eczane oldugu icin şanslısın gerçekten:)

Merhaba kaptanim yumurtayı ekmek olmadan yemek çok zor ama alisiyorum yarın da marulla deneyicem teşekkür ederim
Cnm ben yumurta pişirirken bile beyazını atıp sarısını pişirirdim,haşlamada falanda öle esım beyazını ben sarısını..
Ama karatayla bolca baharatladım acıyıda severim ben Çözümü öyle buldum tavsıye ederim kekik,nane karabiber pulbiber...

Kizlar altincilek zayiflatiyormu bilgisi olan varmi
Yasminim,biz düzenli dengeli sağlıklı beslenmedikce ne yersek ne icersek içelim faydası olmayacak...
Ilk zamanlar böle kısa yoldan sanki mucize bekliyoruz ama mucize sabretmekle olacak
Hakkıyla bir iki hafta Karatay yap... Suan eksık olan motivasyonun inan tavan yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…