Selam herkeze guzel hafta sonlaru olsun umarim kacamaksiz bi hafta sonu olur ben kahvltida kacirdim biraz ama simdi sporumu yapiyorum
Bu hafta sonlari maffetcek bizi yaaBende çok kaçırdım bakalım kaç günde telafi edicem
7 yaşındaki ile 2 yaşındaki hastaydı şimdi 12 yaşındakide hasta emareler bende de başladı kendimi hiç iyi hissetmiyorum
sakın gündüz şekerleme uykusu yapma akşama erken uykun gelsin ben gece kuşuydum gece 3 den önce yatmazdım ama şimdi sabah erken kalkıp sonra yatmadığım için 11 de başlıyorum ayakta uyumaya spora devam et ve lütfen bu hafta kaçamak yapıp kendini üzme
Yanında dikkat eden birisinin olması çok iyi olur gerçektenbugun anneme gectim 4 _5 gun kalcam..oda diyetisyene gidiyo.belki kacamak yapmami engeller
bugun anneme gectim 4 _5 gun kalcam..oda diyetisyene gidiyo.belki kacamak yapmami engeller
öğle yemeği yemiyorsun heralde leptinin çok güzel çalışmıştır harikasın bi de spor yapsan güzel bi kasnak olursuniyi geceler kızlar
cumartesi menum
sabah:1 ymurta.zeytin.peynir.azcikin kaymak
aksam:corba.fasulye.. birazda kacirdim 2 dilim tavuk gogsu
Gunayydinnn:)) saaat 9:00
İyi geceler
Menumu paylasiyim
Sabah: malesefffpatates kizartmasi ama cok degil ve az yagla yaptim, kiymali yumurta, 30gr peynir, 5zeytin
Ara: soda, 6-7 tane yer fistigi, yarim elma
Aksam: firinda somon, coban salata
2.5 lt su, 40dk kosu bandinda tempolu yuruyus
Maşallah cnm,ayrıca karşıda eczane oldugu icin şanslısın gerçekten:)bugün hayatımda ilk kez şekerimi ölçtürdüm.. niye öyle bişey yaptım işyerindeki kızlar gitmişler eczaneye mağazanın karşısında pek bi şanslıyız sankimmm. neyse onlar gitti ölçtürmeye bende gaza geldimmm iyikide gitmişimmmm bir daha bir daha bir daha yaşasın karatay dedim.hepsinin açlık şekeri 118 123 124 ken benimmmmm 98
Cnm ben yumurta pişirirken bile beyazını atıp sarısını pişirirdim,haşlamada falanda öle esım beyazını ben sarısını..Merhaba kaptanim yumurtayı ekmek olmadan yemek çok zor ama alisiyorum yarın da marulla deneyicem teşekkür ederim
Yasminim,biz düzenli dengeli sağlıklı beslenmedikce ne yersek ne icersek içelim faydası olmayacak...Kizlar altincilek zayiflatiyormu bilgisi olan varmi
evet patates kızartmayı diyet yaparken unutmak lazımben kızarttığım zaman eşime diyorum ben yürüyüşten gelene kadar çocuklara yedir bir tane bile kalmasın yoksa yiyorum diye sağolsun onlarda süpürüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?