Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen öle kaptanım:) sıkılaşmamı buna borçluyum dermişim
Düzensizim buralar birde araya regl girdi,sporu oturup plan yapıp düzene koymak Şart oldu haklısın

2 top dondrumayı geçmemek şartıyla ve sade tabiii sorun yok tatlım ama her gün değil

bu şekilde spor yaparsan tadından yenmez
Bende dondurma yemiştim kaptanım menümde görürsün bidahakine ıkı topu geçmesin ozaman peki limonludamı olmaz bu sefer sade yedim ama hep limonlu yerim genelde yazda geldi iyi gidiyo

Kendi beceremediğini sende görünce Canını sıkmak istemiş salla gitsin:)
Ben olsam derdim sende dikkat et diye:)))

Kizlar gunaydinnnn ucuyorum mutluluktan o nefret ettgim tarti bana bugun oyle sirin oyle tatli gorunduki sonunda 8 ile baslayan rakamlar gorundu tartida suan tam 88.5 kiloyum kizlar yuzdemide hesapladim %2.74 iyiki varsinuz cok cok mutluyum
Cok güzel cnm maşallah tebrik ederim

Bülbülüm yine istikrarlısın

Regl olup bu kadar vermen bile cok iyi cnm zaten haftalık hedef ortalama 600-800 ken hemde

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar,geldim gecmiş yapıp gidiyorum,eşim birazdan gidecek bir hafta yok,babamla kızkardeşim bende :) bizde hemen Pikniğe gidecez esimin ardından...
Kaptanım perşembeden beri menum eksik aksam bugünle beraber hepsini tamamlıcam
Görüşmek üzere kızlar

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Kaçak ama bir okadar yorgun oynakbaşı geldiiii

Çok şükür bu misafirliğide atlattım anlımın akıyla tabi cumadan beri geberiyorum yorgunluktan
Cuma oturdum sarma sardım ( tam 110 adet öyle cins bir takıntım var sarma sararken tencereye dizerken sayıyorum sarmaları )
Arkasındanda misafirlerim için bir güzel çilekli pasta yaptık küçük kuzumla
Ertesi gün ev kokmasın diye karnıyarık için patlıycanlarımı az yağda kızarttım ( hatta sonrasında bir güzel sudan geçirip iyice süzdüm ki az da olsa yağ kalmasın diye )

Cumarteside zaten ay şunu yap bunu yap derken misafirler gelmeden yoruldum 1 saatcik kadar dinlenme fırsatım oldu daha doğrusu yorgunluktan uyuya kalmışım
Gece 11 de gittiler tabi o saatte kadar posam çıktı

Uzun bir süre yemeğe misafir istemiyorum dermişim ama eminim 3 gün sonra yine biri evdemisiniz dese gelin Allah ne verdiyse yeriz derim yine
Hem yoruluyorum hemde çok zevk alıyorum birilerini ağırlamaktan

Maalesef civcivlerimiz öldü
Cuma ilki öldü ufaklığa çaktırmadan yok etti hatta uyandığında sordu bizde izah ettik sen uyurken öldü cenazesini kaldırdık diye ( cimcime cuma sabahı hatta önce ağlar gibi oldu sonrada neyse ablamınki ölmüş diye kendini kandırdı hatta annemle telefonda konuşurken dün gece bizim evde cezane vardı diyip durdu tabi annem anlamayınca ben cezane dediği cenaze diyince kadıncağız nasıl gülüyor cadıya bak cezane diyip duruyor diye )
Cuma gecesi ikinciyi kayıp ettik ve en sonuncuda bu sabah öldü valla içim acıdı resmen hastalıklı civcivleri satıyorlar 3 kuruş kazanmak için ama çocuklarda bağlanınca daha çok üzücü olabiliyor

Ufaklık yine alalım dedi ama oturup izah ettim Anneciğim boşver günah sonra üzülüyoruz sebep olmayalım dedim Allahtan kabul etti ama can sıkıntısından sabahdan beri ablasına sataşıyor ve nereden duyduysa Aşkı- Memnu daki Behlül gibi iki gündür odadan çıkarken hadi Buse kaçar diyip odadan kaçıyor

Kizlar annemdeydik iki gundur pek bakamadim hemen dunku menumu paylasayim
Cumartesi menu
Sabah: 1/2 bardak sut, 1/2 bardak yulaf, 5 badem, 2 dilim kuru elma
Ara: annemin israriyla minik bi kase sutlac
Ara: yesil cay
Ogle: 2 kabak dolmasi, 1 kase cacik
Ara: 1 turk kahvesi
Aksam: salata kasar karpuz

2 litre su
150 twist
30 mekik

Slm fıstıklarımm umarım haftasonunuz güzel geçmiştir

Tamam prensesimm unutalım bu durumu en iyisi fakat şunu unutma kuzum bazı dönemler dikkat ettiğin halde çeştli nedenlerin etkisiyle kilo almışta olabilirsin biz bir takımız unutma senin eksini bir başka arkadaşın o hafta telafi eder sen de başka hafta tatlım

Kizlar bu arada cok sevindimmm. Cok mutluyum sizin adiniza. Hepinizi canigonulden tebrik ederim

Malesef listeler değişti prensesim beşinci olduk

Bugunkimenu

Sabah; 2 yumurta omlet, 10 zeytin. 10 ince dilim sucuk. Kibrit kutusu kadar peynir. 1 domates ve maydanoz.

Aksam; karnibahar yemegi yarim tabak kadar, yarim tabak kadar yaninda yogurt

3 litre su bitirdim.

Afiyetolsun kuzum prensesim karatayda ölçü yok kibrit kutusu kadar değil avuç için kalınlığında ve büyüklüğünde yiyebilirsin peynir bitanem çiğ kuruyemiş eklemeyi unutma kahvaltına prensesim

akşam süper

Cuma menü
Sabah kızarmıs 2 dılım ekmek domates salatalık peynır zeytın
Ara ogun yesılcay
Oglen 3 kasık mantı
Aksam sadece salata
1.5lıtre su

Akşamı sadece salata ile gayet hafif geçirmişsin umudum afiyetolsun

Tesekkur ederım motıvasyonunuz ıcın
Kısa zmanda baslıcam spora ewdekıler bu hafta carsamba gıdecek ..

Rica ederim tatlım hadi bakalım çarşamba perşembe asılırsın spora cuma tartıya güzel bir rakam yansır böylece

Afiyetolsun mayacım

Afiyetolsun balım çok geçmiş olsun miniklerimize

sabah: karatay kahvaltı+ birazcik cukalata
aksam:taze fasulye+1 bardak sut+2 kandil simidi(ah bu kandil simitleri)

Afiyetolsun jojom birazcık derkennn kandil simdii 1 adette kalabilseydin keşke

Destegin icin sonsuz teskler kaptanimiz

Rica ederim selvoscum benim için bir zevk

Cuma gunku menum
Sabah: yulaf, sut uzum ceviz
Ara: turk kahvesi
Oglen: balik salata
Ara: badem
Aksam: yogurt

2 litre su
Dun biraz kirikliim vardi istahimda yoktu boule gecti kizlar

Aman hasta olayım deme tatlım gerçi havalarda bir garip

Çok sağolasın kaptanim inşallah hep böyle devam ederiz

İnşallah bitanem yalnız aseacım sen takımda yer alamayacaksın malesef sevgili seaBaharın notunu aynen yazıyorum

6. TAKIM
Yeni üye olarak bildirdiğiniz "asea" diskalifiye listesinde yer almaktadır.
Eski yarışmacıdır, 2. takımda yarışmaktayken 308. etapta üst üste 3 kez bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir.
Kural gereği tekrar yarışamaz.
Yeni listenizi ve bağlı olarak sonuç listesini lütfen yeniden düzenleyiniz.

seni takım listesinden çıkartmak zorunda kaldım tatlım ilk 3 ten de çıkmış olduk
Fakat bu durum seni üzmesin keşke geldiğinde faha önce yarışmış olduğunu söyleseydin eminim geçerli sebeplerin vardır 2, takıma bildirim yapamaman ile ilgili. Şimdi şöyle yapıyoruz sen free takımda aynen devam ediyorsun maksat zayıflamak değilmi kuzum

Afiyetolsun bülbülüm malesef 5, olduk bitanem listeler değişti sağlık olsun.Cezanı da yaptığın için ayrıca teşekkür ederim

ne demek kaptanımmm biz bi takımız..... senin emeklerinin karşılığında az bile... EN BÜYÜK 6.TAKIMMM

Elbette deryacım iyi günde kötü günde her zaman takımız

İşte böyle prensesimmm sen istedikten sonra herşeyi başarırsınnn

Selam herkeze guzel hafta sonlaru olsun umarim kacamaksiz bi hafta sonu olur ben kahvltida kacirdim biraz ama simdi sporumu yapiyorum

Hafta sonu kaçamakları malesef oluyor kuzum sağlık olsun telafi edersen sorun olmaz

7 yaşındaki ile 2 yaşındaki hastaydı şimdi 12 yaşındakide hasta emareler bende de başladı kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Aman balımm sen hasta olursan miniklere kim bakacak inşallah toparlanırsın bitanemm

Afiyetolsun kuzum o halka tatlısının başka bir ismi daha varmış ama çeyrek yiyerek nefsini köreltmişsin hepsini yemediğin için ceza yok tabiki

Tatlım boşuna kızıyorsun kendine kısırın bir sakıncası yokki afiyetolsunYalnız bulgurun şişme payını iyi ayarlamak lazım

Rabbim bol kazançlar nasip etsin her zaman deryacım menüler harika umarım suyunu tamamlamışsındır

Rahatsızlığın menülerinden belli balım önemli olan senin iyi olman şu sınavlarını atlatmış olsaydın hem çocuklar hem sen rabbim hepinize şifa versin bir an önce kuzum

Bu hafta sonlari maffetcek bizi yaa

Hafta sonları 2 kat irade gerekiyor Mayacım

Patates kızartmasını fırında yapsan mayacım sen yemesen bile ailen de transyağ yememiş olur bira z.yağı gezdirip fırın tepsisine diz hatta baharatlandırabilirsinde inan yağda kızartmadan bir farkı olmuyor

Harikasınnn prensesimmm yememen kararlılığının ve değişiminin göstergesi yeseydin pişmanlık duyacaktın mangoyu sabah kahvaltında yiyebilirisn kuzum

iyi geceler kızlar
cumartesi menum
sabah:1 ymurta.zeytin.peynir.azcikin kaymak
aksam:corba.fasulye.. birazda kacirdim 2 dilim tavuk gogsu

Jojomm dün kandil simidi bugün tavuk göğsü 1 dilim olsa sözüm olmazdı

bugun anneme gectim 4 _5 gun kalcam..oda diyetisyene gidiyo.belki kacamak yapmami engeller

Oh ne güzel olmuş anneciğin de destek olur bu hafta yaşadıkkk o zaman

Ne guzell yaa ben annemde tam tersi her gittimde homidi girtlak yedrimeye calisir beni

Genelde tüm anneler böyle tatlım

Gunayydinnn:)) saaat 9:00

Harikasınnn prensesimmmm işte buu zaten karatayın güzelliği de şu tam uyarsan erkenden uykun gelir ve erken kalkarsın tatlım

Balım sen de fırında yap tatlım hem eniştenin hem çocukların sağlığı için transyağın kötü etkileri ilerde ççıkıyor bitanem

Evet malesef bir an önce çıtır olmak hepimizin hayaliydi ama emek ve sabır göstermeden bu bir hayal hakikaten meleğim

Bende dondurma yemiştim kaptanım menümde görürsün bidahakine ıkı topu geçmesin ozaman peki limonludamı olmaz bu sefer sade yedim ama hep limonlu yerim genelde yazda geldi iyi gidiyo

hadi limonluya da izin çıksın ama 2 topta

İnş kaptanım bende eksilerimi telafi edeceğim inş

Edeceğine şüphem yok meleğimmm

Bende annemin yanında daha istikrarlıydım,hatta karataya göre daha yiyebileceğim seyleri bile az yedirirdi

bu da güzelmişşş.Canan ablam izin veriyor deseydin ya

Teşekkürler kuzum iyi eğlenceler piknik sezonu geçmeden değerlendirmek lazım sıcaklar bastırınca gidilmez .peki bekliyoruz menülerini o zaman

Akşam kek yedim ama başka birşey yemedim cezaya gerek yok mu demek istedin umudum suyunu tamamladıysan harika

Hoşgeldin cecom yokluğun çok belli hadi atlatmışsın misafirleri ellerine sağlık canım.Civcivlerin ölmesine üzüldüm başınız sağolsun Prensesi ikna etmen iyi olmuş akvaryum en güzeli aslında

Afiyetolsun selvoscum anenciğini görüp gelmişsin .Sütlaç erken yediğin için tolore edebilirsin ama akşamları lütfen karpuz yememeye çalış bitanem

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 11 mayıs - 17 mayıs )
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]anneyim_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selvoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

[/tr]
[TR][/tr]​

ANALİZ SONUÇLARI

Nisan 2015 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:

Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:

mefkurem => 22,51% => 9. Takım-aktif-

hily25 => 21,46% => 9. Takım-mezun-

hayatperisi7 => 19,21% => 7. Takım-mezun-

Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:

Sevgili sebaharın hazırlamış olduğu analiz sonuçları meleklerimm bu dönem kötü geçti sınıfta kaldık umarım bir sonraki analiz döneminde karne notumuz yüksek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…