Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler menumi paylasiyorum
Sabah: menemen peynir 6 tane zeytin domates salatalik biraz tuzsuz yer fistigi ve findik, 1 gun kurusu
Aksam: taze fasulye, salata, yogurt

40 dk pedal, 2.5 lt su

İnşallah bitanem yalnız aseacım sen takımda yer alamayacaksın malesef sevgili seaBaharın notunu aynen yazıyorum

6. TAKIM
Yeni üye olarak bildirdiğiniz "asea" diskalifiye listesinde yer almaktadır.
Eski yarışmacıdır, 2. takımda yarışmaktayken 308.
[/QUOTE]
Kaptanim sizi zor durumda bıraktiysam Özür dilerim gerçektenböyle bir şey olduğunu bilmiyordum evet daha önce bir gruba 2 yada 3 defa hatırlamıyorum kilo bildirimim olmuştu ama hiç gaza gelmemiştim ve grupla bir bağ kuramamistim yaz tatili döneminde de bulunduğum yerde internet olmayınca böyle bir durum olmuştu sizin gruba dahil olalı beri kendimi çok mutlu ve zorunlu hissediyordum tekrar kusura bakmayin herkese iyi geceler

Evett cok severim aslinda yemeklerin yanina yaparim genelde kahvaltiya hic yapmamistim deniycem ama esim kizrtma ister yine eminim, is yine benim irademde bitiyo heralde

Genelde tüm anneler böyle tatlım

Evet yaa bende haftaya gidicem annemin yanina bir hafta kalcam ama bu sefer ben onu diyete sokcam hic niyeti yok ama ikna etcm insallah

Bugunku menum
Sabah: ekmeksiz yumurta domates salatalik peynir
Ara: turk kahvesi
Ogle: peynir salata
Ara: yok
Aksam: tavuk salata

3 litre su
100 twist
50 mekik

Harika bir menü selvosummm yaşasın yulaf görmediğime çok sevindim kırgınlığın geçti sanırım kuzum
Bu hafta menumu eksiksiz paylastim kizlar

Teşekkürler tatlım

İyi geceler menumi paylasiyorum
Sabah: menemen peynir 6 tane zeytin domates salatalik biraz tuzsuz yer fistigi ve findik, 1 gun kurusu
Aksam: taze fasulye, salata, yogurt

40 dk pedal, 2.5 lt su

Afiyetolsun mayacım süper menü ve spor

Özürdilenecek birşey yok meleğim.tamamen benim hatam daha önce yarışıp yarışmadığını sormam lazımdı Önemli olan senin motivasyonun ve sağlıklı bir şekilde zayıflaman değilmi Bunu da başarıyorsun o zaman free takımda devam kuzum Tüm kurallar senin için de geçerli Sadece diskalifiye listesinde olduğun için takım listesine giremiyorsun ama bu bence sorun değil free takımda bizim takımımız

Enişte inan farketmez bile mayacım bir kez dene sitersenAnneciğinin de kilo sorunu varsa ikna et .Tüm hastalıkların sorumlusu kilo malesef

Perşembe menum
Sbh bir yesil elma
Aksam yeşil fasulye salata ayran
2 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 ödem cayı

Cuma menum
Sbh yok
Öglen bir porsiyon dondurma
Aksam tavuk,ayran
1 Türk kahvesi 2maden suyu 1 yesil cay
55 dk yürüyüş

Cumartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam bezelye salata ayran
2 Türk kahvesi 1 maden suyu 2 yeşil cay
1 saate yakın tempolu yürüyüs

Pazar menum
Sbh kk
Aksam Patlıcan oturtma,salata
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil cay,bir çikolata

Pikniğe o kadar hazırlandık ama gidemedik sıcacık havayı bi anda gök gürültüsü ve yağmur kapladı
Bizde 3 kardes balkonda kahve keyfi yaptık baya sohbet ettik yağmur sesiyle,eski günlerdeki gibi
Cok özlüyorum bazen,her anın kıymetini bilmek gerek Keske şuanki aklımla o anları yasasaymısım...

cnm bende dün duydum daha önce bilmiyordum karnıyarık yaparken kızartmak yerine közlüyolarmıs Patlıcanı,daha sağlıklı olsun diye,aklında bulunsun ben denicem
Cicivlerinize de yazık olmuş kıyamam

Dogru soyluyorsun ablacim, ewet ben ski bir diyete girdim karatay tam yarin 4uncu gunum alistim bile simdiden. Ben tr gidene kadar ski yapacam kendimi tutacam kesinlikle seker asla asla. En az 15 vereyimde yeter. Trdede devM edicem karataya

abla bence istifra ettigim icin odem yapmisti. Unuttum bile askim

Malesef listeler değişti prensesim beşinci olduk
Yaa.. Olsunnnn bi gunde biz birince oluruz in sha Allah.
Ama ablacim bu tenekepeyniri:s ev yapimidegil :s annecigimle pazara gittigimde alacagim kuruyemisi in sha Allah.
İşte böyle prensesimmm sen istedikten sonra herşeyi başarırsınnn
Ben cok degistim abla bugun skintidan patladimm. Anneeeeeee canim skilior patlicammm dedim. Annemde oyleyse hazirlan misafirlige gidelim dedi. BEn hemen kalktim hazirlandim tabi 3 saat:s dugune gider gibi. Benimde huyum boyle ya evdenciktigimda kesinlikle bakimli makyajli suslu puslu olmam lazim;s yoksa hayatta cikmam. Makyajsiz bakkala bile gitmem upuzun topuklarimida eksik etmem, aaaaah seviyorumm iste napiyimmm Anneme dedim anne yaa cokmu abartili oldum saclarimi kivircik lulle yaptim seyle ismini bilmiom turkce. Ya anne utaniyorumm ben neolur dunden kalma oldugunu soyle saclarimin eger sorduklarinda. Annemde a a niye yalan soyluyormussuz sen genc kizsin tabikide yapabilirsin bu senin hakkin Dedi annecigim icim rahatladi
Harikasınnn prensesimmm yememen kararlılığının ve değişiminin göstergesi yeseydin pişmanlık duyacaktın mangoyu sabah kahvaltında yiyebilirisn kuzum
Aynen abla degistim hemde nasil. Cok kolaymis gercekten karatay.
Harikasınnn prensesimmmm işte buu zaten karatayın güzelliği de şu tam uyarsan erkenden uykun gelir ve erken kalkarsın tatlım
ay abla malesef gec uyuyorum ama erken kalkiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun ki menu.

Sabah; 2 yumurta omlet,kibritkutusukadar beyaz peynir,10 zeytin,10 ince dilim sucuk ( iyice alistim 2 gundur haftaya yerim artik hergun hergun olmaz) yanina 1 muz ve 1 tabak yogurt ( midem bulandi sucuk ardindan muz ve yogurt ilk ve son defa yaptim iyy anlatilmaz) 1 yesilcay

Ara; 4 pirzola ilk haslanmis sonrada tavada kendi yagiyla pisti izgara gibi. 2,5 bardak ayran ( bilerek yedim misafirlikte bisi kacirmiyim diye)

Aksam yemegi(misafirlikte) 2 buyuk kasik bulgurpilavi. Bol salata. 2 buyuk kasik patlican yemegi, 2 but tavuk.

Bugun etci gunum gibi oldu neyseki bugun yine cis lara dokunmadim 4uncu gunum yarin oluyor ski yaptigim :)). Kahve cay ikram edilirkenbbile israr etmislerdi seker icin ben yinede agzima almadim hayir dedim, kek vardi yine yemedim, kuzuma yedirdim keki immm diyordu ohh yemis kadar oldummm askimbenim. Spor yok malum misafire gittik. 1,5 litre su Icemedim bugun suyumu ya sirf tuvalete gitmemek icin misafirlikte ben temizlik titizlik hastasi oldugum icin asla bir misafirlikte veya herhangii bir yerde tuvaletimi yapamam evden baska. Biri tuvaletimizi kullandigindada iyice temizlerim tuvaleti hatta okadar tiksinirimki gider dusumu alirim. Kapi kollarini dahi ellemem. Kapilari acarsam serce parmakla aciorum ardindan sabunla yikiyorum ellerimi. Esyalarimi aylik temizlik yaparim suyun altinda tutarak ve en agir temizleyici sabunu kullanarak keselerim esyalari. Kolay kolay insanlarin elinden birsey alamam. Tokalastigimda gider caktirmadan yikarim. Birtek annemden tiksinmem askimbenim o birde kucuk kuzudan onun tukurugunu bile yutar dilini somururum :)) ama geri kalan herkesten uzak dururum. Cok pis huyum var benim cok pis kurtulmak istiyorum olmuyor ama... Yemin ederim gecen arkadasim geldi odama gitmek istedi odama geldik. Bi baktim esyalarimi elliyor. Icim icimi yiyor birsey diyemiyorumda kirmamak icin. Neyse dedim ne kaldiki herseyi elledi kiz. Kiz gitikten sonra amaninn bi giristimm herseyi keseledim. Kiz sirf yatagimda oturdugu icin yatak carsaflari makineye attim. Yerleri chloorla temizledim paspasla kizin yalin ayak oldugu icin. Delirmek uzereyim cantalarimi donem donem banyoya koyar keselerim dusun altinda halime guluyorum wallahi. Aglasammi gulsemmi bilemedim..

Son düzenleyen: Moderatör:
1,5 litre su Icemedim bugun suyumu ya sirf tuvalete gitmemek icin misafirlikte ben temizlik titizlik hastasi oldugum icin asla bir misafirlikte veya herhangii bir yerde tuvaletimi yapamam evden baska. Biri tuvaletimizi kullandigindada iyice temizlerim tuvaleti hatta okadar tiksinirimki gider dusumu alirim. Kapi kollarini dahi ellemem. Kapilari acarsam serce parmakla aciorum ardindan sabunla yikiyorum ellerimi. Esyalarimi aylik temizlik yaparim suyun altinda tutarak ve en agir temizleyici sabunu kullanarak keselerim esyalari. Kolay kolay insanlarin elinden birsey alamam. Tokalastigimda gider caktirmadan yikarim. Birtek annemden tiksinmem askimbenim o birde kucuk kuzudan onun tukurugunu bile yutar dilini somururum :)) ama geri kalan herkesten uzak dururum. Cok pis huyum var benim cok pis kurtulmak istiyorum olmuyor ama... Yemin ederim gecen arkadasim geldi odama gitmek istedi odama geldik. Bi baktim esyalarimi elliyor. Icim icimi yiyor birsey diyemiyorumda kirmamak icin. Neyse dedim ne kaldiki herseyi elledi kiz. Kiz gitikten sonra amaninn bi giristimm herseyi keseledim. Kiz sirf yatagimda oturdugu icin yatak carsaflari makineye attim. Yerleri chloorla temizledim paspasla kizin yalin ayak oldugu icin. Delirmek uzereyim cantalarimi donem donem banyoya koyar keselerim dusun altinda halime guluyorum wallahi. Aglasammi gulsemmi bilemedim..

Kirikligim gecti kaptanim. Motive ve cok iyi durumdayim. Annemlerde yulaf yoktu yiyemedim kaptanim. Yulafa alistim sanirim. Bu haftayida yulafla tamamlayip karatay diyetine baslamayi dusunuyorum. Evde kimse ekmek tuketmiyor bu yuzden karatayi kolay yapabilirm sanirim.esimden dolayi surekli protein agirlikli besleniyoruz. Meyveylede aram peknyok aslinda. Karpuz kavun haric yazin cok yiyorum napcaz kaptanim sabah yesem azcik karpzla kavun olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…