Kaptanim sizi zor durumda bıraktiysam Özür dilerim gerçektenböyle bir şey olduğunu bilmiyordum evet daha önce bir gruba 2 yada 3 defa hatırlamıyorum kilo bildirimim olmuştu ama hiç gaza gelmemiştim ve grupla bir bağ kuramamistim yaz tatili döneminde de bulunduğum yerde internet olmayınca böyle bir durum olmuştu sizin gruba dahil olalı beri kendimi çok mutlu ve zorunlu hissediyordum tekrar kusura bakmayin herkese iyi gecelerSlm fıstıklarımm umarım haftasonunuz güzel geçmiştir
Tamam prensesimm unutalım bu durumu en iyisifakat şunu unutma kuzum bazı dönemler dikkat ettiğin halde çeştli nedenlerin etkisiyle kilo almışta olabilirsin biz bir takımız unutma senin eksini bir başka arkadaşın o hafta telafi eder sen de başka hafta tatlım
Malesef listeler değişti prensesim beşinci olduk
Afiyetolsun kuzum prensesim karatayda ölçü yok kibrit kutusu kadar değil avuç için kalınlığında ve büyüklüğünde yiyebilirsin peynir bitanem çiğ kuruyemiş eklemeyi unutma kahvaltına prensesim
akşam süper
Akşamı sadece salata ile gayet hafif geçirmişsin umudum afiyetolsun
Rica ederim tatlım hadi bakalım çarşamba perşembe asılırsın spora cuma tartıya güzel bir rakam yansır böylece
Afiyetolsun mayacım
Afiyetolsun balım çok geçmiş olsun miniklerimize
Afiyetolsun jojom birazcık derkennnkandil simdii 1 adette kalabilseydin keşke
Rica ederim selvoscum benim için bir zevk
Aman hasta olayım deme tatlım gerçi havalarda bir garip
İnşallah bitanem yalnız aseacım sen takımda yer alamayacaksın malesef sevgili seaBaharın notunu aynen yazıyorum
6. TAKIM
Yeni üye olarak bildirdiğiniz "asea" diskalifiye listesinde yer almaktadır.
Eski yarışmacıdır, 2. takımda yarışmaktayken 308. etapta üst üste 3 kez bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir.
Kural gereği tekrar yarışamaz.
Yeni listenizi ve bağlı olarak sonuç listesini lütfen yeniden düzenleyiniz.
seni takım listesinden çıkartmak zorunda kaldım tatlım ilk 3 ten de çıkmış olduk
Fakat bu durum seni üzmesin keşke geldiğinde faha önce yarışmış olduğunu söyleseydin eminim geçerli sebeplerin vardır 2, takıma bildirim yapamaman ile ilgili. Şimdi şöyle yapıyoruz sen free takımda aynen devam ediyorsun maksat zayıflamak değilmi kuzum
Afiyetolsun bülbülüm malesef 5, olduk bitanem listeler değişti sağlık olsun.Cezanı da yaptığın için ayrıca teşekkür ederim
Elbette deryacım iyi günde kötü günde her zaman takımız
İşte böyle prensesimmm sen istedikten sonra herşeyi başarırsınnn
Hafta sonu kaçamakları malesef oluyor kuzum sağlık olsun telafi edersen sorun olmaz
Aman balımm sen hasta olursan miniklere kim bakacak inşallah toparlanırsın bitanemm
Afiyetolsun kuzum o halka tatlısının başka bir ismi daha varmışama çeyrek yiyerek nefsini köreltmişsin hepsini yemediğin için ceza yok tabiki
Tatlım boşuna kızıyorsun kendine kısırın bir sakıncası yokki afiyetolsunYalnız bulgurun şişme payını iyi ayarlamak lazım
Rabbim bol kazançlar nasip etsin her zaman deryacımmenüler harika umarım suyunu tamamlamışsındır
Rahatsızlığın menülerinden belli balım önemli olan senin iyi olman şu sınavlarını atlatmış olsaydın hem çocuklar hem senrabbim hepinize şifa versin bir an önce kuzum
Hafta sonları 2 kat irade gerekiyor Mayacım
Patates kızartmasını fırında yapsan mayacım sen yemesen bile ailen de transyağ yememiş olurbira z.yağı gezdirip fırın tepsisine diz hatta baharatlandırabilirsinde inan yağda kızartmadan bir farkı olmuyor
Harikasınnn prensesimmm yememen kararlılığının ve değişiminin göstergesi yeseydin pişmanlık duyacaktın mangoyu sabah kahvaltında yiyebilirisn kuzum
Jojomm dün kandil simidi bugün tavuk göğsü1 dilim olsa sözüm olmazdı
Oh ne güzel olmuş anneciğin de destek olur bu hafta yaşadıkkk o zaman
Genelde tüm anneler böyle tatlım
Harikasınnn prensesimmmm işte buu zaten karatayın güzelliği de şu tam uyarsan erkenden uykun gelir ve erken kalkarsın tatlım
Balım sen de fırında yap tatlım hem eniştenin hem çocukların sağlığı için transyağın kötü etkileri ilerde ççıkıyor bitanem
Evet malesef bir an önce çıtır olmak hepimizin hayaliydi ama emek ve sabır göstermeden bu bir hayal hakikaten meleğim
hadi limonluya da izin çıksın ama 2 topta
Edeceğine şüphem yok meleğimmm
bu da güzelmişşş.Canan ablam izin veriyor deseydin ya
Teşekkürler kuzum iyi eğlenceler piknik sezonu geçmeden değerlendirmek lazım sıcaklar bastırınca gidilmez .peki bekliyoruz menülerini o zaman
Akşam kek yedim ama başka birşey yemedim cezaya gerek yok mu demek istedin umudumsuyunu tamamladıysan harika
Hoşgeldin cecom yokluğun çok belli hadi atlatmışsın misafirleri ellerine sağlık canım.Civcivlerin ölmesine üzüldüm başınız sağolsunPrensesi ikna etmen iyi olmuş akvaryum en güzeli aslında
Afiyetolsun selvoscum anenciğini görüp gelmişsin .Sütlaç erken yediğin için tolore edebilirsin ama akşamları lütfen karpuz yememeye çalış bitanem
Patates kızartmasını fırında yapsan mayacım sen yemesen bile ailen de transyağ yememiş olurbira z.yağı gezdirip fırın tepsisine diz hatta baharatlandırabilirsinde inan yağda kızartmadan bir farkı olmuyor
Genelde tüm anneler böyle tatlım
Bugunku menum
Sabah: ekmeksiz yumurta domates salatalik peynir
Ara: turk kahvesi
Ogle: peynir salata
Ara: yok
Aksam: tavuk salata
3 litre su
100 twist
50 mekik
Bu hafta menumu eksiksiz paylastim kizlar
İyi geceler menumi paylasiyorum
Sabah: menemen peynir 6 tane zeytin domates salatalik biraz tuzsuz yer fistigi ve findik, 1 gun kurusu
Aksam: taze fasulye, salata, yogurt
40 dk pedal, 2.5 lt su
Kaptanim sizi zor durumda bıraktiysam Özür dilerim gerçektenböyle bir şey olduğunu bilmiyordum evet daha önce bir gruba 2 yada 3 defa hatırlamıyorum kilo bildirimim olmuştu ama hiç gaza gelmemiştim ve grupla bir bağ kuramamistim yaz tatili döneminde de bulunduğum yerde internet olmayınca böyle bir durum olmuştu sizin gruba dahil olalı beri kendimi çok mutlu ve zorunlu hissediyordum tekrar kusura bakmayin herkese iyi geceler
Evett cok severim aslinda yemeklerin yanina yaparim genelde kahvaltiya hic yapmamistim deniycem ama esim kizrtma ister yine eminim, is yine benim irademde bitiyo heralde
Evet yaa bende haftaya gidicem annemin yanina bir hafta kalcam ama bu sefer ben onu diyete sokcam hic niyeti yok ama ikna etcm insallah
cnm bende dün duydum daha önce bilmiyordum karnıyarık yaparken kızartmak yerine közlüyolarmıs Patlıcanı,daha sağlıklı olsun diye,aklında bulunsun ben denicemSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaçak ama bir okadar yorgun oynakbaşı geldiiii
Çok şükür bu misafirliğide atlattım anlımın akıyla tabi cumadan beri geberiyorum yorgunluktan
Cuma oturdum sarma sardım ( tam 110 adetöyle cins bir takıntım var sarma sararken tencereye dizerken sayıyorum sarmaları )
Arkasındanda misafirlerim için bir güzel çilekli pasta yaptık küçük kuzumla
Ertesi gün ev kokmasın diye karnıyarık için patlıycanlarımı az yağda kızarttım ( hatta sonrasında bir güzel sudan geçirip iyice süzdüm ki az da olsa yağ kalmasın diye)
Cumarteside zaten ay şunu yap bunu yap derken misafirler gelmeden yoruldum 1 saatcik kadar dinlenme fırsatım oldudaha doğrusu yorgunluktan uyuya kalmışım
Gece 11 de gittiler tabi o saatte kadar posam çıktı
Uzun bir süre yemeğe misafir istemiyorum dermişimama eminim 3 gün sonra yine biri evdemisiniz dese gelin Allah ne verdiyse yeriz derim yine
Hem yoruluyorum hemde çok zevk alıyorum birilerini ağırlamaktan
Maalesef civcivlerimiz öldü
Cuma ilki öldü ufaklığa çaktırmadan yok etti hatta uyandığında sordu bizde izah ettik sen uyurken öldü cenazesini kaldırdık diye ( cimcime cuma sabahı hatta önce ağlar gibi oldu sonrada neyse ablamınki ölmüş diye kendini kandırdıhatta annemle telefonda konuşurken dün gece bizim evde cezane vardı diyip durdu tabi annem anlamayınca ben cezane dediği cenaze diyince kadıncağız nasıl gülüyor cadıya bak cezane diyip duruyor diye )
Cuma gecesi ikinciyi kayıp ettik ve en sonuncuda bu sabah öldüvalla içim acıdı resmen hastalıklı civcivleri satıyorlar 3 kuruş kazanmak için ama çocuklarda bağlanınca daha çok üzücü olabiliyor
Ufaklık yine alalım dedi ama oturup izah ettim Anneciğim boşver günah sonra üzülüyoruz sebep olmayalım dedimAllahtan kabul etti ama can sıkıntısından sabahdan beri ablasına sataşıyor ve nereden duyduysa Aşkı- Memnu daki Behlül gibi iki gündür odadan çıkarken hadi Buse kaçar diyip odadan kaçıyor
Ayy gecmis olsun kuzucuga, kac aylik merak ettimBenim aceleci Oğlanın azı dişide çıkıyor uykusuz bi gecemiz gecti bügünde öyle Görünüyor
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
Dogru soyluyorsun ablacim, ewet ben ski bir diyete girdim karatay tam yarin 4uncu gunum alistim bile simdiden. Ben tr gidene kadar ski yapacam kendimi tutacam kesinlikle seker asla asla. En az 15 vereyimde yeter. Trdede devM edicem karatayaYasminim,biz düzenli dengeli sağlıklı beslenmedikce ne yersek ne icersek içelim faydası olmayacak...
Ilk zamanlar böle kısa yoldan sanki mucize bekliyoruz ama mucize sabretmekle olacak
Hakkıyla bir iki hafta Karatay yap... Suan eksık olan motivasyonun inan tavan yapacak
abla bence istifra ettigim icin odem yapmisti. Unuttum bile askimTamam prensesimm unutalım bu durumu en iyisifakat şunu unutma kuzum bazı dönemler dikkat ettiğin halde çeştli nedenlerin etkisiyle kilo almışta olabilirsin biz bir takımız unutma senin eksini bir başka arkadaşın o hafta telafi eder sen de başka hafta tatlım
Yaa.. Olsunnnn bi gunde biz birince oluruz in sha Allah.Malesef listeler değişti prensesim beşinci olduk
Ama ablacim bu tenekepeyniri:s ev yapimidegil :s annecigimle pazara gittigimde alacagim kuruyemisi in sha Allah.Afiyetolsun kuzum prensesim karatayda ölçü yok kibrit kutusu kadar değil avuç için kalınlığında ve büyüklüğünde yiyebilirsin peynir bitanem çiğ kuruyemiş eklemeyi unutma kahvaltına prensesim
akşam süper
Ben cok degistim abla bugun skintidan patladimm. Anneeeeeee canim skilior patlicammm dedim. Annemde oyleyse hazirlan misafirlige gidelim dedi. BEn hemen kalktim hazirlandim tabi 3 saat:s dugune gider gibi. Benimde huyum boyle yaİşte böyle prensesimmm sen istedikten sonra herşeyi başarırsınnn
Aynen abla degistim hemde nasil. Cok kolaymis gercekten karatay.Harikasınnn prensesimmm yememen kararlılığının ve değişiminin göstergesi yeseydin pişmanlık duyacaktın mangoyu sabah kahvaltında yiyebilirisn kuzum
ay abla malesef gec uyuyorum ama erken kalkiyorumHarikasınnn prensesimmmm işte buu zaten karatayın güzelliği de şu tam uyarsan erkenden uykun gelir ve erken kalkarsın tatlım
Kirikligim gecti kaptanim. Motive ve cok iyi durumdayim. Annemlerde yulaf yoktu yiyemedim kaptanim. Yulafa alistim sanirim. Bu haftayida yulafla tamamlayip karatay diyetine baslamayi dusunuyorum. Evde kimse ekmek tuketmiyor bu yuzden karatayi kolay yapabilirm sanirim.esimden dolayi surekli protein agirlikli besleniyoruz. Meyveylede aram peknyok aslinda. Karpuz kavun haric yazin cok yiyorum napcaz kaptanim sabah yesem azcik karpzla kavun olurmu?Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar balım inşallah meleklerimiz de sen de iyileşmişsinizdir birazYarın bomba gibi güzel bir başlangıç yapalım yeni haftaya tatlı rüyalar hepinize
@EYLUL SILA hoşgeldin meleğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?