Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cumartesi
sabah: karatay kahvaltısı
ara: ayran (birer saat arayla 2 bardak)
akşam: 3 tane köfte fırında patlıcan soğan biber, salata, ayran
gün içinde siyah çay içtim birde kahve içmişimdir hatırlamasamda
su: 3 lt
spor: 30 dk egzersiz

pazar
sabah:bir yumurtayla karatay kahvaltısı + bir elma tarçınlı
kahvaltının hemen üstüne sütlü kahve
ara: soda,siyah çay
akşam: tek lavaşa tavuk dürüm, ayran
su: 1,5 lt (dışarda olduğum için tüm gün içemedim)
spor: 20 + 20 dk yürüyüş

hemen geçen haftanın eksik ve az cıssslı menüsünü yazayım
hafta sonu kaçamaklarına maalesef bende yenildim

sabah : 1 yumurtalı omlet, zeytin peynir 3 mercimek köftesi ve cıslarrr çeyrek simit içine tereyağı sürdüm bide çeyrek çilekli turta çok severim eşimde almış gelmiş dayanamadım yedim valla 1 kibrit kutusundan az büyüktür..

öğle : değilde ikindi gibi oldu yarım lahmacun bir bardak ayran

akşam : mercimek çorbası, et sote ve salata

leptin pek çalışamadı maalesef
suda 1,5 litrede kaldı

gunaydın kardeşlerim peteklerim nasılsınız bakalım. guzel bir hafta bizim olsun dilerim

eksik menülerimi yazayım biraz daha yazmasam unutucam çünkü acaba b vitaminim mi azaldı bi gidip baktırmak gerek
en kısa zamanda baktır damlam b12 çok önemli kilo vermeyede etkisi buyuk biliyorsun

Sweetdimple Yaaaaaa çok utandım. Çok tatlı bir profil fotosu olmuş. Teşekkür ederim
banum ne guzel profil resmi yapmış fulyam hakettin ama

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum

Dün akşam üzere arkadaşlarla sahile indik ve inanılmaz güzel geçti
Mangal yapmadık sadece çay içelim dedik birde hazır yufkadan gözleme yaptık orada
Çocuklar bol bol paten kaydı, scooter kaydı hatta basketbolda oynadılar
İyice hava karardıktan sonrada çocuk parkı olan bölüme geçtik ( aslında eve gidecektikde çocuklar ille parkada gidelim diyince iyi bari dedik ) tabi gidince biz büyüklerde kendimizi kayıp ettik

Halatlardan oluşan bir tırmanma kulesi vardı ona bende çocuklarla bilirkte çıktım Eşim önce aşağıdan aşkım bak yükseklik korkun var sakatlık yapacaksın fazla yükseğe çıkma diyip durdu ama sonradan bir baktım oda dayanamadı çıktı kuleye
Hele bir tane alet vardı anam çok eğlenceliydi keşke burada paylaşabilsem videosunu cidden çok çok eğlenceli birşeydi Tatirevalli gibi birşey ama bir yandan yukarı aşağı giderken bir yandanda dönüyordu
Karı koca ona bir bindik resmen çığlık ata ata döndüm onda inanılmaz eğlenceliydi
Eşim salıncağada bindi ama ben popişim sığmaz diye hiç niyetlenmedim hatta eşime dedim bir 10 kg daha vereyim kesinlikle bende salıncakta sallanacağım diye
Hani şu bazı lünaparklarda dönen kaseler oluyor ya oturuyorsun ortada dümeni çevirdikçe altındaki platform dönüp duruyor öyle birşeyde vardı onada bindik karı koca üzerinden indiğimde resmen başım dönüyordu ama çok çok eğlenceli geçti
Eşim bile her fırsatta biz buraya kaçalım yahu diyip durdu

cnm bende dün duydum daha önce bilmiyordum karnıyarık yaparken kızartmak yerine közlüyolarmıs Patlıcanı,daha sağlıklı olsun diye,aklında bulunsun ben denicem
Cicivlerinize de yazık olmuş kıyamam

Canım ben patlıycanı çok çok az yağda kızarttım hatta tekrar yağ az da olsa çektiyse diye sudan geçirdim patlıycanları ( karşı komşu ablam öğretmişti bana o şekilde olunca hiç yağ kalmıyor üstelik iyicede süzdürdüm )
Ama dediğin gibi közlemek daha mantıklı artık bir dahakine öyle yaparım tavsiye için çok teşekkür ederim

Anammm kızzzzzz tiztizlik sende takıntı diye biliyordum ama bukadarını tahmin etmemiştim
Senin yanında ben pis pasalak kalırım o zaman
Şaka bir yana ama cidden önüne geçmen lazım canım yarın öbür gün hayat çekilmez hale gelir senin için atıyorum evlendiğinde kaynanan 1 hafta yatıya gelse sen krize girersin temizliği istediğin gibi yapamazsan eeee şimdiki gibi yapsanda kaynana bu sefer ay benden tiksiniyor diye krize girer üstelik kullandığın deterjanlarda solunumu tehlikeli şeyler Allah korusun canım temizlik yapayım derken kendine hayatı zindan edersin
Acaba tedavi olmayı denedinmi o konuda ( hani yurtdışında daha yaygın ya bu tip terapi olayları senin hayatı daha rahat sürdürebilmen adına )
Valla benimde takıntılarım var ama hayatımı çok etkilemiyor sarma sararken oturup sayarım onları bir yandan kaç tane diye biri yanımda kaşınsın yada belli bir hayvandan söz etsin ( saçta olan ) anında kaşınmaya başlarım bende
Temizlik yaparkende hep önce mutfaktan başlarım ( isterse mutfak toplu olsun yinede orayıda elden geçirmeden temizliğe başlayamam Ütü yaparkende tek takıntım önce küçük kuzunun sonra büyük kuzunun, benim ve en son eşimin eşyalarını ütülerim ve toplarkende o sıralama şaşmasın diye tam tersine önce eşimin eşyalarını toplarım sonra benim ve sırayla kızların
Bir ara çamaşırları toplarkende aşağı yukarı kaç dakika sürer diye adet başına hesap yapardım ama ondan zorda olsa vazgeçtim
Birde bir ara karşımda biri dudağını yaladığında bende yalardım istemdışı onuda zorda olsa bıraktım çünkü Allahh korusun sokakta sorun olabilirdi

ay ne enteresansın banum ya sıralı ev temizliği iyiymiş. bende makineden çamaşırları çıkarınca onume pufu alırım ustunu silerim ve çamaşırları ayıra ayıra katlarım sonra sepete koyup asarım hem katlayınca utulu gıbı açılıyorlar hemde asarken fazla zaman harcamıyorum kolay oluyor. hele çarşafları katlayınca 30dk bekletirim ki kırışıkları iyiden açılsın başıma utu çıkmasın diye

Eweet ben yine kosubandindayim guzel bir kahvalti ardindan:)) su sisemi kosubandin ustune koydum susayinca yudum yudum iciyorum. 11 dkkadr kosubandindayim 1 km olacak azkalsin 2 dk sonra :)) 60 dk spor yapicam bugunde. Bugun 4ucu kacamaksiz gunum ve hersey super gidiyor coksukur. Artik zorlanmiyorum. Bu duzende gidecegim in sha Allah.

ben eglenmis kadar oldum cook guzel eglenceli bir gun gecirmissin abla. Ewet malesef 1,5 yildir boyleyim. Napicam bilmiyorum. Tedavi olmayi dusunuyorum benim icin cok buyuk bir skinti bu hayati bana zorlastiriyor hep aklimfa kalio. Bisi planlamasam icim rahat opmaz rahat uyuyamam. Yaz tatilinden sonra hollandaya gelip tedavi olacam umarim ise yarar. Bir gazeteci roportaj almak istemis benim gibi olan bir bayandan, kadinin evine gitmis ziline basmis. Kadinda demiski kusurabakmayin sizi iceri alamam yoksa evi toptan temizlerim diyee :))) ben tabi kalp kirmayi sevmedigimden oylw diyemem. Misafir gittikten sonra temizligi yaparim. Bide insanlarin ellerine cok dikkat ederim nereye degdiklerini ellerini yikadiklarini. Biri yanimda esnesin hapsursun elimi agzimin onune koyarim sanirimki o koku o seyler agzima deyiyor. Bir ara bende cerceveleri sayardim sokaktaki taslarida araba plakalarinida okurdum. Ablam bana kiziyor bu twmizlik hastaligindan kurtul evlenince napicaksin kaynanan gelirse felan. Napiyim elimde olan birsey degilki.. Tr gidip geliyim tedaviye baslayacam.

Selam kızlar o kadar yoğunum ki bir türlü uğrayamadım. Bugün mevsimlik çalışanlar iş başı yaptı veeeee beni gören hayretler içinde öylece kaldı. 8 aydır görmediğim kişiler. Bekarlık haline dönmüşsün nasıl başardın, öyle güzel tepkiler geldi ki nasıl mutlu oldum anlatamam. Eminim siz de artık bu tepkilerle karşılaşmaya başlayacaksınız. Rabbim size de nasip etsin inşallah.

Kaçak menüler de gelsin
Cuma
Kalkınca (6:30)
2 bardak su+1 kuru incir,

Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık, kıvırcık, maydanoz zeytinyağı ve limon gezdirilmiş

ara (10:30)
yarım elma

Öğle (12:00)
az et yemeği, 3 kaşık pilav, yoğurt (iş yerinde yemek zorunda kaldım menümü bozdum maalesef)

Ara 2 hurma,1 ceviz

Akşam (18:00)
kara lahana yemeği, 1 dilim kepek ekmeği

Ara (20:00)
4 kaşık yoğurt
-------------------------------------
Cumartesi
Kalkınca (8:30)

ayran detoksu yaptım ama hiçbir işe yaramadı. Sanırım grip yüzünden sürekli yattığım için
------------------------------------------
Pazar
Kalkınca (8:30)

Sabah (9:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık, kıvırcık, maydanoz zeytinyağı ve limon gezdirilmiş

Öğle (13:00)
ayran detoksu için haşladığım buğday ve nohutu salata haline getirdim

Ara (14:30)
2 çatal kadayıf, 1 şekersiz türk kahvesi

Akşam (19:00)
fırında patlıcan, yoğurt

Ara (20:30)
yarım elma

su 3 litre, grip çok kötü etti spor yapamadım, dün biraz daha ayaktaydım. Bugün geçen hafta yarım kalan spor programıma tekrar başlayacağım inşallah.

1 saat yapiyim dedim sporumu ama malesef 45 dk 3,30km yaptim. Bi turlu alisamaddim bu spor ayakabbilara off yaa... Yara etti ayaklarimi yine. Aksam artik terlikle veya kalin corapla 15 dk tamamlarim. Ama hala kosubandinda yuruorum sanirim vucudum istiyor devam etmeyiii. 47 dk olacak amaann neyseeeee 13 dkkayida tamamlayim 1 saat yapayim

sağol neslim, kaçamakların olmasaydı sen de istediğine ulaşmıştın ama olsun bundan sonrası önemli, eminim sen de yıkıp geçeceksin ki bu hafta başlamışsın bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…