- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
çookkkk elinin altında doktor var gibi her anMaşallah cnm,ayrıca karşıda eczane oldugu icin şanslısın gerçekten:)
en kısa zamanda baktır damlam b12 çok önemli kilo vermeyede etkisi buyuk biliyorsuneksik menülerimi yazayım biraz daha yazmasam unutucam çünkü acaba b vitaminim mi azaldı bi gidip baktırmak gerek
banum ne guzel profil resmi yapmış fulyam hakettin ama
cnm bende dün duydum daha önce bilmiyordum karnıyarık yaparken kızartmak yerine közlüyolarmıs Patlıcanı,daha sağlıklı olsun diye,aklında bulunsun ben denicem
Cicivlerinize de yazık olmuş kıyamam
Bugun ki menu.
Sabah; 2 yumurta omlet,kibritkutusukadar beyaz peynir,10 zeytin,10 ince dilim sucuk ( iyice alistim 2 gundur haftaya yerim artik hergun hergun olmaz) yanina 1 muz ve 1 tabak yogurt ( midem bulandi sucuk ardindan muz ve yogurt ilk ve son defa yaptim iyy anlatilmaz) 1 yesilcay
Ara; 4 pirzola ilk haslanmis sonrada tavada kendi yagiyla pisti izgara gibi. 2,5 bardak ayran ( bilerek yedim misafirlikte bisi kacirmiyim diye)
Aksam yemegi(misafirlikte) 2 buyuk kasik bulgurpilavi. Bol salata. 2 buyuk kasik patlican yemegi, 2 but tavuk.
Bugun etci gunum gibi oldu neyseki bugun yine cis lara dokunmadim 4uncu gunum yarin oluyor ski yaptigim :)). Kahve cay ikram edilirkenbbile israr etmislerdi seker icin ben yinede agzima almadim hayir dedim, kek vardi yine yemedim, kuzuma yedirdim keki immm diyordu ohh yemis kadar oldummm askimbenim. Spor yok malum misafire gittik. 1,5 litre su Icemedim bugun suyumu ya sirf tuvalete gitmemek icin misafirlikteben temizlik titizlik hastasi oldugum icin asla bir misafirlikte veya herhangii bir yerde tuvaletimi yapamam evden baska. Biri tuvaletimizi kullandigindada iyice temizlerim tuvaleti hatta okadar tiksinirimki gider dusumu alirim. Kapi kollarini dahi ellemem. Kapilari acarsam serce parmakla aciorum ardindan sabunla yikiyorum ellerimi. Esyalarimi aylik temizlik yaparim suyun altinda tutarak ve en agir temizleyici sabunu kullanarak keselerim esyalari. Kolay kolay insanlarin elinden birsey alamam. Tokalastigimda gider caktirmadan yikarim. Birtek annemden tiksinmem askimbenim o birde kucuk kuzudan onun tukurugunu bile yutar dilini somururum :)) ama geri kalan herkesten uzak dururum. Cok pis huyum var benim cok pis kurtulmak istiyorum olmuyor ama... Yemin ederim gecen arkadasim geldi odama gitmek istedi odama geldik. Bi baktim esyalarimi elliyor. Icim icimi yiyor birsey diyemiyorumda kirmamak icin. Neyse dedim ne kaldiki herseyi elledi kiz. Kiz gitikten sonra amaninn bi giristimm herseyi keseledim. Kiz sirf yatagimda oturdugu icin yatak carsaflari makineye attim. Yerleri chloorla temizledim paspasla kizin yalin ayak oldugu icin. Delirmek uzereyim cantalarimi donem donem banyoya koyar keselerim dusun altinda halime guluyorum wallahi. Aglasammi gulsemmi bilemedim..
ay ne enteresansın banum yaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Dün akşam üzere arkadaşlarla sahile indik ve inanılmaz güzel geçti
Mangal yapmadık sadece çay içelim dedik birde hazır yufkadan gözleme yaptık orada
Çocuklar bol bol paten kaydı, scooter kaydı hatta basketbolda oynadılar
İyice hava karardıktan sonrada çocuk parkı olan bölüme geçtik ( aslında eve gidecektikde çocuklar ille parkada gidelim diyince iyi bari dedik ) tabi gidince biz büyüklerde kendimizi kayıp ettik
Halatlardan oluşan bir tırmanma kulesi vardı ona bende çocuklarla bilirkte çıktımEşim önce aşağıdan aşkım bak yükseklik korkun var sakatlık yapacaksın fazla yükseğe çıkma diyip durdu ama sonradan bir baktım oda dayanamadı çıktı kuleye
Hele bir tane alet vardı anam çok eğlenceliydi keşke burada paylaşabilsem videosunu cidden çok çok eğlenceli birşeydiTatirevalli gibi birşey ama bir yandan yukarı aşağı giderken bir yandanda dönüyordu
Karı koca ona bir bindik resmen çığlık ata ata döndüm onda inanılmaz eğlenceliydi
Eşim salıncağada bindi ama ben popişim sığmaz diye hiç niyetlenmedim hatta eşime dedim bir 10 kg daha vereyim kesinlikle bende salıncakta sallanacağım diye
Hani şu bazı lünaparklarda dönen kaseler oluyor ya oturuyorsun ortada dümeni çevirdikçe altındaki platform dönüp duruyor öyle birşeyde vardı onada bindik karı kocaüzerinden indiğimde resmen başım dönüyordu ama çok çok eğlenceli geçti
Eşim bile her fırsatta biz buraya kaçalım yahu diyip durdu
Canım ben patlıycanı çok çok az yağda kızarttım hatta tekrar yağ az da olsa çektiyse diye sudan geçirdim patlıycanları ( karşı komşu ablam öğretmişti bana o şekilde olunca hiç yağ kalmıyor üstelik iyicede süzdürdüm )
Ama dediğin gibi közlemek daha mantıklı artık bir dahakine öyle yaparım tavsiye için çok teşekkür ederim
Anammm kızzzzzz tiztizlik sende takıntı diye biliyordum ama bukadarını tahmin etmemiştim
Senin yanında ben pis pasalak kalırım o zaman
Şaka bir yana ama cidden önüne geçmen lazım canım yarın öbür gün hayat çekilmez hale gelir senin için atıyorum evlendiğinde kaynanan 1 hafta yatıya gelse sen krize girersin temizliği istediğin gibi yapamazsan eeee şimdiki gibi yapsanda kaynana bu sefer ay benden tiksiniyor diye krize girerüstelik kullandığın deterjanlarda solunumu tehlikeli şeyler Allah korusun canım temizlik yapayım derken kendine hayatı zindan edersin
Acaba tedavi olmayı denedinmi o konuda ( hani yurtdışında daha yaygın ya bu tip terapi olaylarısenin hayatı daha rahat sürdürebilmen adına )
Valla benimde takıntılarım var ama hayatımı çok etkilemiyorsarma sararken oturup sayarım onları bir yandan kaç tane diye biri yanımda kaşınsın yada belli bir hayvandan söz etsin ( saçta olan ) anında kaşınmaya başlarım bende
Temizlik yaparkende hep önce mutfaktan başlarım ( isterse mutfak toplu olsun yinede orayıda elden geçirmeden temizliğe başlayamamÜtü yaparkende tek takıntım önce küçük kuzunun sonra büyük kuzunun, benim ve en son eşimin eşyalarını ütülerim ve toplarkende o sıralama şaşmasın diye tam tersine önce eşimin eşyalarını toplarım sonra benim ve sırayla kızların
Bir ara çamaşırları toplarkende aşağı yukarı kaç dakika sürer diye adet başına hesap yapardım ama ondan zorda olsa vazgeçtim
Birde bir ara karşımda biri dudağını yaladığında bende yalardım istemdışıonuda zorda olsa bıraktım çünkü Allahh korusun sokakta sorun olabilirdi
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Dün akşam üzere arkadaşlarla sahile indik ve inanılmaz güzel geçti
Mangal yapmadık sadece çay içelim dedik birde hazır yufkadan gözleme yaptık orada
Çocuklar bol bol paten kaydı, scooter kaydı hatta basketbolda oynadılar
İyice hava karardıktan sonrada çocuk parkı olan bölüme geçtik ( aslında eve gidecektikde çocuklar ille parkada gidelim diyince iyi bari dedik ) tabi gidince biz büyüklerde kendimizi kayıp ettik
Halatlardan oluşan bir tırmanma kulesi vardı ona bende çocuklarla bilirkte çıktımEşim önce aşağıdan aşkım bak yükseklik korkun var sakatlık yapacaksın fazla yükseğe çıkma diyip durdu ama sonradan bir baktım oda dayanamadı çıktı kuleye
Hele bir tane alet vardı anam çok eğlenceliydi keşke burada paylaşabilsem videosunu cidden çok çok eğlenceli birşeydiTatirevalli gibi birşey ama bir yandan yukarı aşağı giderken bir yandanda dönüyordu
Karı koca ona bir bindik resmen çığlık ata ata döndüm onda inanılmaz eğlenceliydi
Eşim salıncağada bindi ama ben popişim sığmaz diye hiç niyetlenmedim hatta eşime dedim bir 10 kg daha vereyim kesinlikle bende salıncakta sallanacağım diye
Hani şu bazı lünaparklarda dönen kaseler oluyor ya oturuyorsun ortada dümeni çevirdikçe altındaki platform dönüp duruyor öyle birşeyde vardı onada bindik karı kocaüzerinden indiğimde resmen başım dönüyordu ama çok çok eğlenceli geçti
Eşim bile her fırsatta biz buraya kaçalım yahu diyip durdu
Canım ben patlıycanı çok çok az yağda kızarttım hatta tekrar yağ az da olsa çektiyse diye sudan geçirdim patlıycanları ( karşı komşu ablam öğretmişti bana o şekilde olunca hiç yağ kalmıyor üstelik iyicede süzdürdüm )
Ama dediğin gibi közlemek daha mantıklı artık bir dahakine öyle yaparım tavsiye için çok teşekkür ederim
Anammm kızzzzzz tiztizlik sende takıntı diye biliyordum ama bukadarını tahmin etmemiştim
Senin yanında ben pis pasalak kalırım o zaman
Şaka bir yana ama cidden önüne geçmen lazım canım yarın öbür gün hayat çekilmez hale gelir senin için atıyorum evlendiğinde kaynanan 1 hafta yatıya gelse sen krize girersin temizliği istediğin gibi yapamazsan eeee şimdiki gibi yapsanda kaynana bu sefer ay benden tiksiniyor diye krize girerüstelik kullandığın deterjanlarda solunumu tehlikeli şeyler Allah korusun canım temizlik yapayım derken kendine hayatı zindan edersin
Acaba tedavi olmayı denedinmi o konuda ( hani yurtdışında daha yaygın ya bu tip terapi olaylarısenin hayatı daha rahat sürdürebilmen adına )
Valla benimde takıntılarım var ama hayatımı çok etkilemiyorsarma sararken oturup sayarım onları bir yandan kaç tane diye biri yanımda kaşınsın yada belli bir hayvandan söz etsin ( saçta olan ) anında kaşınmaya başlarım bende
Temizlik yaparkende hep önce mutfaktan başlarım ( isterse mutfak toplu olsun yinede orayıda elden geçirmeden temizliğe başlayamamÜtü yaparkende tek takıntım önce küçük kuzunun sonra büyük kuzunun, benim ve en son eşimin eşyalarını ütülerim ve toplarkende o sıralama şaşmasın diye tam tersine önce eşimin eşyalarını toplarım sonra benim ve sırayla kızların
Bir ara çamaşırları toplarkende aşağı yukarı kaç dakika sürer diye adet başına hesap yapardım ama ondan zorda olsa vazgeçtim
Birde bir ara karşımda biri dudağını yaladığında bende yalardım istemdışıonuda zorda olsa bıraktım çünkü Allahh korusun sokakta sorun olabilirdi
sağol neslim, kaçamakların olmasaydı sen de istediğine ulaşmıştın ama olsun bundan sonrası önemli, eminim sen de yıkıp geçeceksin ki bu hafta başlamışsın bile.
canlarım tebrikler
makresim harikalar yaratmışsın kırdın yıktın ezdin gidiyon maşallah nazarım değmesin.
deryam sende baya istikrarlı ivme kazandın nazarrr
baldanem supersin
vay bulbulum wayyyy
jojova başarıların devamını dilerim şeker
asea cım azmin daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?