Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

7 yaşındaki ile 2 yaşındaki hastaydı şimdi 12 yaşındakide hasta emareler bende de başladı kendimi hiç iyi hissetmiyorum
balım geçmiş olsun çocuklar nasıl oldu, sen nasılsın ancak geçmiş yapabiliyorum. Bende de grip var ve uzun süreceğe benziyor.

Merhabalar ben simdiden menumu yazayim cunkuu artikk birseyy yemiycem ve icmiycem. Saat simdi 17:28 daha yeni aksam yemegimi yedim 20 dk once.

Sabah; kibrit kutusu beyaz peynir, 10 dilim sucuk ( gercekten alismisim yemeye yoksa az geliyor kahvaltim sizce kotumu yapiyorum sucuk kahvaltida yemeye) 2 yumurta omlet. 3 gunkurusu kayisi. Marul maydanoz 1 yesilcay

Aksam; 1 kucuk tabak ispanakli yumurta. 2 dilim katmer annem benim icin esmer unu kullandi. Bayadir ekmek yemedim dayanamadim 2 dilim yiyiverdim ispanakla birlikte. Ama yinede ben katmeri cis olarak gormuyorum yedim ve doydum dahada ekmek yemem zaten. Iyikide saat 5 gibi yedim aksam yemegimi.

1 saat kosubandi 4,10 km yaptim ve 1 litre su yatana kadar 2 litre daha gider.

Ay bugün çok hoşuma giden birşey oldu
Komşu ablamın Japon gelini geçenlerde doğum yaptı ( tabi komşu ablam doğumdan önce gitmişti yanına yardımcı olmaya ve nereden baksanız bir 10 gündür görüşmemiştik )
Bugün akşam üzere evine gelmiş bir kaç günlüğüne ve tabi benim küçük kuzuyu çok özledi diye bizde aldığı soluğu Küçük kızım onun elinde büyüdü ( büyükte öyle sayılır ama ufaklığın hamilelik sürecinden itibaren her an yanımdaydı Allah razı olsun bol bol hasret giderdiler hatta görmeyeli kuzum boya gitmiş falan dedi

Tabi ben acaba bende bir değişiklik far ettimi diye aklımdan geçirirken döndü bana kız bakma kuzumla ilgileniyorum ama sende baya güzel fark olmuş cidden çok güzel zayıflamışsın dedi
Anam tabi ben bir havalandım bir hoşuma gitti sormayın kesinlikle çok çok daha güzel kilolar verebileceğine adım gibi eminim dedi ve tabi o gazla ben daha da bir şevke geldim

Canım her sabah 10 dilim sucuk bence çok fazla özelliklede işlenmiş olduğunu baz alırsak yani sucuğunu evde kendinde yapsan katkı maddesiz yinede çok
Yine sen bilirsin ama onu biraz azaltmaya bak ve atıyorum sadece kendine pazar kahvaltısı için yada ne bileyim haftada 2 gün için sucuk şöleni yap
Aslında itiraf edeyim bende eskiden çok severdim sucuk tarzı şeyleri heleki Almanyadaki sucuk bana daha lezzetli gelirdi ( EGETürk yada Efepaşa vardı türk bakkallarında ve Türkiyede yoktu onlar ki halada yok sanırım )
Annem geleceğine yakın ne istersin dediğinde Anne birşey istemiyorum bana bir kutu sucuk getir bile demişliğim var çiğ bile yerdim onu ( ki buradakiler gibi değildi yeniyordu yani )

Şimdi inan kaç senedir hiç istemiyorum hatta eşim ilk kasap sucuğu aldığında ben bunu sevmem demiştim ama inan insan herşeye alışıyor ( ben yememeye alıştım ve çok eşimin canı istersede kasap sucuğu yani işlenmemiş olan çok güvendiğimiz bir kasaptan alıyoruz oda 2 - 3 ayda bir aklımıza geliyor artık )

acayip takıntıların varmış @oynakbaşı benim çamaşır asarken takıntım vardır önce pantolonlar sonra tişörtler şeklinde balkonda ipim vardı oraya sıralardım şimdi kurutma makinem var bu takıntıdan kurtuldum ütü yaparken de öncelik tabiki eşimin çünkü çok ütüsü olur.3 çocuktan sonra temizlik takıntım kalmadı gibi bişey anası ağladı evin zaten
hele geçen hafta kustular s....ılar.fena bi haldeyiz vesselam herşeyi kaldırdım.halılar felan yedekleri serdim ama finaller bitince köklü bi temizlik var evde.bende koku takıntısı var nevresimlerim güzel kokacak koltuklar halılar bi gece yatınca yastık yüzümü değişirim felan sürekli evde bişeyleri kokluyorum en son hamileliğimden kalan bi takıntı eşimi bile yanıma yanaştırmamıştım.eşim çok sabretti bana ya ama artık sadece çamaşırlara karşı var eşimi koklamıyorum sürekli yaniama kocişe çaktırmadan çocukları koklayıp gerekli gereksiz vakitli vakitsiz yıkadığım oluyo buda burdan itirafımdır

Oyyy masallah canim sana.. Bende o ssozu duynmak istiyorum bekarligindaki gibi olnussun desinler.. Ama 6 kilo bile farkediliyor... Hedefimize ulasiriz insAllah

pazar günü menü
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı kıymalı yumurta yeşillik 1/2 simit
öğle:3 adet ceviz yeşil çay
akşam salata tavuk göğüs ayaran
2,5 lt su
spor yok

Bugunku menum
Sabah: yesil cay, yulaf, sut , ceviz , 1 kuru incir
Ara: ara ogun yemedim leptin hormonunu sizden duyup arastirdim bir hafta ara ogunsuz denemeye karar verdim
Ogle: firinlanmis et , salata ve yogurt, kahve
Ara: saat 14.00 gibi kacamak bi dondurma oglusum almis babasiyla sana getirdim ye dedi havada cok sicakti reddedemedim
Aksam.: haslanmis kabak, hellim, 1 haslanmis yumurta

3 litreye yakin su
2 mil leslie
100 twist
50 mekik

pazartesi menü
kahvaltı karatay
öğle dünden kalan 1/2 parça tavuk göğüs eti
3 parça çiko
18:00 19:30 arası yürüyüş 10000 adımı geçtim
akşam 2 y.k pilv 2 y.k bezelye yemeği (biliyorum ikiside sakıncalı )2 bardak ayran
şu ana kadar 2 lt oldu biraz daha içerim heralde

senin itirafında iyimiş

ya ben diyete başlıyalı buraya 99.5 kilo ile başladım ama ondan önce 103 kiloyu görmüştüm daha kimse zayıflamışsın demedi deveden tüy gitmiş gibi farkedilmiyo heralde

Valla bazı insanlar birazda çekememezlikten fark etmiyor zayıfladığımızı
Benim 20 kg oldu gideli ama cumartesi amcamlar yemeğe geldiklerinde kilo muhabbeti olduğunda aaa verdinmi sen kalk bir görelim seni ayakta dedikten sonrada biraz fark var demekle yetindi yengem 20 kg birazsa sana göre birşey demiyorum o zaman dedim şakasına gülerek ki kendisi 6 kg vermiş ve resmen incecik oldum havalarına girmiş ki inan çok fazla fark yok bana göre hatta bende dalga geçer gibi aaaa valla yenge incecik olmuşsunda şu çistaların fazla büyük yoksa çok daha fazla belli olur demekle yetindim

Bende eskiden cig yerdim kucukken buradakiler yenilio diye. Ama cig asla yiyemem midem bulanir. Ewet artik sucuga biraz ara vercem zaten yeni yeni sevmeye basladim 1 yildir. Normalde salam sucuk sevmezdim yemezdim bir ara. Simdi daha yemicem abla. AYnen hem egeturk efepasa hem KOC sucuk tam baharatli acili sucuk ismi halka seklinde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…