Kizlar rövanşı siz kazandiniz heoinizi tebrik ediyorum opuyorum
balım geçmiş olsun çocuklar nasıl oldu, sen nasılsın ancak geçmiş yapabiliyorum. Bende de grip var ve uzun süreceğe benziyor.7 yaşındaki ile 2 yaşındaki hastaydı şimdi 12 yaşındakide hasta emareler bende de başladı kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Hadi bakalım bu kez olacak fıstığım inanıyorum sana....Gunayydinnn:)) saaat 9:00
teşekkür ederim baya toparlandık şimdi de finallerim var bu hafta sonu onlara çalışıyorum pek giremiyorum o yüzden.sana da çok geçmiş olsunbalım geçmiş olsun çocuklar nasıl oldu, sen nasılsın ancak geçmiş yapabiliyorum. Bende de grip var ve uzun süreceğe benziyor.
In sha Allah ablacim bende inaniyorum olacak.Hadi bakalım bu kez olacak fıstığım inanıyorum sana....
Merhabalar ben simdiden menumu yazayim cunkuu artikk birseyy yemiycem ve icmiycem. Saat simdi 17:28 daha yeni aksam yemegimi yedim 20 dk once.
Sabah; kibrit kutusu beyaz peynir, 10 dilim sucuk ( gercekten alismisim yemeye yoksa az geliyor kahvaltim sizce kotumu yapiyorum sucuk kahvaltida yemeye) 2 yumurta omlet. 3 gunkurusu kayisi. Marul maydanoz 1 yesilcay
Aksam; 1 kucuk tabak ispanakli yumurta. 2 dilim katmer annem benim icin esmer unu kullandi. Bayadir ekmek yemedim dayanamadim 2 dilim yiyiverdim ispanakla birlikte. Ama yinede ben katmeri cis olarak gormuyorum yedim ve doydum dahada ekmek yemem zaten. Iyikide saat 5 gibi yedim aksam yemegimi.
1 saat kosubandi 4,10 km yaptim ve 1 litre su yatana kadar 2 litre daha gider.
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Dün akşam üzere arkadaşlarla sahile indik ve inanılmaz güzel geçti
Mangal yapmadık sadece çay içelim dedik birde hazır yufkadan gözleme yaptık orada
Çocuklar bol bol paten kaydı, scooter kaydı hatta basketbolda oynadılar
İyice hava karardıktan sonrada çocuk parkı olan bölüme geçtik ( aslında eve gidecektikde çocuklar ille parkada gidelim diyince iyi bari dedik ) tabi gidince biz büyüklerde kendimizi kayıp ettik
Halatlardan oluşan bir tırmanma kulesi vardı ona bende çocuklarla bilirkte çıktımEşim önce aşağıdan aşkım bak yükseklik korkun var sakatlık yapacaksın fazla yükseğe çıkma diyip durdu ama sonradan bir baktım oda dayanamadı çıktı kuleye
Hele bir tane alet vardı anam çok eğlenceliydi keşke burada paylaşabilsem videosunu cidden çok çok eğlenceli birşeydiTatirevalli gibi birşey ama bir yandan yukarı aşağı giderken bir yandanda dönüyordu
Karı koca ona bir bindik resmen çığlık ata ata döndüm onda inanılmaz eğlenceliydi
Eşim salıncağada bindi ama ben popişim sığmaz diye hiç niyetlenmedim hatta eşime dedim bir 10 kg daha vereyim kesinlikle bende salıncakta sallanacağım diye
Hani şu bazı lünaparklarda dönen kaseler oluyor ya oturuyorsun ortada dümeni çevirdikçe altındaki platform dönüp duruyor öyle birşeyde vardı onada bindik karı kocaüzerinden indiğimde resmen başım dönüyordu ama çok çok eğlenceli geçti
Eşim bile her fırsatta biz buraya kaçalım yahu diyip durdu
Canım ben patlıycanı çok çok az yağda kızarttım hatta tekrar yağ az da olsa çektiyse diye sudan geçirdim patlıycanları ( karşı komşu ablam öğretmişti bana o şekilde olunca hiç yağ kalmıyor üstelik iyicede süzdürdüm )
Ama dediğin gibi közlemek daha mantıklı artık bir dahakine öyle yaparım tavsiye için çok teşekkür ederim
Anammm kızzzzzz tiztizlik sende takıntı diye biliyordum ama bukadarını tahmin etmemiştim
Senin yanında ben pis pasalak kalırım o zaman
Şaka bir yana ama cidden önüne geçmen lazım canım yarın öbür gün hayat çekilmez hale gelir senin için atıyorum evlendiğinde kaynanan 1 hafta yatıya gelse sen krize girersin temizliği istediğin gibi yapamazsan eeee şimdiki gibi yapsanda kaynana bu sefer ay benden tiksiniyor diye krize girerüstelik kullandığın deterjanlarda solunumu tehlikeli şeyler Allah korusun canım temizlik yapayım derken kendine hayatı zindan edersin
Acaba tedavi olmayı denedinmi o konuda ( hani yurtdışında daha yaygın ya bu tip terapi olaylarısenin hayatı daha rahat sürdürebilmen adına )
Valla benimde takıntılarım var ama hayatımı çok etkilemiyorsarma sararken oturup sayarım onları bir yandan kaç tane diye biri yanımda kaşınsın yada belli bir hayvandan söz etsin ( saçta olan ) anında kaşınmaya başlarım bende
Temizlik yaparkende hep önce mutfaktan başlarım ( isterse mutfak toplu olsun yinede orayıda elden geçirmeden temizliğe başlayamamÜtü yaparkende tek takıntım önce küçük kuzunun sonra büyük kuzunun, benim ve en son eşimin eşyalarını ütülerim ve toplarkende o sıralama şaşmasın diye tam tersine önce eşimin eşyalarını toplarım sonra benim ve sırayla kızların
Bir ara çamaşırları toplarkende aşağı yukarı kaç dakika sürer diye adet başına hesap yapardım ama ondan zorda olsa vazgeçtim
Birde bir ara karşımda biri dudağını yaladığında bende yalardım istemdışıonuda zorda olsa bıraktım çünkü Allahh korusun sokakta sorun olabilirdi
Oyyy masallah canim sana.. Bende o ssozu duynmak istiyorum bekarligindaki gibi olnussun desinler.. Ama 6 kilo bile farkediliyor... Hedefimize ulasiriz insAllahSelam kızlar o kadar yoğunum ki bir türlü uğrayamadım. Bugün mevsimlik çalışanlar iş başı yaptı veeeee beni gören hayretler içinde öylece kaldı. 8 aydır görmediğim kişiler. Bekarlık haline dönmüşsün nasıl başardın, öyle güzel tepkiler geldi ki nasıl mutlu oldum anlatamam. Eminim siz de artık bu tepkilerle karşılaşmaya başlayacaksınız. Rabbim size de nasip etsin inşallah.
acayip takıntıların varmış @oynakbaşı benim çamaşır asarken takıntım vardır önce pantolonlar sonra tişörtler şeklinde balkonda ipim vardı oraya sıralardım şimdi kurutma makinem var bu takıntıdan kurtuldumütü yaparken de öncelik tabiki eşimin çünkü çok ütüsü olur .3 çocuktan sonra temizlik takıntım kalmadı gibi bişey anası ağladı evin zaten
hele geçen hafta kustular s....ılar.fena bi haldeyiz vesselam herşeyi kaldırdım.halılar felan yedekleri serdim ama finaller bitince köklü bi temizlik var evde.bende koku takıntısı var nevresimlerim güzel kokacak koltuklar halılar bi gece yatınca yastık yüzümü değişirim felan sürekli evde bişeyleri kokluyorum en son hamileliğimden kalan bi takıntı eşimi bile yanıma yanaştırmamıştım. eşim çok sabretti bana ya ama artık sadece çamaşırlara karşı var eşimi koklamıyorum sürekli yani ama kocişe çaktırmadan çocukları koklayıp gerekli gereksiz vakitli vakitsiz yıkadığım oluyo buda burdan itirafımdır
ya ben diyete başlıyalı buraya 99.5 kilo ile başladım ama ondan önce 103 kiloyu görmüştüm daha kimse zayıflamışsın demedi deveden tüy gitmiş gibi farkedilmiyo heralde
Bende eskiden cig yerdim kucukken buradakiler yenilio diye. Ama cig asla yiyemem midem bulanir. Ewet artik sucuga biraz ara vercem zaten yeni yeni sevmeye basladim 1 yildir. Normalde salam sucuk sevmezdim yemezdim bir ara. Simdi daha yemicem abla. AYnen hem egeturk efepasa hem KOC sucuk tam baharatli acili sucuk ismi halka seklindeAy bugün çok hoşuma giden birşey oldu
Komşu ablamın Japon gelinigeçenlerde doğum yaptı ( tabi komşu ablam doğumdan önce gitmişti yanına yardımcı olmaya ve nereden baksanız bir 10 gündür görüşmemiştik )
Bugün akşam üzere evine gelmiş bir kaç günlüğüne ve tabi benim küçük kuzuyu çok özledi diye bizde aldığı soluğuKüçük kızım onun elinde büyüdü ( büyükte öyle sayılır ama ufaklığın hamilelik sürecinden itibaren her an yanımdaydı Allah razı olsun bol bol hasret giderdiler hatta görmeyeli kuzum boya gitmiş falan dedi
Tabi ben acaba bende bir değişiklik far ettimi diye aklımdan geçirirken döndü bana kız bakma kuzumla ilgileniyorum ama sende baya güzel fark olmuş cidden çok güzel zayıflamışsın dedi
Anam tabi ben bir havalandım bir hoşuma gitti sormayınkesinlikle çok çok daha güzel kilolar verebileceğine adım gibi eminim dedi ve tabi o gazla ben daha da bir şevke geldim
Canım her sabah 10 dilim sucuk bence çok fazla özelliklede işlenmiş olduğunu baz alırsakyani sucuğunu evde kendinde yapsan katkı maddesiz yinede çok
Yine sen bilirsin ama onu biraz azaltmaya bak ve atıyorum sadece kendine pazar kahvaltısı için yada ne bileyim haftada 2 gün için sucuk şöleni yap
Aslında itiraf edeyim bende eskiden çok severdim sucuk tarzı şeyleri heleki Almanyadaki sucuk bana daha lezzetli gelirdi ( EGETürk yada Efepaşa vardı türk bakkallarında ve Türkiyede yoktu onlar ki halada yok sanırım)
Annem geleceğine yakın ne istersin dediğinde Anne birşey istemiyorum bana bir kutu sucuk getir bile demişliğim varçiğ bile yerdim onu ( ki buradakiler gibi değildi yeniyordu yani )
Şimdi inan kaç senedir hiç istemiyorum hatta eşim ilk kasap sucuğu aldığında ben bunu sevmem demiştim ama inan insan herşeye alışıyor ( ben yememeye alıştım ve çok eşimin canı istersede kasap sucuğu yani işlenmemiş olan çok güvendiğimiz bir kasaptan alıyoruz oda 2 - 3 ayda bir aklımıza geliyor artık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?