İyi gecerler menumu yazip yaticam
Sabah: karatay kahvaltsi
Ara: 2 kare bitter, elma
Aksam: beyaz peynirli mevsim salata, 1 buyuk bardak ayran
3 lt su
40 dk kosu bandi da yuruyus
mayacım girince gözüme takıldı yorum yapayım dedim. banumda sana der ama.Cokk aciktim ya azmi yedim bugun ne hemem uyumaliyim yoksa tutamicam kendimi
karatay kahvaltısını bende tam biteremiyorum. zaten erken kalktığım için bende 3 öğün yapıyorum sıkıntı olmuyor.Gunaydin kizlar. Bugun karatay kahvaltisi deniyim dedim.kizlar bu ne yiyorum yiyorum bitmiyor tika basa doydum valla
acayip takıntıların varmış @oynakbaşı benim çamaşır asarken takıntım vardır önce pantolonlar sonra tişörtler şeklinde balkonda ipim vardı oraya sıralardım şimdi kurutma makinem var bu takıntıdan kurtuldumütü yaparken de öncelik tabiki eşimin çünkü çok ütüsü olur .3 çocuktan sonra temizlik takıntım kalmadı gibi bişey anası ağladı evin zaten
hele geçen hafta kustular s....ılar.fena bi haldeyiz vesselam herşeyi kaldırdım.halılar felan yedekleri serdim ama finaller bitince köklü bi temizlik var evde.bende koku takıntısı var nevresimlerim güzel kokacak koltuklar halılar bi gece yatınca yastık yüzümü değişirim felan sürekli evde bişeyleri kokluyorum en son hamileliğimden kalan bi takıntı eşimi bile yanıma yanaştırmamıştım. eşim çok sabretti bana ya ama artık sadece çamaşırlara karşı var eşimi koklamıyorum sürekli yani ama kocişe çaktırmadan çocukları koklayıp gerekli gereksiz vakitli vakitsiz yıkadığım oluyo buda burdan itirafımdır
günaydın balım kaymağımmm şimdiden 1 litreeeesu içmeyi unutmayın guzellerimEki Görüntüle 1532341
Gunaydin kizlar. Bugun karatay kahvaltisi deniyim dedim.kizlar bu ne yiyorum yiyorum bitmiyor tika basa doydum valla
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve kaçamaksız bir gün diliyorum
Bu sabah yine erkenden uyandım ve nasıl canım istediyse kendime şöyle güzel bol maydanozlu, semizotlu, taze naneli, salatalıklı ve domatesli Marul salatası yaptım
Tabi bolcada limon sıkıp bir güzel kahvaltımı ettim
Bİr iyi geldi bir iyi geldi anlatamam
Bugün malum 19 mayıs ve eşimde evde ama henüz küçük kuzuyla koyun koyuna uyumaya devam ettikleri için bende keyif kahvemi birazdan sizlerin karşısında içeyim dedim
anam sen fenerlimizinnnn kızzz. ben çok alakadar ve fanatik olmasamda galatalıyım. en buyuk cimbombommmmhehe seninkide ilginçmiş kuzum kokla yıka
krutma makinesi benide kurtardı bende gençlikten kalma fanatiklikten dolayı sarı ve kırmızı mandalı yada sarı ve kırmızı çamaşırı yanyana asmazdım... halada dolapta yanyana koymamayy allahım Fenerbahçe derdine ne ağlardım töbe töbeeee. yinede en büyük FENERBAHÇE..
oooo maşallah su fakırı sen baya içmişsin aştın kendini maşallahgünaydın balım kaymağımmm şimdiden 1 litreeee
deryam sen akçaydamı yaşıyordun kızzz. ay hep merak etmişimdir bi gidemedim akçaya. ünide ilk sevgilim oradandı bir zeytinler getirirdi hala öylesini yemedim. mmmmm ye benim yerime akçay zeytinleriniohhh afiyet olsun canımmm... bigün katşılıklı yapabilsek şu kahve keyfini... keşke gelebilsen akçaya bi şekilde buluşuruz..
anam sen fenerlimizinnnn kızzz. ben çok alakadar ve fanatik olmasamda galatalıyım. en buyuk cimbombommmm
oooo maşallah su fakırı sen baya içmişsin aştın kendini maşallah
deryam sen akçaydamı yaşıyordun kızzz. ay hep merak etmişimdir bi gidemedim akçaya. ünide ilk sevgilim oradandı bir zeytinler getirirdi hala öylesini yemedim. mmmmm ye benim yerime akçay zeytinlerini
anam isterimde isterim bak yazdım kenara unutmam heeee. bende muz yollarım sanayok kuzum ama 45 50 dk falan cecomla daha önce konuşmuştuk ondan didim... yerim kuzummm yememmi çok güzel olur hele Edremit zzeytini candır can... bide annem kendi yapar benim kostiksiz falan misss oyyy kuzum gönderim sana ben yapınca yenileri
oyyy kuzummmm senin istediğin zeytin olsunnnn ellerimle yaparım sanaaaanam isterimde isterim bak yazdım kenara unutmam heeee. bende muz yollarım sana
hehe seninkide ilginçmiş kuzum kokla yıka
krutma makinesi benide kurtardı bende gençlikten kalma fanatiklikten dolayı sarı ve kırmızı mandalı yada sarı ve kırmızı çamaşırı yanyana asmazdım... halada dolapta yanyana koymamayy allahım Fenerbahçe derdine ne ağlardım töbe töbeeee. yinede en büyük FENERBAHÇE..
ohhh afiyet olsun canımmm... bigün katşılıklı yapabilsek şu kahve keyfini... keşke gelebilsen akçaya bi şekilde buluşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?