Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve kaçamaksız bir gün diliyorum

Bu sabah yine erkenden uyandım ve nasıl canım istediyse kendime şöyle güzel bol maydanozlu, semizotlu, taze naneli, salatalıklı ve domatesli Marul salatası yaptım
Tabi bolcada limon sıkıp bir güzel kahvaltımı ettim
Bİr iyi geldi bir iyi geldi anlatamam

Bugün malum 19 mayıs ve eşimde evde ama henüz küçük kuzuyla koyun koyuna uyumaya devam ettikleri için bende keyif kahvemi birazdan sizlerin karşısında içeyim dedim

İyi gecerler menumu yazip yaticam
Sabah: karatay kahvaltsi
Ara: 2 kare bitter, elma
Aksam: beyaz peynirli mevsim salata, 1 buyuk bardak ayran
3 lt su
40 dk kosu bandi da yuruyus

Cokk aciktim ya azmi yedim bugun ne hemem uyumaliyim yoksa tutamicam kendimi
mayacım girince gözüme takıldı yorum yapayım dedim. banumda sana der ama.
2 öğün yapmışsın ve evet akşam biraz az olmuş hatta karbonhidrattan fakır olmuş. sağlıklı karbonhidratlardan salataın yanında yeseydin acıkmayabilirdin. biliyorsun beyni besleyen tek şey sağlıklı karbonhidrat.aynı zamanda enerjiye hızla dönuşen tek besinde bu.misal 1 avuç ceviz,badem,fındır vs. gibi. aç kalmak leptini bozuyor biliyorsun.

hehe seninkide ilginçmiş kuzum kokla yıka
krutma makinesi benide kurtardı bende gençlikten kalma fanatiklikten dolayı sarı ve kırmızı mandalı yada sarı ve kırmızı çamaşırı yanyana asmazdım... halada dolapta yanyana koymam ayy allahım Fenerbahçe derdine ne ağlardım töbe töbeeee. yinede en büyük FENERBAHÇE..

Gunaydin kizlar. Bugun karatay kahvaltisi deniyim dedim.kizlar bu ne yiyorum yiyorum bitmiyor tika basa doydum valla

aynen kuzum ilerde mide küçüldükçe dahada zor oluyo ben şuan 1 minik domates 1 salatalık 1 yumurta 4 5 zeytin 3 cevizi zor bitiriyorum... GEL GEL GEL KARATAYA GELLLLLL

ohhh afiyet olsun canımmm... bigün katşılıklı yapabilsek şu kahve keyfini... keşke gelebilsen akçaya bi şekilde buluşuruz..

anam sen fenerlimizinnnn kızzz. ben çok alakadar ve fanatik olmasamda galatalıyım. en buyuk cimbombommmm
günaydın balım kaymağımmm şimdiden 1 litreeee
oooo maşallah su fakırı sen baya içmişsin aştın kendini maşallah

ohhh afiyet olsun canımmm... bigün katşılıklı yapabilsek şu kahve keyfini... keşke gelebilsen akçaya bi şekilde buluşuruz..
deryam sen akçaydamı yaşıyordun kızzz. ay hep merak etmişimdir bi gidemedim akçaya. ünide ilk sevgilim oradandı bir zeytinler getirirdi hala öylesini yemedim. mmmmm ye benim yerime akçay zeytinlerini

anam sen fenerlimizinnnn kızzz. ben çok alakadar ve fanatik olmasamda galatalıyım. en buyuk cimbombommmm

oooo maşallah su fakırı sen baya içmişsin aştın kendini maşallah

deee getttttt cimbommuşşşş...

he valla kuzummm bi bakıyon 1,5 litre bi bakıyon 2,5 belli olmuyo ama malum sıcaklar bastı artık daha çok içerim veeee içtikçe eririmmmmmm

deryam sen akçaydamı yaşıyordun kızzz. ay hep merak etmişimdir bi gidemedim akçaya. ünide ilk sevgilim oradandı bir zeytinler getirirdi hala öylesini yemedim. mmmmm ye benim yerime akçay zeytinlerini

yok kuzum ama 45 50 dk falan cecomla daha önce konuşmuştuk ondan didim... yerim kuzummm yememmi çok güzel olur hele Edremit zzeytini candır can... bide annem kendi yapar benim kostiksiz falan misss oyyy kuzum gönderim sana ben yapınca yenileri

anam isterimde isterim bak yazdım kenara unutmam heeee. bende muz yollarım sana

Kız sen söyleyince aklıma geldi bende de var o takıntı
Asla sarı lacivert mandallar yan yana gelir belki ama sarı kırmızı asla ki Beşiktaşlıyız Ailecek

Ay yeminle eşimin halaları geçenlerde ille bu senede gelin dediğinde direk sen geldin aklıma ama maalesef bu sene gidemiyeceğim sanırım ( tabi eşimin işi belli olmaz belki Ramazandan sonra kurtlanırsa gidelim diyebilir hatta ben ufak ufak yolunu yapıyorum acaba kurban bayramında mı gitsek o zamana kadar toparlanırız biraz diye )
Aslında eşimin halaları seçim sabahı oy verelim sizde gelin gidelim yol parası bizden dediler ama kızın mezuniyet ihtimali olduğundan inat etti gitmem diye yoksa çok isterim bende senle karşılıklı kahve höpürdetmeyi

Nasip olursa inşallah oda olur canım ama inan hep aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…