Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah canımmm bu sene olmazsa seneye inşallah...yeterki rabbim nasip etsinn
benimde öyle sit-yah beyaz sorun yokk ama sarı kırmızı ıyyyy

inşallah canımmm bu sene olmazsa seneye inşallah...yeterki rabbim nasip etsinn
benimde öyle sit-yah beyaz sorun yokk ama sarı kırmızı ıyyyy
benide götürün akçaya banane yaaa

4. satten sonra ne kadar kalıyorsa o kadar çalışıyor bebğim. misal sabah öğle arası pek çalışmamış
öğle akşam arası 2 saat çalışmış yaklaşık

selam güzellerim buraya sonunda yaz geldi bende temizlik ve tadilat işlerine giriştim dün bütün evi güzelce temizledim camlar hariç. evin bir odası terleme yapıyor küf oluşuyor o yüzden onları temizledim duvarlara varana kadar çamaşır suyuyla sildim en son çamaşır suyuyla kafayı buldum en sonunda bir çözüm bulundu o terleme yapan duvara içerden izolasyon yapmanın yolunu buldular hadi bakalım giriştik inşaata madem giriştik ozaman banyonun fayanslar değişcek onunla badanayıda çıkaralım aradan dedik artık bu haftam bunlarla geçer. çünkü eve usta sokmuyor abim bukadarcık işi yapamıycaksak erkek diye gezmeyim diyorbende çıraklık yaparım ona bu hafta akşamcı gündüzleri işe gidene kadar parça parça yaparız çok fazla gelemiyebilirm özleyin beni anacım

gell kuzummm gellll... anammmm senli bi akçayyyy harika olur

şimdiden özledik kzummmmm kolay gelsin

dünkü menümü yazmaya utanıyorum
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: mazak köftesi ( bulgur ve kıymayla yapılıyor), yoğurt
akşam: tavuk, ayran, bir lavaş
gelelim kaçamaklara, bir küçük kornet dondurma, bir şişe malt içeceği, bir çikolatalı gofret
çok pişmanım ama dün çok yoruldum çok ağrım arttı dayanamdım alışmışım kendimi yemekle motive etmeye ama söz bir daha olmuycak
su: 2lt

tamm dedim ki ne var bu menüde bide alta baktımmmm sende benim gibi acıyı yemeğe gömenlerdenmişsin meğer

günaydın kızlaarrrrr

Gunaydin abla senin yazdiklarini gormeZden geliyormusum surekli goz ardi edinen icerige goster felan yaziyor basiyorum senin yazdiklarijn cikiyor uff oyle istemiorum ekranda gorulsun istiyorum hemen digerleri gibi :s izlemeyede almisim niye boyle oluyor :s bir gun seni atlatip gecersem kbakma elimden geleni yapiom hep basmak icin :s

heheh bende diyom bu kız bi dünya alıntı yaptım bana niye cevap vermiyor bak baakkkk

anam damlam dikkat et çamaşırsuyu kullanımına mamafi ben mandra flozofu çamaşır suyunada karşıyım
yazlık temizlik deme bana kaç gundur yazlık yıkayıp utulemekten anam ağladı hala 3 posta çamaşır ve utu var bayılıcımmmmm

gell kuzummm gellll... anammmm senli bi akçayyyy harika olur
orası kesin ama ben bikinimle denize girerim deyim oniii şimdudennn

hehehe varya çamaşır suyunu okuyunca dicektim neslim duymasın diyeeeeeee

nolcek canımmm istediğinle gir bende haşemamı giyer oralarda gezinirim ziraaaa yüzme bilmiyorummm

wah damlam wahhhh bu hafta rövanş maçımız var kız unuttunmu
toparlan minik kelebek kitle ağzuniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…