Kız sen söyleyince aklıma geldi bende de var o takıntı
Asla sarı lacivert mandallar yan yana gelir belki ama sarı kırmızı aslaki Beşiktaşlıyız Ailecek
Ay yeminle eşimin halaları geçenlerde ille bu senede gelin dediğinde direk sen geldin aklıma ama maalesef bu sene gidemiyeceğim sanırım ( tabi eşimin işi belli olmaz belki Ramazandan sonra kurtlanırsa gidelim diyebilir hatta ben ufak ufak yolunu yapıyorum acaba kurban bayramında mı gitsek o zamana kadar toparlanırız biraz diye)
Aslında eşimin halaları seçim sabahı oy verelim sizde gelin gidelim yol parası bizden dediler ama kızın mezuniyet ihtimali olduğundan inat etti gitmem diye yoksa çok isterim bende senle karşılıklı kahve höpürdetmeyi
Nasip olursa inşallah oda olur canım ama inan hep aklımda
Bende hergun 7 de kalkiyorum 3 ogun yapcam iki ogunle cok ac kalirim diye dusunyyorumkaratay kahvaltısını bende tam biteremiyorum. zaten erken kalktığım için bende 3 öğün yapıyorum sıkıntı olmuyor.
evet tatlım bende 7,30 kahvaltı yapıyorm o satte hepsini yiyemiyorum bu nedenle en guzeli temizi 3 öğün yapmak öyle yapıyorum. erkenciysen sende öyle yapBende hergun 7 de kalkiyorum 3 ogun yapcam iki ogunle cok ac kalirim diye dusunyyorum
Kız sen söyleyince aklıma geldi bende de var o takıntı
Asla sarı lacivert mandallar yan yana gelir belki ama sarı kırmızı aslaki Beşiktaşlıyız Ailecek
Ay yeminle eşimin halaları geçenlerde ille bu senede gelin dediğinde direk sen geldin aklıma ama maalesef bu sene gidemiyeceğim sanırım ( tabi eşimin işi belli olmaz belki Ramazandan sonra kurtlanırsa gidelim diyebilir hatta ben ufak ufak yolunu yapıyorum acaba kurban bayramında mı gitsek o zamana kadar toparlanırız biraz diye)
Aslında eşimin halaları seçim sabahı oy verelim sizde gelin gidelim yol parası bizden dediler ama kızın mezuniyet ihtimali olduğundan inat etti gitmem diye yoksa çok isterim bende senle karşılıklı kahve höpürdetmeyi
Nasip olursa inşallah oda olur canım ama inan hep aklımda
benide götürün akçaya banane yaaainşallah canımmm bu sene olmazsa seneye inşallah...yeterki rabbim nasip etsinn
benimde öyle sit-yah beyaz sorun yokk ama sarı kırmızı ıyyyy
4. satten sonra ne kadar kalıyorsa o kadar çalışıyor bebğim. misal sabah öğle arası pek çalışmamışPAZARTESİ MENÜM
sabah : 1 yumurtalı kkk 10 gibi
öğle : kuru fasulye ve ayran 14,30
akşam : dünden kalan et sote 5 6 kaşık ve salata 20,30 da
şimdi kaptanım bu durumda ne kadar leptin çalışmış oluyor...
benide götürün akçaya banane yaaa
4. satten sonra ne kadar kalıyorsa o kadar çalışıyor bebğim. misal sabah öğle arası pek çalışmamış
öğle akşam arası 2 saat çalışmış yaklaşık
selam güzellerim buraya sonunda yaz geldibende temizlik ve tadilat işlerine giriştim dün bütün evi güzelce temizledim camlar hariç. evin bir odası terleme yapıyor küf oluşuyor o yüzden onları temizledim duvarlara varana kadar çamaşır suyuyla sildim en son çamaşır suyuyla kafayı buldum en sonunda bir çözüm bulundu o terleme yapan duvara içerden izolasyon yapmanın yolunu buldular hadi bakalım giriştik inşaata madem giriştik ozaman banyonun fayanslar değişcek onunla badanayıda çıkaralım aradan dedik artık bu haftam bunlarla geçer. çünkü eve usta sokmuyor abim bukadarcık işi yapamıycaksak erkek diye gezmeyim diyor bende çıraklık yaparım ona bu hafta akşamcı gündüzleri işe gidene kadar parça parça yaparız çok fazla gelemiyebilirm özleyin beni anacım
çok saol ablam bende sizi özledimşimdiden özledik kzummmmm kolay gelsin
dünkü menümü yazmaya utanıyorum
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: mazak köftesi ( bulgur ve kıymayla yapılıyor), yoğurt
akşam: tavuk, ayran, bir lavaş
gelelim kaçamaklara, bir küçük kornet dondurma, bir şişe malt içeceği, bir çikolatalı gofret
çok pişmanım ama dün çok yoruldum çok ağrım arttı dayanamdım alışmışım kendimi yemekle motive etmeye ama söz bir daha olmuycak
su: 2lt
günaydın kızlaarrrrr
Gunaydin abla senin yazdiklarini gormeZden geliyormusum surekli goz ardi edinen icerige goster felan yaziyor basiyorum senin yazdiklarijn cikiyor uff oyle istemiorum ekranda gorulsun istiyorum hemen digerleri gibi :s izlemeyede almisim niye boyle oluyor :s bir gun seni atlatip gecersem kbakma elimden geleni yapiom hep basmak icin :s
Slm çıtırlarımmmm ben geldimmmmmmmgeçmişe uçmadan bir selam vereyim dedim nasılızzzz
anam damlam dikkat et çamaşırsuyu kullanımına mamafi ben mandra flozofu çamaşır suyunada karşıyımselam güzellerim buraya sonunda yaz geldibende temizlik ve tadilat işlerine giriştim dün bütün evi güzelce temizledim camlar hariç. evin bir odası terleme yapıyor küf oluşuyor o yüzden onları temizledim duvarlara varana kadar çamaşır suyuyla sildim en son çamaşır suyuyla kafayı buldum en sonunda bir çözüm bulundu o terleme yapan duvara içerden izolasyon yapmanın yolunu buldular hadi bakalım giriştik inşaata madem giriştik ozaman banyonun fayanslar değişcek onunla badanayıda çıkaralım aradan dedik artık bu haftam bunlarla geçer. çünkü eve usta sokmuyor abim bukadarcık işi yapamıycaksak erkek diye gezmeyim diyor bende çıraklık yaparım ona bu hafta akşamcı gündüzleri işe gidene kadar parça parça yaparız çok fazla gelemiyebilirm özleyin beni anacım
orası kesin ama ben bikinimle denize girerim deyim oniii şimdudennngell kuzummm gellll... anammmm senli bi akçayyyy harika olur
banum özledim seni ben ya. bir sessizliğe burunuyon meraktan çatlıyom kuzucummSlm çıtırlarımmmm ben geldimmmmmmmgeçmişe uçmadan bir selam vereyim dedim nasılızzzz
anam damlam dikkat et çamaşırsuyu kullanımına mamafi ben mandra flozofu çamaşır suyunada karşıyım
yazlık temizlik deme bana kaç gundur yazlık yıkayıp utulemekten anam ağladı hala 3 posta çamaşır ve utu var bayılıcımmmmm
orası kesin ama ben bikinimle denize girerim deyim oniii şimdudennn
wah damlam wahhhh bu hafta rövanş maçımız var kız unuttunmudünkü menümü yazmaya utanıyorum
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: mazak köftesi ( bulgur ve kıymayla yapılıyor), yoğurt
akşam: tavuk, ayran, bir lavaş
gelelim kaçamaklara, bir küçük kornet dondurma, bir şişe malt içeceği, bir çikolatalı gofret
çok pişmanım ama dün çok yoruldum çok ağrım arttı dayanamdım alışmışım kendimi yemekle motive etmeye ama söz bir daha olmuycak
su: 2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?