Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maşallah meleğim süper menüler

4 günde sadece 1 saat yürüyüş az geldi ttalım

Sağlık olsun kuzum piknik mevsimi daha geçmedi yine gidersiniz önemli olan kaliteli vakit geçirmek eğlendikten sonra balkonda kahve keyfi de süper

oh prnesesim ne güzel yapmışsın işte böyle çık gez kuuzm kendini eve hapsetme.Annen doğru demiş tam zamanın eskiden bakkala giderken bile süslenirdim şimdi nerdeee makyaj temizlemesi bile zor geliyor.Geç uyumamaya çalış ki leptin tam çalışsın kuzum zamanla düzene girersin

tedaviyi düşün bence hayatın çekilmez hale gelmesin

Sabah çok karıştırmışsın kuzum muz ve yoğurt yerine yeşillik ekleseydin harika olurdu. Bu temizlik hastalığı ilerde snei zorlayabilir bitanem

Hakikaten işin zor kuzu hem kendine hem ilerde sana gelecekler korkar inan bi çareisne bak ttalım fazla ilerlemeden

Hadi gözümüz aydın o zaman bitanem karatayı kolaylıkla yapacağına inanıyorum yulaf tamam tok tutarak zayıflamaya yardımcı fakat vucudunun ihtiyacı olan besinleri yulaftan sağlayamazsın tatlım.Sabah kahvaltısına ekleyebilirisn en fazla iki dilim ama bitanem

Gunaydin kizlar yeni haftaniz coook guzel gecer insAllah kacamaksiz guzel bir hafta diliyorum hepimize

Aminnn şeker inşallahhh

eksik menülerimi yazayım biraz daha yazmasam unutucam çünkü acaba b vitaminim mi azaldı bi gidip baktırmak gerek

Bi baktır meleğim belki düşmüş olabilir

kahvesiz gün geçermi kuzum

akşam dürümü zor sindirmişsindir meleğimmm

Sweetdimple Yaaaaaa çok utandım. Çok tatlı bir profil fotosu olmuş. Teşekkür ederim

Söz sözdür bitanem hakettin daim olsun

günaydın kızlar hepimiz için çook güzel bir hafta olsun inşallah...

Amin meleğim inşallah

simite tereyağı sürmek mantıklı ama turtayı da az yemişsin haftasonu olacak bunlar

hahaaaa bu arada kaptanım bi aksilik olmazsa şimdidennnn aylık hedefim tutmuş oluyorrrrrrr

yanlış hatırlamıyorsam 80,3 demiştim

ooo harikasın bitanem tebrikler

Ne güzel eğlenmişsiniz cecom arada tekrarlayın bence içimizdeki çocuğun ihtiyacı var .Benim de ilk salon derli toplu olacak nedense bir de çekmece hastalığı var her çekmece düzenli olacak başka takıntım yok sanırım

Maşllah sana prensesimmmmm gurur duyuyorum sneinle

Slm makresim yoğunluğun bitince gelirsin aramıza tatlım.Ne güzel tepkiler sonuna kadar hakettin

kadayıfı bile tadımlık yemişsin makresimmm bravooo sana .Kuzum d vitaminini ihmal ediyorsun sanırım Geçmiş olsun bitanem

Harikasın prensesim zaten bir süre sonra alışkanlık haline geliyor spor hakikaten bünye istiyor spor ayakkabısız olmaz ama yeni bi tane mi alsan

Devaaaam no stop :)))))

esmer un da olsa katmeri tercih etmemelisin prensesimmm neyseki erken yemişsin geç de yattığın için erimiştir umarım

ohhhh emekleirnin karşılığını alıyorsun böyle motive edici sözlerle cecomm ama bu hafta artı çıkmışsın balım sebebi nedirki

Senin takıntılarda ilginçmiş balım.Yeterki minikler iyi olsun ev nasılsa temizlenir .Çocuklar şaşırıyordur nerden çıktı bu banyo diyeAma koku olayı biraz bende de var sanırım

eveeet kaptanım sahalara geri döndüm çocuklarım iyileşti kendim iyileştim bugün ki sporumu yaptım son hız tam gaz finallere hazırlanıyorum diyete fire yok harika hissediyorum

Çok şükür balım çok sevindim hayırlısıyla sınavlarını da başarıyla atlatırsın inşallah

pazar günü menü
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı kıymalı yumurta yeşillik 1/2 simit
öğle:3 adet ceviz yeşil çay
akşam salata tavuk göğüs ayaran
2,5 lt su
spor yok

hastaydın kuzum spor olmaamsı normal

ya ben diyete başlıyalı buraya 99.5 kilo ile başladım ama ondan önce 103 kiloyu görmüştüm daha kimse zayıflamışsın demedi deveden tüy gitmiş gibi farkedilmiyo heralde

zayıfladığın zaman demezler ama 1 kilo al hemen söylerler sen biliyorsun ya önemli olan bu balım

leptinin faydasını göreceğine eminim selvozum yeterki saatlere dikkat et ve sakız çiğnemenin bile leptini bozduğunu unutma açlık hissettiğin anda da yemelisin oğluşunun getirdiği dondurmayı reddetmekde zor

hatalarını biliyorsun zaten balımm ama yürüyüşün harika çiko 2 parçayı geçmesin lütfen

Hakedene hakettiği lafı söyleyeceksin güzel söylemişsin cecom kimle dans etmeye çalışıyorki yengen

İyi gecerler menumu yazip yaticam
Sabah: karatay kahvaltsi
Ara: 2 kare bitter, elma
Aksam: beyaz peynirli mevsim salata, 1 buyuk bardak ayran
3 lt su
40 dk kosu bandi da yuruyus

Afiyetolsun mayacım neslimin dediği gibi salatana biraz kuruyemiş ekleseydin harika olurdu

Cokk aciktim ya azmi yedim bugun ne hemem uyumaliyim yoksa tutamicam kendimi

bu durumlarda ayran içebilirisn mayacım hem tok tutar hem mışıl mışıl uyutur

gunaydın kızlar annemdeyim girmeye pek firsat bulamadim.kalkar kalkmaz bi bakim dedim.

sabah: karatay kahvaltisi+ elma
aksam:bezelye yemegi 1 kase+yarim pide

Hoşgeldin jojomm yarım pide çok olmuş kuzum bezelye de fazla tüketmemeye çalışıyoruz

sabah:1 haslanmis yumurta.zeytin.peynir.domates.3_4 catal patates ve patlican
aksam: tekrar kahvaltı

afiyetolsun cnm suyu yeterli içtiğini farzediyorum

Gunaydin kizlar. Bugun karatay kahvaltisi deniyim dedim.kizlar bu ne yiyorum yiyorum bitmiyor tika basa doydum valla

Doyduğun an bırakabilirsin selvoşum bana da hakikaten çok fazla geliyor bitiremiyorum 1 yumurta yetiyor artık bakalım kaç saat sonra acıkacaksın

gunaydın canlar nasılsınız bu gun

Tünaydınnn meleğimmmm şükür kuzummm sen nasılsınn

Yorumun için teşekkürler neslimmmmm

Fenrbahçe 2 oldu

2,5 saat leptin çalıştırmışsın meleğim

Bende hergun 7 de kalkiyorum 3 ogun yapcam iki ogunle cok ac kalirim diye dusunyyorum

erken kahvaltı yaptığın taktirde 2,5 hatta 3 öğün yapabilrisin selvoşum

Rutubet olayı çok önemli bitanemm neyseki çözümü bulmuşsunuz abi kardeş kolay gelsin size.Cumartesi de bizim ev hoppacık olacak haftaiçi de her gün hastahane var nasıl toplarım bilmiyorum

oy oy oy kaçamağın dibine vurmuşsun peki sözünü aldık zaten tüm gün hareket halinde olacaksın kolay gelsin bitanem

Cuma sabahına kadar sabret prensesim sana da sürpriz olsun

hoşgeldiiinnnnn süperizzzzz

Maşlllah deryam daim olsunnn

İnan okuyunca nesli fırçayı basacak diye içimden geçirdim meleğimm yaz ve ütü hiç çekilmiyor hakikatenn kolay gelsin kuzum

banum özledim seni ben ya. bir sessizliğe burunuyon meraktan çatlıyom kuzucumm

Cansın senDurumları biliyorsun meleğim İşler bitince hemen atıyorum kendimi buraya ama eski günleri ben de özledimmm

hehehe varya çamaşır suyunu okuyunca dicektim neslim duymasın diyeeeeeee

nolcek canımmm istediğinle gir bende haşemamı giyer oralarda gezinirim ziraaaa yüzme bilmiyorummm

ikimizin aklındanda aynısı geçmiş neslim öğretir sana korkma

olurrr ama işin zorrr karşında bir korkak var

paletle denedinmi hiç deryam onunla kolay öğrenirisn kuzum

ANAAA BENMİ KAÇIRDIM RÖVANŞ MI YİNEEE

durum 1-1 haksızlık olmasın dedik kuzumm

çok iyi olmuş kaptanımmmm biliyosun yaniiii kazanmak gerekkk

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 11 mayıs - 17 mayıs )
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]anneyim_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selvoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

Menülerini eksiksiz paylaşan tüm melekleirme teşekkürler A anneyim_mutluyum tatlım menülerin çok eksik katılımın da az ikizlerden vakit bulamıyorsun sanırım A asea takıma dönmeni bekliyoruz bitanem@Yasmiin17 prensesimm menülerini yazmayı unutma kuzum[/TR]​
[TR][/tr]

Keisnlikle iyi olan kazansın deryammm ama senin bu kazanımda büyük rol oynayacağını kuşlar söyledi

o kuşları yerimmmmmm olacak kaptanım inşallah cuma sabahı geliyorummmm

yessss.... inşallah kaptanımmmm anammmm daha çok dikkat etmek gerek valla yanarım böyle uçarkennn
o minik kuş ben mi oluyorum
uçurcam seni az kaldı deryam yaklaştın bana yakala benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…