Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sendemi kışlık yazlık durumu var banum allah kolaylık vereee

sen fazla içmiyorsunki neden yaramasın

kaptanım ev toparlıyormuş banum doğalgaz döşenecekmiş bayağı bi yoğun olacak sanırım..
ya dikkat ediyorum suyu çoğalttığım zaman artı çıkıyorum yada ben kendimi kandırıyorum bilemedim kii

enteresan bi tespit bilemedim. sen karbonat kullanıyormusun suyuna, limon, ev sirkesi filan. kullanmıyorsan ekle birini
cumaya kadar maydonoz kuru yap şişkinlik ödem alır hem

enteresan bi tespit bilemedim. sen karbonat kullanıyormusun suyuna, limon, ev sirkesi filan. kullanmıyorsan ekle birini
cumaya kadar maydonoz kuru yap şişkinlik ödem alır hem
karbonat haftada 4 gün koyuyorum limon maalesef biliyosun tansiyon sorunum var.. şu sirke işine gelince ilk kez denedim foto gönderim bi gör bakalı yanlış bişey varmı

fenerler 3 oldu EN BÜYÜK FENER

enteresan bunun bi tek bana mahsus olduğunu düşünürdüm ben ben de de aynı canım

bu sabah saat 6:30 da kalktım kahvaltıyı hazırladım çocuğumu kaldırdım anne okul yok ya niye kaldırdın beni dedi.neyse tmm yat dedim bu sefer hazırlandım yürüyüşe çıkayım diye tam çıkarken her zaman yaptığım gibi havaya bakayım dedim bi kaldırdım perdeyi sis var göz gözü görmüyo kulaklıkla yürüdüğüm için siste yürümek tehlikeli olacaktı oturdum aşağı ders çalışayım bari dedim dalmışım kocişi kaldırmamışım kalktı saat 9 olmuş sen niye beni kaldırmıyosun bugün istanbuldan patron gelecek erken gitmem gerekiyodu dedi alel acele hazırladım yola koydum bu sabah bi terslik vardı amma bende heraldee

şimdi çocuklar samsunda her yıl 19 mayısta türk yıldızlarının yaptığı gösteriyi izlemek için gitttiler.pilotlar şahaneler
evimde tepede olduğu için çok güzel izleniyo.onlar gelince ben de yürüyüşe çıkacağım.

vayyyy süper çok zevkli izlemek hele orda başka bi güzeldir eminim....
kolay gelsin canım gitsin kaloriler gitsin yağlar

wah damlam wahhhh bu hafta rövanş maçımız var kız unuttunmu
toparlan minik kelebek kitle ağzuniii
Aaaaa 14 takimlami yine

in sha Allah ablacim

tedaviyi düşün bence hayatın çekilmez hale gelmesin

Sabah çok karıştırmışsın kuzum muz ve yoğurt yerine yeşillik ekleseydin harika olurdu. Bu temizlik hastalığı ilerde snei zorlayabilir bitanem
tr bi gidip geliyim tedaviye baslarim in sha Allah

Hakikaten işin zor kuzu hem kendine hem ilerde sana gelecekler korkar inan bi çareisne bak ttalım fazla ilerlemeden

Maşllah sana prensesimmmmm gurur duyuyorum sneinle
Tesekkurler ablacim bugun pek iyi olmadi ama neyseki saat daha cok erken. Aburcubur hayatimdan cikardim zaten. Ama daha yeni 1 doner yedim ablam getirdi hepimize almis bende yiyim bari dedim bi donerden bisicik olmaz aksam yogurtla gecistiririm dedim.
Harikasın prensesim zaten bir süre sonra alışkanlık haline geliyor spor hakikaten bünye istiyor spor ayakkabısız olmaz ama yeni bi tane mi alsan
85 olup oyle odullendirmek istiyorum kendimi ozaman nike ayakabbi alicagim simdiki adidas ama yara edio malesef.
esmer un da olsa katmeri tercih etmemelisin prensesimmm neyseki erken yemişsin geç de yattığın için erimiştir umarım
aynen coksukur erken yedimm bi sure zaten ekmek felan yemem yine :))

Ben bugunki menumu yazayim cunku biliyorum ne yiyecegimi,

Sabah; 12de kalktigim icin kahvaltimida dogru durust yapamadim. Yarin yine erken kalkmaya ozen gosterecem. Canim bu sefer meyve cekti her gun ayni kk kahaltisi biraz biktirdii. Kk kahvaltisi yerine meyve yiyim dedimm. ; 1 muz 1 portakal 3 kucuk mandalin 1 cennetmeyvesimi diyorsunuz bilmiorum turkcesini:)) 1 kase yogurt. Bu son kis meyveleri yedigim :)) artik yaz meyveleri buzdolabi doldurur jummiieee

Ogle saat 3: 1 doner yaninda salata donerin icinde oldugu halde yinede yanindada yemek istedim. Afiyetle yedim wallahi ne yalan soylim Doner ekmegim bitince 1 dilim katmerle tabagimda kalanlari silip supurdum Pismanlik duymuyorum bunu bir odul olarak gordum 5 gun ardindan bide oglen yemegi olarak. Tabiki her hafta boyle odullendirmem kendimi ama 2 haftada 1 odullendiririm :)). Aksamda dengelerim 1 kase yogurt yiyerek.

Aksam ; 1 kase yogurt

Simdi 1 litre su ictim yatana kadar 2 liter gider. Sporumuda aksam 1 saat yaparim :))

ben geldiiiiim çoook yoruldum azcık ara vereyim sizlere bakayım dedim
tamm dedim ki ne var bu menüde bide alta baktımmmm sende benim gibi acıyı yemeğe gömenlerdenmişsin meğer
ayyy acıyı yemeğe gömmek çok doğru bir tabir olmuşşşş

ablam en iyi o temizliyor ama bir ara sirke felan denedim ama rutubet için sonuç alamadım

wah damlam wahhhh bu hafta rövanş maçımız var kız unuttunmu
toparlan minik kelebek kitle ağzuniii
aboooov rövanş oldunu bilmiyordum şu dak,ka itibarıyla vurdum kilidi

kahvesiz gün geçermi kuzum
diymi meleğimmm
akşam dürümü zor sindirmişsindir meleğimmm
aynen öyle oldu ablam ya çok acıkmıştım direk yedim normalde lavaşını sıyırıp yarım kadar lavaş yiyodum bide birazcık midem mmi küçülmüş ne sonra fena oldum

Rutubet olayı çok önemli bitanemm neyseki çözümü bulmuşsunuz abi kardeş kolay gelsin size.Cumartesi de bizim ev hoppacık olacak haftaiçi de her gün hastahane var nasıl toplarım bilmiyorum
çok saol ablam sanada kolay gelsin işin zor Allah yardımcın olsun

oy oy oy kaçamağın dibine vurmuşsun peki sözünü aldık zaten tüm gün hareket halinde olacaksın kolay gelsin bitanem
ablamda öyle diyo hadi hadi dertlenme yaktın hepsini diyo

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Şükür kavuşturana

Öğlende biraz komşu ablama kaçtım hazır eşimde evdeyken ( çocukları ona kakaladım resmen )
Birlikte hoş sohbet edip kahve içtik

Daha sonra hesapta dışarı çıkacaktık ama sağ olsun eşim başım ağrıyor diyince kaldık evde bende can sıkıntısından gittim boncuk kutumu çıkardım ( kolye yapımı için 4 katlı bir tane almıştım ve bir sürü malzemem duruyordu )
Nasıl daldıysam akşam 18:00'e kadar boncuklarla oyalandım

2 adet kolye
2 adet bileklik aynı desenden takım yaptım
1 adet siyah 3lü bileklik
1 adette rengarenk bileklik yaptım
3 adette halhal yaptım mavı boncuklu

REngarenk olanla 3lü bilekliği kendime ayırdım Satmak için yaparken okadar güzel şeyler yaptım bir tane bile kendime ayırmamıştım bari bundan sonra ayırayım dedim
Bakın bunlarda yaptıklarımdan birer numune

TAbi ellerim acıdı Saatide fark edince hemen akşamlık son öğünümüde yaptım ve hemen kendimi buraya attım

Sağ olasın canım cidden çok eğlendik ailecek Bakalım belki önümüzdeki pazar tekrar kaçarız havalar güzel olunca çocuklarda başlıyorlar bir yere gitmiyormuyuz demeye

Bu arada gecen hafta 4 gün peş peşe spor yaptım ve her gün 3 litre su içtim ama eksi göreceğime tam tersi felaket bir rakam gördüm Benim bünye kesinlikle iyice kafayı yedi ancak çok sıkı devam edince eksi görüyorum Ağustosun 8inde evlilik yıldönümümüz (
16. sene bitecek ) ve ben Allahın izniyle o güne kadar 90ı görmek istiyorum 95ede razı olurum aslında ama 2li rakamlara az kaldı o yüzden olabilecek bir hedef gibi geliyor bana

Bugunku menum
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalik 1 gun kurusu kayisi 4 kuru uzum 6 badem
Ogle: sotelenmis et salata ve yogurt
Ara: 1 bardak ayran
Aksam:1 kabak dolmasi 4 Yaprak sarmasi ayran

Spor yok bugun
3 litre su

Bende cok severim el isiyle ugrasmayi takilar yapmayi oyun hamuruyla 3D herseyi yapmayi. Cok guzel olms abla nerden aldin sen bu taki detini bende alip yapmak istiyorum cok begendim bunu bende baska sekiller var

Bugun aksam yogurt yiycem dedim ama yemedim onun yerine 1 kek yedim gofret kadar ama biraz daha kisa ve hamuru okadar cok degildi. Hazir pakketlerdeki bu. Neyse olsun kendime hic kizmiyorum ve pismanlik duymuyorum hakketim cunku her 2 haftada kendimi bi gun odullendirmek istiyorum yani haziranin baslangicinda yine kendimi odullendirecegim. Suan gercekten acim kalkip birseyler yiyesim var odamdaym 1 saatir oturmaodasina gidersem birseyler yiyecegim sanki o yuzden gitmicem ve uykumda gelmiyor saatimi 9 kuracam yarin icin. Cuma gunu tartilmak icin sabirsizlaniyorum 2 guncuk kaldiiiiii

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah 06:40da uyandım ve gerçekten kendimi çok daha dinç hissediyorum
Öğleden sonra Kvyle doktora gideceğiz ( Beyin emarının sonucunu alacakmış umarım önemli birşey yoktur )
Gidene kadar hem size bakayım dedim hemde birazdan mutfakta az işim var onları aradan çıkartayım

Umarım herkes için yine kaçamaksız ve çooook güzel bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…