sendemi kışlık yazlık durumu var banum allah kolaylık vereee
sen fazla içmiyorsunki neden yaramasın
enteresan bi tespit bilemedim. sen karbonat kullanıyormusun suyuna, limon, ev sirkesi filan. kullanmıyorsan ekle birinikaptanım ev toparlıyormuş banum doğalgaz döşenecekmiş bayağı bi yoğun olacak sanırım..
ya dikkat ediyorum suyu çoğalttığım zaman artı çıkıyorum yada ben kendimi kandırıyorum bilemedim kii
karbonat haftada 4 gün koyuyorum limon maalesef biliyosun tansiyon sorunum var.. şu sirke işine gelince ilk kez denedim foto gönderim bi gör bakalı yanlış bişey varmıenteresan bi tespit bilemedim. sen karbonat kullanıyormusun suyuna, limon, ev sirkesi filan. kullanmıyorsan ekle birini
cumaya kadar maydonoz kuru yap şişkinlik ödem alır hem
hehe seninkide ilginçmiş kuzum kokla yıka
krutma makinesi benide kurtardı bende gençlikten kalma fanatiklikten dolayı sarı ve kırmızı mandalı yada sarı ve kırmızı çamaşırı yanyana asmazdım... halada dolapta yanyana koymamayy allahım Fenerbahçe derdine ne ağlardım töbe töbeeee. yinede en büyük FENERBAHÇE..
kaptanım ev toparlıyormuş banum doğalgaz döşenecekmiş bayağı bi yoğun olacak sanırım..
ya dikkat ediyorum suyu çoğalttığım zaman artı çıkıyorum yada ben kendimi kandırıyorum bilemedim kii
enteresan bunun bi tek bana mahsus olduğunu düşünürdüm ben ben de de aynı canım
bu sabah saat 6:30 da kalktım kahvaltıyı hazırladım çocuğumu kaldırdım anne okul yok ya niye kaldırdın beni dedi.neyse tmm yat dedim bu sefer hazırlandım yürüyüşe çıkayım diye tam çıkarken her zaman yaptığım gibi havaya bakayım dedim bi kaldırdım perdeyi sis var göz gözü görmüyo kulaklıkla yürüdüğüm için siste yürümek tehlikeli olacaktı oturdum aşağı ders çalışayım bari dedim dalmışım kocişi kaldırmamışım kalktı saat 9 olmuş sen niye beni kaldırmıyosun bugün istanbuldan patron gelecek erken gitmem gerekiyodu dedi alel acele hazırladım yola koydum bu sabah bi terslik vardı amma bende heraldee
şimdi çocuklar samsunda her yıl 19 mayısta türk yıldızlarının yaptığı gösteriyi izlemek için gitttiler.pilotlar şahaneler
evimde tepede olduğu için çok güzel izleniyo.onlar gelince ben de yürüyüşe çıkacağım.
Aaaaa 14 takimlami yinewah damlam wahhhh bu hafta rövanş maçımız var kız unuttunmu
toparlan minik kelebek kitle ağzuniii
in sha Allah ablacimoh prnesesim ne güzel yapmışsın işte böyle çık gez kuuzm kendini eve hapsetme.Annen doğru demiş tam zamanın eskiden bakkala giderken bile süslenirdim şimdi nerdeee makyaj temizlemesi bile zor geliyor.Geç uyumamaya çalış ki leptin tam çalışsın kuzum zamanla düzene girersin
tr bi gidip geliyim tedaviye baslarim in sha Allahtedaviyi düşün bence hayatın çekilmez hale gelmesin
Sabah çok karıştırmışsın kuzum muz ve yoğurt yerine yeşillik ekleseydin harika olurdu. Bu temizlik hastalığı ilerde snei zorlayabilir bitanem
Hakikaten işin zor kuzu hem kendine hem ilerde sana gelecekler korkar inan bi çareisne bak ttalım fazla ilerlemeden
Tesekkurler ablacim bugun pek iyi olmadi ama neyseki saat daha cok erken. Aburcubur hayatimdan cikardim zaten. Ama daha yeni 1 doner yedim ablam getirdi hepimize almis bende yiyim bari dedim bi donerden bisicik olmaz aksam yogurtla gecistiririm dedim.Maşllah sana prensesimmmmm gurur duyuyorum sneinle
85 olup oyle odullendirmek istiyorum kendimi ozaman nike ayakabbi alicagim simdiki adidas ama yara edio malesef.Harikasın prensesim zaten bir süre sonra alışkanlık haline geliyor spor hakikaten bünye istiyorspor ayakkabısız olmaz ama yeni bi tane mi alsan
aynen coksukur erken yedimm bi sure zaten ekmek felan yemem yine :))esmer un da olsa katmeri tercih etmemelisin prensesimmmneyseki erken yemişsin geç de yattığın için erimiştir umarım
tamm dedim ki ne var bu menüde bide alta baktımmmm sende benim gibi acıyı yemeğe gömenlerdenmişsin meğer
ablam en iyi o temizliyor ama bir ara sirke felan denedim ama rutubet için sonuç alamadımanam damlam dikkat et çamaşırsuyu kullanımına mamafi ben mandra flozofu çamaşır suyunada karşıyım
yazlık temizlik deme bana kaç gundur yazlık yıkayıp utulemekten anam ağladı hala 3 posta çamaşır ve utu var bayılıcımmmmm
orası kesin ama ben bikinimle denize girerim deyim oniii şimdudennn
wah damlam wahhhh bu hafta rövanş maçımız var kız unuttunmu
toparlan minik kelebek kitle ağzuniii
diymi meleğimmmkahvesiz gün geçermi kuzum
aynen öyle oldu ablam ya çok acıkmıştım direk yedim normalde lavaşını sıyırıp yarım kadar lavaş yiyodum bide birazcık midem mmi küçülmüş ne sonra fena oldumakşam dürümü zor sindirmişsindir meleğimmm
çok saol ablam sanada kolay gelsin işin zor Allah yardımcın olsunRutubet olayı çok önemli bitanemm neyseki çözümü bulmuşsunuz abi kardeş kolay gelsin size.Cumartesi de bizim ev hoppacık olacak haftaiçi de her gün hastahane var nasıl toplarım bilmiyorum
ablamda öyle diyo hadi hadi dertlenme yaktın hepsini diyooy oy oy kaçamağın dibine vurmuşsun peki sözünü aldık zaten tüm gün hareket halinde olacaksın kolay gelsin bitanem
unutun siz rövanşı maşallah sizehadi atı alan uskudarı geçti
Ne güzel eğlenmişsiniz cecom arada tekrarlayın bence içimizdeki çocuğun ihtiyacı var .Benim de ilk salon derli toplu olacak nedense bir de çekmece hastalığı var her çekmece düzenli olacakbaşka takıntım yok sanırım
Bende cok severim el isiyle ugrasmayi takilar yapmayi oyun hamuruyla 3D herseyi yapmayi. Cok guzel olms abla nerden aldin sen bu taki detini bende alip yapmak istiyorum cok begendim bunu bende baska sekiller varSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür kavuşturana
Öğlende biraz komşu ablama kaçtım hazır eşimde evdeyken ( çocukları ona kakaladım resmen)
Birlikte hoş sohbet edip kahve içtik
Daha sonra hesapta dışarı çıkacaktık ama sağ olsun eşim başım ağrıyor diyince kaldık evde bende can sıkıntısından gittim boncuk kutumu çıkardım ( kolye yapımı için 4 katlı bir tane almıştım ve bir sürü malzemem duruyordu )
Nasıl daldıysam akşam 18:00'e kadar boncuklarla oyalandım
2 adet kolye
2 adet bileklik aynı desenden takım yaptım
1 adet siyah 3lü bileklik
1 adette rengarenk bileklik yaptım
3 adette halhal yaptım mavı boncuklu
REngarenk olanla 3lü bilekliği kendime ayırdımSatmak için yaparken okadar güzel şeyler yaptım bir tane bile kendime ayırmamıştım bari bundan sonra ayırayım dedim
Bakın bunlarda yaptıklarımdan birer numune
Eki Görüntüle 1533258
TAbi ellerim acıdıSaatide fark edince hemen akşamlık son öğünümüde yaptım ve hemen kendimi buraya attım
Sağ olasın canım cidden çok eğlendik ailecekBakalım belki önümüzdeki pazar tekrar kaçarız havalar güzel olunca çocuklarda başlıyorlar bir yere gitmiyormuyuz demeye
Bu arada gecen hafta 4 gün peş peşe spor yaptım ve her gün 3 litre su içtim ama eksi göreceğime tam tersi felaket bir rakam gördümBenim bünye kesinlikle iyice kafayı yedi ancak çok sıkı devam edince eksi görüyorum Ağustosun 8inde evlilik yıldönümümüz ( 16. sene bitecek ) ve ben Allahın izniyle o güne kadar 90ı görmek istiyorum 95ede razı olurum aslında ama 2li rakamlara az kaldı o yüzden olabilecek bir hedef gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?