- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bende cok severim el isiyle ugrasmayi takilar yapmayi oyun hamuruyla 3D herseyi yapmayi. Cok guzel olms abla nerden aldin sen bu taki detini bende alip yapmak istiyorum cok begendim bunu bende baska sekiller var
satabilirsin bence çok güzeller ellerine sağlık çıkarırsın sen onları maliyetini kar bile edersin merak etmeCanım benim yaptığım set şeklinde değil
Eminönünde bir sokak var sırf takı ve boncuk üzerineorada bir han var gramla boncuk satan. Karı koca oraya gittiğimizde kendimizden geçtik kilidiydi, boncuğuydu, bağcığıydı derken bir sürü şey aldım şimdi onları bitirip sermayeyi kurtarmaya çalışıyorum Acemilik olunca biraz pahalıya almışız meğer hep daha uygunları varmış ( tabi ben birde gittim en iyisini aldım o zaman )
seni bu hafta takdir ederek izliyorum çok azimlisin iyi sonuçlar bekliyoruz hadi bakalımBugun aksam yogurt yiycem dedim ama yemedim onun yerine 1 kek yedim gofret kadar ama biraz daha kisa ve hamuru okadar cok degildi. Hazir pakketlerdeki bu. Neyse olsun kendime hic kizmiyorum ve pismanlik duymuyorum hakketim cunkuher 2 haftada kendimi bi gun odullendirmek istiyorum yani haziranin baslangicinda yine kendimi odullendirecegim. Suan gercekten acim kalkip birseyler yiyesim var odamdaym 1 saatir oturmaodasina gidersem birseyler yiyecegim sanki o yuzden gitmicem ve uykumda gelmiyor saatimi 9 kuracam yarin icin. Cuma gunu tartilmak icin sabirsizlaniyorum 2 guncuk kaldiiiiii
Aynen bende oyle..birde hava sicak bi bunalim var uzerimdeya ben bu hafta saatleri falan tam ayarlayamadım pek bi moralsiz hissediyorum kendimi 2 akşamdır geç yiyorum
Hi anladim abla eminonune gidersem birgun alirim aklimda bulundurayim saol abla. Cok guzeller in sha Allah satip kar edersin.Canım benim yaptığım set şeklinde değil
Eminönünde bir sokak var sırf takı ve boncuk üzerineorada bir han var gramla boncuk satan. Karı koca oraya gittiğimizde kendimizden geçtik kilidiydi, boncuğuydu, bağcığıydı derken bir sürü şey aldım şimdi onları bitirip sermayeyi kurtarmaya çalışıyorum Acemilik olunca biraz pahalıya almışız meğer hep daha uygunları varmış ( tabi ben birde gittim en iyisini aldım o zaman )
hahaha tesekkurler ablacim degistim hakketen kendimede sasiriyorum. Normalde bazen aksamlari keyfime bitter yerdim simdi hic yemiyorum hic bisi kacamak 0. Birtek dun canim oyle istemiski birde regl sanirim yaklasti ondanda olabilir ama o bir seferlikti dahada yemem. Her 2 haftada 1 kucuk birseyle odullendirecegim kendimi ve yetinecegim :))seni bu hafta takdir ederek izliyorum çok azimlisin iyi sonuçlar bekliyoruz hadi bakalım
hanımlar bi sorum var size 2 yaşında bir kızım var benim tam bir kalem hastası hepsini saklıyorum abilerinin çantasından buluyo ve her yeri yazıyo bildiğiniz bir metod varsa çok memnun olurum ramazandan önce duvarları boyamayı düşünüyorum ama bunu yapmaya devam ederse tekrar aynı olacak lütfen bi metod söyleyin bana evde picasso var resmen
Bilmiyodumm bende leptini calistirmaya calisuyorum guya tesekkurler onerinizeemayacım girince gözüme takıldı yorum yapayım dedim. banumda sana der ama.
2 öğün yapmışsın ve evet akşam biraz az olmuş hatta karbonhidrattan fakır olmuş. sağlıklı karbonhidratlardan salataın yanında yeseydin acıkmayabilirdin. biliyorsun beyni besleyen tek şey sağlıklı karbonhidrat.aynı zamanda enerjiye hızla dönuşen tek besinde bu.misal 1 avuç ceviz,badem,fındır vs. gibi. aç kalmak leptini bozuyor biliyorsun.
merhaba kızlar birkaç gündür yazamadim zamanım hiç yoktu yarışmaya katılamasam da sizlerle paylaşımda bulunmak bana çok iyi geliyoroğlumun dış bulgurunu yaptık dün kaç gündür onun telasiyla uğraştım sizleri de takip edemedim bu bana artı kilo olarak etkileyecek galiba ama sizinde destegininizle hemen toparlayacam inşallah
merhaba kızlar birkaç gündür yazamadim zamanım hiç yoktu yarışmaya katılamasam da sizlerle paylaşımda bulunmak bana çok iyi geliyoroğlumun dış bulgurunu yaptık dün kaç gündür onun telasiyla uğraştım sizleri de takip edemedim bu bana artı kilo olarak etkileyecek galiba ama sizinde destegininizle hemen toparlayacam inşallah
deryam ne guzel demiş bak bende free takımdayım. hem 14. takım kaptanıyım, ayrıca bayada kalabalığız biz free olarakNE DEMEK YARIŞMAYA KATILMAMAK CANIM BENİM FREE TAKIMDA BİZİM
elinde olmayan nedenlerle olmuş sonuçta bu seni hedefinden asla alıkoymasın sen bizim takım arkadaşımızsın canımmm.. ne güzel gidiyosun üstelik hemen önümüzdeki öğünde toplanıp kaldığın yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?