Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende cok severim el isiyle ugrasmayi takilar yapmayi oyun hamuruyla 3D herseyi yapmayi. Cok guzel olms abla nerden aldin sen bu taki detini bende alip yapmak istiyorum cok begendim bunu bende baska sekiller var

Canım benim yaptığım set şeklinde değil
Eminönünde bir sokak var sırf takı ve boncuk üzerine orada bir han var gramla boncuk satan. Karı koca oraya gittiğimizde kendimizden geçtik kilidiydi, boncuğuydu, bağcığıydı derken bir sürü şey aldım şimdi onları bitirip sermayeyi kurtarmaya çalışıyorum Acemilik olunca biraz pahalıya almışız meğer hep daha uygunları varmış ( tabi ben birde gittim en iyisini aldım o zaman )

salı günü
kalkar kalkmaz 2 bardak su
07:45 kahvaltı:karatay

16:00 öğle biraz dersten birazda yemek yapmaya daldım acıkmamıştımda geç kaldı:bakla yemeği 1 kase yoğurt veeee koca bi kase semizotu salatası
18:00 19:15 arası yürüyüş
2 adet ceviz
akşam :yok acıkmadım aslında zeytinyağlı biber dolmam vardı yiyim yemeyim diye baya cebelleştim kendimle ama sonra baktım saat 21:00 ı geçmiş yemedim çarşamba öğlede yiycem
2,5 lt su

hanımlar bi sorum var size 2 yaşında bir kızım var benim tam bir kalem hastası hepsini saklıyorum abilerinin çantasından buluyo ve her yeri yazıyo bildiğiniz bir metod varsa çok memnun olurum ramazandan önce duvarları boyamayı düşünüyorum ama bunu yapmaya devam ederse tekrar aynı olacak lütfen bi metod söyleyin bana evde picasso var resmen

satabilirsin bence çok güzeller ellerine sağlık çıkarırsın sen onları maliyetini kar bile edersin merak etme

seni bu hafta takdir ederek izliyorum çok azimlisin iyi sonuçlar bekliyoruz hadi bakalım

DÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM KIZLAR

sabah : yumurtam bitmişti piyaz yaptım akşamdan sabah ondan yedim 5 6 kaşık yarımda ıspanaklı gözleme yedim
ara : sade kahve
öğle : kabak yemeği ve yoğurt

akşam : son anda dışarda yeme kararı almış bizimkiler büyük bi kermes var oraya gidelim demişler bana uygun pek bişey yoktu saç kavurma yedim 1 bardakta ayran..
su 2 litre + bir şişe maden suyu

18 mayis ptesi
Sabah nesfit
Oglen köfte iki dilim ekmek
Aksam türlü kabak patlican patates
1litre su
1 fincan sekersiz kahve

19 mayis sali
Sabah bi dilim borek
salatalik domates biber
öğlen 1 lahmacun salata
aksam yemek yemedim
2litre su
1 kira sapi cayi
1saat yürüyüş

menulerim coknguzel değil ama size spz yarin sabah eski halime donucem ewde 2 haftadır insan var hic bise planlarım gibi gitmedi 3 çocuk war birde ekstrdan oyyhh oyhh

Hi anladim abla eminonune gidersem birgun alirim aklimda bulundurayim saol abla. Cok guzeller in sha Allah satip kar edersin.
seni bu hafta takdir ederek izliyorum çok azimlisin iyi sonuçlar bekliyoruz hadi bakalım
hahaha tesekkurler ablacim degistim hakketen kendimede sasiriyorum. Normalde bazen aksamlari keyfime bitter yerdim simdi hic yemiyorum hic bisi kacamak 0. Birtek dun canim oyle istemiski birde regl sanirim yaklasti ondanda olabilir ama o bir seferlikti dahada yemem. Her 2 haftada 1 kucuk birseyle odullendirecegim kendimi ve yetinecegim :))

Yerim onu yaa Allah bagislasin

salı günkü menum
sabah karatay kahvaltısı yarım simit
akşam yemeğini 5te yedim dışardaydım dürüm döner ayran
spor yapamadım bütün gun dışardaydım bol bol yurudum

bir de dün akşam komşu geldi ikimize birer kahve yaptım ben benimkini icemeden oğlum kahvemi bembeyaz halima döktü 1 saat boyunca onu çıkartmaya çalıştım kollarım ellerim bitti hala duruyo lekesi çok moralim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum sizin bir öneriniz var mı

Bilmiyodumm bende leptini calistirmaya calisuyorum guya tesekkurler onerinizee

merhaba kızlar birkaç gündür yazamadim zamanım hiç yoktu yarışmaya katılamasam da sizlerle paylaşımda bulunmak bana çok iyi geliyor oğlumun dış bulgurunu yaptık dün kaç gündür onun telasiyla uğraştım sizleri de takip edemedim bu bana artı kilo olarak etkileyecek galibaama sizinde destegininizle hemen toparlayacam inşallah

NE DEMEK YARIŞMAYA KATILMAMAK CANIM BENİM FREE TAKIMDA BİZİM
elinde olmayan nedenlerle olmuş sonuçta bu seni hedefinden asla alıkoymasın sen bizim takım arkadaşımızsın canımmm.. ne güzel gidiyosun üstelik hemen önümüzdeki öğünde toplanıp kaldığın yerden devam

deryam ne guzel demiş bak bende free takımdayım. hem 14. takım kaptanıyım, ayrıca bayada kalabalığız biz free olarak

Bugunki menum

Sabah: kk kahvaltisi

Ogle 2 kare bitter

Aksam: somon baligi salatasi yaptim bol yesillikli icinede 1 yemekkasigi aycicek yagi, tuz karabiber. 3 yemek kasigi bulgurpilavida icine kattim. 2 kare bitter cikolata bugun uzman kanalinda okumustum bitterin zayiflama ozelliklerini o yuzden her yemekten once 1 kare bitter yiyecegim zayiflamaya yardimci oluyormus :)) gunde 6 kareyi gecmeyiniz yaziliodu tabikide hollandaca sayfadan okudum.

10 dk yuruyus gec kalkinca spor yapasimda yoktu. 0,50 km yurumus oldum. 2 litre su. Yatana kadar daha 1 litre gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…