Çok sağolasın canım çok teşekkürler bu hafta yi nasıl toparliyacam bakalım gördüğümden yemek istiyom regl dönemi de yakın istahim çok fenaNE DEMEK YARIŞMAYA KATILMAMAK CANIM BENİM FREE TAKIMDA BİZİM
elinde olmayan nedenlerle olmuş sonuçta bu seni hedefinden asla alıkoymasın sen bizim takım arkadaşımızsın canımmm.. ne güzel gidiyosun üstelik hemen önümüzdeki öğünde toplanıp kaldığın yerden devam
tamam o zaman yarış başlasınderyam ne guzel demiş bak bende free takımdayım. hem 14. takım kaptanıyım, ayrıca bayada kalabalığız biz free olarak
Oglumda o yaslardayken ayniydi. Biz hic bi cozum bulamadik. Bi sure sonra kendisi biraktihanımlar bi sorum var size 2 yaşında bir kızım var benim tam bir kalem hastası hepsini saklıyorum abilerinin çantasından buluyo ve her yeri yazıyo bildiğiniz bir metod varsa çok memnun olurum ramazandan önce duvarları boyamayı düşünüyorum ama bunu yapmaya devam ederse tekrar aynı olacak lütfen bi metod söyleyin bana evde picasso var resmen
kaptanım ya acaba suyu artırmak bana yaramıyo olabilirmi sanki öylw gibi geliyoda bana
sendemi kışlık yazlık durumu var banum allah kolaylık vereee
sen fazla içmiyorsunki neden yaramasın
bu sabah saat 6:30 da kalktım kahvaltıyı hazırladım çocuğumu kaldırdım anne okul yok ya niye kaldırdın beni dedi.neyse tmm yat dedim bu sefer hazırlandım yürüyüşe çıkayım diye tam çıkarken her zaman yaptığım gibi havaya bakayım dedim bi kaldırdım perdeyi sis var göz gözü görmüyo kulaklıkla yürüdüğüm için siste yürümek tehlikeli olacaktı oturdum aşağı ders çalışayım bari dedim dalmışım kocişi kaldırmamışım kalktı saat 9 olmuş sen niye beni kaldırmıyosun bugün istanbuldan patron gelecek erken gitmem gerekiyodu dedi alel acele hazırladım yola koydum bu sabah bi terslik vardı amma bende heraldee
şimdi çocuklar samsunda her yıl 19 mayısta türk yıldızlarının yaptığı gösteriyi izlemek için gitttiler.pilotlar şahaneler
evimde tepede olduğu için çok güzel izleniyo.onlar gelince ben de yürüyüşe çıkacağım.
Aaaaa 14 takimlami yine
in sha Allah ablacim
tr bi gidip geliyim tedaviye baslarim in sha Allah
Tesekkurler ablacim bugun pek iyi olmadi ama neyseki saat daha cok erken. Aburcubur hayatimdan cikardim zaten. Ama daha yeni 1 doner yedim ablam getirdi hepimize almis bende yiyim bari dedim bi donerden bisicik olmaz aksam yogurtla gecistiririm dedim.
85 olup oyle odullendirmek istiyorum kendimi ozaman nike ayakabbi alicagim simdiki adidas ama yara edio malesef.
aynen coksukur erken yedimm bi sure zaten ekmek felan yemem yine :))
Ben bugunki menumu yazayim cunku biliyorum ne yiyecegimi,
Sabah; 12de kalktigim icin kahvaltimida dogru durust yapamadim. Yarin yine erken kalkmaya ozen gosterecem. Canim bu sefer meyve cekti her gun ayni kk kahaltisi biraz biktirdii. Kk kahvaltisi yerine meyve yiyim dedimm. ; 1 muz 1 portakal 3 kucuk mandalin 1 cennetmeyvesimi diyorsunuz bilmiorum turkcesini:)) 1 kase yogurt. Bu son kis meyveleri yedigim :)) artik yaz meyveleri buzdolabi doldurur jummiieee
Ogle saat 3: 1 doner yaninda salata donerin icinde oldugu halde yinede yanindada yemek istedim. Afiyetle yedim wallahi ne yalan soylimDoner ekmegim bitince 1 dilim katmerle tabagimda kalanlari silip supurdum Pismanlik duymuyorum bunu bir odul olarak gordum 5 gun ardindan bide oglen yemegi olarak. Tabiki her hafta boyle odullendirmem kendimi ama 2 haftada 1 odullendiririm :)). Aksamda dengelerim 1 kase yogurt yiyerek.
Aksam ; 1 kase yogurt
Simdi 1 litre su ictim yatana kadar 2 liter gider. Sporumuda aksam 1 saat yaparim :))
unutun siz rövanşı maşallah sizehadi atı alan uskudarı geçti
hanımmmm hanımmmmmmm beklede görrrrrr kim kimi saçından sürür belli olmaz bu iş
SElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür kavuşturana
Öğlende biraz komşu ablama kaçtım hazır eşimde evdeyken ( çocukları ona kakaladım resmen)
Birlikte hoş sohbet edip kahve içtik
Daha sonra hesapta dışarı çıkacaktık ama sağ olsun eşim başım ağrıyor diyince kaldık evde bende can sıkıntısından gittim boncuk kutumu çıkardım ( kolye yapımı için 4 katlı bir tane almıştım ve bir sürü malzemem duruyordu )
Nasıl daldıysam akşam 18:00'e kadar boncuklarla oyalandım
2 adet kolye
2 adet bileklik aynı desenden takım yaptım
1 adet siyah 3lü bileklik
1 adette rengarenk bileklik yaptım
3 adette halhal yaptım mavı boncuklu
REngarenk olanla 3lü bilekliği kendime ayırdımSatmak için yaparken okadar güzel şeyler yaptım bir tane bile kendime ayırmamıştım bari bundan sonra ayırayım dedim
Bakın bunlarda yaptıklarımdan birer numune
Eki Görüntüle 1533258
TAbi ellerim acıdıSaatide fark edince hemen akşamlık son öğünümüde yaptım ve hemen kendimi buraya attım
Sağ olasın canım cidden çok eğlendik ailecekBakalım belki önümüzdeki pazar tekrar kaçarız havalar güzel olunca çocuklarda başlıyorlar bir yere gitmiyormuyuz demeye
Bu arada gecen hafta 4 gün peş peşe spor yaptım ve her gün 3 litre su içtim ama eksi göreceğime tam tersi felaket bir rakam gördümBenim bünye kesinlikle iyice kafayı yedi ancak çok sıkı devam edince eksi görüyorum Ağustosun 8inde evlilik yıldönümümüz ( 16. sene bitecek ) ve ben Allahın izniyle o güne kadar 90ı görmek istiyorum 95ede razı olurum aslında ama 2li rakamlara az kaldı o yüzden olabilecek bir hedef gibi geliyor bana
Bugunku menum
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalik 1 gun kurusu kayisi 4 kuru uzum 6 badem
Ogle: sotelenmis et salata ve yogurt
Ara: 1 bardak ayran
Aksam:1 kabak dolmasi 4 Yaprak sarmasi ayran
Spor yok bugun
3 litre su
Bugun aksam yogurt yiycem dedim ama yemedim onun yerine 1 kek yedim gofret kadar ama biraz daha kisa ve hamuru okadar cok degildi. Hazir pakketlerdeki bu. Neyse olsun kendime hic kizmiyorum ve pismanlik duymuyorum hakketim cunkuher 2 haftada kendimi bi gun odullendirmek istiyorum yani haziranin baslangicinda yine kendimi odullendirecegim. Suan gercekten acim kalkip birseyler yiyesim var odamdaym 1 saatir oturmaodasina gidersem birseyler yiyecegim sanki o yuzden gitmicem ve uykumda gelmiyor saatimi 9 kuracam yarin icin. Cuma gunu tartilmak icin sabirsizlaniyorum 2 guncuk kaldiiiiii
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah 06:40da uyandım ve gerçekten kendimi çok daha dinç hissediyorum
Öğleden sonra Kvyle doktora gideceğiz ( Beyin emarının sonucunu alacakmış umarım önemli birşey yoktur )
Gidene kadar hem size bakayım dedim hemde birazdan mutfakta az işim var onları aradan çıkartayım
Umarım herkes için yine kaçamaksız ve çooook güzel bir gün olur
salı günü
kalkar kalkmaz 2 bardak su
07:45 kahvaltı:karatay
16:00 öğle biraz dersten birazda yemek yapmaya daldım acıkmamıştımda geç kaldı:bakla yemeği 1 kase yoğurt veeee koca bi kase semizotu salatası
18:00 19:15 arası yürüyüş
2 adet ceviz
akşam :yok acıkmadım aslında zeytinyağlı biber dolmam vardı yiyim yemeyim diye baya cebelleştim kendimle ama sonra baktım saat 21:00 ı geçmiş yemedim çarşamba öğlede yiycem
2,5 lt su
hanımlar bi sorum var size 2 yaşında bir kızım var benim tam bir kalem hastası hepsini saklıyorum abilerinin çantasından buluyo ve her yeri yazıyo bildiğiniz bir metod varsa çok memnun olurum ramazandan önce duvarları boyamayı düşünüyorum ama bunu yapmaya devam ederse tekrar aynı olacak lütfen bi metod söyleyin bana evde picasso var resmen
DÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM KIZLAR
sabah : yumurtam bitmişti piyaz yaptım akşamdan sabah ondan yedim 5 6 kaşık yarımda ıspanaklı gözleme yedim
ara : sade kahve
öğle : kabak yemeği ve yoğurt
akşam : son anda dışarda yeme kararı almış bizimkiler büyük bi kermes var oraya gidelim demişler bana uygun pek bişey yoktu saç kavurma yedim 1 bardakta ayran..
su 2 litre + bir şişe maden suyu
ya ben bu hafta saatleri falan tam ayarlayamadım pek bi moralsiz hissediyorum kendimi 2 akşamdır geç yiyorum
Herkese merhabaaa misafirler gdiyorr bende sizlerle olucam en kisa zamanda ikigunkuk menuyu kaydettim paylascam simdi
18 mayis ptesi
Sabah nesfit
Oglen köfte iki dilim ekmek
Aksam türlü kabak patlican patates
1litre su
1 fincan sekersiz kahve
19 mayis sali
Sabah bi dilim borek
salatalik domates biber
öğlen 1 lahmacun salata
aksam yemek yemedim
2litre su
1 kira sapi cayi
1saat yürüyüş
menulerim coknguzel değil ama size spz yarin sabah eski halime donucem ewde 2 haftadır insan var hic bise planlarım gibi gitmedi 3 çocuk war birde ekstrdan oyyhh oyhh
salı günkü menum
sabah karatay kahvaltısı yarım simit
akşam yemeğini 5te yedim dışardaydım dürüm döner ayran
spor yapamadım bütün gun dışardaydım bol bol yurudum
bir de dün akşam komşu geldi ikimize birer kahve yaptım ben benimkini icemeden oğlum kahvemi bembeyaz halima döktü 1 saat boyunca onu çıkartmaya çalıştım kollarım ellerim bitti hala duruyo lekesi çok moralim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum sizin bir öneriniz var mı
merhaba kızlar birkaç gündür yazamadim zamanım hiç yoktu yarışmaya katılamasam da sizlerle paylaşımda bulunmak bana çok iyi geliyoroğlumun dış bulgurunu yaptık dün kaç gündür onun telasiyla uğraştım sizleri de takip edemedim bu bana artı kilo olarak etkileyecek galiba ama sizinde destegininizle hemen toparlayacam inşallah
deryam ne guzel demiş bak bende free takımdayım. hem 14. takım kaptanıyım, ayrıca bayada kalabalığız biz free olarak
Bugunki menum
Sabah: kk kahvaltisi
Ogle 2 kare bitter
Aksam: somon baligi salatasi yaptim bol yesillikli icinede 1 yemekkasigi aycicek yagi, tuz karabiber. 3 yemek kasigi bulgurpilavida icine kattim. 2 kare bitter cikolata bugun uzman kanalinda okumustum bitterin zayiflama ozelliklerini o yuzden her yemekten once 1 kare bitter yiyecegim zayiflamaya yardimci oluyormus :)) gunde 6 kareyi gecmeyiniz yaziliodu tabikide hollandaca sayfadan okudum.
10 dk yuruyus gec kalkinca spor yapasimda yoktu. 0,50 km yurumus oldum. 2 litre su. Yatana kadar daha 1 litre gider.
Çok sağolasın canım çok teşekkürler bu hafta yi nasıl toparliyacam bakalım gördüğümden yemek istiyom regl dönemi de yakın istahim çok fena
iyi aksamlar
sali menum:
karatay kahvalti+ 1 dilim gozleme(annem yapmis dayanamadim)
aksam:1 kase corba..salata.yogurt
gunduz:1 nescafe
tamam o zaman yarış başlasın
carsamba:
bugun gun vardı.. sabah 1 yumurta birazda kavrulmus patates yedim..
gunduz:her seyden bidilim
pogaca.kek.salata.kurabiy.1 sekerli cay
2 litre su
yarin ewime donuyorum.
Onun için bir duvar belirle ve sadece o duvara karalasin yada yetisebilecegi yerleri büyük kâğıtlar asabilirsin küçük yaramaza ben öyle yapmıştımhanımlar bi sorum var size 2 yaşında bir kızım var benim tam bir kalem hastası hepsini saklıyorum abilerinin çantasından buluyo ve her yeri yazıyo bildiğiniz bir metod varsa çok memnun olurum ramazandan önce duvarları boyamayı düşünüyorum ama bunu yapmaya devam ederse tekrar aynı olacak lütfen bi metod söyleyin bana evde picasso var resmen
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim
Şu anda ayaklarım altı yorgunluktan yanıyor resmen
Bugün malum KVyi hastaneye götürdüm Emar sonucu için ve maşallah doktorlar oradan oraya gönderip durdu yok göz doktoruda baksın, yok nörolojide baksın yok film çekilecek falan diye
Görümcemde geldi ufak oğluyla ve 3 saat hastanede geçti
Giderken KVyle yanlız gittik hastaneye ( kızı başka tarafta oturduğundan oda direk hastaneye geldi ) ve arabada bol bol sohbet etme fırsatımız oldu
Bİraz geçmişe değindik ufaktanhakikaten KV beni şaşırttı çünkü ilk kez geçmişte benimde bir çok hatam vardı ama şükür temiz bir sayfa açtık ve artık sorun yaşamıyoruz dedi
Bende o cümlenin üzerine haklısın mutlaka benimde vardır geçmişte hatalarım sonuçta 19 yaşında cahildim ve bazen nerede ne tepki vereceğimi bilmiyordum ama şükür artık herkes sınırını öğrendi, kimin neye kızdığını bilip ona göre herkes haddini biliyor dedim
İlk kez cidden kadını pişmanlığını hissettim ve iyiki bana kötü davrandığı halde iyi davranmışım dedim hatta eşimede anlattım oda çok sevindi böyle bir konuşmayı yapmış olduğumuz için
Şükür KVnin Emarında birşey çıkmadı ama kalp büyümesi vardı diye tekrar onada bir bakalım dediler ( bir nevi Check - up oldu onunki ama en azından içi rahat olacak ) tabi ona yetişemeyince yarına kaldı
Yarın istersen yine götüreyim ben seni dedim ama hatun bana ilk kez Allah razı olsun teklif etmen yeterli seni yormayayım kızım dediAnam senelerce ŞU yada BU diye benden bahsederken kadın ikinci kez kızım dedi bana valla şaşırdım ama hoşumada gitti çünkü senelerce ben bunu bekliyordum
TAbi dönüşte görümceyede hadi senide bırakalım dedidm ters yönde olduğu halde ve gittik kahve içtik ondada
Hatun hemen bisküvi falan bir sürü şey çıkardı ama kusura bakma ben düzenimi bozmayayım sadece şekersiz kahvemi içeyim dedimbenim cadı kızımda demezmi Anneciğim neden yemiyorsun diye dedim tokum ( yalandan kim ölmüş ) Cadı demezmi Anneciğim detoksmu yapıyorsun yokda diye
Birde hastaneye gideceğimiz sırada büyük kızda okul gezisi için saçını ördürdü ve gözüme kalem çekermisin dedi tabi fesat ufaklık dururmu ille benimde gözüme kalem çekeceksin, bende büyüdüm, artık yatağımda yanlız yatıyorum, hep ablama izin veriyorsun ama bu haksızlık diye isyan bayrağını açtı
En sonunda gözüne kalem çekiyormuş gibi yaptım ( tabi benden çakal çıktı aynaya bakıp belli olmuyor bir daha çek dedi) belli belirsiz gözüne kalemi değdirdimde sustu sonrada cantamı karıştırıp benim dediği pembe ruju bulup bunuda süreceğim diye tutturdu neymiş ablası parlatıcı sürmüş öyle olmaz ruj ya pembe yada kırmızı olması gerekirmiş onuda belli belirsiz sürdümde öylelikle evden çıkmayı kabul etti fettan
Akşamda işimiz bitince kızları evde bırakıp eşimle pazara gittik, bir sürü meyve sebze ve yeşillik aldım hatta yarın için hazır olsun diye tazefasülyemide ateşe koydum
İyi aksamlaaarrrr bugunki menum
Sabah: 1 yumurta 5 zeytin, peynir, domates salatalik, acili cemen, gun kurussu
Ara: 4 cilek, 5 erik, 3 yer fistigi
Aksam, 2kucuk kase mercimek corbasi, yogurt, salata
40 dk kosu bandinda yuruyus
2.5 lt su
Onun için bir duvar belirle ve sadece o duvara karalasin yada yetisebilecegi yerleri büyük kâğıtlar asabilirsin küçük yaramaza ben öyle yapmıştım
İyi akşamlar meleklerimmmmkendimi gececi kaptan ilan edeceğim bu gidişle
Hiç sanmıyorum meleğimm ne kadar çok su o kadar wc demek her wc 40 kalori gidişi o yüzden teorinde bir yanlışlık olmalı
Yok kuzucum doğalgaz döşenecek haftasonu ev de kutu gibi olunca alan açmak lazım
Derse dalıp enişteyimi unuttun balımo gösteriler hakikaten müthiş oluyor yüreğim ağzıma geliyor hep nazar değmesin Türk Yıldızlarımıza
Döner yiyebilirisn prensesimm yasak değil.Tatlım şimdi koşu bandında işini görecek bir spor ayakkabısı al marka olmasına gerek yok kuzum rahat yürüyüş yap yeter 85 e gelince yine alırsın nike
Prensesim sabah meyve biraz fazla olmuş tatlım bir de aklında oslun her meyveni tarçınla tüket yanında yoğurt tüketmene bayıldım
oooo ortalık karışmışşşşiyi olan kazansın dostluk baki
Ellerine sağlık bitanem siyaha bayıldım hepsi güzel gerçi kendine ayırmakla da iyi yapmışsın
Rabbim nice güzel mutlu yıllar nasip etsin birlikte cecomcecom çok sıkıp normale geçince vucudun tepki gösteriyor bence kuzum normale dönünce kilon artıyor sanırım
maşallahın var meleğimm tamamen iyileş yaparsın sporunu canım karataydan memnunsun inşallah
Prensesimm peki böyle motive olacaksan tamam ama bu ödül işini haftasonlarına alsan
İnşallah kayınvalidenden iyi haberler alırız cecom
Afiyetolsun balım helall olsun sana saat geçti diye yememişsin ama gece acıkmadınmı bitanem
bakla yemeği nedense bana dokunuyor ama bakla içi dokunmuyor çok garip
yerim minik picassoyu bir süre sonra unutur ama şu an yapılabilecek tek şey silinebilen boya senin tek çaren sanırım balım
yarım gmzleme erken saatte yemişsin meleğim afiyetolsun kermesteki seçimlerin de süperaz da spor olsaydı harika olurdu
çalışıyorsun kuzum eve gel yemek yap saat uçuyor normal gecikmen
hoşgeldin umudumm
misafir varken diyet yapmak zor umudum ama yarından itibaren sıkı menüler bekliyorum senden +düzenli spor
yarım simit işin içine girince ortada karatay kavhaltısı kalmıyor mayacımdürümü de erken yemişsin
ooo kötü olmuş mayacımmm yıkamaya gitmeden çıkmaz kuzumcanı sağolsun paşamızın eminim o da üzülmüştür
Hoşgeldin meleğimmbir an korkmuştum gelmeyeceksin diye neyseki telaşın varmış.Önemli olan senin motivasyonun ve zayıflaman kızların dediği gibi free takımda bizim takımımız kuzum
free takımla 6, takım mı yarışsa acaba
6 kare bitter şayet sen zayıflamak istiyorsan çok prensesim günlük 2 kareyi geçme lütfen
aman aman bu dönem iradene kuvvet tatlım
anneciğine gittiğin belli oldu jojomm ama akşam gayet güzel hafif geçirmişsin o nescafe selülit sebebi
ooooo hadi bakalım bol şans
aman evine dön bir an önce jojom yoksa yandıkkk yarın telafi etmeye çalış kuzum
Hosbuldum kaptanim çok sağolİyi akşamlar meleklerimmmmkendimi gececi kaptan ilan edeceğim bu gidişle
Hiç sanmıyorum meleğimm ne kadar çok su o kadar wc demek her wc 40 kalori gidişi o yüzden teorinde bir yanlışlık olmalı
Yok kuzucum doğalgaz döşenecek haftasonu ev de kutu gibi olunca alan açmak lazım
Derse dalıp enişteyimi unuttun balımo gösteriler hakikaten müthiş oluyor yüreğim ağzıma geliyor hep nazar değmesin Türk Yıldızlarımıza
Döner yiyebilirisn prensesimm yasak değil.Tatlım şimdi koşu bandında işini görecek bir spor ayakkabısı al marka olmasına gerek yok kuzum rahat yürüyüş yap yeter 85 e gelince yine alırsın nike
Prensesim sabah meyve biraz fazla olmuş tatlım bir de aklında oslun her meyveni tarçınla tüket yanında yoğurt tüketmene bayıldım
oooo ortalık karışmışşşşiyi olan kazansın dostluk baki
Ellerine sağlık bitanem siyaha bayıldım hepsi güzel gerçi kendine ayırmakla da iyi yapmışsın
Rabbim nice güzel mutlu yıllar nasip etsin birlikte cecomcecom çok sıkıp normale geçince vucudun tepki gösteriyor bence kuzum normale dönünce kilon artıyor sanırım
maşallahın var meleğimm tamamen iyileş yaparsın sporunu canım karataydan memnunsun inşallah
Prensesimm peki böyle motive olacaksan tamam ama bu ödül işini haftasonlarına alsan
İnşallah kayınvalidenden iyi haberler alırız cecom
Afiyetolsun balım helall olsun sana saat geçti diye yememişsin ama gece acıkmadınmı bitanem
bakla yemeği nedense bana dokunuyor ama bakla içi dokunmuyor çok garip
yerim minik picassoyu bir süre sonra unutur ama şu an yapılabilecek tek şey silinebilen boya senin tek çaren sanırım balım
yarım gmzleme erken saatte yemişsin meleğim afiyetolsun kermesteki seçimlerin de süperaz da spor olsaydı harika olurdu
çalışıyorsun kuzum eve gel yemek yap saat uçuyor normal gecikmen
hoşgeldin umudumm
misafir varken diyet yapmak zor umudum ama yarından itibaren sıkı menüler bekliyorum senden +düzenli spor
yarım simit işin içine girince ortada karatay kavhaltısı kalmıyor mayacımdürümü de erken yemişsin
ooo kötü olmuş mayacımmm yıkamaya gitmeden çıkmaz kuzumcanı sağolsun paşamızın eminim o da üzülmüştür
Hoşgeldin meleğimmbir an korkmuştum gelmeyeceksin diye neyseki telaşın varmış.Önemli olan senin motivasyonun ve zayıflaman kızların dediği gibi free takımda bizim takımımız kuzum
free takımla 6, takım mı yarışsa acaba
6 kare bitter şayet sen zayıflamak istiyorsan çok prensesim günlük 2 kareyi geçme lütfen
aman aman bu dönem iradene kuvvet tatlım
anneciğine gittiğin belli oldu jojomm ama akşam gayet güzel hafif geçirmişsin o nescafe selülit sebebi
ooooo hadi bakalım bol şans
aman evine dön bir an önce jojom yoksa yandıkkk yarın telafi etmeye çalış kuzum
bi duvara dadanmış durumda oraya byle bişey yapabilirim boyu kadar kağıt iyi fikirmiş
Hosbuldum kaptanim çok sağolbirkaç gündür motivasyon olamadım canım ne istediyse az da olsa yedim ama ben 60 kiloya inecegim inşallah hepimiz istedimiz kiloya dusucez daha da kararlı olarak yarın tekrar başlıyorum
hiç uğraşma sıcakta dökülmüş ne kadar silersen sil kurudukça çıkacak leke ortaya ver yıkamaya ohh miisssbir de dün akşam komşu geldi ikimize birer kahve yaptım ben benimkini icemeden oğlum kahvemi bembeyaz halima döktü 1 saat boyunca onu çıkartmaya çalıştım kollarım ellerim bitti hala duruyo lekesi çok moralim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum sizin bir öneriniz var mı
çarşamba menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş( kaptanım 1 hafta önce 1 saatte 5 km yürüyordum şimdi aynı mesafe 45 dk düştü yani 1 saatte daha fazla yürüyorum artık)
09:00 kahvaltı karatay
15:30 öğle:1/2 tabak bakla 1kase yoğurt veee malesef 2 adet zeytinyağlı biber dolması
16:00 16:45 arası yürüyüş
akşam 2 adet köfte 1 bardak ıcetea (çocuları evimin arkasındaki mesire alanına götürmüştüm) 1 avuç çekirdek
2,5 lt su
Sanırım gözleirm kapanıyor fıstıklariyi geceler tatlı rüyalar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?