Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok sağolasın canım çok teşekkürler bu hafta yi nasıl toparliyacam bakalım gördüğümden yemek istiyom regl dönemi de yakın istahim çok fena

Oglumda o yaslardayken ayniydi. Biz hic bi cozum bulamadik. Bi sure sonra kendisi birakti

Bugunku menum
Sabah 1 yumurtayla karatay kahvaltisi
Oglen: tazefasulye tavuklu, turk kahvesi
Aksam: tonbaligi, 5 kuru uzum, 5 badem

3 litre su 1 litresi limonlu
Bugun ne oldu bana bilmuyrum kizlar cikolata krizimi ne gunlerdir tatli adina bisey yemiyorum herhalde ondan 3 tane tutku biskuvi yedim. Ruyalarimda pasta goruyorum kendime aciyorum

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim

Şu anda ayaklarım altı yorgunluktan yanıyor resmen
Bugün malum KVyi hastaneye götürdüm Emar sonucu için ve maşallah doktorlar oradan oraya gönderip durdu yok göz doktoruda baksın, yok nörolojide baksın yok film çekilecek falan diye
Görümcemde geldi ufak oğluyla ve 3 saat hastanede geçti
Giderken KVyle yanlız gittik hastaneye ( kızı başka tarafta oturduğundan oda direk hastaneye geldi ) ve arabada bol bol sohbet etme fırsatımız oldu
Bİraz geçmişe değindik ufaktan hakikaten KV beni şaşırttı çünkü ilk kez geçmişte benimde bir çok hatam vardı ama şükür temiz bir sayfa açtık ve artık sorun yaşamıyoruz dedi
Bende o cümlenin üzerine haklısın mutlaka benimde vardır geçmişte hatalarım sonuçta 19 yaşında cahildim ve bazen nerede ne tepki vereceğimi bilmiyordum ama şükür artık herkes sınırını öğrendi, kimin neye kızdığını bilip ona göre herkes haddini biliyor dedim

İlk kez cidden kadını pişmanlığını hissettim ve iyiki bana kötü davrandığı halde iyi davranmışım dedim hatta eşimede anlattım oda çok sevindi böyle bir konuşmayı yapmış olduğumuz için

Şükür KVnin Emarında birşey çıkmadı ama kalp büyümesi vardı diye tekrar onada bir bakalım dediler ( bir nevi Check - up oldu onunki ama en azından içi rahat olacak ) tabi ona yetişemeyince yarına kaldı
Yarın istersen yine götüreyim ben seni dedim ama hatun bana ilk kez Allah razı olsun teklif etmen yeterli seni yormayayım kızım dedi Anam senelerce ŞU yada BU diye benden bahsederken kadın ikinci kez kızım dedi bana valla şaşırdım ama hoşumada gitti çünkü senelerce ben bunu bekliyordum

TAbi dönüşte görümceyede hadi senide bırakalım dedidm ters yönde olduğu halde ve gittik kahve içtik ondada
Hatun hemen bisküvi falan bir sürü şey çıkardı ama kusura bakma ben düzenimi bozmayayım sadece şekersiz kahvemi içeyim dedim benim cadı kızımda demezmi Anneciğim neden yemiyorsun diye dedim tokum ( yalandan kim ölmüş ) Cadı demezmi Anneciğim detoksmu yapıyorsun yokda diye

Birde hastaneye gideceğimiz sırada büyük kızda okul gezisi için saçını ördürdü ve gözüme kalem çekermisin dedi tabi fesat ufaklık dururmu ille benimde gözüme kalem çekeceksin, bende büyüdüm, artık yatağımda yanlız yatıyorum, hep ablama izin veriyorsun ama bu haksızlık diye isyan bayrağını açtı
En sonunda gözüne kalem çekiyormuş gibi yaptım ( tabi benden çakal çıktı aynaya bakıp belli olmuyor bir daha çek dedi ) belli belirsiz gözüne kalemi değdirdimde sustu sonrada cantamı karıştırıp benim dediği pembe ruju bulup bunuda süreceğim diye tutturdu neymiş ablası parlatıcı sürmüş öyle olmaz ruj ya pembe yada kırmızı olması gerekirmiş onuda belli belirsiz sürdümde öylelikle evden çıkmayı kabul etti fettan

Akşamda işimiz bitince kızları evde bırakıp eşimle pazara gittik, bir sürü meyve sebze ve yeşillik aldım hatta yarın için hazır olsun diye tazefasülyemide ateşe koydum

İyi akşamlar meleklerimmmmkendimi gececi kaptan ilan edeceğim bu gidişle

kaptanım ya acaba suyu artırmak bana yaramıyo olabilirmi sanki öylw gibi geliyoda bana

Hiç sanmıyorum meleğimm ne kadar çok su o kadar wc demek her wc 40 kalori gidişi o yüzden teorinde bir yanlışlık olmalı

sendemi kışlık yazlık durumu var banum allah kolaylık vereee

sen fazla içmiyorsunki neden yaramasın

Yok kuzucum doğalgaz döşenecek haftasonu ev de kutu gibi olunca alan açmak lazım

Derse dalıp enişteyimi unuttun balım o gösteriler hakikaten müthiş oluyor yüreğim ağzıma geliyor hep nazar değmesin Türk Yıldızlarımıza

Döner yiyebilirisn prensesimm yasak değil.Tatlım şimdi koşu bandında işini görecek bir spor ayakkabısı al marka olmasına gerek yok kuzum rahat yürüyüş yap yeter 85 e gelince yine alırsın nike

Prensesim sabah meyve biraz fazla olmuş tatlım bir de aklında oslun her meyveni tarçınla tüket yanında yoğurt tüketmene bayıldım
unutun siz rövanşı maşallah size hadi atı alan uskudarı geçti

hanımmmm hanımmmmmmm beklede görrrrrr kim kimi saçından sürür belli olmaz bu iş

oooo ortalık karışmışşşşiyi olan kazansın dostluk baki

Ellerine sağlık bitanem siyaha bayıldım hepsi güzel gerçi kendine ayırmakla da iyi yapmışsın
Rabbim nice güzel mutlu yıllar nasip etsin birlikte cecom cecom çok sıkıp normale geçince vucudun tepki gösteriyor bence kuzum normale dönünce kilon artıyor sanırım

Bugunku menum
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalik 1 gun kurusu kayisi 4 kuru uzum 6 badem
Ogle: sotelenmis et salata ve yogurt
Ara: 1 bardak ayran
Aksam:1 kabak dolmasi 4 Yaprak sarmasi ayran

Spor yok bugun
3 litre su

maşallahın var meleğimm tamamen iyileş yaparsın sporunu canım karataydan memnunsun inşallah

Prensesimm peki böyle motive olacaksan tamam ama bu ödül işini haftasonlarına alsan

İnşallah kayınvalidenden iyi haberler alırız cecom

Afiyetolsun balım helall olsun sana saat geçti diye yememişsin ama gece acıkmadınmı bitanem
bakla yemeği nedense bana dokunuyor ama bakla içi dokunmuyor çok garip

yerim minik picassoyu bir süre sonra unutur ama şu an yapılabilecek tek şey silinebilen boya senin tek çaren sanırım balım

yarım gmzleme erken saatte yemişsin meleğim afiyetolsun kermesteki seçimlerin de süper az da spor olsaydı harika olurdu

ya ben bu hafta saatleri falan tam ayarlayamadım pek bi moralsiz hissediyorum kendimi 2 akşamdır geç yiyorum

çalışıyorsun kuzum eve gel yemek yap saat uçuyor normal gecikmen

Herkese merhabaaa misafirler gdiyorr bende sizlerle olucam en kisa zamanda ikigunkuk menuyu kaydettim paylascam simdi

hoşgeldin umudumm

misafir varken diyet yapmak zor umudum ama yarından itibaren sıkı menüler bekliyorum senden +düzenli spor
salı günkü menum
sabah karatay kahvaltısı yarım simit
akşam yemeğini 5te yedim dışardaydım dürüm döner ayran
spor yapamadım bütün gun dışardaydım bol bol yurudum

yarım simit işin içine girince ortada karatay kavhaltısı kalmıyor mayacım dürümü de erken yemişsin

ooo kötü olmuş mayacımmm yıkamaya gitmeden çıkmaz kuzumcanı sağolsun paşamızın eminim o da üzülmüştür

Hoşgeldin meleğimmbir an korkmuştum gelmeyeceksin diye neyseki telaşın varmış.Önemli olan senin motivasyonun ve zayıflaman kızların dediği gibi free takımda bizim takımımız kuzum

deryam ne guzel demiş bak bende free takımdayım. hem 14. takım kaptanıyım, ayrıca bayada kalabalığız biz free olarak

free takımla 6, takım mı yarışsa acaba

6 kare bitter şayet sen zayıflamak istiyorsan çok prensesim günlük 2 kareyi geçme lütfen

Çok sağolasın canım çok teşekkürler bu hafta yi nasıl toparliyacam bakalım gördüğümden yemek istiyom regl dönemi de yakın istahim çok fena

aman aman bu dönem iradene kuvvet tatlım

sali menum:
karatay kahvalti+ 1 dilim gozleme(annem yapmis dayanamadim)

aksam:1 kase corba..salata.yogurt

gunduz:1 nescafe

anneciğine gittiğin belli oldu jojomm ama akşam gayet güzel hafif geçirmişsin o nescafe selülit sebebi

tamam o zaman yarış başlasın

ooooo hadi bakalım bol şans

bugun gun vardı.. sabah 1 yumurta birazda kavrulmus patates yedim..
gunduz:her seyden bidilim
pogaca.kek.salata.kurabiy.1 sekerli cay
2 litre su

yarin ewime donuyorum.

aman evine dön bir an önce jojom yoksa yandıkkkyarın telafi etmeye çalış kuzum

Onun için bir duvar belirle ve sadece o duvara karalasin yada yetisebilecegi yerleri büyük kâğıtlar asabilirsin küçük yaramaza ben öyle yapmıştım

Kayınvalidende birşey çıkmamasına çok sevindim cecom ne güzel sonunda kızım demeyi başardı demek kayınvaliden demekki neymiş sabrın sonu selametmiş umarım bundan sonra anne kızdan farkınız olmaz bitanem.Çocuktan al haberi derler ya senin detoks günleirni unutmamış cimcime demek

Bundan sonra yandın sen cecom minik süslü olacak anlaşılan

İyi aksamlaaarrrr bugunki menum
Sabah: 1 yumurta 5 zeytin, peynir, domates salatalik, acili cemen, gun kurussu
Ara: 4 cilek, 5 erik, 3 yer fistigi
Aksam, 2kucuk kase mercimek corbasi, yogurt, salata
40 dk kosu bandinda yuruyus
2.5 lt su

Afiyetolsun mayacım maşallah süper kaçamaksız menü

Hosbuldum kaptanim çok sağol birkaç gündür motivasyon olamadım canım ne istediyse az da olsa yedim ama ben 60 kiloya inecegim inşallah hepimiz istedimiz kiloya dusucez daha da kararlı olarak yarın tekrar başlıyorum

bi duvara dadanmış durumda oraya byle bişey yapabilirim boyu kadar kağıt iyi fikirmiş

evet bu fikir güzel bence de balım

Sen de sağol kuzum tabiki düşeceksiniz .Haydi bakalım free takımı uçurmanız lazım

hiç uğraşma sıcakta dökülmüş ne kadar silersen sil kurudukça çıkacak leke ortaya ver yıkamaya ohh miisss

çarşamba menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş( kaptanım 1 hafta önce 1 saatte 5 km yürüyordum şimdi aynı mesafe 45 dk düştü yani 1 saatte daha fazla yürüyorum artık)
09:00 kahvaltı karatay
15:30 öğle:1/2 tabak bakla 1kase yoğurt veee malesef 2 adet zeytinyağlı biber dolması
16:00 16:45 arası yürüyüş
akşam 2 adet köfte 1 bardak ıcetea (çocuları evimin arkasındaki mesire alanına götürmüştüm) 1 avuç çekirdek
2,5 lt su

Afiyetolsun balımmm ama birşey gördüm sankiii tuzsuz kabak çekirdeği serbest balım omega 3 deposu ama snaırım diğer çekirdekten Şeyda Coşkun korksun senden bence harikasın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…