- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
çekirdeğe ceza var mı kaptan normal çekirdekti ya aslında ben bu çekirdeği hiç sevmem ha
iyi geceler kaptan teşekkürler tum desteğin için
Kızlarr albümüme eski zayıf halimi koydumokadar incecik olamam sanırım ama yaklaşacağıma adım gibi eminim
Tamam abla var zaten evde bitane onu deneyeyim. Aayy donerrr yiyebilirniyim gercekten ama ekmekli?Döner yiyebilirisn prensesimm yasak değil.Tatlım şimdi koşu bandında işini görecek bir spor ayakkabısı al marka olmasına gerek yok kuzum rahat yürüyüş yap yeter 85 e gelince yine alırsın nike
Ama abla ya tarcinla tuketeceksem ben ne anladim o meyveden ozaman. Gecen denedim tadi guzel degildi. Meyveleride yerken aklimdaydi ama dedim hayir ne anliorum ozaman meyveden ama yogurdu yaninda bulundurdumPrensesim sabah meyve biraz fazla olmuş tatlım bir de aklında oslun her meyveni tarçınla tüket yanında yoğurt tüketmene bayıldım
Ayy dogru soyluyorsun bak. Oyle yapiyimmm. Fark ettimki carsamba gunleri cok tatliya ihtiyac duyuyorum birde persembe acaba cuma gunu tarti gunu diyemi :sPrensesimm peki böyle motive olacaksan tamam ama bu ödül işini haftasonlarına alsan
tamam ablacim 2 ogunde birtane yerim. Sabah aksam 1 tane yemekten once yardimciymis zayiflamak icin6 kare bitter şayet sen zayıflamak istiyorsan çok prensesim günlük 2 kareyi geçme lütfen
vay vay vayyy cecommm hemen uçup baktım maşallhın var bitanemmmazimle devam edersen yine olacaksın kuzum ben sana inanıyorum
1 yas 10 günlük cnm,10. Dişimizi çıkarıyoruzAyy gecmis olsun kuzucuga, kac aylik merak ettim
Ayyy ne düzenlesin ütü konusunda:) ben yapıyımda Sırası farketmez yeterki yapıyımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Dün akşam üzere arkadaşlarla sahile indik ve inanılmaz güzel geçti
Mangal yapmadık sadece çay içelim dedik birde hazır yufkadan gözleme yaptık orada
Çocuklar bol bol paten kaydı, scooter kaydı hatta basketbolda oynadılar
İyice hava karardıktan sonrada çocuk parkı olan bölüme geçtik ( aslında eve gidecektikde çocuklar ille parkada gidelim diyince iyi bari dedik ) tabi gidince biz büyüklerde kendimizi kayıp ettik
Halatlardan oluşan bir tırmanma kulesi vardı ona bende çocuklarla bilirkte çıktımEşim önce aşağıdan aşkım bak yükseklik korkun var sakatlık yapacaksın fazla yükseğe çıkma diyip durdu ama sonradan bir baktım oda dayanamadı çıktı kuleye
Hele bir tane alet vardı anam çok eğlenceliydi keşke burada paylaşabilsem videosunu cidden çok çok eğlenceli birşeydiTatirevalli gibi birşey ama bir yandan yukarı aşağı giderken bir yandanda dönüyordu
Karı koca ona bir bindik resmen çığlık ata ata döndüm onda inanılmaz eğlenceliydi
Eşim salıncağada bindi ama ben popişim sığmaz diye hiç niyetlenmedim hatta eşime dedim bir 10 kg daha vereyim kesinlikle bende salıncakta sallanacağım diye
Hani şu bazı lünaparklarda dönen kaseler oluyor ya oturuyorsun ortada dümeni çevirdikçe altındaki platform dönüp duruyor öyle birşeyde vardı onada bindik karı kocaüzerinden indiğimde resmen başım dönüyordu ama çok çok eğlenceli geçti
Eşim bile her fırsatta biz buraya kaçalım yahu diyip durdu
Canım ben patlıycanı çok çok az yağda kızarttım hatta tekrar yağ az da olsa çektiyse diye sudan geçirdim patlıycanları ( karşı komşu ablam öğretmişti bana o şekilde olunca hiç yağ kalmıyor üstelik iyicede süzdürdüm )
Ama dediğin gibi közlemek daha mantıklı artık bir dahakine öyle yaparım tavsiye için çok teşekkür ederim
Anammm kızzzzzz tiztizlik sende takıntı diye biliyordum ama bukadarını tahmin etmemiştim
Senin yanında ben pis pasalak kalırım o zaman
Şaka bir yana ama cidden önüne geçmen lazım canım yarın öbür gün hayat çekilmez hale gelir senin için atıyorum evlendiğinde kaynanan 1 hafta yatıya gelse sen krize girersin temizliği istediğin gibi yapamazsan eeee şimdiki gibi yapsanda kaynana bu sefer ay benden tiksiniyor diye krize girerüstelik kullandığın deterjanlarda solunumu tehlikeli şeyler Allah korusun canım temizlik yapayım derken kendine hayatı zindan edersin
Acaba tedavi olmayı denedinmi o konuda ( hani yurtdışında daha yaygın ya bu tip terapi olaylarısenin hayatı daha rahat sürdürebilmen adına )
Valla benimde takıntılarım var ama hayatımı çok etkilemiyorsarma sararken oturup sayarım onları bir yandan kaç tane diye biri yanımda kaşınsın yada belli bir hayvandan söz etsin ( saçta olan ) anında kaşınmaya başlarım bende
Temizlik yaparkende hep önce mutfaktan başlarım ( isterse mutfak toplu olsun yinede orayıda elden geçirmeden temizliğe başlayamamÜtü yaparkende tek takıntım önce küçük kuzunun sonra büyük kuzunun, benim ve en son eşimin eşyalarını ütülerim ve toplarkende o sıralama şaşmasın diye tam tersine önce eşimin eşyalarını toplarım sonra benim ve sırayla kızların
Bir ara çamaşırları toplarkende aşağı yukarı kaç dakika sürer diye adet başına hesap yapardım ama ondan zorda olsa vazgeçtim
Birde bir ara karşımda biri dudağını yaladığında bende yalardım istemdışıonuda zorda olsa bıraktım çünkü Allahh korusun sokakta sorun olabilirdi
AminnnnnnSelam kızlar o kadar yoğunum ki bir türlü uğrayamadım. Bugün mevsimlik çalışanlar iş başı yaptı veeeee beni gören hayretler içinde öylece kaldı. 8 aydır görmediğim kişiler. Bekarlık haline dönmüşsün nasıl başardın, öyle güzel tepkiler geldi ki nasıl mutlu oldum anlatamam. Eminim siz de artık bu tepkilerle karşılaşmaya başlayacaksınız. Rabbim size de nasip etsin inşallah.
GALATASARAYYYYYYY
Cnm duvarda denemedim ama koltukta halıda falan kalem izini Bulaşık makinesi parlatıcısıyla silersen geciyo ve daha bi cok lekeyihanımlar bi sorum var size 2 yaşında bir kızım var benim tam bir kalem hastası hepsini saklıyorum abilerinin çantasından buluyo ve her yeri yazıyo bildiğiniz bir metod varsa çok memnun olurum ramazandan önce duvarları boyamayı düşünüyorum ama bunu yapmaya devam ederse tekrar aynı olacak lütfen bi metod söyleyin bana evde picasso var resmen
Oooo ufaklık senide eşinide yoracak desene büyüyünceSElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim
Şu anda ayaklarım altı yorgunluktan yanıyor resmen
Bugün malum KVyi hastaneye götürdüm Emar sonucu için ve maşallah doktorlar oradan oraya gönderip durdu yok göz doktoruda baksın, yok nörolojide baksın yok film çekilecek falan diye
Görümcemde geldi ufak oğluyla ve 3 saat hastanede geçti
Giderken KVyle yanlız gittik hastaneye ( kızı başka tarafta oturduğundan oda direk hastaneye geldi ) ve arabada bol bol sohbet etme fırsatımız oldu
Bİraz geçmişe değindik ufaktanhakikaten KV beni şaşırttı çünkü ilk kez geçmişte benimde bir çok hatam vardı ama şükür temiz bir sayfa açtık ve artık sorun yaşamıyoruz dedi
Bende o cümlenin üzerine haklısın mutlaka benimde vardır geçmişte hatalarım sonuçta 19 yaşında cahildim ve bazen nerede ne tepki vereceğimi bilmiyordum ama şükür artık herkes sınırını öğrendi, kimin neye kızdığını bilip ona göre herkes haddini biliyor dedim
İlk kez cidden kadını pişmanlığını hissettim ve iyiki bana kötü davrandığı halde iyi davranmışım dedim hatta eşimede anlattım oda çok sevindi böyle bir konuşmayı yapmış olduğumuz için
Şükür KVnin Emarında birşey çıkmadı ama kalp büyümesi vardı diye tekrar onada bir bakalım dediler ( bir nevi Check - up oldu onunki ama en azından içi rahat olacak ) tabi ona yetişemeyince yarına kaldı
Yarın istersen yine götüreyim ben seni dedim ama hatun bana ilk kez Allah razı olsun teklif etmen yeterli seni yormayayım kızım dediAnam senelerce ŞU yada BU diye benden bahsederken kadın ikinci kez kızım dedi bana valla şaşırdım ama hoşumada gitti çünkü senelerce ben bunu bekliyordum
TAbi dönüşte görümceyede hadi senide bırakalım dedidm ters yönde olduğu halde ve gittik kahve içtik ondada
Hatun hemen bisküvi falan bir sürü şey çıkardı ama kusura bakma ben düzenimi bozmayayım sadece şekersiz kahvemi içeyim dedimbenim cadı kızımda demezmi Anneciğim neden yemiyorsun diye dedim tokum ( yalandan kim ölmüş ) Cadı demezmi Anneciğim detoksmu yapıyorsun yokda diye
Birde hastaneye gideceğimiz sırada büyük kızda okul gezisi için saçını ördürdü ve gözüme kalem çekermisin dedi tabi fesat ufaklık dururmu ille benimde gözüme kalem çekeceksin, bende büyüdüm, artık yatağımda yanlız yatıyorum, hep ablama izin veriyorsun ama bu haksızlık diye isyan bayrağını açtı
En sonunda gözüne kalem çekiyormuş gibi yaptım ( tabi benden çakal çıktı aynaya bakıp belli olmuyor bir daha çek dedi) belli belirsiz gözüne kalemi değdirdimde sustu sonrada cantamı karıştırıp benim dediği pembe ruju bulup bunuda süreceğim diye tutturdu neymiş ablası parlatıcı sürmüş öyle olmaz ruj ya pembe yada kırmızı olması gerekirmiş onuda belli belirsiz sürdümde öylelikle evden çıkmayı kabul etti fettan
Akşamda işimiz bitince kızları evde bırakıp eşimle pazara gittik, bir sürü meyve sebze ve yeşillik aldım hatta yarın için hazır olsun diye tazefasülyemide ateşe koydum
tesekkür ederim canım bu yararlı bi bilgi olmuşCnm duvarda denemedim ama koltukta halıda falan kalem izini Bulaşık makinesi parlatıcısıyla silersen geciyo ve daha bi cok lekeyiŞirin picasso ne zaman sıkıldı ozaman bırakır bence:)
Not: ben lekelere bi çözüm arıyosun diye algılamıştım:)))
Karataydan cok memnunum kaptanim nerdeyse hic acikmiyorumda.Tatli krizi var bu ara basimda. Napsam bittermi yesem agzima sekerli hic bisey koymuyoum sabahki kuru meyveler disindaSanırım gözleirm kapanıyor fıstıklariyi geceler tatlı rüyalar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?