Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çekirdeğe ceza var mı kaptan normal çekirdekti ya aslında ben bu çekirdeği hiç sevmem ha

Alışkanlık haline gelmediği sürece ceza yok balım ama bu çekirdek damarları tıkıyor ve kalp rahatsızlığına sebep oluyor kuzum tuzsuz ay çekirdeği tercih etmen daha sağlıklı

Döner yiyebilirisn prensesimm yasak değil.Tatlım şimdi koşu bandında işini görecek bir spor ayakkabısı al marka olmasına gerek yok kuzum rahat yürüyüş yap yeter 85 e gelince yine alırsın nike
Tamam abla var zaten evde bitane onu deneyeyim. Aayy donerrr yiyebilirniyim gercekten ama ekmekli?
Prensesim sabah meyve biraz fazla olmuş tatlım bir de aklında oslun her meyveni tarçınla tüket yanında yoğurt tüketmene bayıldım
Ama abla ya tarcinla tuketeceksem ben ne anladim o meyveden ozaman. Gecen denedim tadi guzel degildi. Meyveleride yerken aklimdaydi ama dedim hayir ne anliorum ozaman meyveden ama yogurdu yaninda bulundurdum
Prensesimm peki böyle motive olacaksan tamam ama bu ödül işini haftasonlarına alsan
Ayy dogru soyluyorsun bak. Oyle yapiyimmm. Fark ettimki carsamba gunleri cok tatliya ihtiyac duyuyorum birde persembe acaba cuma gunu tarti gunu diyemi :s
6 kare bitter şayet sen zayıflamak istiyorsan çok prensesim günlük 2 kareyi geçme lütfen
tamam ablacim 2 ogunde birtane yerim. Sabah aksam 1 tane yemekten once yardimciymis zayiflamak icin

vay vay vayyy cecommm hemen uçup baktım maşallhın var bitanemmm azimle devam edersen yine olacaksın kuzum ben sana inanıyorum

SAğ olasın adaşım inşallah Allahın izniyle çok çok güzel kilolar verip o halime yakın birşey olurum yine

Ayyy ne düzenlesin ütü konusunda:) ben yapıyımda Sırası farketmez yeterki yapıyım

Aminnnnnn

Cnm duvarda denemedim ama koltukta halıda falan kalem izini Bulaşık makinesi parlatıcısıyla silersen geciyo ve daha bi cok lekeyi Şirin picasso ne zaman sıkıldı ozaman bırakır bence:)
Not: ben lekelere bi çözüm arıyosun diye algılamıştım:)))

Son düzenleme:
Oooo ufaklık senide eşinide yoracak desene büyüyünce
Gec olsun güç Olmasın demişler ama kv ikisinde uygulamış neyse netice önemli amabunun bi başka modelinden bendede var

Pazartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam pırasa ayran salata
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 çay(aylardır ilk defa ictim bi garip geldi:))
1 saat yürüyüş öglen aksam 200 er ip atlama,10 dk kol

Salı menum
Sbh kk
Aksam mangalda bi Parça sucuk,tavuk et
Cok az ekmek( acı kücük biberlerden yedim,1 bardak buz gibi kola)hava cok sıcaktı Buda bahanesi güya:)
Bi kaç saat sonra dondurma
2 Türk kahvesi,1 maden suyu
Hafta sonu gidemediğimiz Pikniğe gittik asırı büyük bi alandı yürüyüşün 45. Dakikasında pes ettim daha öncedende yorgun Olduğum icin

Çarşamba menum
Sbh öglen 1 er bardak ayran
Aksam bir servis kasığı Fırında karnabahar,ayran,yesıllık
2 Türk kahvesi,2 ödem cayı,1 maden suyu
10 dk kol,10 dk twister,sbh aksam 200er ip atlama

Salıyı telafi etmek icin bugünü hafıf gecırmek istedim

tesekkür ederim canım bu yararlı bi bilgi olmuş

Sanırım gözleirm kapanıyor fıstıklar iyi geceler tatlı rüyalar hepinize
Karataydan cok memnunum kaptanim nerdeyse hic acikmiyorumda.Tatli krizi var bu ara basimda. Napsam bittermi yesem agzima sekerli hic bisey koymuyoum sabahki kuru meyveler disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…