Çikmadi zatenooo kötü olmuş mayacımmm yıkamaya gitmeden çıkmaz kuzumcanı sağolsun paşamızın eminim o da üzülmüştür
Çikmadi zatennapim saglik olshn artik zaten yikamaya yollivaktim halilari insallah orda cikar, iki gundur sabah aksam sil sill kollarim kas yapti nerdeyse
birazdan kuzucuğumun okuluna gideceğim sene boyunca yaptıklarını sergileyecekler bol bol resim çekerim artıkgideyimde hazırlanayım öpüldünüz güzeller
Ay cok sevindim bunu duyduma insallah benimkide cikar ozmn zaten baya gitti bi izi kaldi cok ugrastim o reklamlardaki herseyi denedim hepsi bos ismis nasida kandiriyolar insanlari ya yok her lekeyi cikarirmis falan filanBenımde beyaz halıma sekerlı cay ,kahve dokuldu leke cıkarıcı aldım neler neler yaptım cıkmadı yıkamaya gonderdım tertemız geldı sızınde cıkarrr almaya geldıklerınde ozellıkle belırtın benceee
Nelerr neler hazirlamissinayyy yoruldum yaaa yaz yaz
bugün de misafirim gelecek
peynirli kol böreği yaptım
mozaik kek
çikolata soslu muhallebi ve zeytinyağlı biber dolması yaptım...
söz veriyorum bunlardan çok az tüketeceğim.daha misafir geleceğini sanmıyorum
yakın zamanda...spor ve diyetime odaklanacagım...
asıl listeye girene kadar kendimi toparlayıp süper bir giriş yapacağım inşallah...
sizi seviyorum
görüşmek üzere...
Banada ara ara acayip tatli krizi geliyo ozellikle cikolata cok istiyo canim, bende gunkurusunun icini acip icine iki tane felan yer fistigi yada findik koyup yiyorum fistikli yada findikli cikolata gibi geliyo banaKarataydan cok memnunum kaptanim nerdeyse hic acikmiyorumda.Tatli krizi var bu ara basimda. Napsam bittermi yesem agzima sekerli hic bisey koymuyoum sabahki kuru meyveler disinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?