Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ewet kizlar ben geldimmmNasilsiniz bakayimmmm.. Hem bugunu anlatayim hemde menumu arada yazmis olayimm:))

Bugun arkadasimla disari ciktim okula gitmek icin bilgelerimi kopyaladim ve zarfa koyup okula teslimm etmek icinn gittim, okulda zaten 20 30dk evden. Hadi tramvayla gitmektense yuruyerek gidelim hem yuruyus yapmis oluruz dedim :)) yuruduk temiz guzel havada bi icim acildi ne yalan soylim Cok iyi geldi bana gezmek. Okula varinca ilk once eski ogretmenim imzasi bilgiler felan lazimdi gidip ogretmene imzalattirdim. Salak kadin sinirimi kaldirdiResmen hakkimda kotu kotu seyler yazmak ister gibiyDi. Tamam kabul ediyorum okula pek fazla gitmezdim ama ogrenciligim iyidide sinavlara cogu zaman calismadan aliyordun coksukur Neyseki oda bilgileri benim hakkimda seyleri felan yazdi ve imzaladi. 2 merdiven yukari gittim ve kendi ellerimle teslim ettim dosyami guzellik uzmani sectoruna. Allah ima sukurler olsun bunuda atlattim Simdi sadece haber beklemek kaldi. Sonra gittik yandaki carsiya ben acikmistim cunku saat 10Da kahvaltimi yapmistim ve saat 5e geliordu, baya bi leptini calistirdim yaniii Hemen kendime meyveli yogurt aldim sekersIz onu yedim. Sonra eve otobusle gittik. Eve geldim 18:30 gibi En sevdigim yemegi yapmis annem firinda. Bana kalsa tum Tepsiyi bitiririm. Firinda tavukgogsu sogan Mantar domates biber vs vs sebzeler1 koca tabak hakkettim dedim ve yaninda bi kase yogUrt ve 1 dilim ekmekle ( cok canim cekti) dayanamadim yedim.

Sporumuda yapamadim disarida yurUyus yaptim 1 2 saat sonra squat yaparim Disarida yururken ve otururken ust bacagimda baya agri vardiiama Olsun pes etmek yok devam edicem. Bu gun sadece 1 llitre su icebildim yatana kadar 1,5 daha gider. Simdiden az kaCamakli guzel haftasonlari dilerim herkese. Muuuiiiaahhhhh

O kadar olumsuz düşüncelerden karamsarlıktan cıkıyosun bak:) inş beklediğin haber umduğun gibi olacak tatlım

Bugünkü menum
Sbh öglen ayran
Aksam iki minik dilim pizza,ayran
9 gibi iki ısırık mısır
1 saat yürüyüş,öglen aksam 200er ip atlama
1 Türk kahvesi(1kare bitter) 2 maden suyu,1 yeşil çay

Saol kaptanım yeni bakabildim:) bende Albüm diye bi yer var oraya tıklıcam sandım:))

Afiyet olsun cnm... Benim kızartmayla aram yoktur biber Hariç yoğurtlu biber kızartması offffff
Eskiden baya baya ekmekle saldırırdım yanına başka bişide aramazdım ama artık yok o zamanlar milattan önceydi

her sabah 1 saat en az dpğada yürüyüşümü yapıyorum.evet eğer sürdürebilirsem benim de hedefim seneye bu zamanlarda 70 kiloyu görmek ama şimdilik yakın kilo ramazana 85 e en yakın rakamlarda olmak
ramazana Kadar SIK disini bitanem insallah hepberaber gorcez istedigin kilolari

benım gobegım var ust bolge de kılo o yuzden sısko duruyorum yaaa..
ahh cnm sorma yaa bende elma tipliyim ve inan benim gobegim dogumdan sonra bayaa sarkti kizlar da beni bliyo aralarinda en bingil bingil olani benim :)
ahh o Zero olmamis ilk gun
bugun ikimizde sevgili @winstonlight in deyimiyle ayni gunaha bulanmisiz bende 2 dilim Pizza yedim aksam (
Ben senden once bildirim yaptim ablacim
evet ama listeye eklemedigin icin goremedim bitanemm
bu arada ben nickimi degistirmistim ben seni cok iyi taniyorum hatirlar misin bilmem eski nickim sindi564 az dertlesmedik senle fistik 80 89 topiginde ozlemisim hosgeldin tekrar bitanem
ooo demek guzellik uzmani olacaksin cok guzell bi yandan da kilonu verip tam citir bir uzman olacaksin insallah bitanem

Bugünkü menum
Sbh öglen ayran
Aksam iki minik dilim pizza,ayran
9 gibi iki ısırık mısır
1 saat yürüyüş,öglen aksam 200er ip atlama
1 Türk kahvesi(1kare bitter) 2 maden suyu,1 yeşil çay
ayy sende mi Pizza yedin hayirdir bugun Pizza gunu mu acaba battaniyem bende yedim 2dilim sporda yapilmis ohh miss
Afiyet olsun cnm... Benim kızartmayla aram yoktur biber Hariç yoğurtlu biber kızartması offffff
Eskiden baya baya ekmekle saldırırdım yanına başka bişide aramazdım ama artık yok o zamanlar milattan önceydi
bak simdi allahtan tokum yoksa hemen kizartmaya gitcem biberleri yogurtlayip ustune pulbiber ohh miss

Bugunki menum
Sabah: 1 yumurta, domates, peynir, 5 zeytin 1 cay kasigi acili cemen, 1 cay bardagi findik yer fistigi karisik, 1 gun kurusu, bitki cayi
Ögle: mercimkw corbasi, ayran
Ara komsuya gittim kucuk bi parca tiramisu turk khvesi
Aksam 4 kasik kuru fasulye, ayran

40 dk pedal cevirdim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Bugün ayağı yanmış kedi gibi koşturdum durdum
Sabah 07:30da uyanıp saat 08:15 de kendimi bir sokağa attım doğru dürüst evde oturamadım desem yeridir
Kızın müdürüyle konuştum şükür hepsi çok memnunmuş öğretmenlerin, kızın 12 gün devamsızlığı ile ilgili gelen mektub zaten sadece Anne baba bilgisi varmı diye sormak için yollanmış.
Oradan kuzuyu sabah sabah parka götürdüm bir yarım saat oynadı.
Daha sonra KVyi almaya Ananneye gittim tabi oda daha erken diyip yukarı çağırdı bir kahve içip hastaneye yollandım Hastane işi uzun sürmedi şükür, KVyide eve bırakıp tam ohhh evime geldim keyif yapayım diye düşünürken kızım Anne arkadaşlarımla beni AVMye götürürmüsün hazır araba sendeyken diyince tekrar giyinip kendimizi dışarı attık saat 14:00de ve saat 17:00ye kadar AVMde onlar ayrı ben ayrı dolandık durduk
Kızları evlerine bıraktıktan sonrada bizim cadıları eve attığım gibi eşimin yanına şirkete gittim oda çok yorgunum beni minibüslerle uğraştırma diyince onuda kıramadım tabi felaket trafik vardı ve bacaklarım ağrıdı resmen

Tabi markete uğramadan eve dönülürmü dönülmez
Tam akşam yemeğimi hazırlarkende çakma eltim aradı ille kızlar bende sende gel diye aslında hiç halim yoktu ama kızım ille gidelim diyince onada tamam dedim ve daha yarım saat evvel eve gelebildim

Şimdi kızım yorgunluk kahvemide yapınca hemen kendimi buraya attım
Valla özledim sizi yaaa

cuma menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle:1 lavaş tost ayran
akşam 4 adet köfte domates söğüş
kabak çekirdeği 1 avuç
2 lt su

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

Bu sabahta erkenden uyandım ve çıkmadan sizlere bakayım dedim
Kahvaltımı yaptım;
2.5 YK melemen
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 parça peynir ( 1.5 kk kadar )
1 kase çacık
Sabah sabah soğuk cacık iyi geldi eşim gece canım çekti diye yaptırmıştı ve o saatte yemek istemedim cadıkta olsa

Tabiki karşılığını da aldım şükür
Bu sabah tartıda 103.4 kg çıktım

İNşallah cumaya kadar hep eksi görürüm
Çok mutluyum çooookkk

evet ama listeye eklemedigin icin goremedim bitanemm
bu arada ben nickimi degistirmistim ben seni cok iyi taniyorum hatirlar misin bilmem eski nickim sindi564 az dertlesmedik senle fistik 80 89 topiginde ozlemisim hosgeldin tekrar bitanem

Kızzzzzzzzzzz yakaladım seni
Oynakbaşı her yerden her an çıkabilir
Şaka bir yana ama seni gördüğüme sevindim Sanırım 80 - 89 topiğine pek uğramaya fırsatın olmuyor artı
Zaten oradada bu ara in cin top oynuyor
Geçen gün hatta kızlara duyuru yaptım toparlanmazsanız istifağ edeceğim kaptanlıktan diye tabiki şakasına ama eskiden ne güzel kalabalıktı şimdi arada uğrayan oluyor
Neyse geleninde gelmeyeninde canı sağ olsun diyoruz ama yinede bakmadan edemiyorum orayada

Sen iyisin görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…