tebriklet tatlım
O kadar olumsuz düşüncelerden karamsarlıktan cıkıyosun bak:) inş beklediğin haber umduğun gibi olacak tatlımEwet kizlar ben geldimmmNasilsiniz bakayimmmm.. Hem bugunu anlatayim hemde menumu arada yazmis olayimm:))
Bugun arkadasimla disari ciktim okula gitmek icin bilgelerimi kopyaladim ve zarfa koyup okula teslimm etmek icinn gittim, okulda zaten 20 30dk evden. Hadi tramvayla gitmektense yuruyerek gidelim hem yuruyus yapmis oluruz dedim :)) yuruduk temiz guzel havada bi icim acildi ne yalan soylimCok iyi geldi bana gezmek. Okula varinca ilk once eski ogretmenim imzasi bilgiler felan lazimdi gidip ogretmene imzalattirdim. Salak kadin sinirimi kaldirdi Resmen hakkimda kotu kotu seyler yazmak ister gibiyDi. Tamam kabul ediyorum okula pek fazla gitmezdim ama ogrenciligim iyidide sinavlara cogu zaman calismadan aliyordun coksukur Neyseki oda bilgileri benim hakkimda seyleri felan yazdi ve imzaladi. 2 merdiven yukari gittim ve kendi ellerimle teslim ettim dosyami guzellik uzmani sectoruna . Allah ima sukurler olsun bunuda atlattim Simdi sadece haber beklemek kaldi. Sonra gittik yandaki carsiya ben acikmistim cunku saat 10Da kahvaltimi yapmistim ve saat 5e geliordu, baya bi leptini calistirdim yaniii Hemen kendime meyveli yogurt aldim sekersIz onu yedim. Sonra eve otobusle gittik. Eve geldim 18:30 gibi En sevdigim yemegi yapmis annem firinda. Bana kalsa tum Tepsiyi bitiririm. Firinda tavukgogsu sogan Mantar domates biber vs vs sebzeler 1 koca tabak hakkettim dedim ve yaninda bi kase yogUrt ve 1 dilim ekmekle ( cok canim cekti) dayanamadim yedim.
Sporumuda yapamadim disarida yurUyus yaptim 1 2 saat sonra squat yaparim Disarida yururken ve otururken ust bacagimda baya agri vardiiama Olsun pes etmek yok devam edicem. Bu gun sadece 1 llitre su icebildim yatana kadar 1,5 daha gider. Simdiden az kaCamakli guzel haftasonlari dilerim herkese.Muuuiiiaahhhhh
Maşallah cnm cok güzel vermişingünayddıııın sizede ay içim içime sığmıyo bugün çok mutluyum
Saol kaptanım yeni bakabildim:) bende Albüm diye bi yer var oraya tıklıcam sandım:))
Ttalım hoşgeldin kusurabakma komşunun kızı geldi ders için bir hg yazamadımÖncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli tatlım.Denem süresini başarıyla geçirirsen takıma 3, cuma gireceksin Sadece karatay diyorum tüm diyetleri yapmış biri olarak ve düzenli spor oldu mu kıs asürede hedefine ulaşacaksın eminim
tam tartı öncesi anneciğin yakmış seni ama yine de akşam başka brişey yemediğin için korkma tatlım
Afiyetolsun tatlım sporunda kahvaltı hariç minik cısları görmezsek gayet güzel fakat sıkı sık yediğin zaman leptin hormonunun çalışmasına imkan kalmıyor öğünlerin arasında en az 4,5 saat olsun ki yarım saat leptin hprmonu yağları yaksınFakat senden sağlıklı bir kahvaltı bekliyorum
Afiyetolsun balımmm korkma korkma ceza yok nefsini öldürmüşsün
tame perşembe menüsü olmuş meleğimm
İnşallah balım ağzından olsun
profilinden fotoğraflara tıklayacaktın kuzum
döndün ya önemli olan bu kuzum çok fazla alacağını sanmıyorum
fıstık çiğ değil sanırımmm
elleirne sağlık bitanemm ama spordan sayamıyoruz
Teşekkürler jojom ama uzun süredir bu görev bendeydi baharcım bilgilendirme amaçlı yazmış
Abartılı miktar değil meleğim sıkma canını toplasan 2 kaşık hamur vardır
Aynennnnn sekerimmmmO kadar olumsuz düşüncelerden karamsarlıktan cıkıyosun bak:) inş beklediğin haber umduğun gibi olacak tatlım
Afiyet olsun cnm... Benim kızartmayla aram yoktur biber Hariçdün burda marketin biri indirim yapmış pazarda en ucuz 1 buçuk lira olan biberin kilosunu 20 kuruş yapmışlarönce tereddüt ettik acaba bir bit yeniğimi var dedik sonra baktık gayet güzel biberler demekki adamlar sürümden kazanacak tabi her giden biberin yanında bide bindirimli ürünlerden alırsa tamamdır. bizde aldık küçük küçük doğradık onları attık buzluğa buzluk biberle doldu
Tesekkurlerrr keske senin gibi 52 leri gorebilsem hedefim o insallahh
ramazana Kadar SIK disini bitanem insallah hepberaber gorcez istedigin kilolariher sabah 1 saat en az dpğada yürüyüşümü yapıyorum.evet eğer sürdürebilirsem benim de hedefim seneye bu zamanlarda 70 kiloyu görmek ama şimdilik yakın kilo ramazana 85 e en yakın rakamlarda olmak
ahh cnm sorma yaa bende elma tipliyim ve inan benim gobegim dogumdan sonra bayaa sarkti kizlar da beni bliyo aralarinda en bingil bingil olani benim :)benım gobegım var ust bolge de kılo o yuzden sısko duruyorum yaaa..
ahh o Zero olmamis ilk gunDun ki menuyu paylasmamısım sımdı farkettımm
Sabah nesfıt
Öğlen salata corba 1 dılım ekmek
Aksam 1 dılım ekmek 4 kofte zero kola
2 litre su
1 saat yuruyus
Bugunkı menu
Sabah yesıllık 1 dılım ekmek haslanmıs yumurta
Ara 10 badem beyaz leblebi
Kıraz sapı cayı
Aksam 2dılım pızza
2lıte su
40 mekık 10 squat
evet ama listeye eklemedigin icin goremedim bitanemmBen senden once bildirim yaptim ablacim
ooo demek guzellik uzmani olacaksin cok guzell bi yandan da kilonu verip tam citir bir uzman olacaksin insallah bitanemEwet kizlar ben geldimmmNasilsiniz bakayimmmm.. Hem bugunu anlatayim hemde menumu arada yazmis olayimm:))
Bugun arkadasimla disari ciktim okula gitmek icin bilgelerimi kopyaladim ve zarfa koyup okula teslimm etmek icinn gittim, okulda zaten 20 30dk evden. Hadi tramvayla gitmektense yuruyerek gidelim hem yuruyus yapmis oluruz dedim :)) yuruduk temiz guzel havada bi icim acildi ne yalan soylimCok iyi geldi bana gezmek. Okula varinca ilk once eski ogretmenim imzasi bilgiler felan lazimdi gidip ogretmene imzalattirdim. Salak kadin sinirimi kaldirdi Resmen hakkimda kotu kotu seyler yazmak ister gibiyDi. Tamam kabul ediyorum okula pek fazla gitmezdim ama ogrenciligim iyidide sinavlara cogu zaman calismadan aliyordun coksukur Neyseki oda bilgileri benim hakkimda seyleri felan yazdi ve imzaladi. 2 merdiven yukari gittim ve kendi ellerimle teslim ettim dosyami guzellik uzmani sectoruna . Allah ima sukurler olsun bunuda atlattim Simdi sadece haber beklemek kaldi. Sonra gittik yandaki carsiya ben acikmistim cunku saat 10Da kahvaltimi yapmistim ve saat 5e geliordu, baya bi leptini calistirdim yaniii Hemen kendime meyveli yogurt aldim sekersIz onu yedim. Sonra eve otobusle gittik. Eve geldim 18:30 gibi En sevdigim yemegi yapmis annem firinda. Bana kalsa tum Tepsiyi bitiririm. Firinda tavukgogsu sogan Mantar domates biber vs vs sebzeler 1 koca tabak hakkettim dedim ve yaninda bi kase yogUrt ve 1 dilim ekmekle ( cok canim cekti) dayanamadim yedim.
Sporumuda yapamadim disarida yurUyus yaptim 1 2 saat sonra squat yaparim Disarida yururken ve otururken ust bacagimda baya agri vardiiama Olsun pes etmek yok devam edicem. Bu gun sadece 1 llitre su icebildim yatana kadar 1,5 daha gider. Simdiden az kaCamakli guzel haftasonlari dilerim herkese.Muuuiiiaahhhhh
ayy sende mi Pizza yedin hayirdir bugun Pizza gunu mu acaba battaniyemBugünkü menum
Sbh öglen ayran
Aksam iki minik dilim pizza,ayran
9 gibi iki ısırık mısır
1 saat yürüyüş,öglen aksam 200er ip atlama
1 Türk kahvesi(1kare bitter) 2 maden suyu,1 yeşil çay
bak simdi allahtan tokum yoksa hemen kizartmaya gitcem biberleri yogurtlayip ustune pulbiber ohh missAfiyet olsun cnm... Benim kızartmayla aram yoktur biber Hariçyoğurtlu biber kızartması offffff
Eskiden baya baya ekmekle saldırırdım yanına başka bişide aramazdım ama artık yok o zamanlar milattan önceydi
Bende 52 kılo hedeflıyorum ama takıldım 57 lere
evet ama listeye eklemedigin icin goremedim bitanemm
bu arada ben nickimi degistirmistim ben seni cok iyi taniyorumhatirlar misin bilmem eski nickim sindi564 az dertlesmedik senle fistik 80 89 topiginde ozlemisim hosgeldin tekrar bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?