Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dunku menumu paylasiyim
Sabah: 1 cay bardagi kefir, 5 kru uzum , 5 badem, 1 kare bitter
Ogle: bogrulce salatasi ton balikli
Aksam: menemen

Bugun 1 dilimcik kadayif yedim

40 dk yuruyus 3 litre su

sakin buralar bugün malum haftasonu bende dünkü menümü yazıp kaçayım

sabah sucuklu yumurta peynir zeytin maydanoz
öğle : 1 Kemalpaşa tatlısı, sebze türlüsü
akşam : çeyrek tost ekmeği içine kokoreç böyle tost ekmeği falan deyip kendimi kandırıyorum ama küçüktü yani.
1 bardak ayran

canım felaket çiko istiyo kızlar 1 ay yemiycem diye söz verdim ama sanırım 1 2 parça bitter yicem sözümü tutamıycam yada sıkıcam iyiceee

gunaydın peteklerim musmutlu hafta sonları dilerim
bir servise gittim geldim c.tesi iş yok sessiz ortalık
ali me uçurtma sözu verdim erken gidicem bugun eve bahçede uçurtma uçurup havuza girecekler, akşamada kızımla alanya festivalinin ilk gunundeki hande konserine gidicez. yarın murat boz, p.teside funda arar varmış hepsine gidesim var ama kısmet artıkın.

OOFFFFFF DELIRMEK UZEREYIMMM BIRI BANA AKIL VERSIN LUTFENNNNNNNNNNNN!!!. Ben zayiflamiyormuyum hc ? Dun cok aciktim cunku disaridaydim. Geldim eve annem en sevdigim yemegi yapmis firinda diye 1 tabak ondan yedim. Yemek suydu; mantar biber sogan baya bi sebze vardi ve tavukgogsu. Yedim yaninda 1 dilim ekmekle. Sonra aksam regl olacagim icin 5 gun sonra herhalde fena cikolata cekti yedimm bende 4 kare gibi. Tamam dedim bukadarcik benim icin menu. Suyumuda ictim form cayimida ictim 1 haftadir kabizim diye ne yapacagimi bilmiorum zeytinyagda denedim bende pek ise yaramio. Neyse bugun tartildim ne goreyimmm 100.3 kg. Yaaaaaa kafayi yemek uzereyim daha yeni kahvaltimi hazirlarken herseyi kiracaktimmm sinirden oyle sert kahvalti hazirlamisimki farkinda olmadan annem neoldu dedi. Yaa anne yeter artik ben diyet miyet yapmiorum artik ben yaptikca 1 bisey yedikce hemen kilo aliorum sankiiii ne yedim yyaaaaaaaaaaaaaaaa. Insan bi gunde 1,5 kg alabilirmi. Yeter yeter yeteeeeerrrrrrrrrrrrr aglayacagim sinirden kendimi zor tutuyorum. Ben artik aksam yemegi yemiycem. Benim duZenim soyle olacak. Sabah kk kahvaltisi. Ardidan aksam cacik yiycem bunu hergun tekrarliycam. Bitti artik benim icin. yemek yemicem kesinlikle cikolatada degil bitter olsada. :) bitti ya bitttii yeter onca seyi bosuna yemis yapmis oluorum emeklerim bosa gidior. Benden bukadar artik aclik grevi gibi bi duzene girecem ramazan ayindada 1 corbayla ve bi kase yogurtla yetinecem. Nasil 1,5 kg 1 gunde verdiysem bende bunu 2 gunde verecegim
Pazartesi yine tartilacam! Dun pisik olmusum pisik olmasaydim simdi spor yapardimm.. Pazartwsi artik spor yapicam. Ama squatimi eksik birakmiccam devam.

Ilk kez annemin yaninda agladimmm yaaa oturdum konustum kilom hakkinda niye ben kilo veremiyorum dedim sinirden gozlerim doldu kapattim gozlerimi ellerimle sonra akti nasil utandimmmmmmmm hic oyle aglamazdim bu ilk defa agladigim annemin karsisinda 18 yasima gelmisim ve bu ilk. Hemen gozyaslarimi sildim zaten. BUGUn morelim cooook bozukkk offfffffff yaaa kilo veremezsem gitmicem tr :)

sakın istikrarını bozma hergün tartılmayı bırak bi gün 2 kilo fazla gelirsin ertesi gün 1 kilo az kaptan sadece cuma günleri tartılmamızı istiyo sadece cumaları tartıl yaşın daha çok genç kilon verilemez bi kilo değil azimli ol biz burdayız ne derdin varsa anlat ama sakın vazgeçme nerde bizim neşeli yasmin bakalım diyete aynen devam et sakın pes etme seni seviyoruz

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim buraya
Eve geleli 1 saat oldu, yorgunluktan ölüyorum resmen ama iyi oldu hem eksiklerimi aldım hemde eşimle baş başa 1.5 saat yürümüş olduk tabi bol bolda sohbet ettik

Dışarda çok canım istemesine rağmen simit bile almadım uslu uslu suyumu içtim
Eve gelince hafif acıkmıştım o yüzden büyük bir kase buz gibi soğuk cacık yedim Öğlenlik niyetine
ARtık akşamlıkda ya yoğurtlu biber fala gibi hafif birşeyler yaparım köfteyle yada koca bir salata yanına çorbayla

Şimdi kızım keyif kahvemide yapıyor eee daha ne isterim

Kıyamam ben sana prensesim yaaa
Ne olur üzülüp ağlama bak ben yeri geldi 2 - 3 kg bile fazla çıktım öncesinde yemediğim halde ama hepsi gidiyor üstelik reglm yakın diyorsun herkes bilir regl öncesi bünyenin daha ödem tutmaya elverişli olduğunu
Bak hem ben defalarca söylemişimdir belki sende deng geldin ama cidden Stress bizim baş düşmanımız ve ben ne zaman ay bu hafta gitmişmidir diye düşünsem artı çıkarım bir an teredütt etsem mutlaka ertesi gün artıyı görürüm ama rahat davranıp anam ne yapsam gidyor kilocuklar ohhhh diye kendimi rahat bırakınca inan çok dikkat etmediğim halde verdiğim çok oldu
Bak daha genceciksin ve metabolizmanda sorun yok Eminim şu diyet firkini aklından çıkarsan kesinlikle çok daha çabuk ve rahat kilo vereceksin
Hani hatırlıyormusun seninle kızımın kilosuyla ilgili sohbet etmiştik
Benim büyük cadı benim kadar katı davranmıyor ama inan bak geçen hafta yine 1 kg vermiş Canının istediği herşeyi yiyor ama sadece tadımlık, bol hareket ediyor ve midesine göre yemek yiyor ( yani çok acıkınca sofraya oturup doymadan kalkıyor ) Daha evvel ben ona gel şu diyeti yapalım dediğimde tamam diyordu ama genelde 2ci gün kıvırıyordu sıkıntıya gelemem ben ayarlarım dedi ve ciddende kendi artık eskisi gibi şunu yiyeyim bunu yiyeyim diye düşünmüyor
Dün akşam benim çakma eltide anam çiğköfteler, cipsler, çekirdekler neler neler ortaya çıktı inan bir tanesinin tadına bile bakmadım ( canımda istemedi zaten ) büyük kızımda sadece tadımlık birer tane hatır için aldı ( hem aklı kalmadı ) ve ben bile şaşırdım özellikle misafirlikte ses edemem diye dibine vuruyordu ikramların

Ama dediğim gibi o diyet mantığı yok olunca bunlar oldu ve eminim sende ya ben zaten zayıflıyorum dikkatlide besleniyorum gerisi önemli değil fıstık gibi hatunum diye düşündükten sonra emin ol daha da çabuk gidiyor kilocuklar göreceksin

Sakın o tatlı canını üzme yüreğide yüzü kadar güzel fıstığım
Anneciğinide üzme
Hem resimlerini gördüm kız yemin etsen ben inanmam sana gerçekte kilonu söylesen o da bir avantaj senin için ve eminim 10 kg bile versen tam afet olacaksın ( ki zaten öylesin )

Yok abla bozmuyorum hatta daha bi hirsliyim yemegi yasak koydum birtekcacik yicem aksamlari. Cok saol destegin icin bende senii cokseviyorum ablacimm pes etmek zavalilar icindir.. ama cok uzuluyorum veremiyorum bi turlu daha henuz yolun basindayken... Cok utaniyorum birde burda katilmaktan. Baksana 1 aydir 98/100. Morelim 0. Ama ben o 15 kg vericemm in sha Allah bitti. Bacaklarimin agrimasina ragmen 3uncu gunum squat devam ettim ve 60 squat yaptim bile. Yarin dinlenme gunum. Limonlu su sisem yanimda. Bitiriyorum. Kurallarimin disindan cikmicam disiplinli olucam ve tek duzende gidecem. Sabah kk. Aksam cacik 3 litre su. 1 saat kosubandi + squat.

cok uzuluyorum abla.. Hele ki birde sen aglama diyince dahada agladim agliyorum duan. Haha deliyim ben biri aglama dediginde dahada aglarim ben Destegin icin cok saol canimablam birkere o senin yureginin yuzunun guzelligi. Ve haklisin diyet gibi gormemem lazim bu benim artik duzenim demeliyim ve inanki bugun icimden gecirdim artik bu benim duzenim diye. Ama cok utaniyorum sizlere karsi. Ya abla emeklerim bosa cikiyor zayiflayamiyorum suan hickiriklara boguldum Off ya biktimmm artik.

Tam yarim saattir agliyorum yatagimda duramiyorum ilk defa bukadar cok agliyorum kilom icin. Emeklerimin bosa cikmasi beni cok uzuyor. 1,5 aydir cabaliorum. Daha yolun basindayken napicagimi bilmiyorum. Size birsey itiraf edicem. Bugun kahvaltimi hazirlarken elimde bicak vardi bir an boyle intihar edenler aklima geldi. O ruh halim okadar kotuyduki biran oyle kalakaldim baktim bicaga 2 saniye. Sonra hemen bicagi elimden attim. Sinirle oturdum yerime. Ben hic iyi degilim bugun ya.

Yinee bennn:)) biraz daha iyiyim sukur. umm ben dusundumde hergun ayni duzende gidecegim duzenimi sizlere soyle bi yazmak istedim

1 sabah ( Erken kalkmak en gec 9:30) ; KK kahvaltisi.

2 saat sonra 1 saat spor kosubandi

Ara; hicbisi sadece su

Aksam yemegi saat 5 de yenilecek : CACIK zorla yicem sevmesemde.

1 saat kosubandi yine

Gunde 8/10 km yapicam bu demek oluyorki gunde 2 saat spor. Canim istemesede kendimi zorlayacam. 3 litre su + squat. Cumartesi gunleride benim icin izin olur 1 gun dinlenme gunu. Vaktim olmadigi icin 2 ay oldugu icin bunu yapicam. :) gercekten yapicam ama. Baska care kalmadi. O 15-17 kg gidicek!!!!!!!! In sha Allah

Aaaaa sakın bir daha duymayayım öyle birşey düşündüğünü
Kız hiç kilo için değermi hayır cidden seni görmemiş olsam resimde de olsa inanacağım lafına
Tamam cidden insanın çok sinirleri bozuluyor ama o anlık birşey ve eminim yarın sabah daha bir enerjik uyanacaksın
Sen dualara sığın, Rabbine bol bol dua et ki bir daha öyle saçma bir düşünceye kapılma
Hem biliyorsun Rabbim kimsenin aklını intihar edecek kadar aklından almasın ama bir anlık gaflette bulunup canına kıyan öbür tarafa imansız gidiyor Allah korusun...Aminnnnnnnnnnnnn
Sen inanan ve imanı da güzel olan bir evlatsın Anneciğin öylr birşey hissetse kesin kahrolurdu

Canım tamam sporunuda yap ama sakın kendini aç bırakıpta iyice metabolizmanı bozma
Akşamları en azından 2 - 3 kaşık sebze yemeği yada atıyorum koca bir salatayla az ızgara falan ye madem erkenden yiyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…