aleykum selam...Selam kızlar
Dogru soyluyorsun ablacim.. Zaten inancli biri olmasam coktan kiymistim canima :))) ama yapmamAaaaa sakın bir daha duymayayım öyle birşey düşündüğünü
Kız hiç kilo için değermihayır cidden seni görmemiş olsam resimde de olsa inanacağım lafına
Tamam cidden insanın çok sinirleri bozuluyor ama o anlık birşey ve eminim yarın sabah daha bir enerjik uyanacaksın
Sen dualara sığın, Rabbine bol bol dua et ki bir daha öyle saçma bir düşünceye kapılma
Hem biliyorsun Rabbim kimsenin aklını intihar edecek kadar aklından almasın ama bir anlık gaflette bulunup canına kıyan öbür tarafa imansız gidiyor Allah korusun...Aminnnnnnnnnnnnn
Sen inanan ve imanı da güzel olan bir evlatsınAnneciğin öylr birşey hissetse kesin kahrolurdu
Canım tamam sporunuda yap ama sakın kendini aç bırakıpta iyice metabolizmanı bozma
Akşamları en azından 2 - 3 kaşık sebze yemeği yada atıyorum koca bir salatayla az ızgara falan ye madem erkenden yiyeceksin
evet ama listeye eklemedigin icin goremedim bitanemm
bu arada ben nickimi degistirmistim ben seni cok iyi taniyorumhatirlar misin bilmem eski nickim sindi564 az dertlesmedik senle fistik 80 89 topiginde ozlemisim hosgeldin tekrar bitanem
ooo demek guzellik uzmani olacaksin cok guzell bi yandan da kilonu verip tam citir bir uzman olacaksin insallah bitanem
ay canim senin boyun kac cok merak etttim ne guzel herkes 50 lerde yaaa masallah insallah en yakin zamanda hedefine ulasirsinBende iki aydir 55 e takilmistim buraya basladimda motivem artti ve cok sukur 54 u gordum insallah 52 leride goruruz birlikte takilmalar moralini bozmasin
vay vay menuye bak tebrikler canim Tiramisu da nazarlik olsunBugunki menum
Sabah: 1 yumurta, domates, peynir, 5 zeytin 1 cay kasigi acili cemen, 1 cay bardagi findik yer fistigi karisik, 1 gun kurusu, bitki cayi
Ögle: mercimkw corbasi, ayran
Ara komsuya gittim kucuk bi parca tiramisu turk khvesi
Aksam 4 kasik kuru fasulye, ayran
40 dk pedal cevirdim
gezenti oynakbasimizda gelmiss bizde eni ozledik senin o yillar onceki fotolarina bayildim bitanem yaaa supermisSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün ayağı yanmış kedi gibi koşturdum durdum
Sabah 07:30da uyanıp saat 08:15 de kendimi bir sokağa attım doğru dürüst evde oturamadım desem yeridir
Kızın müdürüyle konuştum şükür hepsi çok memnunmuş öğretmenlerin, kızın 12 gün devamsızlığı ile ilgili gelen mektub zaten sadece Anne baba bilgisi varmı diye sormak için yollanmış.
Oradan kuzuyu sabah sabah parka götürdüm bir yarım saat oynadı.
Daha sonra KVyi almaya Ananneye gittim tabi oda daha erken diyip yukarı çağırdıbir kahve içip hastaneye yollandım Hastane işi uzun sürmedi şükür, KVyide eve bırakıp tam ohhh evime geldim keyif yapayım diye düşünürken kızım Anne arkadaşlarımla beni AVMye götürürmüsün hazır araba sendeyken diyince tekrar giyinip kendimizi dışarı attık saat 14:00de ve saat 17:00ye kadar AVMde onlar ayrı ben ayrı dolandık durduk
Kızları evlerine bıraktıktan sonrada bizim cadıları eve attığım gibi eşimin yanına şirkete gittimoda çok yorgunum beni minibüslerle uğraştırma diyince onuda kıramadım tabi felaket trafik vardı ve bacaklarım ağrıdı resmen
Tabi markete uğramadan eve dönülürmüdönülmez
Tam akşam yemeğimi hazırlarkende çakma eltim aradı ille kızlar bende sende gel diyeaslında hiç halim yoktu ama kızım ille gidelim diyince onada tamam dedim ve daha yarım saat evvel eve gelebildim
Şimdi kızım yorgunluk kahvemide yapınca hemen kendimi buraya attım
Valla özledim sizi yaaa
afiyet olsun cnm kabak cekirdegi yaramasin insallahcuma menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle:1 lavaş tost ayran
akşam 4 adet köfte domates söğüş
kabak çekirdeği 1 avuç
2 lt su
ayy cecom masallah yaa 103 gordun demek ne Kadar mutlu oldum daha nice kucuk rakamlara bitanemmSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Bu sabahta erkenden uyandım ve çıkmadan sizlere bakayım dedim
Kahvaltımı yaptım;
2.5 YK melemen
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 parça peynir ( 1.5 kk kadar )
1 kase çacık
Sabah sabah soğuk cacık iyi geldi eşim gece canım çekti diye yaptırmıştı ve o saatte yemek istemedim cadıkta olsa
Tabiki karşılığını da aldım şükür
Bu sabah tartıda 103.4 kg çıktım
İNşallah cumaya kadar hep eksi görürüm
Çok mutluyum çooookkk
Kızzzzzzzzzzz yakaladım seni
Oynakbaşı her yerden her an çıkabilir
Şaka bir yana ama seni gördüğüme sevindimSanırım 80 - 89 topiğine pek uğramaya fırsatın olmuyor artı
Zaten oradada bu ara in cin top oynuyor
Geçen gün hatta kızlara duyuru yaptım toparlanmazsanız istifağ edeceğim kaptanlıktan diyetabiki şakasına ama eskiden ne güzel kalabalıktı şimdi arada uğrayan oluyor
Neyse geleninde gelmeyeninde canı sağ olsun diyoruz ama yinede bakmadan edemiyorum orayada
Sen iyisin görüşmeyeli
seninde boregin nazarligin olmus canim afiyet olsungünaydın canlar.....
hemen dünki menümü paylaşayım
sabah
süzme yoğurt
peynir zeytin 5 adet
domates
çay 2 bardak
küçük bir parça börek
öğle
2 küçük biber dolması
yoğurt
zeytinyağlı fasulye
akşam da yine öğlenin aynısı
su
spor yok
Allah zihin acikligi versinkızlarım uyurken biraz ders calışayım...kpss ye gireceğim de...
ay zor bulbulum zaten kurulu eve tadilat yapmak aklin kalmasin bitir islerini bitanem Allah kolaylik versingünaydın canlarkusuruma bakmayın geçmiş yapamıyorum bu hafta sonuna düzene girer ev inş bende aktıf olarak katılım aranıza
vay biber diyosun kizartmalik 20 kurusluk biberleri huplettin demekcuma menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: ayran
ara: saat 4 gibiydi sabahtan kalma kızarmış biberler vardı iki üç tane yedim
akşam: yeşil fasulye yemeği, cacık, turp
ohhh kadayiflar da yenilmis masallahDunku menumu paylasiyim
Sabah: 1 cay bardagi kefir, 5 kru uzum , 5 badem, 1 kare bitter
Ogle: bogrulce salatasi ton balikli
Aksam: menemen
Bugun 1 dilimcik kadayif yedim
40 dk yuruyus 3 litre su
canim kefir her derda deva icin rahat tuket hic korkma kefirden@Sweetdimple Bu arada kaptanim kefirimi kendim yaptim.Daha oncede yazmistim kabizlik sorunum var diye. İyi geliyormus diye duydum
hadi hadi ben totomu buyutmek istiyorum o yuzden kokorec yedim desenesakin buralar bugün malum haftasonu bende dünkü menümü yazıp kaçayım
sabah sucuklu yumurta peynir zeytin maydanoz
öğle : 1 Kemalpaşa tatlısı, sebze türlüsü
akşam : çeyrek tost ekmeği içine kokoreçböyle tost ekmeği falan deyip kendimi kandırıyorum ama küçüktü yani.
1 bardak ayran
canım felaket çiko istiyo kızlar 1 ay yemiycem diye söz verdim ama sanırım 1 2 parça bitter yicem sözümü tutamıycam yada sıkıcam iyiceee
vayy iddalisin bitanem hadi insallah gazan mubaek olsun cikosuzzbu hafta kendime 1,3 hedef koydum regl olmadan önceki son haftam iyi değerlendirmeliyim.. umarım olur... böyle çeyrek ekmek falan nasıl olur bilmiyorumda
ayy ne guzel ucurtma ucurmakgunaydın peteklerim musmutlu hafta sonları dilerim
bir servise gittim geldim c.tesi iş yok sessiz ortalık
ali me uçurtma sözu verdim erken gidicem bugun eve bahçede uçurtma uçurup havuza girecekler, akşamada kızımla alanya festivalinin ilk gunundeki hande konserine gidicez. yarın murat boz, p.teside funda arar varmış hepsine gidesim var ama kısmet artıkın.
bitanem insan vucudu Boyle malesef hergun tartilma belki o gun cok yurudun vucudun su tuttu odem tuuttu bol su icmedin belki yada dedigin gibi regl siskinligidir belki ayrica uzulmek yerine ustune gidip bi 50-100 mekik cek pisik olduysan baska turlu turlu sporlar var oyle pisik oldum deyip kenara cekilmek yok ok yakismay benim yasminimeOOFFFFFF DELIRMEK UZEREYIMMM BIRI BANA AKIL VERSIN LUTFENNNNNNNNNNNN!!!. Ben zayiflamiyormuyum hc ? Dun cok aciktim cunku disaridaydim. Geldim eve annem en sevdigim yemegi yapmis firinda diye 1 tabak ondan yedim. Yemek suydu; mantar biber sogan baya bi sebze vardi ve tavukgogsu. Yedim yaninda 1 dilim ekmekle. Sonra aksam regl olacagim icin 5 gun sonra herhalde fena cikolata cekti yedimm bende 4 kare gibi. Tamam dedim bukadarcik benim icin menu. Suyumuda ictim form cayimida ictim 1 haftadir kabizim diye ne yapacagimi bilmiorum zeytinyagda denedim bende pek ise yaramio. Neyse bugun tartildim ne goreyimmm 100.3 kg. Yaaaaaa kafayi yemek uzereyim daha yeni kahvaltimi hazirlarken herseyi kiracaktimmm sinirden oyle sert kahvalti hazirlamisimki farkinda olmadan annem neoldu dedi. Yaa anne yeter artik ben diyet miyet yapmiorum artik ben yaptikca 1 bisey yedikce hemen kilo aliorum sankiiii ne yedim yyaaaaaaaaaaaaaaaa. Insan bi gunde 1,5 kg alabilirmi. Yeter yeter yeteeeeerrrrrrrrrrrrr aglayacagim sinirden kendimi zor tutuyorum. Ben artik aksam yemegi yemiycem. Benim duZenim soyle olacak. Sabah kk kahvaltisi. Ardidan aksam cacik yiycem bunu hergun tekrarliycam. Bitti artik benim icin. yemek yemicem kesinlikle cikolatada degil bitter olsada. :) bitti ya bitttii yeter onca seyi bosuna yemis yapmis oluorum emeklerim bosa gidior. Benden bukadar artik aclik grevi gibi bi duzene girecem ramazan ayindada 1 corbayla ve bi kase yogurtla yetinecem. Nasil 1,5 kg 1 gunde verdiysem bende bunu 2 gunde verecegim
Pazartesi yine tartilacam! Dun pisik olmusum pisik olmasaydim simdi spor yapardimm.. Pazartwsi artik spor yapicam. Ama squatimi eksik birakmiccam devam.
olur oyle ayrica utanmani gerektircek bi sorun yok insanlik hali tam tersine aglayarak rahatlamissindir daha azimli olmussundur bide bu yonden dusunIlk kez annemin yaninda agladimmm yaaaoturdum konustum kilom hakkinda niye ben kilo veremiyorum dedim sinirden gozlerim doldu kapattim gozlerimi ellerimle sonra akti nasil utandimmmmmmmm hic oyle aglamazdim bu ilk defa agladigim annemin karsisinda 18 yasima gelmisim ve bu ilk. Hemen gozyaslarimi sildim zaten. BUGUn morelim cooook bozukkk offfffffff yaaa kilo veremezsem gitmicem tr :)
aynene masallah cok guzel zaten yasmiinn bikac Kilo versin hemen daha cok Motive olacagina inaniyorumSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim buraya
Eve geleli 1 saat oldu, yorgunluktan ölüyorum resmen ama iyi oldu hem eksiklerimi aldım hemde eşimle baş başa 1.5 saat yürümüş olduk tabi bol bolda sohbet ettik
Dışarda çok canım istemesine rağmen simit bile almadım uslu uslu suyumu içtim
Eve gelince hafif acıkmıştım o yüzden büyük bir kase buz gibi soğuk cacık yedim Öğlenlik niyetine
ARtık akşamlıkda ya yoğurtlu biber fala gibi hafif birşeyler yaparım köfteyle yada koca bir salata yanına çorbayla
Şimdi kızım keyif kahvemide yapıyor eee daha ne isterim
Kıyamam ben sana prensesim yaaa
Ne olur üzülüp ağlama bak ben yeri geldi 2 - 3 kg bile fazla çıktım öncesinde yemediğim haldeama hepsi gidiyor üstelik reglm yakın diyorsun herkes bilir regl öncesi bünyenin daha ödem tutmaya elverişli olduğunu
Bak hem ben defalarca söylemişimdir belki sende deng geldin ama cidden Stress bizim baş düşmanımız ve ben ne zaman ay bu hafta gitmişmidir diye düşünsem artı çıkarımbir an teredütt etsem mutlaka ertesi gün artıyı görürüm ama rahat davranıp anam ne yapsam gidyor kilocuklar ohhhh diye kendimi rahat bırakınca inan çok dikkat etmediğim halde verdiğim çok oldu
Bak daha genceciksin ve metabolizmanda sorun yokEminim şu diyet firkini aklından çıkarsan kesinlikle çok daha çabuk ve rahat kilo vereceksin
Hani hatırlıyormusun seninle kızımın kilosuyla ilgili sohbet etmiştik
Benim büyük cadı benim kadar katı davranmıyor ama inan bak geçen hafta yine 1 kg vermişCanının istediği herşeyi yiyor ama sadece tadımlık, bol hareket ediyor ve midesine göre yemek yiyor ( yani çok acıkınca sofraya oturup doymadan kalkıyor ) Daha evvel ben ona gel şu diyeti yapalım dediğimde tamam diyordu ama genelde 2ci gün kıvırıyordu sıkıntıya gelemem ben ayarlarım dedi ve ciddende kendi artık eskisi gibi şunu yiyeyim bunu yiyeyim diye düşünmüyor
Dün akşam benim çakma eltide anam çiğköfteler, cipsler, çekirdekler neler neler ortaya çıktı inan bir tanesinin tadına bile bakmadım ( canımda istemedi zaten ) büyük kızımda sadece tadımlık birer tane hatır için aldı ( hem aklı kalmadı) ve ben bile şaşırdım özellikle misafirlikte ses edemem diye dibine vuruyordu ikramların
Ama dediğim gibi o diyet mantığı yok olunca bunlar oldu ve eminim sende ya ben zaten zayıflıyorum dikkatlide besleniyorum gerisi önemli değil fıstık gibi hatunum diye düşündükten sonra emin ol daha da çabuk gidiyor kilocuklar göreceksin
Sakın o tatlı canını üzme yüreğide yüzü kadar güzel fıstığım
Anneciğinide üzme
Hem resimlerini gördüm kız yemin etsen ben inanmam sana gerçekte kilonu söyleseno da bir avantaj senin için ve eminim 10 kg bile versen tam afet olacaksın ( ki zaten öylesin )
aaaaaTam yarim saattir agliyorum yatagimdaduramiyorum ilk defa bukadar cok agliyorum kilom icin. Emeklerimin bosa cikmasi beni cok uzuyor. 1,5 aydir cabaliorum. Daha yolun basindayken napicagimi bilmiyorum. Size birsey itiraf edicem. Bugun kahvaltimi hazirlarken elimde bicak vardi bir an boyle intihar edenler aklima geldi. O ruh halim okadar kotuyduki biran oyle kalakaldim baktim bicaga 2 saniye. Sonra hemen bicagi elimden attim. Sinirle oturdum yerime. Ben hic iyi degilim bugun ya.
olacak olacak sadece cok Kilo verdin diye biraz sikilma salma durumu yasiyo olabilirsin cnm ama toparlayacaksin insallah57_60 arası cok zaman gecirdim bende. o ara bi azim geldi 1 ayda vermistin 4_ 5 kilo canim. suan o azme yine ihtiyacim var gelmiyo
insallah pataesi cok ymemissindiriyi aksamlar menum
dün: sabah:karatay kahvaltısi+recel+5 cilek
aksam:tavuklu patates yemegi
sporla telafi edersin cnm ama patatese aman dikkat fazla kacirmabugun menum:sucuklu yumurta+peynir zeytin. domates.
aksam. 5_6 kasik bulgur pilavi.+tavuklu patates yemegi. biraz kacirdim yine sanirsam.
bitanem bebekler icin olan pisik kremlerinden al Boyle zamanlarda yardimci olurDogru soyluyorsun ablacim.. Zaten inancli biri olmasam coktan kiymistim canima :))) ama yapmamUmm abla haklisin birtek cacikla zayiflayamam sanirim. Turlu turlu salatalar yerim bende ozaman :) hem spora 1,5 saatla baslayip ramazan ayinda 2 saate yapicam. Bunu bolecem ama ya 3 kere 30 ya 2 kere 45 :) bakicam artik. Pisik olmasam baslardim bugun spora ama neyse artik pazartesiye kadar iyilesir in sha Allah. Birde kabizim 1 haftadir. Ve bugun wcsen sonra hemen tartildim yani beklmedim 30 dk. Bide ablamdan 1 gun sonra regl olurdum. Ablam bugun regl olmus acaba ben yarinmi olucam. Onun icinmiki +gosterdi. AYyyy eger oyleyse bosuna paralamisim kendimi In sha Allah oylediiiiir
ooo kabin memurlugu demek ne guzel hakkinda hayirlsi olsun cnmAa ewetewet ablacim hatirladim seni nasilsinn, bende seni ozledim ablaa hosbuldummmmSende hosgeldinn. In sha Allah guzellik uzmani olacagim ewet ama asil hayalim kabin memurlugu olmak :)) in sha Allah guzellik uzmanini bitiririmde hostes olurum. Sen kac kgsin suan abla
gezenti oynakbasimizda gelmiss bizde eni ozledik senin o yillar onceki fotolarina bayildim bitanem yaaa supermis
ayy cecom masallah yaa 103 gordun demek ne Kadar mutlu oldum daha nice kucuk rakamlara bitanemm
evet cnm kursum zaten bitmisti bende hergun gelcem artik diyodum ama bi tembellik cokuyodu ustume simdi kaptanin isi cikti da sukur yeniden kavusmamiza vesile oldu bende cok ozledim hepinizi yaa 80 89 u cok ozluyorum ama en son cok yeniler geldi ben surekli giremedim ve kopukluk oldu ama ugricam insallah beaycanimi da cok ozledim geliyo mu o yoksa o da mi yok
ohh ne guzel disarda kahvaltiSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Yarın sabah kızkardeşimle sabahın 07:00sinde buluşup Emirgana kahvaltı etmeye gideceğiz
Tabi sabah sabah mutfakta gürültü yapıp komşuları uyandırmamak için sepetimi şimdiden hazırladımbir tek kahvaltılıkları koymak kaldı onlarıda dolaba hazır ettim
Evde kabağım vardı onlada bir güzel mücver yaptım ( tabiki içine çok çok az yağ ekleyip yağsız tavada pişirdim)
Akşam yemeğimi saat 17:00de yediğim içinde tadına dahi bakmadımama evdekiler maşallah yarısını neredeyse götürdüler akşamlık ve benim kabak, dereotu ve maydanoz sevmeyen kızım bile bayıldı
Neyse yarın 1 tanecikte olsa tadına bakarım nasılsa
Bu arada gün içinde yazmıştım yediklerimi ama bir arada olsun diye tekrar yazayım
Sabah; (08:00)
2.5 kaşık Melemen
1 parça peynir ( 1.5 kk kadar )
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 kase cacık
ara; şekersiz türk kahvesi
Öğlen; 14:00 gibi
1 kase cacık
Akşam; ( 17:00 )
1 koca kase salata ( marul, semizotu, maydanoz, nane ve salatalık ) tabi bol limonlu
1 büyük bardak ayran
ara; şu anda
Şekersiz Nescafe
toplam kalori ( fatsecrete göre ); 960 kcal
1.5 saatte yürüyüşüm var
Sağ olasın canım evet o zamanlar inceciktim hatta daha bugün eşime dedim kızlar topikte eski halime iltifatlar yağdırınca çok pis gaza geldim yine o hallerime yaklaşacağım diyeoda valla hatun sen bu gazla kesinlikle başarırsın bak kaç gün oldu kaçamağı aklından bile geçirmiyorsun dedi
İnşallah hepimiz son hedeflerimize ulaşırda çok daha sağlıklı ve kaliteli bir hayatımız olur
Maalesef 80 topiğine ne Ayyüzlüm ne Beyazcan uğramaz oldu yoğunluktan
Yeni gelenlerde bir anlık hevesle gelip kayıp oluyorlar
Bir iki kişi var gelen onlarda gelende okuyup gidiyor ve cuma bildirim yapıyorlar yoğunluktan
Ablacimmmmmm hepsi regl siskinligiydi :))) cok mutluyummmm. 60 squat yaptim bugun bacaklarim zaten 3 gundur squat yapiom diye fena haldeler yarin dinlenme gunummus. Aynen abla bugunki uzuntuden cacik felan dedimde ben yine bu haftaki duzende gidicem cunku kg almamisim :))) adet odemi yaaa nasil mutluyum...bitanem insan vucudu Boyle malesef hergun tartilma belki o gun cok yurudun vucudun su tuttu odem tuuttu bol su icmedin belki yada dedigin gibi regl siskinligidir belki ayrica uzulmek yerine ustune gidip bi 50-100 mekik cek pisik olduysan baska turlu turlu sporlar var oyle pisik oldum deyip kenara cekilmek yok ok yakismay benim yasminime
birde aksam yogurdun yanina 1 yumurta hasla yada tavuk gogsu hasla ustune baharat yada o tavuk gogsunu didik didik et suyu ile guzel bi CORBA olur icine limon karabiber ohh miss gibi doyurucu CORBA olur ayrica kesin sebze de tuket aksam sonra bian kriz basar gozun kararir elin cisslara gider en azindan karnin tok olursa aklin kaysada nasilsa ben yemek yedim tokum dersin ok oyle ac ac gezme ama aksam 6 gbi en son yemek yiyebilirsin sonra da sadece sivi cok acikirsan ayran ic
Aynennnnn abla oyyle bi azimli oldumki hemde :))olur oyle ayrica utanmani gerektircek bi sorun yok insanlik hali tam tersine aglayarak rahatlamissindir daha azimli olmussundur bide bu yonden dusun
Yok amannn diyetisyenler benden uzak dursun :)) bugunki dusuncem cocukcaydi ewet birdaha asla olmiycak.aaaaahic yakismayan sozler bu okuduklarim eger gerekten cok kotu hissediyosan bi diyetisyene gitmeyi dusun bide onu dene bitanem bi sureligine
Dogru diorsun abla bebisimin kremi vardi burda sureyim hemen soyledigin iyi oldu bak.m bebekler icin olan pisik kremlerinden al Boyle zamanlarda
Ayyh in sha Allah.ooo kabin memurlugu demek ne guzel hakkinda hayirlsi olsun cnm
ben en son 78 i gordum ama suan 82.7 yim cnmtoparlmaaya calisiyorum hamileyim ve daha basindayim o nednele cok dikkat etmem gerek
insallah gorursun tadlim bende 52 de kaldim asagi inemiyorum bu haftalar saldim
ahh aksam yememekle cok iyi yapmissin bide bol Yesil cay icseydin yapismasin yediklerin afiyet olsun ama cok sagliksiz olmus cnm aman dikkat bi gunun kacamagi iki gune mal oluyor ona gore benden soylemesicumartesi menü
kahvaltı peynir yeşillik domates cay ceviz
11:30 12:30 yürüyüş
öğle 1 dilim kek 1/2 simit
akşam yok
2 lt su
bak bosu bosuna kendini paraladin demek fistik hadi o Zaman kaldigin yerden devam giy taytini 40 dk yuru tayt giyersen pisik yerinde acimaz bide krem surmeyi de unutma krem sonra pudra sonra da sporYaaaaaaa goruyormusunuz. Bosuna paraladim kendimi o gozyaslari can skmalari bosunaa. Daha yeni regl oldummm nasil mutluyum anlatamam Hemen anneme gidip anne benn adet oldum coook mutluyummmmmmm buyuk bir gulumsemeyle annemde guldu beni oyle gorunce regl icin sevinecegimi hic dusunmemistim:)) ama alhamdulillah regl oldum nasil mutluyummm yaa.. Bu arada dunki sayida + cikti ozaman cunku benim vucudum reglden 2 3 gun once odem tutar. Aaayyyyhhhhhh
sagol bitanem 2. bebis bu alisim var birde 3 bucuk yasinda :))zaten istedigim korumak yada bi 4 Kilo verebilmek o da biraz zor gibi gorunuyo ama bakalim Kismet :)Ablacimmmmmm hepsi regl siskinligiydi :))) cok mutluyummmm. 60 squat yaptim bugun bacaklarim zaten 3 gundur squat yapiom diye fena haldeler yarin dinlenme gunummus. Aynen abla bugunki uzuntuden cacik felan dedimde ben yine bu haftaki duzende gidicem cunku kg almamisim :))) adet odemi yaaa nasil mutluyum...
Aynennnnn abla oyyle bi azimli oldumki hemde :))
Yok amannn diyetisyenler benden uzak dursun :)) bugunki dusuncem cocukcaydi ewet birdaha asla olmiycak.
Dogru diorsun abla bebisimin kremi vardi burda sureyim hemen soyledigin iyi oldu bak.
Ayyh in sha Allah.
Yaa.. okadarda abartilacak kilon yok bence abla. Bide ben saglikli bulmuyorum hamilelik doneminde zayiflamayi. Lutfen zayiflama bu donemde ablacim bebise zararli olmasinkilonu birtek koruu ama Ayricaa coook sevindimmmmm yaaaaaaa bebegin olacakkkk tebrikler caniminiciiiii kocaman opuyorum seni suan ablacim bu ilk bebisinmi olacak
ayy sekerli su mu ictin hic sevmem cocuklugumdan beri iyi olmana sevindim ama bence bi doktora gorun cnm nolur nolmaz ok tansiyon iicn3 saat once tansiyonum cok dustu midem bulaniyordu istifra edicek duruma geldim ve bayilacak gibiydim. Anne ben iyidegilim dedim rengimde solmustu annem kalkip hemen bana bi serbet yapti icirtti annecigimmelegim.Yarim bardak su icine 2 tatlikasigi seker. Cok iyi oldum ama gercekten 30 dk sonra gecti tamamen. Ama benim gercekten tansiyon problemim var napcamm ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?