Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dogru soyluyorsun ablacim.. Zaten inancli biri olmasam coktan kiymistim canima :))) ama yapmam Umm abla haklisin birtek cacikla zayiflayamam sanirim. Turlu turlu salatalar yerim bende ozaman :) hem spora 1,5 saatla baslayip ramazan ayinda 2 saate yapicam. Bunu bolecem ama ya 3 kere 30 ya 2 kere 45 :) bakicam artik. Pisik olmasam baslardim bugun spora ama neyse artik pazartesiye kadar iyilesir in sha Allah. Birde kabizim 1 haftadir. Ve bugun wcsen sonra hemen tartildim yani beklmedim 30 dk. Bide ablamdan 1 gun sonra regl olurdum. Ablam bugun regl olmus acaba ben yarinmi olucam. Onun icinmiki +gosterdi. AYyyy eger oyleyse bosuna paralamisim kendimi In sha Allah oylediiiiir

selam guzeller nasilsiniz keyifler nasil bakalim herkese iyi hafta sonlari kacamaksiz olmasi dilegiyle
ben bugun sonunda butuuuunn utulerimi yaptim bitirdim ve her Zaman ki gibi soyle bir karar verdim artik olan utulerimi ertelemeyip hemen utuleyecegim ki birikip beni uzun saatler esir almasin ama bakalim hic icimden gelmiyo utu yapmak sevmiyrum kardesiiiiimmmm neyse ben alintilara cvp vereyim hemen

evet ama listeye eklemedigin icin goremedim bitanemm
bu arada ben nickimi degistirmistim ben seni cok iyi taniyorum hatirlar misin bilmem eski nickim sindi564 az dertlesmedik senle fistik 80 89 topiginde ozlemisim hosgeldin tekrar bitanem

ooo demek guzellik uzmani olacaksin cok guzell bi yandan da kilonu verip tam citir bir uzman olacaksin insallah bitanem

Aa ewetewet ablacim hatirladim seni nasilsinn, bende seni ozledim ablaa hosbuldummmm Sende hosgeldinn. In sha Allah guzellik uzmani olacagim ewet ama asil hayalim kabin memurlugu olmak :)) in sha Allah guzellik uzmanini bitiririmde hostes olurum. Sen kac kgsin suan abla

Bende iki aydir 55 e takilmistim buraya basladimda motivem artti ve cok sukur 54 u gordum insallah 52 leride goruruz birlikte takilmalar moralini bozmasin
ay canim senin boyun kac cok merak etttim ne guzel herkes 50 lerde yaaa masallah insallah en yakin zamanda hedefine ulasirsin
vay vay menuye bak tebrikler canim Tiramisu da nazarlik olsun sporda yapilmis cunku
gezenti oynakbasimizda gelmiss bizde eni ozledik senin o yillar onceki fotolarina bayildim bitanem yaaa supermis
cuma menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle:1 lavaş tost ayran
akşam 4 adet köfte domates söğüş
kabak çekirdeği 1 avuç
2 lt su
afiyet olsun cnm kabak cekirdegi yaramasin insallah
o da senin nazarligin olsun
ayy cecom masallah yaa 103 gordun demek ne Kadar mutlu oldum daha nice kucuk rakamlara bitanemm
evet cnm kursum zaten bitmisti bende hergun gelcem artik diyodum ama bi tembellik cokuyodu ustume simdi kaptanin isi cikti da sukur yeniden kavusmamiza vesile oldu bende cok ozledim hepinizi yaa 80 89 u cok ozluyorum ama en son cok yeniler geldi ben surekli giremedim ve kopukluk oldu ama ugricam insallah beaycanimi da cok ozledim geliyo mu o yoksa o da mi yok
seninde boregin nazarligin olmus canim afiyet olsun
sen sanirim gecen yil bizimleydin daha cok basinda iken hamile oldugnu ogrenip ayrilmistin dimi yanlis hatirlamiyosam
kızlarım uyurken biraz ders calışayım...kpss ye gireceğim de...
Allah zihin acikligi versin
günaydın canlar kusuruma bakmayın geçmiş yapamıyorum bu hafta sonuna düzene girer ev inş bende aktıf olarak katılım aranıza
ay zor bulbulum zaten kurulu eve tadilat yapmak aklin kalmasin bitir islerini bitanem Allah kolaylik versin
cuma menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: ayran
ara: saat 4 gibiydi sabahtan kalma kızarmış biberler vardı iki üç tane yedim
akşam: yeşil fasulye yemeği, cacık, turp
vay biber diyosun kizartmalik 20 kurusluk biberleri huplettin demek afiyet olsun yaramasin insalah
Dunku menumu paylasiyim
Sabah: 1 cay bardagi kefir, 5 kru uzum , 5 badem, 1 kare bitter
Ogle: bogrulce salatasi ton balikli
Aksam: menemen

Bugun 1 dilimcik kadayif yedim

40 dk yuruyus 3 litre su
ohhh kadayiflar da yenilmis masallah afiyet olsun yaramasin insallah herkes anlasmis mi acaba bi kacamak kesin yapalim diye
@Sweetdimple Bu arada kaptanim kefirimi kendim yaptim.Daha oncede yazmistim kabizlik sorunum var diye. İyi geliyormus diye duydum
canim kefir her derda deva icin rahat tuket hic korkma kefirden
hadi hadi ben totomu buyutmek istiyorum o yuzden kokorec yedim deseneafiyet olsun sana da yaramasin insallah telafi edersin deryam yeter ki cikoyu aklindan cikar yada cok canin cektiyse 1 kare saabh yee ok
bu hafta kendime 1,3 hedef koydum regl olmadan önceki son haftam iyi değerlendirmeliyim.. umarım olur... böyle çeyrek ekmek falan nasıl olur bilmiyorumda
vayy iddalisin bitanem hadi insallah gazan mubaek olsun cikosuzz
ayy ne guzel ucurtma ucurmak
neslim konserler bedava ise hepsine git kafa dagit derimbo bol eglen hem kalori yakarsin
bitanem insan vucudu Boyle malesef hergun tartilma belki o gun cok yurudun vucudun su tuttu odem tuuttu bol su icmedin belki yada dedigin gibi regl siskinligidir belki ayrica uzulmek yerine ustune gidip bi 50-100 mekik cek pisik olduysan baska turlu turlu sporlar var oyle pisik oldum deyip kenara cekilmek yok ok yakismay benim yasminime
birde aksam yogurdun yanina 1 yumurta hasla yada tavuk gogsu hasla ustune baharat yada o tavuk gogsunu didik didik et suyu ile guzel bi CORBA olur icine limon karabiber ohh miss gibi doyurucu CORBA olur ayrica kesin sebze de tuket aksam sonra bian kriz basar gozun kararir elin cisslara gider en azindan karnin tok olursa aklin kaysada nasilsa ben yemek yedim tokum dersin ok oyle ac ac gezme ama aksam 6 gbi en son yemek yiyebilirsin sonra da sadece sivi cok acikirsan ayran ic

olur oyle ayrica utanmani gerektircek bi sorun yok insanlik hali tam tersine aglayarak rahatlamissindir daha azimli olmussundur bide bu yonden dusun
aynene masallah cok guzel zaten yasmiinn bikac Kilo versin hemen daha cok Motive olacagina inaniyorum
ayrica senin kizina da masallah tebrik ederim ne guzel kucuk yasta bilinclendi
aaaaahic yakismayan sozler bu okuduklarim eger gerekten cok kotu hissediyosan bi diyetisyene gitmeyi dusun bide onu dene bitanem bi sureligine
57_60 arası cok zaman gecirdim bende. o ara bi azim geldi 1 ayda vermistin 4_ 5 kilo canim. suan o azme yine ihtiyacim var gelmiyo
olacak olacak sadece cok Kilo verdin diye biraz sikilma salma durumu yasiyo olabilirsin cnm ama toparlayacaksin insallah
iyi aksamlar menum
dün: sabah:karatay kahvaltısi+recel+5 cilek
aksam:tavuklu patates yemegi
insallah pataesi cok ymemissindir
bugun menum:sucuklu yumurta+peynir zeytin. domates.
aksam. 5_6 kasik bulgur pilavi.+tavuklu patates yemegi. biraz kacirdim yine sanirsam.
sporla telafi edersin cnm ama patatese aman dikkat fazla kacirma
bitanem bebekler icin olan pisik kremlerinden al Boyle zamanlarda yardimci olur

ooo kabin memurlugu demek ne guzel hakkinda hayirlsi olsun cnm
ben en son 78 i gordum ama suan 82.7 yim cnm toparlmaaya calisiyorum hamileyim ve daha basindayim o nednele cok dikkat etmem gerek

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Yarın sabah kızkardeşimle sabahın 07:00sinde buluşup Emirgana kahvaltı etmeye gideceğiz
Tabi sabah sabah mutfakta gürültü yapıp komşuları uyandırmamak için sepetimi şimdiden hazırladım bir tek kahvaltılıkları koymak kaldı onlarıda dolaba hazır ettim

Evde kabağım vardı onlada bir güzel mücver yaptım ( tabiki içine çok çok az yağ ekleyip yağsız tavada pişirdim )
Akşam yemeğimi saat 17:00de yediğim içinde tadına dahi bakmadım ama evdekiler maşallah yarısını neredeyse götürdüler akşamlık ve benim kabak, dereotu ve maydanoz sevmeyen kızım bile bayıldı
Neyse yarın 1 tanecikte olsa tadına bakarım nasılsa

Bu arada gün içinde yazmıştım yediklerimi ama bir arada olsun diye tekrar yazayım

Sabah; (08:00)
2.5 kaşık Melemen
1 parça peynir ( 1.5 kk kadar )
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 kase cacık

ara; şekersiz türk kahvesi

Öğlen; 14:00 gibi
1 kase cacık

Akşam; ( 17:00 )
1 koca kase salata ( marul, semizotu, maydanoz, nane ve salatalık ) tabi bol limonlu
1 büyük bardak ayran

ara; şu anda
Şekersiz Nescafe

toplam kalori ( fatsecrete göre ); 960 kcal

1.5 saatte yürüyüşüm var

Sağ olasın canım evet o zamanlar inceciktim hatta daha bugün eşime dedim kızlar topikte eski halime iltifatlar yağdırınca çok pis gaza geldim yine o hallerime yaklaşacağım diye oda valla hatun sen bu gazla kesinlikle başarırsın bak kaç gün oldu kaçamağı aklından bile geçirmiyorsun dedi

İnşallah hepimiz son hedeflerimize ulaşırda çok daha sağlıklı ve kaliteli bir hayatımız olur

Maalesef 80 topiğine ne Ayyüzlüm ne Beyazcan uğramaz oldu yoğunluktan
Yeni gelenlerde bir anlık hevesle gelip kayıp oluyorlar
Bir iki kişi var gelen onlarda gelende okuyup gidiyor ve cuma bildirim yapıyorlar yoğunluktan

ohh ne guzel disarda kahvalti
valla masallah gazin hic eksik olmasin insallah cnm :))
menun de gayet guzel afiyet olsun
evet tadi kacti dimi artik oranin insan bi uzuluyo ama eski tadi da kalmadi

Yaaaaaaa goruyormusunuz. Bosuna paraladim kendimi o gozyaslari can skmalari bosunaa. Daha yeni regl oldummm nasil mutluyum anlatamam Hemen anneme gidip anne benn adet oldum coook mutluyummmmmmm buyuk bir gulumsemeyle annemde guldu beni oyle gorunce regl icin sevinecegimi hic dusunmemistim:)) ama alhamdulillah regl oldum nasil mutluyummm yaa.. Bu arada dunki sayida + cikti ozaman cunku benim vucudum reglden 2 3 gun once odem tutar. Aaayyyyhhhhhh

Ablacimmmmmm hepsi regl siskinligiydi :))) cok mutluyummmm. 60 squat yaptim bugun bacaklarim zaten 3 gundur squat yapiom diye fena haldeler yarin dinlenme gunummus. Aynen abla bugunki uzuntuden cacik felan dedimde ben yine bu haftaki duzende gidicem cunku kg almamisim :))) adet odemi yaaa nasil mutluyum...
olur oyle ayrica utanmani gerektircek bi sorun yok insanlik hali tam tersine aglayarak rahatlamissindir daha azimli olmussundur bide bu yonden dusun
Aynennnnn abla oyyle bi azimli oldumki hemde :))

aaaaahic yakismayan sozler bu okuduklarim eger gerekten cok kotu hissediyosan bi diyetisyene gitmeyi dusun bide onu dene bitanem bi sureligine
Yok amannn diyetisyenler benden uzak dursun :)) bugunki dusuncem cocukcaydi ewet birdaha asla olmiycak.

m bebekler icin olan pisik kremlerinden al Boyle zamanlarda
Dogru diorsun abla bebisimin kremi vardi burda sureyim hemen soyledigin iyi oldu bak.
ooo kabin memurlugu demek ne guzel hakkinda hayirlsi olsun cnm
ben en son 78 i gordum ama suan 82.7 yim cnm toparlmaaya calisiyorum hamileyim ve daha basindayim o nednele cok dikkat etmem gerek
Ayyh in sha Allah.
Yaa.. okadarda abartilacak kilon yok bence abla. Bide ben saglikli bulmuyorum hamilelik doneminde zayiflamayi. Lutfen zayiflama bu donemde ablacim bebise zararli olmasin kilonu birtek koruu ama Ayricaa coook sevindimmmmm yaaaaaaa bebegin olacakkkk tebrikler caniminiciiiii kocaman opuyorum seni suan ablacimbu ilk bebisinmi olacak

3 saat once tansiyonum cok dustu midem bulaniyordu istifra edicek duruma geldim ve bayilacak gibiydim. Anne ben iyidegilim dedim rengimde solmustu annem kalkip hemen bana bi serbet yapti icirtti annecigimmelegim.Yarim bardak su icine 2 tatlikasigi seker. Cok iyi oldum ama gercekten 30 dk sonra gecti tamamen. Ama benim gercekten tansiyon problemim var napcamm ben...

cumartesi menü
kahvaltı peynir yeşillik domates cay ceviz
11:30 12:30 yürüyüş
öğle 1 dilim kek 1/2 simit
akşam yok
2 lt su
ahh aksam yememekle cok iyi yapmissin bide bol Yesil cay icseydin yapismasin yediklerin afiyet olsun ama cok sagliksiz olmus cnm aman dikkat bi gunun kacamagi iki gune mal oluyor ona gore benden soylemesiafiyet olsun
bak bosu bosuna kendini paraladin demek fistik hadi o Zaman kaldigin yerden devam giy taytini 40 dk yuru tayt giyersen pisik yerinde acimaz bide krem surmeyi de unutma krem sonra pudra sonra da spor
squat ilk 4 gun falan cok zorluyo ama sonra cok alisiyosun geciyo
sagol bitanem 2. bebis bu alisim var birde 3 bucuk yasinda :))zaten istedigim korumak yada bi 4 Kilo verebilmek o da biraz zor gibi gorunuyo ama bakalim Kismet :)
ayy sekerli su mu ictin hic sevmem cocuklugumdan beri iyi olmana sevindim ama bence bi doktora gorun cnm nolur nolmaz ok tansiyon iicn

Bugunkı menüüü
Sabah pastırmalı pıdeee
Ara turk kahvesı
Aksam sadece cacık yıycem
Suana kadar 1,5 lıtre su ıctım

Bırde spora yazıldık ramazana kadar bugun basladık
20 dk yuruyus 10 dk bısıklet agırlıkla yan bölgeler ıcın hareket yaptım 30 tane mekıkk
Aksamabısıklet surmeyı dusunuyorum uyuya kalmazsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…