Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zero mu sadece pızzada olmadı duzenım bozuldu walla ama yarından ıtıbaren eskı gunlere doncem ramazana kadar en az 3 kılo wermem gerekk

Menulerı hep bı sonrakı gun paylasıyorum umarım sıkıntı olmazzz
yok cnm1 gun gecikmeye bisey demeyiz ama daha fazla gecikmezse iyi olur bende bu gece mnu lsitesi hzirlicam kim yazmis yazmamis gormek icin
Dun ki menümm
Sabah 1 adet tost kepeklı ekmekle
Domates bıber salatalık
Kıraz sapı cayı
Ara ogun 15 cıg badem turk kahvesı
Aksam haslanmıs patates
Bırsaat yuruyus
aksam patates yerine salata olsaymis yogurt falan daha iyi olurdu cnm afiyet olsun

Gunaydınnn canımm spor benıde zorluyoo
Su yun cok faydasını gordum ınsallahh sende duzenlı ıcmeye baslarsın bol boll

yok cnm1 gun gecikmeye bisey demeyiz ama daha fazla gecikmezse iyi olur bende bu gece mnu lsitesi hzirlicam kim yazmis yazmamis gormek icin

aksam patates yerine salata olsaymis yogurt falan daha iyi olurdu cnm afiyet olsun

Cok duzenlı paylasıyordum aslında 2 hafta bı haller oldu duzenımı yarından ıtıbaren tekrarrr kurucam ınsallahhhhhh

Ohhh ne guzel bol eglenceeler dılıyorumm sızee

Gunaydınnn canımm spor benıde zorluyoo
Su yun cok faydasını gordum ınsallahh sende duzenlı ıcmeye baslarsın bol boll
evet canım gerçekten bol bol su içmek gerekiyor..ben genelde içiyorum zaten çünkü içmezsem sütüm olmuyor..ama biraz daha arrtırmalıyım kilo vermek için...

evet canım doğru hatırlıyorsun o bahtsız bendim:) neyse şükürler olsun ki şu an herşey yolunda kızlarımla gayet mutluyuz...tek mutsuzluğum kilolar...biran önce gitseler çok memnun olacagım....3 ay sonra işe başlıycam o zaman kadar veririm inşallah....

aynen oyle abla yaaaaa ay abla pisik yerim cok fazla 2 gundur kremlerle iyilestirmeyi calisisiom pek iyi olmadi :s. Ama olsun squata devam neyseki bugun dinlenme gunum superr :)) reglimda. Dun depresyonda olmasaydim suan belkide kacamak yapardim :)) iyikide aglamisim gaza geldimm. Yememmmmmm dokunmam cislaraaa

sagol bitanem 2. bebis bu alisim var birde 3 bucuk yasinda :))zaten istedigim korumak yada bi 4 Kilo verebilmek o da biraz zor gibi gorunuyo ama bakalim Kismet :)
aynen abla bu kiloda kalsan bile super hamilelik icin.

ayy sekerli su mu ictin hic sevmem cocuklugumdan beri iyi olmana sevindim ama bence bi doktora gorun cnm nolur nolmaz ok tansiyon iicn
sorma abla ictim wallayi ama tepeme diktim birden ictim tadini almadan ardindan 1 bardak sekersiz su ama ilac gibi geldi gercekten. O anda kilo felan dusunmedim. Yeterki iyilesiyim dediim. Sagligin herseyden daha cok onemlii oldugunu bi kez daha anladim. Ewet gitmemmm lazimmm ( kendimi hep halsiz hissediyorum cunku

hemen menümü yazayım..kızlar uyanmak üzereler...
sabah
süzme yogurt
peynir
domates
menemen
azıcık ekmek

ara şekersiz türk kahvesi

öğle taze fasulye
2 küçük biber dolması(sonunda bitti yemekler)

ara 1 bardak süt

akşam
közlenmiş patlıcan ve biber salatası
1 orta dilim fırında somon balığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…