57_60 arası cok zaman gecirdim bende. o ara bi azim geldi 1 ayda vermistin 4_ 5 kilo canim. suan o azme yine ihtiyacim var gelmiyo
ramazana Kadar SIK disini bitanem insallah hepberaber gorcez istedigin kilolari
ahh cnm sorma yaa bende elma tipliyim ve inan benim gobegim dogumdan sonra bayaa sarkti kizlar da beni bliyo aralarinda en bingil bingil olani benim :)
ahh o Zero olmamis ilk gun
bugun ikimizde sevgili @winstonlight in deyimiyle ayni gunaha bulanmisiz bende 2 dilim Pizza yedim aksam(
evet ama listeye eklemedigin icin goremedim bitanemm
bu arada ben nickimi degistirmistim ben seni cok iyi taniyorumhatirlar misin bilmem eski nickim sindi564 az dertlesmedik senle fistik 80 89 topiginde ozlemisim hosgeldin tekrar bitanem
ooo demek guzellik uzmani olacaksin cok guzell bi yandan da kilonu verip tam citir bir uzman olacaksin insallah bitanem
ayy sende mi Pizza yedin hayirdir bugun Pizza gunu mu acaba battaniyembende yedim 2dilim sporda yapilmis ohh miss
bak simdi allahtan tokum yoksa hemen kizartmaya gitcem biberleri yogurtlayip ustune pulbiber ohh miss
yok cnm1 gun gecikmeye bisey demeyiz ama daha fazla gecikmezse iyi olur bende bu gece mnu lsitesi hzirlicam kim yazmis yazmamis gormek icinMenulerı hep bı sonrakı gun paylasıyorum umarım sıkıntı olmazzz
aksam patates yerine salata olsaymis yogurt falan daha iyi olurdu cnm afiyet olsunDun ki menümm
Sabah 1 adet tost kepeklı ekmekle
Domates bıber salatalık
Kıraz sapı cayı
Ara ogun 15 cıg badem turk kahvesı
Aksam haslanmıs patates
Bırsaat yuruyus
günaydın canlar.....
hemen dünki menümü paylaşayım
sabah
süzme yoğurt
peynir zeytin 5 adet
domates
çay 2 bardak
küçük bir parça börek
öğle
2 küçük biber dolması
yoğurt
zeytinyağlı fasulye
akşam da yine öğlenin aynısı
su
spor yok
yok cnm1 gun gecikmeye bisey demeyiz ama daha fazla gecikmezse iyi olur bende bu gece mnu lsitesi hzirlicam kim yazmis yazmamis gormek icin
aksam patates yerine salata olsaymis yogurt falan daha iyi olurdu cnm afiyet olsun
insallah gorursun tadlim bende 52 de kaldim asagi inemiyorum bu haftalar saldim
yaklasik 4 hafta var ramazana cidden biraz ogunlerini sikar bol spor yaparsan verebilirsin 3 Kilo fakat sifir kacamak yapmak gerekZero mu sadece pızzada olmadı duzenım bozuldu walla ama yarından ıtıbaren eskı gunlere doncem ramazana kadar en az 3 kılo wermem gerekk
olur cnm arada bi bikkinlik ama insallah uzun surmeden donersin eski duzenineCok duzenlı paylasıyordum aslında 2 hafta bı haller oldu duzenımı yarından ıtıbaren tekrarrr kurucam ınsallahhhhhh
gunaydın peteklerim musmutlu hafta sonları dilerim
bir servise gittim geldim c.tesi iş yok sessiz ortalık
ali me uçurtma sözu verdim erken gidicem bugun eve bahçede uçurtma uçurup havuza girecekler, akşamada kızımla alanya festivalinin ilk gunundeki hande konserine gidicez. yarın murat boz, p.teside funda arar varmış hepsine gidesim var ama kısmet artıkın.
yaklasik 4 hafta var ramazana cidden biraz ogunlerini sikar bol spor yaparsan verebilirsin 3 Kilo fakat sifir kacamak yapmak gerek
dondurma gunduz 1 top yiyebilirsin hergun olmamak kosulu ile ama hangimiz 1 topla yetinebiliyoruz ki bide o yonu var :))Evet kacamak yapmamak gerek yaz geldı sımdıı canım sureklı dondurma cekıyoo buna bır dur demem gerekk :)
Sporada asılacagım bu sıralar bırazz
Ewet bı top yemektense hıc yememm :)dondurma gunduz 1 top yiyebilirsin hergun olmamak kosulu ile ama hangimiz 1 topla yetinebiliyoruz ki bide o yonu var :))
cok tesekkur ederim evli misin bilmiyorum ama hayirli zamanda darisi basina insallah :))Ewet bı top yemektense hıc yememm :)
Bu arada bebıs olucak senın sımdı farkettımmm Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn
cok tesekkur ederim evli misin bilmiyorum ama hayirli zamanda darisi basina insallah :))
evet canım gerçekten bol bol su içmek gerekiyor..ben genelde içiyorum zaten çünkü içmezsem sütüm olmuyor..ama biraz daha arrtırmalıyım kilo vermek için...Gunaydınnn canımm spor benıde zorluyoo
Su yun cok faydasını gordum ınsallahh sende duzenlı ıcmeye baslarsın bol boll
evet canım doğru hatırlıyorsun o bahtsız bendim:) neyse şükürler olsun ki şu an herşey yolunda kızlarımla gayet mutluyuz...tek mutsuzluğum kilolar...biran önce gitseler çok memnun olacagım....3 ay sonra işe başlıycam o zaman kadar veririm inşallah....ay canim senin boyun kac cok merak etttim ne guzel herkes 50 lerde yaaa masallah insallah en yakin zamanda hedefine ulasirsin
seninde boregin nazarligin olmus canim afiyet olsun
sen sanirim gecen yil bizimleydin daha cok basinda iken hamile oldugnu ogrenip ayrilmistin dimi yanlis hatirlamiyosam
Allah zihin acikligi versin
aynen oyle abla yaaaaabak bosu bosuna kendini paraladin demek fistik hadi o Zaman kaldigin yerden devam giy taytini 40 dk yuru tayt giyersen pisik yerinde acimaz bide krem surmeyi de unutma krem sonra pudra sonra da spor
squat ilk 4 gun falan cok zorluyo ama sonra cok alisiyosun geciyo
aynen abla bu kiloda kalsan bile super hamilelik icin.sagol bitanem 2. bebis bu alisim var birde 3 bucuk yasinda :))zaten istedigim korumak yada bi 4 Kilo verebilmek o da biraz zor gibi gorunuyo ama bakalim Kismet :)
sorma abla ictim wallayi ama tepeme diktim birden ictim tadini almadan ardindan 1 bardak sekersiz su ama ilac gibi geldi gercekten. O anda kilo felan dusunmedim. Yeterki iyilesiyim dediim. Sagligin herseyden daha cok onemlii oldugunu bi kez daha anladim. Ewet gitmemmm lazimmmayy sekerli su mu ictin hic sevmem cocuklugumdan beri iyi olmana sevindim ama bence bi doktora gorun cnm nolur nolmaz ok tansiyon iicn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?