Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ewet ewlıyımm amın bol dua et banaa :)
ederim tabi cnm benim
evet canım gerçekten bol bol su içmek gerekiyor..ben genelde içiyorum zaten çünkü içmezsem sütüm olmuyor..ama biraz daha arrtırmalıyım kilo vermek için...
ay neguzel sutum olsun diye sekerli Tatli seyler yiyeyim demiyosun tebrik ederim cnm
sutun cok olmasi icin bol su salata ve peynir alti suyu birebir diye biliyorum ayrica gaz icin de bol bol rezene cayi ic sutte gaz olmasin
ay cok merak ettim kilonu cnm ya basi kesin zor gelmistir ama buyudukce rahatlayacaksindir
benim oglumda suan 3 bucuk yasinda ben yeni hamile kaldim ve bazen diyorum ki iyi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum tam oglum buyudu biraz rahatladim simdi hoop basa don bakalim ama hakkimda hayirlsii buymus :))
yok tadi igrenc ya o yuzden soyledim hic sevmem :)
evet doktora bi gorun derim ihmal etme fistik
bak ne guzel her iste bi hayir varmis ya kacamak yapmadin o Kadar agladigin icin :)
o azicik ekmek ne Kadar mesela ogrenebilir miyim
onun disinda menun cok guzel afiyet olsun cnm
Offffff regl sancimm beni mahf edior. 2 agri kesici ictim halaaa faydasi yokkkkkkkkkkkkkk cooookk agrior cooookkkk
ben regl olunca isim bittikten sonra geciyodum aynanin karsiisna suslenip puslenirdim ustumu degistirirdim annem hayirdir kimin dugunu var diye sorardi :)) ama iyi gelirdi bana

herkese iyi alşamlar
pazar günü menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı peynirli yumurta domates yeşillik ceviz peynir çay
11:30 12:30 arası yürüyüş
akşam 2 dilim tavuk pirzola salata 1 kase mercimek çorba
2,5 lt su

bu ceza zaten vardı kaptan bize bunu hep uyguluyo en son ben 25 dk ip atlama aldım cılkım çıkmıştı bu arada kaptan artık sen misin sweetdimple ye bişey mi oldu kendisi geçen haftadan beri yok

Bızede verıp ugramak nasıp olsunn :)

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Şükür kavuşturana

Dün hayatımın en yoğun gününü yaşadım
Sabah 06:30da uyanıp kendimizi sokağa attık ve birlikte Emirgana kahvaltıya gittik
Çocuklar doyasıya parkta oynadılar bizde o arada bol bol sohbet ettik
Öğlen 2ye kadar oradaydık sonrada sahilden sakin sakin evimize döndük ( tabi sahilden güneşi yiyince eşimin sol kolu benimde sağ kolum baya bir yandı
Felaket yorulduk ve eve döndüğümüzde sepeti boşaltıp az dinlen derken eşimin kardeşine geçtik ( hatta giderken kvyide aldı yanımıza ) Dolap menteşeleri değişmesi gerekiyormuş ve eşi tabi yapamıyacağı içi eşime havale edildi o usta bende çırak ( her işte yardımcısı benim ) birlikte 1 saatte bütün dolap menteşelerini yenileyip ayarladık
Kısa bir çay faslından sonrada evimize dönerken ısrarla bir arkadaşımız sahildeyiz gelin çay içmeye diyince hadi orayada gidelim dedik tabi eşim sağ olsun benim fikrimi almadan Annesine sende bizimle gel dedi ( acıkcası ben evine bırakıp öyle geçeriz diye düşünmüştüm sonuçta arkadaşlarımızla buluşacaktık ve KV zaten çabuk üşür yada sıkılır diye davet etmek istemedim yaşıtıda yok zaten diye )

Tahmin ettiğim gibi gittikten 10 dakika sonra serinmiş falan demeye başladı ama duymamazlığa geldim bir ara küçük kızıma dönüp çok soğuk oldu baban bizi eve götürsün diyip durdu ama benim cimcimede anası kılıklı ne üşür nede eve dönmek ister
Mecbur ses etmeden oturdu ( pek sohbetede katıldığı söylenemez ) ve gece 11i geçiyor du ki önce Annesini bıraktık sonrada evimize döndük ( 12ye geliyordu sanırım eve girdiğimiz ) tabi o saatten sonra Bilgisayar açmaya fırsatım olmadı

Çok yoruldum ama bir okadarda eğlenceliydi

Çok geçmiş olsun canım tansiyon fena arada benide yoklar
Çok fazla tuzlu yemek fırlattığı gibi hiç tüketmemekte düşürüyor benim tansiyonu sende dikkat et canım tuz oranına üstelik çok fazla uzun süre aç kalmakta tansiyonu düşürüyor

gunaydın canlarr

ooo minik kuş hoşgeldin nasılsın bakalım. fit fit cıtır cıtır devam ediyorsun yoluna maşallah. bizden ben varım ki nisandan beri 14. takıma kaptan olarak transfer oldum, derya var, nura hamile biliyorsundur, nur izinde bi süre durum hemen hemen böle. benim kilomu sorarsan tembelleştim takıldım bi 75- bi 77 gidip geliyorum bi 70 olaydım gam yemicem inat etti son kilolar birazda ban oldum havasında şimardım sanırım.

banum benimde sol kolum yanmış, güneş alerjim olduğundan 2 gundur kabardı kaşınıyor :))) mecbur 50+ faktor koruyucu kullanmaya başlamam lazım çaresi yok . hadı az kaldı 99 görmeye kuzum merakla bekliyoz.

Gunaydin kizlar yeni haftamiz hayirli oLsun. Hafta sonu ugrayamadim. Esim hastaydi. Erkekler hasta olunca cocuk gibi oluyorlar canim cikti canim. Ne spor yapabildim ne aklimda menum kaldi.

Gecmıs olsun katılıyorum benımde esım hasta oldu mu etrafında pervane edıyo bızı ne yuzubguluyor ne canı bırsey ıstıyor

Kv faktorunu saymassak super bır gun olmusss :)

hemen eksik menüleri yazayım

cumartesi :
sabah:1 yumurtalı kk cevizsiz
öğle : yeşil mercimek ve yoğurt
akşam : iş arkadaşlarıyla parka gittik çimlerin üzerinde oturduk güzelce stres attık amaaa gözleme yedim. beyler onu alıp gelmiş bende arkadaşların eşi falan var diye ses etmedim

veee gelelim bol cıslı ve artı 600 e mal olan pazar gününe

sabah uyandık kızım hemen annemi aradı her gece yatmadan ve her sabah ilk iş onu ararız..
oda kahvaltı hazırlıyorum hadi gelin deyince yatağı topladık çıktık çıkış o çıkışşşşşşş dönüşümüz muhteşem oldu..

sabah : çeyrek simit, 1 yumurta zeytin peynir salatalık domates, 2 tanecik patates kavurması
öğle yok
annemin bir anlık fikriyle pikniğe gittik çok güzel bir mesire yeri var buarada her yer çam ağacı dere kenarı ama felaket kalabalıktı boş masa bulmak için çoookk gezdik tam örtüyü yere sermeye karar vermişkennn yanımızdaki 2 masa boşaldı ve atladık hemen...
akşam : tavuk ızgara ve köfte vardı menüde
ancaakkkkk cısları listeliyeyim 2 kayısı, 3, kiraz 1 büyük bardak kola, sayısını bilmiyorum ama bayağı bi sarma 10 12 tane yemişimdir..

anlıyacağınız bu haftasonu benim için çok güzeldi ama pazartesi sabah tartısı felaketti

ama ailemle çok güzel bir gün geçirdim pişman değilim telafi edeceğime inanıyorum...

ay canim senin boyun kac cok merak etttim ne guzel herkes 50 lerde yaaa masallah insallah en yakin zamanda hedefine ulasirsin
Meraba gec yaziyorum kusura bakmayon netim yoktuda iii gundur boyim 160 yasim 27 1 yasindada bir oglum var hedefimde insallah ramazana kadar 52 olmak, siz hamilehken ne guzel dikkat edebiliyosun . Ben surekli asermistim hep tatliya bide cok zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…