Offffff regl sancimm beni mahf edior. 2 agri kesici ictim halaaa faydasi yokkkkkkkkkkkkkk cooookk agrior cooookkkk
Yok hic bisi fayda etmedi.Ayaklarına sıcak su torbası koysan bana ıyı gelıyor
ederim tabi cnm benimEwet ewlıyımm amın bol dua et banaa :)
ay neguzel sutum olsun diye sekerli Tatli seyler yiyeyim demiyosun tebrik ederim cnmevet canım gerçekten bol bol su içmek gerekiyor..ben genelde içiyorum zaten çünkü içmezsem sütüm olmuyor..ama biraz daha arrtırmalıyım kilo vermek için...
ay cok merak ettim kilonu cnm ya basi kesin zor gelmistir ama buyudukce rahatlayacaksindirevet canım doğru hatırlıyorsun o bahtsız bendim:) neyse şükürler olsun ki şu an herşey yolunda kızlarımla gayet mutluyuz...tek mutsuzluğum kilolar...biran önce gitseler çok memnun olacagım....3 ay sonra işe başlıycam o zaman kadar veririm inşallah....
yok tadi igrenc ya o yuzden soyledimaynen oyle abla yaaaaaay abla pisik yerim cok fazla 2 gundur kremlerle iyilestirmeyi calisisiom pek iyi olmadi :s. Ama olsun squata devam neyseki bugun dinlenme gunum superr :)) reglimda. Dun depresyonda olmasaydim suan belkide kacamak yapardim :)) iyikide aglamisim gaza geldimm. Yememmmmmm dokunmam cislaraaa
aynen abla bu kiloda kalsan bile super hamilelik icin.
sorma abla ictim wallayi ama tepeme diktim birden ictim tadini almadan ardindan 1 bardak sekersiz su ama ilac gibi geldi gercekten. O anda kilo felan dusunmedim. Yeterki iyilesiyim dediim. Sagligin herseyden daha cok onemlii oldugunu bi kez daha anladim. Ewet gitmemmm lazimmm( kendimi hep halsiz hissediyorum cunku
o azicik ekmek ne Kadar mesela ogrenebilir miyimhemen menümü yazayım..kızlar uyanmak üzereler...
sabah
süzme yogurt
peynir
domates
menemen
azıcık ekmek
ara şekersiz türk kahvesi
öğle taze fasulye
2 küçük biber dolması(sonunda bitti yemekler)
ara 1 bardak süt
akşam
közlenmiş patlıcan ve biber salatası
1 orta dilim fırında somon balığı
ben regl olunca isim bittikten sonra geciyodum aynanin karsiisna suslenip puslenirdim ustumu degistirirdim annem hayirdir kimin dugunu var diye sorardi :)) ama iyi gelirdi banaOffffff regl sancimm beni mahf edior. 2 agri kesici ictim halaaa faydasi yokkkkkkkkkkkkkk cooookk agrior cooookkkk
bu ceza zaten vardı kaptan bize bunu hep uyguluyo en son ben 25 dk ip atlama aldım cılkım çıkmıştı bu arada kaptan artık sen misin sweetdimple ye bişey mi oldu kendisi geçen haftadan beri yokbu arada kizlar eskiden biz kacamak yapana ceza spor verirdik bu uygulamayi tekrar getiriyorum izniniz olursa evet diyenler evet hayir diyenler hayir desin ama evet derseniz cok makbule gecer
boylece sporunu goze aliyosaniz ona gore kacamaginizi yapin ok
İyi akşamlar herkeseeebende eskiden bu takımda kilo verip uçupp gitmiştim. Bir uğrayayım dedim de nasılsınız? Eskilerden kimler kaldı kimler kilo vermeyi becerebildi bakalım yalnız ben kaptanımı göremedim neyse kızlar rahatsız ettiysem özür dilerim tekrardan iyi geceler
3 saat once tansiyonum cok dustu midem bulaniyordu istifra edicek duruma geldim ve bayilacak gibiydim. Anne ben iyidegilim dedim rengimde solmustu annem kalkip hemen bana bi serbet yapti icirtti annecigimmelegim.Yarim bardak su icine 2 tatlikasigi seker. Cok iyi oldum ama gercekten 30 dk sonra gecti tamamen. Ama benim gercekten tansiyon problemim var napcamm ben...
ooo minik kuş hoşgeldin nasılsın bakalım. fit fit cıtır cıtır devam ediyorsun yoluna maşallah. bizden ben varım ki nisandan beri 14. takıma kaptan olarak transfer oldum, derya var, nura hamile biliyorsundur, nur izinde bi süre durum hemen hemen böle. benim kilomu sorarsan tembelleştim takıldım bi 75- bi 77 gidip geliyorum bi 70 olaydım gam yemicemİyi akşamlar herkeseeebende eskiden bu takımda kilo verip uçupp gitmiştim. Bir uğrayayım dedim de nasılsınız? Eskilerden kimler kaldı kimler kilo vermeyi becerebildi bakalım yalnız ben kaptanımı göremedim neyse kızlar rahatsız ettiysem özür dilerim tekrardan iyi geceler
banum benimde sol kolum yanmış, güneş alerjim olduğundan 2 gundur kabardı kaşınıyor :))) mecbur 50+ faktor koruyucu kullanmaya başlamam lazım çaresi yokYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Şükür kavuşturana
Dün hayatımın en yoğun gününü yaşadım
Sabah 06:30da uyanıp kendimizi sokağa attık ve birlikte Emirgana kahvaltıya gittik
Çocuklar doyasıya parkta oynadılar bizde o arada bol bol sohbet ettik
Öğlen 2ye kadar oradaydık sonrada sahilden sakin sakin evimize döndük ( tabi sahilden güneşi yiyince eşimin sol kolu benimde sağ kolum baya bir yandı
Felaket yorulduk ve eve döndüğümüzde sepeti boşaltıp az dinlen derken eşimin kardeşine geçtik ( hatta giderken kvyide aldı yanımıza ) Dolap menteşeleri değişmesi gerekiyormuş ve eşi tabi yapamıyacağı içi eşime havale edildio usta bende çırak ( her işte yardımcısı benim ) birlikte 1 saatte bütün dolap menteşelerini yenileyip ayarladık
Kısa bir çay faslından sonrada evimize dönerken ısrarla bir arkadaşımız sahildeyiz gelin çay içmeye diyince hadi orayada gidelim dediktabi eşim sağ olsun benim fikrimi almadan Annesine sende bizimle gel dedi ( acıkcası ben evine bırakıp öyle geçeriz diye düşünmüştüm sonuçta arkadaşlarımızla buluşacaktık ve KV zaten çabuk üşür yada sıkılır diye davet etmek istemedim yaşıtıda yok zaten diye )
Tahmin ettiğim gibi gittikten 10 dakika sonra serinmiş falan demeye başladı ama duymamazlığa geldimbir ara küçük kızıma dönüp çok soğuk oldu baban bizi eve götürsün diyip durdu ama benim cimcimede anası kılıklı ne üşür nede eve dönmek ister
Mecbur ses etmeden oturdu ( pek sohbetede katıldığı söylenemez ) ve gece 11i geçiyor du ki önce Annesini bıraktık sonrada evimize döndük ( 12ye geliyordu sanırım eve girdiğimiz ) tabi o saatten sonra Bilgisayar açmaya fırsatım olmadı
Çok yoruldum ama bir okadarda eğlenceliydi
Çok geçmiş olsun canım tansiyon fena arada benide yoklar
Çok fazla tuzlu yemek fırlattığı gibi hiç tüketmemekte düşürüyor benim tansiyonusende dikkat et canım tuz oranına üstelik çok fazla uzun süre aç kalmakta tansiyonu düşürüyor
Gunaydin kizlar yeni haftamiz hayirli oLsun. Hafta sonu ugrayamadim. Esim hastaydi. Erkekler hasta olunca cocuk gibi oluyorlar canim cikti canim. Ne spor yapabildim ne aklimda menum kaldi.
Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Şükür kavuşturana
Dün hayatımın en yoğun gününü yaşadım
Sabah 06:30da uyanıp kendimizi sokağa attık ve birlikte Emirgana kahvaltıya gittik
Çocuklar doyasıya parkta oynadılar bizde o arada bol bol sohbet ettik
Öğlen 2ye kadar oradaydık sonrada sahilden sakin sakin evimize döndük ( tabi sahilden güneşi yiyince eşimin sol kolu benimde sağ kolum baya bir yandı
Felaket yorulduk ve eve döndüğümüzde sepeti boşaltıp az dinlen derken eşimin kardeşine geçtik ( hatta giderken kvyide aldı yanımıza ) Dolap menteşeleri değişmesi gerekiyormuş ve eşi tabi yapamıyacağı içi eşime havale edildio usta bende çırak ( her işte yardımcısı benim ) birlikte 1 saatte bütün dolap menteşelerini yenileyip ayarladık
Kısa bir çay faslından sonrada evimize dönerken ısrarla bir arkadaşımız sahildeyiz gelin çay içmeye diyince hadi orayada gidelim dediktabi eşim sağ olsun benim fikrimi almadan Annesine sende bizimle gel dedi ( acıkcası ben evine bırakıp öyle geçeriz diye düşünmüştüm sonuçta arkadaşlarımızla buluşacaktık ve KV zaten çabuk üşür yada sıkılır diye davet etmek istemedim yaşıtıda yok zaten diye )
Tahmin ettiğim gibi gittikten 10 dakika sonra serinmiş falan demeye başladı ama duymamazlığa geldimbir ara küçük kızıma dönüp çok soğuk oldu baban bizi eve götürsün diyip durdu ama benim cimcimede anası kılıklı ne üşür nede eve dönmek ister
Mecbur ses etmeden oturdu ( pek sohbetede katıldığı söylenemez ) ve gece 11i geçiyor du ki önce Annesini bıraktık sonrada evimize döndük ( 12ye geliyordu sanırım eve girdiğimiz ) tabi o saatten sonra Bilgisayar açmaya fırsatım olmadı
Çok yoruldum ama bir okadarda eğlenceliydi
Meraba gec yaziyorum kusura bakmayon netim yoktuda iii gundur boyim 160 yasim 27 1 yasindada bir oglum var hedefimde insallah ramazana kadar 52 olmak, siz hamilehken ne guzel dikkat edebiliyosun . Ben surekli asermistim hep tatliya bide cok zorduay canim senin boyun kac cok merak etttim ne guzel herkes 50 lerde yaaa masallah insallah en yakin zamanda hedefine ulasirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?