Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Meraba gec yaziyorum kusura bakmayon netim yoktuda iii gundur boyim 160 yasim 27 1 yasindada bir oglum var hedefimde insallah ramazana kadar 52 olmak, siz hamilehken ne guzel dikkat edebiliyosun . Ben surekli asermistim hep tatliya bide cok zordu

Aynı boy hedef ve yasa sahıbızz :)) sadece sen bnden zayıfsınn

hemen merakını gidereyim kuzum...78 kiloyla hamile kaldım...ikiz bebek olunca 97 ile doğuma gittim...kırkım çıkana kadar 81 e düştü...şimdi de 85 kiloyum...yardımcım var ev işlerine o yardım ediyor..doğum sonu bel ağrım oldu uzun bir süre yürümek bile eziyet oldu bana o hareketsizlik döneminde aldım kilo...birde bel ağrımdan dolayı kortizonlu iğne yaptırdım...oda belki ödem yapmış olabilir diye düşünüyorum..çok tuzsuz yiyemedim çünkü...velasıl kelam durum böyle işte...

dün eşimin işi çıktı biz kızlarla evdeydik..stres oldum canım sıkıldı aşırdım gofretleri valla ne yalan söyliyim...bugün ama değişime bir adım daha attım...saçlarım çok dökülüyordu..saçlarımı baya bi kısa kestirdim...inşallah devamı olumlu olarak gelir değişimin...

Amın ınsallahh ..sen suan 54 sun heralde dımı az kalmıs senın verırsınn hemenn
Evet oyleyim ama yarin anneme gidiyorum ve on gun orda kalicam esim amerikaya gidiyo, annemlerde kilo vermem cokkk zor ayni kilomda kalsam bile yeter ama iste annem simdiden neler yapmiss nelerr cok korkuyorum

Cumartesi gunku menumu yazarak basliyim
Sabah: yumurta salatasi (maydanoz sogan bol limon ve biraz zeytinyagli)
Keci peyniri ve beyaz peynir
4 zeytin
4-5 catal patates
Domates salatalik
Bir lokma ekmege azicik cilek receli (maksat nefsi) oldurmek

Aksam: lahmacun, ayran

Kosu bandinda 4km yururdum

yok tadi igrenc ya o yuzden soyledim hic sevmem :)
evet doktora bi gorun derim ihmal etme fistik
bak ne guzel her iste bi hayir varmis ya kacamak yapmadin o Kadar agladigin icin :)
Aynen ablaa
en regl olunca isim bittikten sonra geciyodum aynanin karsiisna
Aaaa hahah neden
ayy aynen senin dedigin gibi abla. Ben pek ses etmiorum gidip uzaniorum. Annecigimede bisi soylemiorum sadece cok fena oldugumda soylerim bayilacak hale geldigimde :))

Pazar gunku.menum
Sabah: peynirli omlet, 4 zeytin, keci peyniri ve beyaz peynir, domates, salatalik, findik fistik karisik 1cay bardagi kadar.
Aksam: 4 kasik tavuk sote ,1 kucuk kase yogurt, coban salata

Kosu bandinda 3.5 km yurudum, aksam ustude esim sahile inelim dedi bebek arabasini o surdu bende tempolu bi yuruyis daha yaptim ordada bi 2.5 km yurudum ohh bol sporlu bi gun oldu

Evet oyleyim ama yarin anneme gidiyorum ve on gun orda kalicam esim amerikaya gidiyo, annemlerde kilo vermem cokkk zor ayni kilomda kalsam bile yeter ama iste annem simdiden neler yapmiss nelerr cok korkuyorum

Aynı bızdede oyle oluyor esım yurt dısına gıdınce bende gısıyorum anneme ve kaynanamlara orda yemeyınce olmuyorr,.korursun ama az az herseyden yersın

tebrikler cnm menun sahane
bu ceza zaten vardı kaptan bize bunu hep uyguluyo en son ben 25 dk ip atlama aldım cılkım çıkmıştı bu arada kaptan artık sen misin sweetdimple ye bişey mi oldu kendisi geçen haftadan beri yok
aa iyi uzun zamandir Burda degildim o nedenle bazi yesleri atlamisim
canim ben eskiden kaptan yardimcisiydim sonra ciktim dil kursuna gittim baya burayi ihmal ettim suan kurs bitti musaitim kaptanin ve bulbulun de isleri var evleri tadilatta gelemiyolar cok yogunlar tahmin edersiniz ki kurulu eve dogalgaz dosetmek cok zor is bu aralar ben varim ama kaptanimiz bitanemizzz gelcek o okuyo arada sakin kaptan yok rahat takilalim diye dusunmeyin ok
vay vay vay idolum gelmis hosgeldin bitanem ben sindi564 nick degistirmistim bikac ay once haberin var mi bilmiyorum biz iyiyz senden naber nasil gidiyo ayrica burasi senin yuvan bebegim ne demek rahatsiz ettiysem ozur dilerim ask olsun
ne Zaman istersen gel ugra iki cift lafin belini kiralim

Gunaydınnnnn 2 bardakk suyumu ıctımmmm
ohhh afiyt olsun
Bızede verıp ugramak nasıp olsunn :)
aminnnnn
ohh sefan olsun ne guzel gezmisin cecom
en sevdigim bir gunu dolu dolu yasamak ordan oraya guzel olmus fakat menun nerden bakim goremedim
Gunaydin kizlar yeni haftamiz hayirli oLsun. Hafta sonu ugrayamadim. Esim hastaydi. Erkekler hasta olunca cocuk gibi oluyorlar canim cikti canim. Ne spor yapabildim ne aklimda menum kaldi.
gecmis olsun esine cnm malesef bu erkekler cok mizmiz
olucan neslim olucan inaniyorum sana yaparsin sen
banum benimde sol kolum yanmış, güneş alerjim olduğundan 2 gundur kabardı kaşınıyor :))) mecbur 50+ faktor koruyucu kullanmaya başlamam lazım çaresi yok . hadı az kaldı 99 görmeye kuzum merakla bekliyoz.
ay o Kadar mi sicak szde yaa bende istiyorum bool gunesssgecmis olsun askimm bu arada
oy oy oy yediklerin afiyet olsun yaramasin insallah deryam
napalim bu onumuzdeki bikac gunde bol su hafif yemek ye ki teafi edebilesin cnm
Meraba gec yaziyorum kusura bakmayon netim yoktuda iii gundur boyim 160 yasim 27 1 yasindada bir oglum var hedefimde insallah ramazana kadar 52 olmak, siz hamilehken ne guzel dikkat edebiliyosun . Ben surekli asermistim hep tatliya bide cok zordu
hahahahaha yok cnm yaaa ben ilk hamileligimde 60 kilodan 85 e ciktim yuh bana
simdi de 82.7 oldugum icin elimden geldigince dikkat etmem gerek onu da ne Kadar becerebilirsem artik
insallah hedefine ulasirsin Allah oglusunu bagislasin
aaa masallah simdi senin 3 kizin mi var cnm ikinci hamilelikte ikiz kizin mi oldu Allah bagislasin yaaa bende cok korkuyorum 90 larda doguma girerim diye dua edin hep 80 li rakamlarda kalim en fazla 85 olayim ama hic inanmiyorum nedense
afiyet olsun cnm insallah o gofretler yaramaz yapismaz
hayirli olsun yeni sacin cnm haftada 1 zeytinyagi yumurta maskesi yap iyi geliyo
valla ben turkiyeye geldigim Zaman annemler kv ler kendi evinde yaparsin rejimini diyolar hepallah kavustursun enisteyle
afiyet olsun cnm
ohh bol sporlu olmus
Her gun tartilmiyim dedim iki gundur tartilmiyorum ama cok stres oldum sanki tartipmiyinca kilo alcakmisim gibi geliyo
eger kacamak yapmadiysan sporunu yaptiysan korkoacak bisey yok bence

banum benimde sol kolum yanmış, güneş alerjim olduğundan 2 gundur kabardı kaşınıyor :))) mecbur 50+ faktor koruyucu kullanmaya başlamam lazım çaresi yok . hadı az kaldı 99 görmeye kuzum merakla bekliyoz.

Ben havalar ısındığında zaten her dışarı çıktığımda açıkta kalan yerlerime güneş koruyucusu sürüyorum hatta kızlarada sürüyorum ( eşime de diyorum heleki o beyaz tenli olunca dahada çabuk ıstakoza dönüyor ama inatla unutuyor yada aman birşey olmaz diyor )
Benimde fazla güneşlenince kaşıntı tutar ama aslında bayılırım esmer tene bu sene yazlık olayımız olmayınca artık en kısa olan kısa kolluları giyip bari kolları karartayım az artık bayramdan sonra en azından Rivaya gider bir iki denize gireriz çocuklarla komşu ablamın Annesinin yazlığı var orada çok güzel bahçe içinde oda ısrarla gidelim diyip duruyor keyif yaparım azda olsa olmadı mayomu giyer kızkardeşimin dubleksinde güneşlenirim yapmadığımız şey değil nasılsa aynı yükseklikte apartman olmayınca

Kv faktorunu saymassak super bır gun olmusss :)

Evet hatun hadi kızını görsün hem 1 saat annesinden nefeslensin diye aldık yanımıza ama yapışıp kaldı sabah Anneme diyorum valla hatunla aramızı iyi tutalım Allah rızası için diye cağırdım ama bunada yüz vermeye gelmiyor yakında aramıza girmezse iyidir diye nasıl gülüyor annem aman boşver kızım eşin sevinsin huzurunuz daim olsun önemli olan o diyor
Bazılarına tuhaf gelebilir bu söylediğim ama cidden benim kvye yüz vermeeyde gelmiyor arada bir sınır çizmek gerekiyor yoksa bir bakmışım her yerde yanımda

Canım güle güle kullan yeni saçlarını eminim çok güzel olmuştur
Valla bazen bende kestireyim diyorum ama sonrada kıyamıyorum saçlarıma birde ya yakışmazsa korkusu var bende kilo var saçlarda gidince iyice poğça gibi çıkmasın yüzüm

ohh sefan olsun ne guzel gezmisin cecom
en sevdigim bir gunu dolu dolu yasamak ordan oraya guzel olmus fakat menun nerden bakim goremedim

Kız yazmıştım sanki ( gönderemeden mı kapattım yoksa laptobu )

Cumartesi sabah;
2.5 kaşık melemen
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 parça peynir ( 2 kk kadar dır sanırım )
1 kase çacık ( gece eşime yapmıştım sabah içinde kendime ayırdım )

ara;
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen;
1 koca kase cacık ( dışardan gelince içim kazınmıştı saat 14:30 gibiydi sanırım )

ara;
1 şekersiz nescafe
1 madensuyu

Akşam;
Hatırlamıyorum acıkcasıı ama zararlı birşey olmadığına eminim

Pazar;
Kahvaltı;
1 dilim peynir
10 zeytin
2 ufak mücver ( Türk fincanı genişliği kadardı diyeyim gözünüzde canlansın diye ama yağsız tavada yapmıştım )
1 Yumurta
Domates, Salatalık
1 simit ( en aşağı 3 aydır ağzıma sürmemiştim o yüzden vicdanen rahatım en az 6 ay yemem artık )

ara;
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen;
1 büyük bardak ayran
1 avuç badem

ara;
1 maden suyu

Akşam;
1 büyük bardak ayran ( aniden evden çıkınca görümceye diye yemek yemedim çok değilim diye görümcede de sadece yoğun ısrar üzerine 1 ufak peynir tatlısı yedim ( ki şekersiz denecek kadar azdı şekeri ) birde bol şekersiz çay içtim

gece;
2 şekersiz çay ( sahile arkadaşlara uğrayınca onlar yemişti Allahtan o saate kadar yemeklerini ısrar olmadı orada )

İki günde en az 2 litre su içtim

oyyy öyle olmak zorunda kuzum kendimi inanılmaz şiş hissediyorum bi görsen psikolojik sanırım biraz sabah beriii allahım gömleğe sığamıyorum sıkıyolar beni resmennn diye diye dolaşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…