Meraba gec yaziyorum kusura bakmayon netim yoktuda iii gundur boyim 160 yasim 27 1 yasindada bir oglum var hedefimde insallah ramazana kadar 52 olmak, siz hamilehken ne guzel dikkat edebiliyosun . Ben surekli asermistim hep tatliya bide cok zordu
Bende 1.5 ay oncesine kadar 57 dim cnm insallaj birlikte ulasiriz hedefimize 52 oldugum zamani dusunemiyorum cok mutlu olurum heralde ya tabi bide onu koruyabilmesi var ahhh ahhh ne zorrAynı boy hedef ve yasa sahıbızz :)) sadece sen bnden zayıfsınn
hemen merakını gidereyim kuzum...78 kiloyla hamile kaldım...ikiz bebek olunca 97 ile doğuma gittim...kırkım çıkana kadar 81 e düştü...şimdi de 85 kiloyum...yardımcım var ev işlerine o yardım ediyor..doğum sonu bel ağrım oldu uzun bir süre yürümek bile eziyet oldu bana o hareketsizlik döneminde aldım kilo...birde bel ağrımdan dolayı kortizonlu iğne yaptırdım...oda belki ödem yapmış olabilir diye düşünüyorum..çok tuzsuz yiyemedim çünkü...velasıl kelam durum böyle işte...ederim tabi cnm benim
ay neguzel sutum olsun diye sekerli Tatli seyler yiyeyim demiyosun tebrik ederim cnm
sutun cok olmasi icin bol su salata ve peynir alti suyu birebir diye biliyorum ayrica gaz icin de bol bol rezene cayi ic sutte gaz olmasin
ay cok merak ettim kilonu cnm ya basi kesin zor gelmistir ama buyudukce rahatlayacaksindir
benim oglumda suan 3 bucuk yasinda ben yeni hamile kaldim ve bazen diyorum ki iyi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum tam oglum buyudu biraz rahatladim simdi hoop basa don bakalim ama hakkimda hayirlsii buymus :))
Bende 1.5 ay oncesine kadar 57 dim cnm insallaj birlikte ulasiriz hedefimize 52 oldugum zamani dusunemiyorum cok mutlu olurum heralde ya tabi bide onu koruyabilmesi var ahhh ahhh ne zorr
Evet oyleyim ama yarin anneme gidiyorum ve on gun orda kalicam esim amerikaya gidiyo, annemlerde kilo vermem cokkk zor ayni kilomda kalsam bile yeter ama iste annem simdiden neler yapmiss nelerr cok korkuyorumAmın ınsallahh ..sen suan 54 sun heralde dımı az kalmıs senın verırsınn hemenn
Aynen ablaayok tadi igrenc ya o yuzden soyledimhic sevmem :)
evet doktora bi gorun derim ihmal etme fistik
bak ne guzel her iste bi hayir varmis ya kacamak yapmadin o Kadar agladigin icin :)
Aaaa hahah nedenen regl olunca isim bittikten sonra geciyodum aynanin karsiisna
ayy aynen senin dedigin gibi abla. Ben pek ses etmiorum gidip uzaniorum. Annecigimede bisi soylemiorum sadece cok fena oldugumda soylerim bayilacak hale geldigimde :))Çok geçmiş olsun canım tansiyon fena arada benide yoklar
Çok fazla tuzlu yemek fırlattığı gibi hiç tüketmemekte düşürüyor benim tansiyonusende dikkat et canım tuz oranına üstelik çok fazla uzun süre aç kalmakta tansiyonu düşürüyor
Evet oyleyim ama yarin anneme gidiyorum ve on gun orda kalicam esim amerikaya gidiyo, annemlerde kilo vermem cokkk zor ayni kilomda kalsam bile yeter ama iste annem simdiden neler yapmiss nelerr cok korkuyorum
Ayy insallah cok meyilliyim ama bakalim dayancamAynı bızdede oyle oluyor esım yurt dısına gıdınce bende gısıyorum anneme ve kaynanamlara orda yemeyınce olmuyorr,.korursun ama az az herseyden yersın
tebrikler cnm menun sahaneherkese iyi alşamlar
pazar günü menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı peynirli yumurta domates yeşillik ceviz peynir çay
11:30 12:30 arası yürüyüş
akşam 2 dilim tavuk pirzola salata 1 kase mercimek çorba
2,5 lt su
aa iyi uzun zamandir Burda degildim o nedenle bazi yesleri atlamisimbu ceza zaten vardı kaptan bize bunu hep uyguluyo en son ben 25 dk ip atlama aldım cılkım çıkmıştı bu arada kaptan artık sen misin sweetdimple ye bişey mi oldu kendisi geçen haftadan beri yok
vay vay vay idolum gelmis hosgeldin bitanem ben sindi564 nick degistirmistim bikac ay once haberin var mi bilmiyorum biz iyiyz senden naber nasil gidiyo ayrica burasi senin yuvan bebegim ne demek rahatsiz ettiysem ozur dilerim ask olsunİyi akşamlar herkeseeebende eskiden bu takımda kilo verip uçupp gitmiştim. Bir uğrayayım dedim de nasılsınız? Eskilerden kimler kaldı kimler kilo vermeyi becerebildi bakalım yalnız ben kaptanımı göremedim neyse kızlar rahatsız ettiysem özür dilerim tekrardan iyi geceler
ohhh afiyt olsunGunaydınnnnn 2 bardakk suyumu ıctımmmm
aminnnnnBızede verıp ugramak nasıp olsunn :)
ohh sefan olsun ne guzel gezmisin cecomYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Şükür kavuşturana
Dün hayatımın en yoğun gününü yaşadım
Sabah 06:30da uyanıp kendimizi sokağa attık ve birlikte Emirgana kahvaltıya gittik
Çocuklar doyasıya parkta oynadılar bizde o arada bol bol sohbet ettik
Öğlen 2ye kadar oradaydık sonrada sahilden sakin sakin evimize döndük ( tabi sahilden güneşi yiyince eşimin sol kolu benimde sağ kolum baya bir yandı
Felaket yorulduk ve eve döndüğümüzde sepeti boşaltıp az dinlen derken eşimin kardeşine geçtik ( hatta giderken kvyide aldı yanımıza ) Dolap menteşeleri değişmesi gerekiyormuş ve eşi tabi yapamıyacağı içi eşime havale edildio usta bende çırak ( her işte yardımcısı benim ) birlikte 1 saatte bütün dolap menteşelerini yenileyip ayarladık
Kısa bir çay faslından sonrada evimize dönerken ısrarla bir arkadaşımız sahildeyiz gelin çay içmeye diyince hadi orayada gidelim dediktabi eşim sağ olsun benim fikrimi almadan Annesine sende bizimle gel dedi ( acıkcası ben evine bırakıp öyle geçeriz diye düşünmüştüm sonuçta arkadaşlarımızla buluşacaktık ve KV zaten çabuk üşür yada sıkılır diye davet etmek istemedim yaşıtıda yok zaten diye )
Tahmin ettiğim gibi gittikten 10 dakika sonra serinmiş falan demeye başladı ama duymamazlığa geldimbir ara küçük kızıma dönüp çok soğuk oldu baban bizi eve götürsün diyip durdu ama benim cimcimede anası kılıklı ne üşür nede eve dönmek ister
Mecbur ses etmeden oturdu ( pek sohbetede katıldığı söylenemez ) ve gece 11i geçiyor du ki önce Annesini bıraktık sonrada evimize döndük ( 12ye geliyordu sanırım eve girdiğimiz ) tabi o saatten sonra Bilgisayar açmaya fırsatım olmadı
Çok yoruldum ama bir okadarda eğlenceliydi
Çok geçmiş olsun canım tansiyon fena arada benide yoklar
Çok fazla tuzlu yemek fırlattığı gibi hiç tüketmemekte düşürüyor benim tansiyonusende dikkat et canım tuz oranına üstelik çok fazla uzun süre aç kalmakta tansiyonu düşürüyor
gecmis olsun esine cnm malesef bu erkekler cok mizmizGunaydin kizlar yeni haftamiz hayirli oLsun. Hafta sonu ugrayamadim. Esim hastaydi. Erkekler hasta olunca cocuk gibi oluyorlar canim cikti canim. Ne spor yapabildim ne aklimda menum kaldi.
olucan neslim olucan inaniyorum sana yaparsin sengunaydın canlarr
ooo minik kuş hoşgeldin nasılsın bakalım. fit fit cıtır cıtır devam ediyorsun yoluna maşallah. bizden ben varım ki nisandan beri 14. takıma kaptan olarak transfer oldum, derya var, nura hamile biliyorsundur, nur izinde bi süre durum hemen hemen böle. benim kilomu sorarsan tembelleştim takıldım bi 75- bi 77 gidip geliyorum bi 70 olaydım gam yemiceminat etti son kilolar birazda ban oldum havasında şimardım sanırım.
ay o Kadar mi sicak szde yaa bende istiyorum bool gunesssbanum benimde sol kolum yanmış, güneş alerjim olduğundan 2 gundur kabardı kaşınıyor :))) mecbur 50+ faktor koruyucu kullanmaya başlamam lazım çaresi yok. hadı az kaldı 99 görmeye kuzum merakla bekliyoz.
oy oy oy yediklerin afiyet olsun yaramasin insallah deryamhemen eksik menüleri yazayım
cumartesi :
sabah:1 yumurtalı kk cevizsiz
öğle : yeşil mercimek ve yoğurt
akşam : iş arkadaşlarıyla parka gittik çimlerin üzerinde oturduk güzelce stres attık amaaa gözleme yedim. beyler onu alıp gelmiş bende arkadaşların eşi falan var diye ses etmedim
veee gelelim bol cıslı ve artı 600 e mal olan pazar gününe
sabah uyandık kızım hemen annemi aradı her gece yatmadan ve her sabah ilk iş onu ararız..
oda kahvaltı hazırlıyorum hadi gelin deyince yatağı topladık çıktık çıkış o çıkışşşşşşş dönüşümüz muhteşem oldu..
sabah : çeyrek simit, 1 yumurta zeytin peynir salatalık domates, 2 tanecik patates kavurması
öğle yok
annemin bir anlık fikriyle pikniğe gittik çok güzel bir mesire yeri var buarada her yer çam ağacı dere kenarı ama felaket kalabalıktı boş masa bulmak için çoookk gezdik tam örtüyü yere sermeye karar vermişkennn yanımızdaki 2 masa boşaldı ve atladık hemen...
akşam : tavuk ızgara ve köfte vardı menüde
ancaakkkkk cısları listeliyeyim 2 kayısı, 3, kiraz 1 büyük bardak kola, sayısını bilmiyorum ama bayağı bi sarma 10 12 tane yemişimdir..
anlıyacağınız bu haftasonu benim için çok güzeldi ama pazartesi sabah tartısı felaketti
ama ailemle çok güzel bir gün geçirdim pişman değilim telafi edeceğime inanıyorum...
hahahahaha yok cnm yaaa ben ilk hamileligimde 60 kilodan 85 e ciktim yuh banaMeraba gec yaziyorum kusura bakmayon netim yoktuda iii gundur boyim 160 yasim 27 1 yasindada bir oglum var hedefimde insallah ramazana kadar 52 olmak, siz hamilehken ne guzel dikkat edebiliyosun . Ben surekli asermistim hep tatliya bide cok zordu
aaa masallah simdi senin 3 kizin mi var cnm ikinci hamilelikte ikiz kizin mi oldu Allah bagislasin yaaa bende cok korkuyorum 90 larda doguma girerim diye dua edin hep 80 li rakamlarda kalim en fazla 85 olayim ama hic inanmiyorum nedensehemen merakını gidereyim kuzum...78 kiloyla hamile kaldım...ikiz bebek olunca 97 ile doğuma gittim...kırkım çıkana kadar 81 e düştü...şimdi de 85 kiloyum...yardımcım var ev işlerine o yardım ediyor..doğum sonu bel ağrım oldu uzun bir süre yürümek bile eziyet oldu bana o hareketsizlik döneminde aldım kilo...birde bel ağrımdan dolayı kortizonlu iğne yaptırdım...oda belki ödem yapmış olabilir diye düşünüyorum..çok tuzsuz yiyemedim çünkü...velasıl kelam durum böyle işte...
afiyet olsun cnm insallah o gofretler yaramaz yapismazmenümü yazayım hemen
sabah süzme yogurt
peynir
domates
3 bardak çay
tereyağlı yumurta
pide ekmeği yiyoruz normal ekmeğe göre 1,5 dilim falan eder sanırım
öğle
kıymalı kabak
yoğurt
ara 2 adet gofret
akşam kıymalı kabak
yoğurt ekmek yok
akşam 2 bardak çay
boll su
hayirli olsun yeni sacin cnm haftada 1 zeytinyagi yumurta maskesi yap iyi geliyodün eşimin işi çıktı biz kızlarla evdeydik..stres oldum canım sıkıldı aşırdım gofretleri valla ne yalan söyliyim...bugün ama değişime bir adım daha attım...saçlarım çok dökülüyordu..saçlarımı baya bi kısa kestirdim...inşallah devamı olumlu olarak gelir değişimin...
valla ben turkiyeye geldigim Zaman annemler kv ler kendi evinde yaparsin rejimini diyolar hepEvet oyleyim ama yarin anneme gidiyorum ve on gun orda kalicam esim amerikaya gidiyo, annemlerde kilo vermem cokkk zor ayni kilomda kalsam bile yeter ama iste annem simdiden neler yapmiss nelerr cok korkuyorum
afiyet olsun cnmCumartesi gunku menumu yazarak basliyim
Sabah: yumurta salatasi (maydanoz sogan bol limon ve biraz zeytinyagli)
Keci peyniri ve beyaz peynir
4 zeytin
4-5 catal patates
Domates salatalik
Bir lokma ekmege azicik cilek receli (maksat nefsi) oldurmek
Aksam: lahmacun, ayran
Kosu bandinda 4km yururdum
ohh bol sporlu olmusPazar gunku.menum
Sabah: peynirli omlet, 4 zeytin, keci peyniri ve beyaz peynir, domates, salatalik, findik fistik karisik 1cay bardagi kadar.
Aksam: 4 kasik tavuk sote ,1 kucuk kase yogurt, coban salata
Kosu bandinda 3.5 km yurudum, aksam ustude esim sahile inelim dedi bebek arabasini o surdu bende tempolu bi yuruyis daha yaptim ordada bi 2.5 km yurudum ohh bol sporlu bi gun oldu
eger kacamak yapmadiysan sporunu yaptiysan korkoacak bisey yok benceHer gun tartilmiyim dedim iki gundur tartilmiyorum ama cok stres oldum sanki tartipmiyinca kilo alcakmisim gibi geliyo
banum benimde sol kolum yanmış, güneş alerjim olduğundan 2 gundur kabardı kaşınıyor :))) mecbur 50+ faktor koruyucu kullanmaya başlamam lazım çaresi yok. hadı az kaldı 99 görmeye kuzum merakla bekliyoz.
Kv faktorunu saymassak super bır gun olmusss :)
dün eşimin işi çıktı biz kızlarla evdeydik..stres oldum canım sıkıldı aşırdım gofretleri valla ne yalan söyliyim...bugün ama değişime bir adım daha attım...saçlarım çok dökülüyordu..saçlarımı baya bi kısa kestirdim...inşallah devamı olumlu olarak gelir değişimin...
ohh sefan olsun ne guzel gezmisin cecom
en sevdigim bir gunu dolu dolu yasamak ordan oraya guzel olmus fakat menun nerden bakim goremedim
tebrikler cnm menun sahane
aa iyi uzun zamandir Burda degildim o nedenle bazi yesleri atlamisim
canim ben eskiden kaptan yardimcisiydim sonra ciktim dil kursuna gittim baya burayi ihmal ettim suan kurs bitti musaitim kaptanin ve bulbulun de isleri var evleri tadilatta gelemiyolar cok yogunlar tahmin edersiniz ki kurulu eve dogalgaz dosetmek cok zor is bu aralar ben varim ama kaptanimiz bitanemizzz gelcek o okuyo arada sakin kaptan yok rahat takilalim diye dusunmeyin ok
vay vay vay idolum gelmis hosgeldin bitanem ben sindi564 nick degistirmistim bikac ay once haberin var mi bilmiyorum biz iyiyz senden naber nasil gidiyo ayrica burasi senin yuvan bebegim ne demek rahatsiz ettiysem ozur dilerim ask olsun
ne Zaman istersen gel ugra iki cift lafin belini kiralim
ohhh afiyt olsun
aminnnnn
ohh sefan olsun ne guzel gezmisin cecom
en sevdigim bir gunu dolu dolu yasamak ordan oraya guzel olmus fakat menun nerden bakim goremedim
gecmis olsun esine cnm malesef bu erkekler cok mizmiz
olucan neslim olucan inaniyorum sana yaparsin sen
ay o Kadar mi sicak szde yaa bende istiyorum bool gunesssgecmis olsun askimm bu arada
oy oy oy yediklerin afiyet olsun yaramasin insallah deryam
napalim bu onumuzdeki bikac gunde bol su hafif yemek ye ki teafi edebilesin cnm
hahahahaha yok cnm yaaa ben ilk hamileligimde 60 kilodan 85 e ciktim yuh bana
simdi de 82.7 oldugum icin elimden geldigince dikkat etmem gerek onu da ne Kadar becerebilirsem artik
insallah hedefine ulasirsin Allah oglusunu bagislasin
aaa masallah simdi senin 3 kizin mi var cnm ikinci hamilelikte ikiz kizin mi oldu Allah bagislasin yaaa bende cok korkuyorum 90 larda doguma girerim diye dua edin hep 80 li rakamlarda kalim en fazla 85 olayim ama hic inanmiyorum nedense
afiyet olsun cnm insallah o gofretler yaramaz yapismaz
hayirli olsun yeni sacin cnm haftada 1 zeytinyagi yumurta maskesi yap iyi geliyo
valla ben turkiyeye geldigim Zaman annemler kv ler kendi evinde yaparsin rejimini diyolar hepallah kavustursun enisteyle
afiyet olsun cnm
ohh bol sporlu olmus
eger kacamak yapmadiysan sporunu yaptiysan korkoacak bisey yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?