Ben havalar ısındığında zaten her dışarı çıktığımda açıkta kalan yerlerime güneş koruyucusu sürüyorum hatta kızlarada sürüyorum ( eşime de diyorum heleki o beyaz tenli olunca dahada çabuk ıstakoza dönüyor ama inatla unutuyor yada aman birşey olmaz diyor)
Benimde fazla güneşlenince kaşıntı tutar ama aslında bayılırım esmer tenebu sene yazlık olayımız olmayınca artık en kısa olan kısa kolluları giyip bari kolları karartayım az artık bayramdan sonra en azından Rivaya gider bir iki denize gireriz çocuklarla komşu ablamın Annesinin yazlığı var orada çok güzel bahçe içinde oda ısrarla gidelim diyip duruyor keyif yaparım azda olsa olmadı mayomu giyer kızkardeşimin dubleksinde güneşlenirim yapmadığımız şey değil nasılsa aynı yükseklikte apartman olmayınca
Evet hatun hadi kızını görsün hem 1 saat annesinden nefeslensin diye aldık yanımıza ama yapışıp kaldısabah Anneme diyorum valla hatunla aramızı iyi tutalım Allah rızası için diye cağırdım ama bunada yüz vermeye gelmiyor yakında aramıza girmezse iyidir diye nasıl gülüyor annem aman boşver kızım eşin sevinsin huzurunuz daim olsun önemli olan o diyor
Bazılarına tuhaf gelebilir bu söylediğim ama cidden benim kvye yüz vermeeyde gelmiyor arada bir sınır çizmek gerekiyor yoksa bir bakmışım her yerde yanımda
Canım güle güle kullan yeni saçlarınıeminim çok güzel olmuştur
Valla bazen bende kestireyim diyorum ama sonrada kıyamıyorum saçlarımabirde ya yakışmazsa korkusu var bende kilo var saçlarda gidince iyice poğça gibi çıkmasın yüzüm
Kız yazmıştım sanki ( gönderemeden mı kapattım yoksa laptobu)
Cumartesi sabah;
2.5 kaşık melemen
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 parça peynir ( 2 kk kadar dır sanırım )
1 kase çacık ( gece eşime yapmıştım sabah içinde kendime ayırdım)
ara;
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen;
1 koca kase cacık ( dışardan gelince içim kazınmıştı saat 14:30 gibiydi sanırım )
ara;
1 şekersiz nescafe
1 madensuyu
Akşam;
Hatırlamıyorum acıkcasıı ama zararlı birşey olmadığına eminim
Pazar;
Kahvaltı;
1 dilim peynir
10 zeytin
2 ufak mücver ( Türk fincanı genişliği kadardı diyeyim gözünüzde canlansın diye ama yağsız tavada yapmıştım )
1 Yumurta
Domates, Salatalık
1 simit ( en aşağı 3 aydır ağzıma sürmemiştim o yüzden vicdanen rahatımen az 6 ay yemem artık )
ara;
Şekersiz Türk kahvesi
Öğlen;
1 büyük bardak ayran
1 avuç badem
ara;
1 maden suyu
Akşam;
1 büyük bardak ayran ( aniden evden çıkınca görümceye diye yemek yemedim çok değilim diyegörümcede de sadece yoğun ısrar üzerine 1 ufak peynir tatlısı yedim ( ki şekersiz denecek kadar azdı şekeri ) birde bol şekersiz çay içtim
gece;
2 şekersiz çay ( sahile arkadaşlara uğrayıncaonlar yemişti Allahtan o saate kadar yemeklerini ısrar olmadı orada )
İki günde en az 2 litre su içtim
Tesekkurr ederimm Allah senide cocuklerina bagislasin insallah hamilelikte kilo vermek zor olur Allah kolaylik versin bi arkadasim hamile diyetisyene gidiyo sadece bebek kilo alsin ben almiyim diye simdi bes aylik hic kilo almadihahahahaha yok cnm yaaa ben ilk hamileligimde 60 kilodan 85 e ciktim yuh bana
simdi de 82.7 oldugum icin elimden geldigince dikkat etmem gerek onu da ne Kadar becerebilirsem artik
insallah hedefine ulasirsin Allah oglusunu bagislasin
Ya bi arkadas bana dediki bu kiloyla squat yapma squat etin skilasmasi icin. Ben suan 98 kgim yapmiyimmi simdi bilmiorum ben ? Ne dersiniz
Himm dogrudur ablaCanım arkadaşın onu neye dayanarak söyledi bilemiyeceğim ama sonuçta squat yaptıkçada kas kazanacaksın ve vucutta kas daha fazla olunca metabolizmada hızlanıyor diye biliyorum
Ayyyy bittimmm benn belim boynum kollarim resmen bitkin durumda saat 9 dan beri suan saat 01:50 Annemle 5 saat 12 kg yuvka ekmek actik. Annem askimm birde sabah 6 dan beri yuvka acior. 15 kg acmistiii bugun toplam 27 kg yuvka acti. Resmenn bitmis durumda. Kalkip buralarida bi guzel temizledim annem yatagina girsin masaj yapicam anneme. Kiyamam herseyimmm. Ben bile bittim annemi suan dusenemiyorum nekadar yorgun oldugunu. Yarinda kozleme yapmayi dusunuyor 8 kg tabi yalniz birakmam bende yardim edicem yineDaha yeni annecim ben temizlik yaparken iste benim kizim ayni bana benziyorsun dedii ayy bi simardim Annem cok titizdir. 24 saat temizlik. Hastalik gibi olmus, herkesin dilinde annemin titizligi Ma sha Allah ma sha Allah herseyimeeeeee . Bende tabi titizlik hastasiyim herseyden tiksinirim , cok sevindim bunu annemden duymak. Askim benimm. Cok guzel sohbet ettik eskilerden konustuk cocuklugumu ablami abiilerimi. ESKi guzel anilari. Babacigimi herseyi konustukk gulduk ablamda yardim etti saolsun Boynum kopacak durumda. Ama annemi daha cok dusunuyorum kalkip Sonra bi guzel masaj vereyim ve direct yaticam yarin erken kalkmayida dusunmuyorum wallahi
tebrikler cnm menun sahane
aa iyi uzun zamandir Burda degildim o nedenle bazi yesleri atlamisim
canim ben eskiden kaptan yardimcisiydim sonra ciktim dil kursuna gittim baya burayi ihmal ettim suan kurs bitti musaitim kaptanin ve bulbulun de isleri var evleri tadilatta gelemiyolar cok yogunlar tahmin edersiniz ki kurulu eve dogalgaz dosetmek cok zor is bu aralar ben varim ama kaptanimiz bitanemizzz gelcek o okuyo arada sakin kaptan yok rahat takilalim diye dusunmeyin ok
vay vay vay idolum gelmis hosgeldin bitanem ben sindi564 nick degistirmistim bikac ay once haberin var mi bilmiyorum biz iyiyz senden naber nasil gidiyo ayrica burasi senin yuvan bebegim ne demek rahatsiz ettiysem ozur dilerim ask olsun
ne Zaman istersen gel ugra iki cift lafin belini kiralim
ohhh afiyt olsun
aminnnnn
ohh sefan olsun ne guzel gezmisin cecom
en sevdigim bir gunu dolu dolu yasamak ordan oraya guzel olmus fakat menun nerden bakim goremedim
gecmis olsun esine cnm malesef bu erkekler cok mizmiz
olucan neslim olucan inaniyorum sana yaparsin sen
ay o Kadar mi sicak szde yaa bende istiyorum bool gunesssgecmis olsun askimm bu arada
oy oy oy yediklerin afiyet olsun yaramasin insallah deryam
napalim bu onumuzdeki bikac gunde bol su hafif yemek ye ki teafi edebilesin cnm
hahahahaha yok cnm yaaa ben ilk hamileligimde 60 kilodan 85 e ciktim yuh bana
simdi de 82.7 oldugum icin elimden geldigince dikkat etmem gerek onu da ne Kadar becerebilirsem artik
insallah hedefine ulasirsin Allah oglusunu bagislasin
aaa masallah simdi senin 3 kizin mi var cnm ikinci hamilelikte ikiz kizin mi oldu Allah bagislasin yaaa bende cok korkuyorum 90 larda doguma girerim diye dua edin hep 80 li rakamlarda kalim en fazla 85 olayim ama hic inanmiyorum nedense
afiyet olsun cnm insallah o gofretler yaramaz yapismaz
hayirli olsun yeni sacin cnm haftada 1 zeytinyagi yumurta maskesi yap iyi geliyo
valla ben turkiyeye geldigim Zaman annemler kv ler kendi evinde yaparsin rejimini diyolar hepallah kavustursun enisteyle
afiyet olsun cnm
ohh bol sporlu olmus
eger kacamak yapmadiysan sporunu yaptiysan korkoacak bisey yok bence
Evet dogru soylems biraz kilo vermeden agir egzersiz yapmaman lazim kilo veremeden kas kutlen artar diyet yaparken en iyi egzersiz spor kilo verdikten sonra sarkmalai engellsmek icin agir karidyo yaparsinYa bi arkadas bana dediki bu kiloyla squat yapma squat etin skilasmasi icin. Ben suan 98 kgim yapmiyimmi simdi bilmiorum ben ? Ne dersiniz
Allah kolaylık versin cnm,ben bu sene dogru dürüst bakamadım hele son aylarkızlarım uyurken biraz ders calışayım...kpss ye gireceğim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?