Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar bugunki menumu yazayim. Cok uzulerek yaziyoum. Herhalde ekmegi cok oZlemisim 1 aydir dogru durust yemedim

Sabah coook gec yaptim kahvaltimi yarin icin saatimi kurdum bile 9:30 a.

Annecigim 15 kg yuvka ekmek acti bugun. Yarin 15 kg daha acicak ramazan ayina simdiden hazirliklar yapioruz. Daha sarmalar dolmalar icli kofteler mantilar yapilacak bu ay. Umm ama ben dokunmicam tabi ramazan ayinda ben birtek corba icmeyi dusunuyorum :)) 2 ayim kaldi anca 3,5 kg verebildim. 15 kg gitmesi lazim. TAmam en azindan 10 kg olsun bari. Zaten buuu pisik olmasaydi ben negUzel kosacaktim kosubandinda. Neyseki iyilesti biraz yarin basliyorum spora tekrar. Squatimi eksik etmiorum ama. Neyse menumu yazayim

Sabah 13:30 , 2 peynirli yuvka 1 yumurtali yuvkaaaa Yaaaa napiyim herhalde regldim diye canim fena cekti:s

1 form cayi + 1 yesilcay hemen ictim

AKsam yemegim ; corba tabagi kadar yogurt yedim :) dengeleyim bari dedim. Caylari saymasak 1 litrw su icmis oldum bugun. Yatana kadar 2 litre daha gider. Ve 70 squat yapicam biraDan.

Bazen bende senın gıbı dusunuyorum sonrada uzuluyorum ana hakedıyolar wallahııı

Ya bi arkadas bana dediki bu kiloyla squat yapma squat etin skilasmasi icin. Ben suan 98 kgim yapmiyimmi simdi bilmiorum ben ? Ne dersiniz

hahahahaha yok cnm yaaa ben ilk hamileligimde 60 kilodan 85 e ciktim yuh bana
simdi de 82.7 oldugum icin elimden geldigince dikkat etmem gerek onu da ne Kadar becerebilirsem artik
insallah hedefine ulasirsin Allah oglusunu bagislasin
Tesekkurr ederimm Allah senide cocuklerina bagislasin insallah hamilelikte kilo vermek zor olur Allah kolaylik versin bi arkadasim hamile diyetisyene gidiyo sadece bebek kilo alsin ben almiyim diye simdi bes aylik hic kilo almadi

Bugunku menum
Sabah 1 haslanmis yumurta, keci peyniri ve beyaz peynir, 5 yesil zeytin, 1 cay kasigi cemen, domates salatalik 1 cay bardagi kariik kuruyemis (findik, yerfistigi, ceviz,) bitki cayi
Ara: yarim elma biraz kuruyemis 2 gun kurusu, 2 kare bittee
Aksam tavuk sote yogurt 1 domates
2.5 lt su
Bugun cam sil ev supur utu yap oglanla kostur derken spora vakit bulamadim daha bile bitmedi ev islerim

Ya bi arkadas bana dediki bu kiloyla squat yapma squat etin skilasmasi icin. Ben suan 98 kgim yapmiyimmi simdi bilmiorum ben ? Ne dersiniz

Canım arkadaşın onu neye dayanarak söyledi bilemiyeceğim ama sonuçta squat yaptıkçada kas kazanacaksın ve vucutta kas daha fazla olunca metabolizmada hızlanıyor diye biliyorum

Ayyyy bittimmm benn belim boynum kollarim resmen bitkin durumda saat 9 dan beri suan saat 01:50 Annemle 5 saat 12 kg yuvka ekmek actik. Annem askimm birde sabah 6 dan beri yuvka acior. 15 kg acmistiii bugun toplam 27 kg yuvka acti. Resmenn bitmis durumda. Kalkip buralarida bi guzel temizledim annem yatagina girsin masaj yapicam anneme. Kiyamam herseyimmm. Ben bile bittim annemi suan dusenemiyorum nekadar yorgun oldugunu. Yarinda kozleme yapmayi dusunuyor 8 kg tabi yalniz birakmam bende yardim edicem yine Daha yeni annecim ben temizlik yaparken iste benim kizim ayni bana benziyorsun dedii ayy bi simardim Annem cok titizdir. 24 saat temizlik. Hastalik gibi olmus, herkesin dilinde annemin titizligi Ma sha Allah ma sha Allah herseyimeeeeee. Bende tabi titizlik hastasiyim herseyden tiksinirim , cok sevindim bunu annemden duymak. Askim benimm. Cok guzel sohbet ettik eskilerden konustuk cocuklugumu ablami abiilerimi. ESKi guzel anilari. Babacigimi herseyi konustukk gulduk ablamda yardim etti saolsun Boynum kopacak durumda. Ama annemi daha cok dusunuyorum kalkip Sonra bi guzel masaj vereyim ve direct yaticam yarin erken kalkmayida dusunmuyorum wallahi

eskiler ne der kız olsun da çamurdan olsun bak ne güzel annenin elinden tutuyosun tebrik ederim şimdi ki genç kızlar bırak yardımetmeyi umurlarında değil dünya aferin sanaaa

kaptanıma ve bülbüle allah kolaylık versin sizede teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için.motive olunca daha iyi yapıyorum ben diyetimi

Evet dogru soylems biraz kilo vermeden agir egzersiz yapmaman lazim kilo veremeden kas kutlen artar diyet yaparken en iyi egzersiz spor kilo verdikten sonra sarkmalai engellsmek icin agir karidyo yaparsin

Gunaydin kizlar dunku menumu paylasym unutmadan
Sabah : 1 yumurtyla karatay kahvaltisi
Ogle: tavuklu salata
Ara: kefir
Aksam: salata

3 litre su 1 litresi karbonatli
Sabah 1 mil leslie , 50 mekik, 100 twist
Aksam: 40 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…