- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Cnm asla böle düşünme,önce psikolojini düzelt,hergun tartılma,zaten regl öncesiymişin,sanırım reglde +3 kilo almakla rekor bende bi hafta Takımı bunun Yüzünden batırmaya ramak kalmıştı Allah tan diğer arkadaşlar iyi kilo vermiştide...Tam yarim saattir agliyorum yatagimdaduramiyorum ilk defa bukadar cok agliyorum kilom icin. Emeklerimin bosa cikmasi beni cok uzuyor. 1,5 aydir cabaliorum. Daha yolun basindayken napicagimi bilmiyorum. Size birsey itiraf edicem. Bugun kahvaltimi hazirlarken elimde bicak vardi bir an boyle intihar edenler aklima geldi. O ruh halim okadar kotuyduki biran oyle kalakaldim baktim bicaga 2 saniye. Sonra hemen bicagi elimden attim. Sinirle oturdum yerime. Ben hic iyi degilim bugun ya.
sindim gelişin muhteşem oldubu arada kizlar eskiden biz kacamak yapana ceza spor verirdik bu uygulamayi tekrar getiriyorum izniniz olursa evet diyenler evet hayir diyenler hayir desin ama evet derseniz cok makbule gecer
boylece sporunu goze aliyosaniz ona gore kacamaginizi yapin ok
Bende Varım neslim çakılı kaldımgunaydın canlarr
ooo minik kuş hoşgeldin nasılsın bakalım. fit fit cıtır cıtır devam ediyorsun yoluna maşallah. bizden ben varım ki nisandan beri 14. takıma kaptan olarak transfer oldum, derya var, nura hamile biliyorsundur, nur izinde bi süre durum hemen hemen böle. benim kilomu sorarsan tembelleştim takıldım bi 75- bi 77 gidip geliyorum bi 70 olaydım gam yemiceminat etti son kilolar birazda ban oldum havasında şimardım sanırım.
Cnm ikizlerini Allah bağışlasın,kaç aylıklar bilmiyorum ama benimki 8,9 aylık olana kadar döküldü,şimdide bi kaç aydır maşallah diyim kücük kücük fışkırdı,iyi etmişsin kestirmeklede,hem yaz hem iki cocuk Allah kolaylık versindün eşimin işi çıktı biz kızlarla evdeydik..stres oldum canım sıkıldı aşırdım gofretleri valla ne yalan söyliyim...bugün ama değişime bir adım daha attım...saçlarım çok dökülüyordu..saçlarımı baya bi kısa kestirdim...inşallah devamı olumlu olarak gelir değişimin...
Oooo takımda baya eşi Yurtdışına gidip gelen bu yuzden annede kalanda çokmuşAynı bızdede oyle oluyor esım yurt dısına gıdınce bende gısıyorum anneme ve kaynanamlara orda yemeyınce olmuyorr,.korursun ama az az herseyden yersın
Aaa ceco daha önce demiştim kv icin bundan bendede var diye:)Ben havalar ısındığında zaten her dışarı çıktığımda açıkta kalan yerlerime güneş koruyucusu sürüyorum hatta kızlarada sürüyorum ( eşime de diyorum heleki o beyaz tenli olunca dahada çabuk ıstakoza dönüyor ama inatla unutuyor yada aman birşey olmaz diyor)
Benimde fazla güneşlenince kaşıntı tutar ama aslında bayılırım esmer tenebu sene yazlık olayımız olmayınca artık en kısa olan kısa kolluları giyip bari kolları karartayım az artık bayramdan sonra en azından Rivaya gider bir iki denize gireriz çocuklarla komşu ablamın Annesinin yazlığı var orada çok güzel bahçe içinde oda ısrarla gidelim diyip duruyor keyif yaparım azda olsa olmadı mayomu giyer kızkardeşimin dubleksinde güneşlenirim yapmadığımız şey değil nasılsa aynı yükseklikte apartman olmayınca
Evet hatun hadi kızını görsün hem 1 saat annesinden nefeslensin diye aldık yanımıza ama yapışıp kaldısabah Anneme diyorum valla hatunla aramızı iyi tutalım Allah rızası için diye cağırdım ama bunada yüz vermeye gelmiyor yakında aramıza girmezse iyidir diye nasıl gülüyor annem aman boşver kızım eşin sevinsin huzurunuz daim olsun önemli olan o diyor
Bazılarına tuhaf gelebilir bu söylediğim ama cidden benim kvye yüz vermeeyde gelmiyor arada bir sınır çizmek gerekiyor yoksa bir bakmışım her yerde yanımda
Canım güle güle kullan yeni saçlarınıeminim çok güzel olmuştur
Valla bazen bende kestireyim diyorum ama sonrada kıyamıyorum saçlarımabirde ya yakışmazsa korkusu var bende kilo var saçlarda gidince iyice poğça gibi çıkmasın yüzüm
Kız yazmıştım sanki ( gönderemeden mı kapattım yoksa laptobu)
Cumartesi sabah;
2.5 kaşık melemen
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 parça peynir ( 2 kk kadar dır sanırım )
1 kase çacık ( gece eşime yapmıştım sabah içinde kendime ayırdım)
ara;
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen;
1 koca kase cacık ( dışardan gelince içim kazınmıştı saat 14:30 gibiydi sanırım )
ara;
1 şekersiz nescafe
1 madensuyu
Akşam;
Hatırlamıyorum acıkcasıı ama zararlı birşey olmadığına eminim
Pazar;
Kahvaltı;
1 dilim peynir
10 zeytin
2 ufak mücver ( Türk fincanı genişliği kadardı diyeyim gözünüzde canlansın diye ama yağsız tavada yapmıştım )
1 Yumurta
Domates, Salatalık
1 simit ( en aşağı 3 aydır ağzıma sürmemiştim o yüzden vicdanen rahatımen az 6 ay yemem artık )
ara;
Şekersiz Türk kahvesi
Öğlen;
1 büyük bardak ayran
1 avuç badem
ara;
1 maden suyu
Akşam;
1 büyük bardak ayran ( aniden evden çıkınca görümceye diye yemek yemedim çok değilim diyegörümcede de sadece yoğun ısrar üzerine 1 ufak peynir tatlısı yedim ( ki şekersiz denecek kadar azdı şekeri ) birde bol şekersiz çay içtim
gece;
2 şekersiz çay ( sahile arkadaşlara uğrayıncaonlar yemişti Allahtan o saate kadar yemeklerini ısrar olmadı orada )
İki günde en az 2 litre su içtim
ya fatom sende başladınmı saymaya. şu 75 ne illet bişimiş be yaaBende Varım neslim çakılı kaldımhala sayıyoruz bi ileri bi geri...
Öle walla neslim iki haftadır bölegunaydın peteklerim
ya fatom sende başladınmı saymaya. şu 75 ne illet bişimiş be yaa
ben bu gun çok mutluyum. tartıda nihayet eksi gördüm. bu gun salı, perşembeye kadar az daha gitse tamamdır hemen listeye girip duzene giricvemÖle walla neslim iki haftadır böle
gölü gölü sultanımBenim sultanlığım buraya kadar:)) oglum uyandı tabi gec Yatıp gece uykusu bölündüğü icin,ama yine iyi 1,5 saat burda takıldım Görüşmek üzere
Ayyyy bittimmm benn belim boynum kollarim resmen bitkin durumda saat 9 dan beri suan saat 01:50 Annemle 5 saat 12 kg yuvka ekmek actik. Annem askimm birde sabah 6 dan beri yuvka acior. 15 kg acmistiii bugun toplam 27 kg yuvka acti. Resmenn bitmis durumda. Kalkip buralarida bi guzel temizledim annem yatagina girsin masaj yapicam anneme. Kiyamam herseyimmm. Ben bile bittim annemi suan dusenemiyorum nekadar yorgun oldugunu. Yarinda kozleme yapmayi dusunuyor 8 kg tabi yalniz birakmam bende yardim edicem yineDaha yeni annecim ben temizlik yaparken iste benim kizim ayni bana benziyorsun dedii ayy bi simardim Annem cok titizdir. 24 saat temizlik. Hastalik gibi olmus, herkesin dilinde annemin titizligi Ma sha Allah ma sha Allah herseyimeeeeee . Bende tabi titizlik hastasiyim herseyden tiksinirim , cok sevindim bunu annemden duymak. Askim benimm. Cok guzel sohbet ettik eskilerden konustuk cocuklugumu ablami abiilerimi. ESKi guzel anilari. Babacigimi herseyi konustukk gulduk ablamda yardim etti saolsun Boynum kopacak durumda. Ama annemi daha cok dusunuyorum kalkip Sonra bi guzel masaj vereyim ve direct yaticam yarin erken kalkmayida dusunmuyorum wallahi
Aaa ceco daha önce demiştim kv icin bundan bendede var diye:)
Bende cok sıkıntı çekiyorum hic ayarı yok,resmi bi şekilde muhatap olsam bile tepeme çıkıyor herseyde bulunup burnunu sokmayı seviyor,hic muhatap olmasan olmuyo eşin var arada...kör topal idare etmeye çalışıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?