Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm asla böle düşünme,önce psikolojini düzelt,hergun tartılma,zaten regl öncesiymişin,sanırım reglde +3 kilo almakla rekor bende bi hafta Takımı bunun Yüzünden batırmaya ramak kalmıştı Allah tan diğer arkadaşlar iyi kilo vermiştide...
Maalesef bünyemiz böle,alırken bi anda hoooppp verirken gram gram..napalım gercegi kabullenip sabredip elimizden geleni yapıcaz,senin suan Yaptığın gibi sadece arada psikolojini bozma yeter

sindim gelişin muhteşem oldu ceza ver tabi yersek sonucuna katlanalım

Bende Varım neslim çakılı kaldımhala sayıyoruz bi ileri bi geri...

Cnm ikizlerini Allah bağışlasın,kaç aylıklar bilmiyorum ama benimki 8,9 aylık olana kadar döküldü,şimdide bi kaç aydır maşallah diyim kücük kücük fışkırdı,iyi etmişsin kestirmeklede,hem yaz hem iki cocuk Allah kolaylık versin

Aynı bızdede oyle oluyor esım yurt dısına gıdınce bende gısıyorum anneme ve kaynanamlara orda yemeyınce olmuyorr,.korursun ama az az herseyden yersın
Oooo takımda baya eşi Yurtdışına gidip gelen bu yuzden annede kalanda çokmuş
Benim eşimde dün gece geldi Tanzanya dan,bu sefer ben aileme degil onlar bana geldi,annem her iki durumdada yedirmiyor ama

Aaa ceco daha önce demiştim kv icin bundan bendede var diye:)
Bende cok sıkıntı çekiyorum hic ayarı yok,resmi bi şekilde muhatap olsam bile tepeme çıkıyor herseyde bulunup burnunu sokmayı seviyor,hic muhatap olmasan olmuyo eşin var arada...kör topal idare etmeye çalışıyorum:)

fatom ben pazardan tatlı patates aldım, patates diyeti yapacağım. biliyorsun tatlı patates gi si çok duşuk karatayada uygun. işte patatesi yanlız yemem yanında yeşillik yer ayran içerim bugun başladım. kahvaltımı normal karatay yapıcam. 7 gun böle ama bu 7 nın kalan son 3 gunu sadece patates yapıcam bakalım duzen bozmazsam kısmet

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabah gayet dinç uyanıp güzelce kahvaltımı ettim en sağlıklısından
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım;

Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )

Kalorisi Fatsecrete göre ; 200 kcal ( acıkcası yedikten sonra hesaplayınca şaşırdım daha yüksek bekliyordum kalorisini yani bilerek kalorisi düşük yemedim ama en azından vicdanen rahatım nasılsa akşama kadar 1000 kcal olur ama çok geçmeyi düşünmüyorum )

Hay maşallah Ana kız ne hamaratsınız
Valla benim kızda geçenlerde diyordu Anne erişte yapalım bu sene diye bir kere yapmıştım çok hoşuna gitmiş birde erişte yaptığımda Lazanya yaprağıda yapmıştım kendim tabi o birazda onun için istiyor hem katkı maddesi de olmayacak doğal arada da olsa yeriz diyor Ramazandan önce yapamamda Bayramdan sonra olmadı bende yaparım eriştemizi Annemlede tarhana yapacağız inşallah hatun inatla birlikte yapalım diyor sanki ben tek yapsam kendi etkisiz eleman kalacak hatun geldim 35 yaşına bırak ben yaparım diyorum ama yok sen beceremezsin diyor hala

Bizimki çaktırmadan yapmaya çalışıyor ama Allahtan artık bana ters gelen bir durum olunca anında hoooop diyebiliyorum Her fırsatta sohbetlerimizde çaktırmadan mesajımı altan alta veriyorum herkes haddini bilecek, kimse için kendimi artık üzmeyeceğim, bana kim nasıl davranırsa o şekilde karşılık görür, herkes hak ettiği kadarını görür benden diye çaktırmadan iletiyorum

Eşimde bir ortamda eğer bana emrivaki yapmaya kalkışırsa bir yere gitmek için hemen gülümseyerek hadi size güle güle diyorum şaşırıyordu ilk zamanlar ama arkasından az hatun sözü dinlesen çok süper olacaktı ama işte sakalım yokki lafım geçsin diyorum yada fikrimi de sorduğun için teşekkür ederim dediğim an hemen eşimde toparlanıp aaa pardon aşkım boş bulundum sen nasıl istersen öyle olsun diyor bende kimseyi kırmadan anında kendime göre ayarlıyorum herşeyi atıyorum KV gelmesin istiyorsam hemen ay dönüşte kardeşime sözümüz vardı şimdi onu ertelemek olmaz bu hafta böyle olsun bir sonraki gidişimizde ( artık nereye gidiyorsak ) Annende gelir hem daha kafamız dinç olur diyorum ( Benim KV sülalemle bir araya gelmek istemez pek geçmişte yapılanları ben unutmuş gibi görünsemde KV Aileminde herşeyi bildiğinin farkında ve acıkcası ya sohbet esnasında laf oraya gelirse diye çekinir sonuçta ben bile fırsat elime geçtikçe lafımı koyuyorum )

Geçen gece görümceme gittiğimizde evlikten falan açıldı tabi sohbet benim kızda şakasına ben gelin arabası Ferrari istiyorum dedi görümcemin eşide zengin damat bulman lazım diyince bende ne alaka babası sağ olsun en kötü ihtimal borca girer yine kızımın hayalini gerçekleştiririm sonuçta insan bir kere evleniyor üstelik sonradan icinde uhte kalıyor insanın dedim hemen kendimden bir örnek verdim ben şunu istemiştim olmadı ama kesinlikle kızımın o tür keşkeleri olmayacak dedim ( içimden ulen benim kızda çok yüksekten uçuyor inşallah fikri değişir çünkü verdiğim sözü tutma gibi bir huyum var laf bende ağızdan bir kere çıkar )
Hala eşime bile hep derim ulen bir düğün yapmadınız bana ama ileride kızıma düğün yapmayan dünürün anlını karışlarım heee durumu kısıtlıysa ( sonuçta insan olsun vicdanlı olsun yeter ) bende gerekirse herşeye ortak olur gönlünce yaparım herşeyi diyorum eşime de

günaydın güzeller kaçak bülbül geldi aayy Allahım küçücük evin boyası badanası tadilatı kaç gündür bitmezmi bitmedi öldüm yorgunluktan belim zonk zonk şuan dün çok yormuşum kendimi sobalı evin derdi ne pismiş duvarlar boya tutmuyo o is kapanmıyor bide cücüğümün engellenemeyen resim yapma şevki sonucu boyadığı duvarları kazımaktan kollarım kas yaptı vallahi neyseki tek bir oda kaldı o da abimin işten gelmesini bekliyorbu kadar işin arasında dün birde mevlütümüz vardı kapı önünde yaptık hayret ettim kendime ikindiye kadar evle uğraşıp ikindiden sonrada orda koşturdum on kiloyu atmak epey bi zinde yaptı sanırım beni çok şükür sorunsuz halloldu mevlütte gelen hocanın sesi de öyle güzeldi ki dün bütün gün boyunca ilk defa hocayı dinlerken oturdum hem ruhen hem fiziken dinlendiğimi hissettim ama dün mevlütten sonra yemeği biraz fazla kaçırmış olabilirim

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 415.Etap)
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE]​

[TD]İsim[/TD]

[TD] Pazartesi[/TD]

[TD] Salı [/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma [/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]anneyim_[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]asea[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Battaniye[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Baldandane[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Bülbül[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Derya_45[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Jojowa[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[TD]maya[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Makres[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Oynakbaşı[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[TD]selvoş[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]umutsuzvaka[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Yasmin17[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

[/TR]​
[TR]
[TR][/tr][/tr]

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 415.Etap)
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]anneyim_[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selvoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

[/TR]​
[TR]
[TR][/tr][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…