Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlaarrrr
ben geldim artı üstüne artı anlamadım bişey 2 3 gün içinde regl olmam gerek sanırım o yüzden böyle artı 1,5 kilo fazlanın başka bir sebebi olamaz zaten diyorum ya sığmıyorum hiç bi yere pantolon gömlek ayakkabı sanki başkasınınmış gibi sıkıyor resmen

eskiler ne der kız olsun da çamurdan olsun bak ne güzel annenin elinden tutuyosun tebrik ederim şimdi ki genç kızlar bırak yardımetmeyi umurlarında değil dünya aferin sanaaa
Aaii cok tesekkur ederim ablacimm Annem benim herseyim kiyamam asla annemeVe dogru diyorsun simdiki kizlar benim yasimda olanlar yemek yapmayi birak temizlik yapmaya usenirler. Ama bu hep bir annenin seni nasil yetistirdigine bagli. Coksukur annemden biz boyle gorduk boylede yapmaya devam edicez.
Evet dogru soylems biraz kilo vermeden agir egzersiz yapmaman lazim kilo veremeden kas kutlen artar diyet yaparken en iyi egzersiz spor kilo verdikten sonra sarkmalai engellsmek icin agir karidyo yaparsin
Hiii Yani yapmayimmi diyorsun abla? Oyleyse bugunden itibaren biraktim :)
Aynen ablaa ya ama fena morelim bozuldu halada o kg yi vermis degilim tartida.reglimin 3uncu gunu. Sinir doluyum suan. Benim hergun tartilmam lazim yoksa olmaz. Hergun takipte olacam 1 haftaya birakirsam tartiyi zor gider.
Hihhii cok tesekkurler ablaciimm. Ayyy eristeye bayilirimm belki bizde yapariz annem yine buzlugu dolduracak ramazan icin bu hafta herseyi yapmayi dusunuyoruz. Yuvka ekmekleri gozlemeleri daha cok sahur icin yaptik. Aayy bencede lazanya yapragini yap abla dedigin gibi katki maddesi yok jummie Hahahah yaaaa iste anneler boyleee. Anneler candir herseydirrr Eminim seni daha kucuk kizi gibi goruyordur

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecicide zayiflayim hicproblem degil yeterki bu yaz bari 15- olayim. Ben ramazana kadar aclik grevine giriyorum. Sabah 1 yumurta haslanmis 1 domatesle yiycem artik aksammlari dahada yemicem. Ac kalicam :) karatay bana fayda etmior biraktim onu. Ramazan ayindada 1 corbayla salatayla yetinirim :)) hergun en azindan 30 dk spor yapicam. :)) halim olursa 1 saat yapicam. Ama 30 dk mecbur.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yine ben geldimmmm
Akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )

( 200 kcal )

ara;
1 şekersiz Türk kahvesi

( 0 kcal )

ara;
1 madensuyu

( 40 kcal )

Akşam;
4 YK barbunya
2 YK bulgur pilavı
2 Yk yoğurt
1 tabak salata

( 770 kcal )

Toplam bugün alınan kalori; 1012 kcal
Bu saatten sonra ancak şekersiz türk kahvesi ve su içerim ( belki birde çay tabiki şekersiz )

Malesef artik zayiflamakkkk cok Zor geliyor ben irem naturel kullanacam birazDan ablam almaya gidicek. Yarin hemen basliyorum ireme. Zararli olsada carem yok artik

Canımmmmm yaaaa neler diyorsun sen
Kız kendini hasta edeceksin Allah korusun hem daha evvel kullandığında fazlası geri gelmedimi ( ki bu yine iyi bir yan etki Allah korusun ne çok insan o haplar yüzünden canından oldu Allah korusun )
Eminim Annenin yine haberi yok dimi
Bilse asla izin vermez zaten
Ne olur kuzum bu kadar kiloyu takıntı haline getirme bırak geç gitsin yada gitmesin sonuçta senin karakterinden birşey eksilmiyor ki sonuçta sen yine aynı yüreği güzel insan olacaksın ve seni beğenen yüreğin için beğensin
Bak biliyorsun bende daha çok olmadı bir kaç kere denedim öyle şok diyetler ve acıkcası artık bir daha yapmayı düşünmüyorum varsın bir iki hafta sabit kalsın tartı en azından elbet direnç kırılacak ve kilolar gidecek
Öbür türlü hem kendimi kasyorum hemde sonrasında bir gıdım bile olsa karbonhidrat tükettiğim an yine yarısı geri geliyor hatta bazen tamamı bile geri dönebiliyor
Şu an o diyet bu diyet demiyorum canım nasıl istiyorsa sağlıklı birşekilde besleniyorum eşimde diyor hiç bir şey senden değerli değil vermesende sıkıntı yok ama ben inanıyorum vereceksin diyor varsın 1 sene geç olsun ama olsun

ayy çok zor is pisliğini temizlemek allah yardımcın olsun haftaya bende başlıycam kendim yapıcam ben bakalım becerebilecek miyim.gerçi benim evim kaloriferli ama kızımın sanat tabloları var duvarda bide mutfakta bi köşeye duvar kağıdı yapıcam tüm bunları nasıl bitirecem ben ya

merak etme bi anda rahatlarsın olunca

Malesef artik zayiflamakkkk cok Zor geliyor ben irem naturel kullanacam birazDan ablam almaya gidicek. Yarin hemen basliyorum ireme. Zararli olsada carem yok artik

canım diyet konusunda senin gibi bilinçli birinin bunu yapması hiç doğru değil.bak ben bundan tam 10 sene önce görümcemin aklına uyup lida diye bi hap aldım 10 kilo verdim sonra fazlasıyla geri aldım şimdi hatırlıyorum da kalbim nasıl çarpardı etkisi başlayınca. neden geri dönülemez hatalar yapalım ki hayatımız vücudumuz allahın bir emaneti bu yüzden sağlıklı olmalı ona yani vücudumuza iyi bakmalıyız.bu yüzden de sağlıklı bi şekilde zayıflamalıyız.sakın yapma

Iyi aksamlar canlar. Bende paylasyim bugun bakalim menumu

Bugunki menum
Kalkinca 2 bardak su
7.30
2 ince tam tahil ekmeginde yumurta domates peynir ve avakadolu tost
13.00
Kiyma sogan az karnobaharla kavurdum yaninda 1 haslama patates le yedim salatalik domates
18.030
Lahana sote salatalik yogurt
Az. Et haslama
Su . Cay . Kahve sekersiz aralarda icildi
Spor ikindi 15 dk yurudum
Aksam 30dk yurume
7dk karin
7dk bacak

iyi geceler.. ugrayamadım 3 gundur. yatılı misafirim vardı gorumcem. eesimde 10 gunluk izne cikti o da hep evde coluk cocuk buraya fırsatım olmadı..diyet hak getirepikniklerin misafirlerin suçu....

bugun menum.
sabah:2 yumurta zeytin peynir domates salatalik recel helva..(ekmek yok)
gunduz:2 biskuvi
aksam:nohut yemegi..

dun menum:
sabah: kahvalti bugunkuyle aynı sadece yumurtalar kırilmiş sekilde
aksam:tavuk..lahana sarma

dunden onceki gunmenum
sabah: karatay kahvaltı
(gunduz:gorumcemle biseler yedik hatirlayamadim)
aksampiknik:tavuk.salata.kek

kaptanım bu durum icin beni affet..esim ise baslasin toplucam kendimi insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…