- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
gözün aydın iyi bari cumaya kadar daha hafiflersin erkenden gelmesi iyi olmuş. benimki nedense ya perşemce ya c.tesi geliyor dolaysıyla cumayı sallıyıp geçiyor gıcık oluyorumhihihi artının sebebi reglmiş nihayettttt
Aaii cok tesekkur ederim ablacimmeskiler ne der kız olsun da çamurdan olsun bak ne güzel annenin elinden tutuyosun tebrik ederim şimdi ki genç kızlar bırak yardımetmeyi umurlarında değil dünya aferin sanaaa
HiiiEvet dogru soylems biraz kilo vermeden agir egzersiz yapmaman lazim kilo veremeden kas kutlen artar diyet yaparken en iyi egzersiz spor kilo verdikten sonra sarkmalai engellsmek icin agir karidyo yaparsin
Aynen ablaa ya ama fena morelim bozuldu halada o kg yi vermis degilim tartida.reglimin 3uncu gunu. Sinir doluyum suan. Benim hergun tartilmam lazim yoksa olmaz. Hergun takipte olacam 1 haftaya birakirsam tartiyi zor gider.Cnm asla böle düşünme,önce psikolojini düzelt,hergun tartılma,zaten regl öncesiymişin,sanırım reglde +3 kilo almakla rekor bende bi hafta Takımı bunun Yüzünden batırmaya ramak kalmıştı Allah tan diğer arkadaşlar iyi kilo vermiştide...
Maalesef bünyemiz böle,alırken bi anda hoooppp verirken gram gram..napalım gercegi kabullenip sabredip elimizden geleni yapıcaz,senin suan Yaptığın gibi sadece arada psikolojini bozma yeter
Hay maşallah Ana kız ne hamaratsınız
Valla benim kızda geçenlerde diyordu Anne erişte yapalım bu sene diyebir kere yapmıştım çok hoşuna gitmiş birde erişte yaptığımda Lazanya yaprağıda yapmıştım kendim tabi o birazda onun için istiyor hem katkı maddesi de olmayacak doğal arada da olsa yeriz diyor Ramazandan önce yapamamda Bayramdan sonra olmadı bende yaparım eriştemizi Annemlede tarhana yapacağız inşallah hatun inatla birlikte yapalım diyor sanki ben tek yapsam kendi etkisiz eleman kalacak hatun geldim 35 yaşına bırak ben yaparım diyorum ama yok sen beceremezsin diyor hala
Malesef artik zayiflamakkkk cok Zor geliyor ben irem naturel kullanacam birazDan ablam almaya gidicek. Yarin hemen basliyorum ireme. Zararli olsada carem yok artik
Gecicide zayiflayim hicproblem degil yeterki bu yaz bari 15- olayim. Ben ramazana kadar aclik grevine giriyorum. Sabah 1 yumurta haslanmis 1 domatesle yiycem artik aksammlari dahada yemicem. Ac kalicam :) karatay bana fayda etmior biraktim onu. Ramazan ayindada 1 corbayla salatayla yetinirim :)) hergun en azindan 30 dk spor yapicam. :)) halim olursa 1 saat yapicam. Ama 30 dk mecbur.
günaydın güzeller kaçak bülbül geldiaayy Allahım küçücük evin boyası badanası tadilatı kaç gündür bitmezmi bitmedi öldüm yorgunluktan belim zonk zonk şuan dün çok yormuşum kendimi sobalı evin derdi ne pismiş duvarlar boya tutmuyo o is kapanmıyor bide cücüğümün engellenemeyen resim yapma şevki sonucu boyadığı duvarları kazımaktan kollarım kas yaptı vallahi neyseki tek bir oda kaldı o da abimin işten gelmesini bekliyor bu kadar işin arasında dün birde mevlütümüz vardı kapı önünde yaptık hayret ettim kendime ikindiye kadar evle uğraşıp ikindiden sonrada orda koşturdum on kiloyu atmak epey bi zinde yaptı sanırım beni çok şükür sorunsuz halloldu mevlütte gelen hocanın sesi de öyle güzeldi ki dün bütün gün boyunca ilk defa hocayı dinlerken oturdum hem ruhen hem fiziken dinlendiğimi hissettim ama dün mevlütten sonra yemeği biraz fazla kaçırmış olabilirim
merak etme bi anda rahatlarsın oluncaselam kızlaarrrr
ben geldim artı üstüne artı anlamadım bişey 2 3 gün içinde regl olmam gerek sanırım o yüzden böyle artı 1,5 kilo fazlanın başka bir sebebi olamaz zaten diyorum ya sığmıyorum hiç bi yere pantolon gömlek ayakkabı sanki başkasınınmış gibi sıkıyor resmen
Malesef artik zayiflamakkkk cok Zor geliyor ben irem naturel kullanacam birazDan ablam almaya gidicek. Yarin hemen basliyorum ireme. Zararli olsada carem yok artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?